PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά?

Satch
22-12-04, 18:40
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους!!
Ήθελα να ρωτήσω από που μπορεί κάποιος να αγοράσει τους καινούργιους Ελληνικούς χάρτες?Πωλούνται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να περάσει κάποιος από την NGI?Πληροφοριακά είμαι νέος αγοραστής.Α!!Και την τιμή τους please!!!

Ευχαριστώ!!!

zeppelin
22-12-04, 19:04
Ήθελα να ρωτήσω από που μπορεί κάποιος να αγοράσει τους καινούργιους Ελληνικούς χάρτες?Πωλούνται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να περάσει κάποιος από την NGI?Πληροφοριακά είμαι νέος αγοραστής.Α!!Και την τιμή τους please!!!

Ευχαριστώ!!!
Μπορείς να αγοράσεις τους χάρτες και το software με 165 € (με ΦΠΑ) είτε από την NGi Περρίκου 32 Αθήνα, είτε να σου τα στείλουμε αντικαταβολή αφού μας δώσεις τα στοιχεία σου.

melontas
08-01-05, 21:17

Ευχαριστώ!!!
Μπορείς να αγοράσεις τους χάρτες και το software με 165 ? (με ΦΠΑ) είτε από την NGi Περρίκου 32 Αθήνα, είτε να σου τα στείλουμε αντικαταβολή αφού μας δώσεις τα στοιχεία σου.

Και σχετικα με τις ανανεώσεις των χαρτών, υπάρχει κάποιο ποσο που πρέπει να πληρώνει κανείς, ή ειναι δωρεάν?

zeppelin
10-01-05, 11:56

Ευχαριστώ!!!
Μπορείς να αγοράσεις τους χάρτες και το software με 165 ? (με ΦΠΑ) είτε από την NGi Περρίκου 32 Αθήνα, είτε να σου τα στείλουμε αντικαταβολή αφού μας δώσεις τα στοιχεία σου.

Και σχετικα με τις ανανεώσεις των χαρτών, υπάρχει κάποιο ποσο που πρέπει να πληρώνει κανείς, ή ειναι δωρεάν?

Από τον Ιούνιο που κυκλοφορεί το Destinator 3 στην Ελλάδα, έχουμε δώσει τρεις ανανεώσεις χαρτών, δωρεάν. Η τελευταία ήταν δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Η επόμενη έκδοση (χρονικά μάλλον το Πάσχα) θα έχει κόστος 20€. Αναβαθμίσεις των χαρτών θα είναι διαθέσιμες δύο φορές το χρόνο.

bou
25-01-06, 17:57
Απο που θα κατεβάσω την τελευταια έκδοση, αυτή που λέτε ότι τη δώσατε λίγο πρίν τα Χριστούγενα? Στήν σελίδα των αναβαθμίσεων υπάρχει ακόμα η 2005 Q1 3119 gr + 2005 Q1 3106 en! Μήπως θα πρέπει να περάσω αυτοπροσώπως να τους πάρω απο τα γραφεία σας?

chris1
26-01-06, 09:35
Φίλε bou, αν προσέξεις την ημερομηνία δημοσίευσης στο post του zeppelin, θα διαπιστώσεις ότι αναφέρεται στα Χριστούγεννα του 2004... :wink:

bou
26-01-06, 09:52
Ok! Συγνώμη για την αβλεψία!