Επιστροφή στο Forum : ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ GALILEO
Φαντάζομαι οτι όλοι έχουμε ακούσει λίγο ή πολύ για το Galileo. Ξερει κανείς τι θα γίνει με τις συσκευές όταν τεθεί σε λειτουργεία? Οι υπάρχουσες θα το υποστηρίζουν? Το ερώτημα ειναι βέβαια μάλλον πρώιμο μιας και το σύστημα θα ξεκινήσει μετά από χρόνια. Απλά είμαι περίεργος
Φαντάζομαι οτι όλοι έχουμε ακούσει λίγο ή πολύ για το Galileo. Ξερει κανείς τι θα γίνει με τις συσκευές όταν τεθεί σε λειτουργεία? Οι υπάρχουσες θα το υποστηρίζουν? Το ερώτημα ειναι βέβαια μάλλον πρώιμο μιας και το σύστημα θα ξεκινήσει μετά από χρόνια. Απλά είμαι περίεργος
Θα υπάρχει συμβατότητα με τα υπάρχοντα συστήματα. Θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το 2008.
Φίλε αν θέλεις περισσότερα για τον Γαλιλαίο, πήγαινε εδώ : http://europa.eu.int/comm/dgs/energy_transport/galileo/index_en.htm
Θα υπάρχει συμβατότητα με τα υπάρχοντα συστήματα. Θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το 2008.
Από το λινκ που παρέθεσες:
The future for the navigation receiver user should be seen in the combined GPS / GALILEO receiver that will be capable of computing signals from both contellations (GPS + Galileo). However, since Galileo will not be available before 2008, current GPS-receivers will most probaly not be able to receive Galileo-signals
Από το λινκ που παρέθεσες:
The future for the navigation receiver user should be seen in the combined GPS / GALILEO receiver that will be capable of computing signals from both contellations (GPS + Galileo). However, since Galileo will not be available before 2008, current GPS-receivers will most probaly not be able to receive Galileo-signals
Φίλε μου
1. Εγώ είπα οτι θα υπάρχει συμβατότητα (εννοώ του "Γαλιλαίος") με τα υπάρχοντα συστήματα (δηλαδή GPS και ίσως με το Ρωσσικό σύστημα).
2. Δεν πρόσεξες ίσως το "before 2008"
3. Δεν πρόσεξες ίσως το "probably" , δηλαδή δεν αποκλείει εντελώς την λήψη σημάτων από τους τρέχοντες δέκτες.
4. Παρέθεσες μέρος και όχι όλη την απάντηση όπου διαπιστώνει κανείς ότι γίνονται διαπραγματεύσεις για κοινή χρήση ορισμένων ζωνών συχνότητος και ότι οι κατασκευαστές δεκτών εξετάζουν το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του υπάρχοντος λογισμικού τους κλπ.(με σκοπό μάλλον την συμβατότητα σε επίπεδο δεκτών).
5. Όσον αφορά στην λειτουργία του "Γαλιλαίος" γιατί δεν διάβασες το παρακάτω ?
What is the schedule of GALILEO?
GALILEO will be fully operable in 2008 at the latest, with start of signal transmission in 2005. :wink:
Ισως η συζητηση δεν εχει ουσιαστικη αξια μια και η αποψη μου ειναι οτι σε 2 χρονια μαλλον δεν θα εχουμε πλεον τα palm που εχουμε τωρα....
Ισως η συζητηση δεν εχει ουσιαστικη αξια μια και η αποψη μου ειναι οτι σε 2 χρονια μαλλον δεν θα εχουμε πλεον τα palm που εχουμε τωρα....
Αυτό είναι το πιο πιθανό. :P
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΛΜ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ CXASIO ΜΕΤΑ PSION ΜΕΤΑ CASIOPIA ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΗΔΗ Η ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ Η ERΙCSON ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ WINDOWS ΕΣΤΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2006
THA XANAAGORASOYME DHLADH TO DESTINATOR :D :D :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.