PDA

Επιστροφή στο Forum : Εμφάνιση Συντεταγμένων στο Destinator;;;

TonyMontana
27-06-07, 13:54
Καλησπέρα παιδιά,

Έβαλα το Destinator 7 στο PDA μου και όλα παίζουν καλά. Θα ήθελα όμως να βλέπω και τις συντεταγμένες ενός σημείου (μιας οδού αριθμό τάδε) χωρίς να είμαι εκεί ...πριν ολοκληρώσω την διαδρομή. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό με το Destinator 7;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Τονυ

mastoris than.
27-06-07, 14:57
Καλησπέρα παιδιά,

Έβαλα το Destinator 7 στο PDA μου και όλα παίζουν καλά. Θα ήθελα όμως να βλέπω και τις συντεταγμένες ενός σημείου (μιας οδού αριθμό τάδε) χωρίς να είμαι εκεί ...πριν ολοκληρώσω την διαδρομή. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό με το Destinator 7;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Τονυ
Όταν δώσεις διεύθυνση, όπως στο 6, πατώντας στις "ενέργειες", δεν βλέπεις τις συντεταγμένες του σημείου;

panosha
27-06-07, 15:40
Θανάση έχεις βάλει το 7 και μας το κρύβεις ? :D

mastoris than.
27-06-07, 18:36
Πάνο μου ξέρεις πως όχι, φαντάζομαι όμως, ότι η DESTINATOR με τις ελάχιστες αλλαγές από έκδοση σε έκδοση, αυτό αποκλείεται να το άλλαξε. Αν κάνω πάλι λάθος, διόρθωση please.

:-k

spyrazf1
27-06-07, 18:46
mpravo etsi thanasi pista me tsampouka eimaste fan tou original

panosha
27-06-07, 19:26
Πάνο μου ξέρεις πως όχι, φαντάζομαι όμως, ότι η DESTINATOR με τις ελάχιστες αλλαγές από έκδοση σε έκδοση, αυτό αποκλείεται να το άλλαξε. Αν κάνω πάλι λάθος, διόρθωση please.:-k
Δυστυχώς έχεις δίκιο. :roll:

TonyMontana
28-06-07, 11:16
Καλησπέρα παιδιά,

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Τονυ
Όταν δώσεις διεύθυνση, όπως στο 6, πατώντας στις "ενέργειες", δεν βλέπεις τις συντεταγμένες του σημείου;

έχεις δίκιο! χίλια ευχαριστώ

the0211
02-08-10, 18:10
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ????

GOS63
20-08-10, 16:33
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ????

Κι εγώ παιδιά έχω την ίδια απορία. Αν έχεις τις συντεταγμένες που μπορείς π.χ. να βρεις στο google maps, υπάρχει τρόπος να τις δώσεις σαν σημείο προορισμού;

peterant
20-08-10, 17:22
Διάβαστε λίγο εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22831) (post 2 και post 3 ανάλογα με το εάν έχετε ξεκλειδώσει την συσκευή ή όχι).