Επιστροφή στο Forum : PATH NOT FOUND INCORECT BEGINNING LINE DIRECTION
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ DESTINATOR3.ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.. ΠΛΟΗΓΗΣΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ/ΚΛΠ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ PATH NOT FOUND INCORECT BEGINNING LINE DIRECTION.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑΣ
Δες αυτό
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=375
Ελπίζω να βοήθησα....
Μα καλά και μεις νέοι χρήστες κατ' ευθείαν πάνω στο bug πέσαμε????? :) :)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΟ PN ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ? :roll:
Τι είναι το PN?
Είναι αυτό που έχει καθυστερήσει κι όλοι τo περιμένουμε πως και πως.
Είναι η νέα έκδοση του Destinator 3. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: http://www.ngi.gr/?pageid=50&languageid=2
Δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και θα μπορείς να την αγοράσεις με 49€ με ΦΠΑ από το site μας σε μορφή downloading.
Είμαι περίεργος zeppelin να δω με τι bandwidth θα γίνει το download, όταν θα πέσουμε όλοι μαζί. Υπάρχει καμιά πρόβλεψη;
Είμαι περίεργος zeppelin να δω με τι bandwidth θα γίνει το download, όταν θα πέσουμε όλοι μαζί. Υπάρχει καμιά πρόβλεψη;
θα γίνει το έλα να δεις....
θα πάει το ...στριμωξίδι καπνός...
σαν τις νοικοκυρές στα σουπερ μαρκετ σε περίοδο ...επιστράτευσης!!!!
:evil: :twisted: :twisted: :evil:
Put the PN κουτί (download-SD card) down slowly........
Anything you say (maxim01-zeppelin) can be used against you in the court of law...... :) :) :)
Σόρυ αλλά τη βλαχοπροφορά της διαφήμησης προφανώς δεν μπορώ να την αναπαράγω.....
Τι είναι το PN?
Είναι αυτό που έχει καθυστερήσει κι όλοι τo περιμένουμε πως και πως.
Είναι η νέα έκδοση του Destinator 3. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: http://www.ngi.gr/?pageid=50&languageid=2
Δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και θα μπορείς να την αγοράσεις με 49€ με ΦΠΑ από το site μας σε μορφή downloading.
Χωρίς πιστωτική εδώ. Πως το αγοράζω;
Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης ή από τα γραφεία μας
Ναι, θα βγαλει ανακοινωση η ngi που θα λεει οτι θα μπορουν να κατεβαζουν μεχρι 10 χρηστες την ημερα!!!!!!!!!!!!!
Και μην ξεχνιομαστε, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΩΤΑ. :idea:
Ναι, θα βγαλει ανακοινωση η ngi που θα λεει οτι θα μπορουν να κατεβαζουν μεχρι 10 χρηστες την ημερα!!!!!!!!!!!!!
Και μην ξεχνιομαστε, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΩΤΑ. :idea:
Θα μπορεσουμε να χρησιμοποιησουμε Download manager για να το καταβασουμε ?
Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το downloading από πολλούς χρήστες αφού το site μας είναι πάνω στο backbone της FORTHnet. Τώρα, αν καταφέρετε να ρίξετετε το δίκτυο της FORTHnet (ναι, νομίζω ότι είστε ικανοί :D :D) θα το στείλουμε με ταχυδρομικά περιστέρια για όσους βιάζονται.
Όχι, download managers δεν θα παίζουν και πάλι, και οι προσπάθειες downloading θα είναι 5. Αν δεν τα καταφέρετε φυσικά στις 5, επικοινωνείτε και σας τις ξανανοίγουμε άμεσα.
Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το downloading από πολλούς χρήστες αφού το site μας είναι πάνω στο backbone της FORTHnet. Τώρα, αν καταφέρετε να ρίξετετε το δίκτυο της FORTHnet (ναι, νομίζω ότι είστε ικανοί :D :D) θα το στείλουμε με ταχυδρομικά περιστέρια για όσους βιάζονται.
Όχι, download managers δεν θα παίζουν και πάλι, και οι προσπάθειες downloading θα είναι 5. Αν δεν τα καταφέρετε φυσικά στις 5, επικοινωνείτε και σας τις ξανανοίγουμε άμεσα.
Ποιος ειναι ο λογος που δεν πρεπει να χρησιμοποιηθουνdownload managers , και ο περιορισμος των 5 προσπαθειων?
Αν ειναι μεγαλο το αρχειο και οι εχοντες συνδεσεις pstn τι θα κανουν? :cry:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.