PDA

Επιστροφή στο Forum : Κυκλοφορία PN με τους νέους χάρτες.

ahilleas
11-01-06, 16:23
Φίλοι της NGI παρακολουθώ αυτό το forum συστηματικά από τον Απρίλιο του 2005 και θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίησή μου για το άριστο αποτέλεσμα των προσπαθειών σας.
Όσο καιρό χρησιμοποιώ το Destinator 3 έχω διαπιστώσει ότι η δουλειά σας είναι σοβαρή και αξιέπαινη.
Ποιος μπορούσε να διανοηθεί με βάση τα Ελληνικά δεδομένα πρίν από λίγα χρόνια, ότι θα φτάναμε στο επίπεδο της υπόλοιπης Ευρώπης και της Αμερικής σε θέματα πλοήγησης με GPS και ψηφιακούς χάρτες σε street level.
Παρακαλώ συνεχίστε τις προσπάθειές σας για το καλύτερο.
Με την κυκλοφορία των χαρτών σας για το Destinator 3 και τώρα του αναμενόμενου PN με τους νέους σας χάρτες, μας δίνετε ένα δυνατό εργαλείο για την κυκλοφορία στη ζούγκλα των πόλεων και γενικότερα στο οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Herc
12-01-06, 10:33
Αντιλαμβάνομαι το παρών post ώς μια "προσπάθεια στήριξης", οπότε και συμφωνώ, επαυξάνω και προσυπογράφω.

Θα ήθελα μόνο να προσθέσω στα γραφόμενα του φίλου ahilleas, πως για μένα δεν είναι μόνο η αξιολογότατη δουλειά στους χάρτες που αξίζει επαίνων, αλλά και το forum αυτό καθ' αυτό. Μπράβο για την "γενναία" στάση σας να εκτίθεστε καθημερινά σε κριτική που δεν είναι πάντα καλόβουλη και καλόπιστη.

daspan
12-01-06, 14:29
και πάλι μπράβο και από μένα σε όλους εσάς που δίνεται ζωή στο φορουμ με τις γνώσεις σας,το κουράγιο σας,τον ελεύθερο χρόνο σας και προ πάντων με την υπομονή σας...!!!

Papados
12-01-06, 18:38
Και εγώ με την σειρά μου θα σας εκφράσω τα συγχαρητηριά μου για την δουλειά σας αλλά πιο πολύ για την υπομονή σας σε αυτό το forum. Χάρη σε αυτή έχουμε όλοι βοηθηθει πάρα πολύ.

tlg
13-01-06, 01:16
Εχω εκφραστει παμπολλες φορες θετικα για την NGI και δεν μου κανει κοπο να το πραξω αλλη μια ..... :D

tlg
13-01-06, 01:19
Εχω ηδη εκφραστει παμπολλες φορες θετικα για την NGI και δεν μου κανει κοπο να το πραξω αλλη μια ..... :D

MinOtaVrS
25-02-06, 19:20
Εχω εκφραστει παμπολλες φορες θετικα για την NGI και δεν μου κανει κοπο να το πραξω αλλη μια ..... :D

Μια απο τα ιδια ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ !! :lol: :lol:

jimmisrouvas
28-03-06, 22:35
Akoma den exo ginei xristis kapiou Pda me Dest PN (tin Paraskeui tha exo to N520 + PN) k me to forum auto niotho sygouria.Pisteuo pos oti problima dimiourgithi,tha lythi ap auto to forum.Mprabo se olous sas k mprabo stin NGI fysika