PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποιηση

Sacred
23-06-07, 13:31
παιδιά αγοράζοντας μια gps σύσκεψη μου είπανε ότι το destinator μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 3 συσκευές,
το ενεργοποίησα στην πρώτη αλλα πατώντας να ενεργοποιήσω και σε άλλη σύσκεψη μου βγάζει ότι το κλειδί έχει "ενεργοποιθει"

:?

Fox
23-06-07, 13:50
παιδιά αγοράζοντας μια gps σύσκεψη μου είπανε ότι το destinator μπορώ να το ενεργοποιήσω σε 3 συσκευές,
το ενεργοποίησα στην πρώτη αλλα πατώντας να ενεργοποιήσω και σε άλλη σύσκεψη μου βγάζει ότι το κλειδί έχει "ενεργοποιθει"

:?

Όχι ταυτόχρονα , μέχρι σε 3 συσκευές μπορείς να κάνεις μεταφορά της άδειας .

Sacred
23-06-07, 14:10
ε?
λοιπον εχω 2 destinator,το 1ο του εχω κανει μεταφορα σε 4 συσκευες και επισεις το εχω ενεργοποιηση σε 2 η συσκευη ενος φιλου.
:shock:

panosha
23-06-07, 14:57
ε?
λοιπον εχω 2 destinator,το 1ο του εχω κανει μεταφορα σε 4 συσκευες και επισεις το εχω ενεργοποιηση σε 2 η συσκευη ενος φιλου.
Φάουλ, αν κάναμε όλοι έτσι από που θα βρίσκονταν τα χρήματα για την ανάπτυξη των ωραίων μας χαρτών ??? Κάθε άδεια είναι γιά μία συσκευή. [-X

jskf16
23-06-07, 15:00
ε?

oταν αγοραζεις καποιο λειτουργικο η αδεια του ειναι για ενα Pc :!:

Sacred
23-06-07, 15:01
παιδια ετσι μου ειπαν και ετσι εκανα,δεν εχω κανενα σκοπο να κερδισω απο την δουλεια της ngi και το destinator.
αλλωστε αν ειχα τετοιο σκοπο δεν θα αγοραζα μια συσκευη με το destinator αλλα θα αγοραζα την συσκευη σκετη.
δωστε πληροφοριες τι πρεπει να κανω για να ειμαι καθολα νομιμος

Sacred
23-06-07, 15:01
ασε που θα παω στον γερμανο και θα τους ......

jskf16
23-06-07, 15:03
ασε που θα παω στον γερμανο και θα τους ......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sacred
23-06-07, 15:13
για πειτε το θεμα μεταφορας εφοσον ειναι για 3 μεταφορες πως εγω εκανα μεταφορα 4η μεσω του http://www.destinator1.com/community

panosha
23-06-07, 15:36
Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα, σε άλλες περιπτώσεις παίζει το 3 και σε άλλες το 5, μάλλον έχει σχέση από που έχεις αγοράσει, αν πρόκειται για αναβάθμιση από 3 η δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως εγώ κάποια στιγμή στην 3 κόλλησα. :D

Στο Γερμανό σου είπαν αυτά τα κόλπα ε ? Α, ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν.... :smt021