PDA

Επιστροφή στο Forum : Mio Map V 3.2

Braker
19-06-07, 16:26
έπεσε σήμερα στα χέρια μου το Mio Map V 3.2

@@@@@@@@@@@@@@

λοιπόν το πρόγραμμα είναι κλάσεις ανώτερο από το Destinator 6.1 όσο αναφορά τα μενού τους χάρτες, και τις επιλογές. (Θυμίζει αρκετά το D7) αλλά πρέπει να ομολογήσω πως ήταν και αρκετά δύσχρηστο.

Destinator και ξερό ψωμί. :-D

electro
19-06-07, 19:01
έπεσε σήμερα στα χέρια μου το Mio Map V 3.2

@@@@@@@@@@@@@@

λοιπόν το πρόγραμμα είναι κλάσεις ανώτερο από το Destinator 6.1 όσο αναφορά τα μενού τους χάρτες, και τις επιλογές. (Θυμίζει αρκετά το D7) αλλά πρέπει να ομολογήσω πως ήταν και αρκετά δύσχρηστο.

Destinator και ξερό ψωμί. :-D

Επειδη μας μπερδεψες...ποιο ειναι καλυτερο τελικα????

Γιάννης
19-06-07, 19:22
τους χαρτες?

κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι ειναι καλο. αλλα οχι στους χαρτες τηε Ελλαδας.

Braker
19-06-07, 19:59
Εννοώ την απεκόνηση όχι την πληρότητα.

Αν και ο χάρτης του 04.2007 είναι αρκετά βελτιωμένος αλλά όχι βέβαια στα επίπεδα αυτού της NGI

Προς το παρών ψηφίζω ακόμα Destinator....................................... κόμα..............

επίσεις στο Mio Map μου την δίνει στα νευρα που η φωνή είναι αντρική. 8)

PEIRAIWTHS
19-06-07, 21:50
ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ GAY! ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ... ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!

NEGREPONTE
25-07-07, 10:57
to miomap einai kakektypo toy i-go kai apo xartes einai entelos xalia. an eixe xartes tis ngi to i-go tha itan poli kali epilogi

vhfu
25-07-07, 11:26

Αν και ο χάρτης του 04.2007 είναι αρκετά βελτιωμένος αλλά όχι βέβαια στα επίπεδα αυτού της NGI

Προς το παρών ψηφίζω ακόμα Destinator....................................... κόμα..............

Στην αρχικη οθονη επιλεγεις ρυθμισεις {απο το κουμπι με το σφυρι και το κλειδι] - γλωσσα - γλωσσα φωνης και εκει επιλεγεις Ελληνικα Venera 2 και ετσι ακους την γυναικεια φωνη και ηρεμουν τα νευρα σου.
Φιλικα VHFU

vhfu
25-07-07, 21:39

Στην αρχικη οθονη επιλεγεις ρυθμισεις {απο το κουμπι με το σφυρι και το κλειδι] - γλωσσα - γλωσσα φωνης και εκει επιλεγεις Ελληνικα Venera 2 και ετσι ακους την γυναικεια φωνη και ηρεμουν τα νευρα σου.
Φιλικα VHFU
στην περιπτωση που δεν εχεις την φωνη κατεβασε την απο εδω

Female
http://mooshikam.mio-tech.be/updates/miomap/voice/v_gre_m11.zip

Male
http://mooshikam.mio-tech.be/updates/miomap/voice/v_gre_f11.zip

paolito
13-08-07, 08:25
Prosfata agorasa to Mio C520t me ekdosh (MioMap v3.3 5 Jul 2007) (Ellada 2006.10v4) kai eyrwpi.
Epidi exw kapoies apories tha hthela na rwtisw 2 pragmatakia gia opoion kserei!

1ov) Prospathisa na metaferw toys xartes ths MMC kartas twn 512Mb poy periexoyn kai thn ellada , se mia allh karta megalyteroy megethoys 1Gb X80, xwris apotelesma. Anafora sfalmatos (Hardware ID error).Yparxei tropos me kapoio kleidi na metaferw aytoys toy xartes apo thn mia karta sthn allh gia to Mio C520?

2ov) ksekinaw na paw sto Pikermi apo karea mesw ths attikis odoy. Bgenontas loipon apo thn Attikh odo gia na mpw sthn Λ.Marathonos, mesw ths odoy Ag,Dimitrioy, sto simeio attikis odoy kai Ag.Dimitrioy ston xarth to dixnei anastrofh ,dhl se stelnei paly pisw sth athina! Rwtaw loipon einai problhma osoi exoyme to idio software ? h symbenei monon se mena?
Yparxei kapoio update?

Eyxaristw kai elpizw kapoios na kserei

panosha
13-08-07, 08:32
Βρες τρόπο να του περάσεις το Destinator γιατί οι χάρτες και οι προτεινόμενες διαδρομές, σε πολλές περιπτώσεις είναι χάλι.

paolito
13-08-07, 08:49
kala ta les alla eimai asxetos me allages logismikwn :?

panosha
13-08-07, 08:54
Άσχετος κι εγώ με Mio C520. :(

TEKOSTA
11-11-07, 13:30
Μετά την τελευταία ανανέωση του χάρτη της Ελλάδας για τα MioMap και IGO (την περασμένη εβδομάδα), το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να φωνάξω: ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Δεν ξέρω τι μέσα χρησιμοποιούν και πόσο ακριβείς είναι οι χάρτες τους, αλλά τουλάχιστον φαίνονται ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΙ απο αυτούς της NGI! Είναι μια διαπίστωση σε μια διαδρομή από Αθήνα έως Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλι.
Σε όλη τη διαδρομή αυτή, έχοντας ανοικτά και τα δύο προγράμματα, διαπίστωσα ότι σε όλα τα μέρη που συνάντησα η διαφορά είναι μεγάλη! Ακόμα και το νέο τμήμα από Αγ. Κωνσταντίνο έως Θερμοπύλες έχουν καταγεγραμμένο! Δεν συζητάω για χαρτογράφηση Αγ. Κωνσταντίνου, Καμμένων Βούρλων, Δομοκού, Πύλης. Φαίνεται να περιέχουν όλους τους δρόμους των περιοχών αυτών!
Και αυτά, την στιγμή που στην αρχή του έτους, είχαν καταγεγραμμένα μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κύριο οδικό δίκτυο! :!: :!: :!:

Άραγε είναι μονομαχία Δαβιδ Γολιάθ :( :( :(

Γιάννης
11-11-07, 16:48
Μετά την τελευταία ανανέωση του χάρτη της Ελλάδας για τα MioMap και IGO (την περασμένη εβδομάδα), το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να φωνάξω: ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Δεν ξέρω τι μέσα χρησιμοποιούν και πόσο ακριβείς είναι οι χάρτες τους, αλλά τουλάχιστον φαίνονται ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΙ απο αυτούς της NGI! Είναι μια διαπίστωση σε μια διαδρομή από Αθήνα έως Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλι.
Σε όλη τη διαδρομή αυτή, έχοντας ανοικτά και τα δύο προγράμματα, διαπίστωσα ότι σε όλα τα μέρη που συνάντησα η διαφορά είναι μεγάλη! Ακόμα και το νέο τμήμα από Αγ. Κωνσταντίνο έως Θερμοπύλες έχουν καταγεγραμμένο! Δεν συζητάω για χαρτογράφηση Αγ. Κωνσταντίνου, Καμμένων Βούρλων, Δομοκού, Πύλης. Φαίνεται να περιέχουν όλους τους δρόμους των περιοχών αυτών!
Και αυτά, την στιγμή που στην αρχή του έτους, είχαν καταγεγραμμένα μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κύριο οδικό δίκτυο! :!: :!: :!:

οντως ο τελευταιος χαρτης ειναι πολυ καλος.

panosha
11-11-07, 18:51
Μην βιάζεστε και πολύ πάντως, υπάρχουν σε κάποιες περιοχές πολλά χιλιόμετρα δρόμων, αλλά προφανώς δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες πληροφορίες γι αυτούς, με αποτέλεσμα να προτείνονται συνήθως περίεργες και λανθασμένες διαδρομές ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Άλλο ο έντυπος χάρτης κι άλλο ο ψηφιακός χάρτης πλοήγησης. Ελπίζω στο μέλλον με πολύ δουλειά, να δούμε καλύτερα αποτελέσματα.

NIK_SMILE
11-11-07, 21:14

Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η περιοχή γύρω από τα Καμένα Βούρλα, μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει χαρτογράφηση στα χωριά Καινούργιο, Λεύκες και τα πέριξ ?

Σ'ευχαριστώ

panosha
11-11-07, 21:21
http://www.creativeimage.gr/coverage/

NIK_SMILE
11-11-07, 21:31
http://www.creativeimage.gr/coverage/

Σ'ευχαριστώ, αλλά δεν βρίσκω απάντηση στο ερώτημα μου προς τον TEKOSTA από το link που δίνεις (αναφέρει μόνο για Καμένα Βούρλα) και ο TEKOSTA λέει ότι:

Δεν συζητάω για χαρτογράφηση Αγ. Κωνσταντίνου, Καμμένων Βούρλων, Δομοκού, Πύλης. Φαίνεται να περιέχουν όλους τους δρόμους των περιοχών αυτών!

Anyway, ευχαριστώ..

bbbb
11-11-07, 23:46
Πριν βιαστούν να κρίνουν κάποιοι το χάρτη σε σχέση με το destinator,ας περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα που θα υπάρξει και το update του χάρτη της NGi.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο χάρτη του igo είναι ότι ενώ έχει πολλούς χωματόδρομους και κάλυψη σε μικρές πόλεις-χωριά,οι περισσότεροι δρόμοι είναι χωρίς όνομα.Εδώ στην Κοζάνη λείπει το κομμάτι του νέου δρόμου(9-10 χρόνια έχει που κατασκευαστηκε) Κοζάνης-Πτολεμαϊδας καθώς και οι κόμβοι γύρω από αυτόν.Στην Εγνατία οδό στην είσοδο από Κοζάνη προς Γρεβενά(κόμβος 11) η χάραξη είναι σε λάθος σημείο(μερικά μέτρα πιο πέρα)Επίσης όλα τα poi που αφορούν βενζινάδικα δεν έχουν όνομα.

TEKOSTA
12-11-07, 11:58
Πιστεύω, απο τον τίτλο του post, να έγινε κατανοητό το πνεύμα των επισημάνσεων μου.
Οι παρατηρήσεις έγιναν και αφορούν την συγκεκριμένη διαδρομή.
Φυσικά ισχύει " άλλο χαρτογράφηση ( με τις επιφυλάξεις μου ), και άλλο σωστή πλοήγηση ".
Είναι όμως άξιο αναφοράς ο ρυθμός αύξησης της κάλυψης του οδικού δικτύου της Ελλάδας της εν λόγω εταιρείας.
Κακά τα ψέματα, είναι μεγάλο μείον του Destinator η μη δυνατότητα καταγραφής διαδρομών, κάτι που το MioMap κάνει και αυτό για κάποιον που θέλει να έχει μόνο ένα πρόγραμμα που να τα κάνει όλα, για να βασιστεί στο Destinator, θα πρέπει να έχει μια χαρτογράφηση όσο το δυνατόν πλήρη και προπάντων σωστή.
Φίλε panosha, συμφωνώ με το σχόλιο σου.
Φίλε NIK_SMILE, όχι, τα μέρη που αναφέρεις δεν έχουν χαρτογράφηση, ούτε καν τους δρόμους διασύνδεσης με τα γύρω τοπονύμια.
Φίλε bbbb, όχι, δεν βιάζομαι να κρίνω. Οφείλω όμως να ενημερώσω το παρόν forum και μαζί με αυτό την NGI που οι περισσότεροι απο εμάς θέλω να πιστεύω ότι υποστηρίζουμε.

Γιάννης
12-11-07, 17:06
Πριν βιαστούν να κρίνουν κάποιοι το χάρτη σε σχέση με το destinator,ας περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα που θα υπάρξει και το update του χάρτη της NGi.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο χάρτη του igo είναι ότι ενώ έχει πολλούς χωματόδρομους και κάλυψη σε μικρές πόλεις-χωριά,οι περισσότεροι δρόμοι είναι χωρίς όνομα.Εδώ στην Κοζάνη λείπει το κομμάτι του νέου δρόμου(9-10 χρόνια έχει που κατασκευαστηκε) Κοζάνης-Πτολεμαϊδας καθώς και οι κόμβοι γύρω από αυτόν.Στην Εγνατία οδό στην είσοδο από Κοζάνη προς Γρεβενά(κόμβος 11) η χάραξη είναι σε λάθος σημείο(μερικά μέτρα πιο πέρα)Επίσης όλα τα poi που αφορούν βενζινάδικα δεν έχουν όνομα.

ακομα ειναι πολυ ατελης για να συγκριθει με τον χαρτη της ngi ο οποιος ειναι και αυτος ατελης.
σε σχεση ομως με τον προηγουμενο χαρτη ειναι πολυ αναβαθμισμενος.

Ελεύθερος
14-11-07, 00:21

ακομα ειναι πολυ ατελης για να συγκριθει με τον χαρτη της ngi ο οποιος ειναι και αυτος ατελης.
σε σχεση ομως με τον προηγουμενο χαρτη ειναι πολυ αναβαθμισμενος.

Αναρωτιέμαι τελικά τι είναι αυτό που μας καθυστερεί από το να φτιάξουμε κάτι τέλειο στην Ελλάδα πέρα από την προσπάθεια. Οι Γερμανοί τι καλύτερο έχουν?? :evil:

panosha
14-11-07, 00:26
Oι Γερμανοί ξεκίνησαν να χαρτογραφούν πολύ πριν από εμάς. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως αν και μια χώρα με τις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας απαιτεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, οι ρυθμοί προόδου είναι πολύ καλοί και να λάβεις υπ' όψιν σου πως μια Ελληνική εταιρία δεν είναι δυνατόν να κάνει αντίστοιχες επενδύσεις στο θέμα με την αντίστοιχη Γερμανική, αφού δεν μπορεί να προσδοκεί και ιδίου ύψους πωλήσεις.

bbbb
14-11-07, 00:30
Μήπως καλύτερους κρατικούς φορείς που παρέχουν αξιόπιστα χαρτογραφικά δεδομένα στις εταιρείες?

tsetha
14-11-07, 18:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΜΙΟC220 ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΕΛΕ ΑΤΛΑΣ V3, ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

pppetros
15-11-07, 18:22
Oι Γερμανοί ξεκίνησαν να χαρτογραφούν πολύ πριν από εμάς. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως αν και μια χώρα με τις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας απαιτεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, οι ρυθμοί προόδου είναι πολύ καλοί και να λάβεις υπ' όψιν σου πως μια Ελληνική εταιρία δεν είναι δυνατόν να κάνει αντίστοιχες επενδύσεις στο θέμα με την αντίστοιχη Γερμανική, αφού δεν μπορεί να προσδοκεί και ιδίου ύψους πωλήσεις.

Σωστοτατος!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Stamit
30-11-07, 23:08
molis ekana egkatastasi to mio map updater apo to episimo site tiss mio
otan syndesa to mio(a501)etrexa to prog updater kai vrike arketes enimeroseis
afou tis egkatestise sosta apo oti mou eipe anoigontas to miomap gia na valo address mou vgazei to minima
file format error: \storagecard\miomap\maps\greece.fbl
patontas ok "pagonei" to mio kai den antapokrinetai se kamia entoli apo tin othoni oute apo ta koumpia tou
mono me reset erxetai sta kala tou
exei paratirithei kati tetoio se kapoion allo?
poia einai i lysi?

Ilias83
24-12-07, 09:29
Χρησιμοποίησα χθες πρώτη φορά το MioMap v3.3 στο Mio P550 που έχω.
Το πρόγραμμα απλά δεν παίζεται...
Όσο καιρό χρησιμοποιώ το Destinator είναι αδύνατο να κάνω πλοήγηση χωρίς την εξωτερική κεραία και το πρόγραμμα πάντα αργεί.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγω να το χρησιμοποιήσω τις περισσότερες φορές.
Μέχρι τώρα κάθε στιγμή απλά μετάνιωνα για τα λεφτά που έδωσα για αυτή τη συσκευή και αναρωτιόμουν μήπως θα έπρεπε να έχω πάρει κάτι πιο ακριβό και καλό.
Όμως όπως φαίνεται η συσκευή κάνει μια χαρά την δουλειά της και το πρόβλημά μου ήταν το πρόγραμμα.
Στο MioMap η πλοήγηση γίνεται ομαλά και αυτός ο τρόπος μου το πρόγραμμα κάνει ζουμ ανάλογα με τη διαδρομή είναι απίστευτος.
Για παράδειγμα στην εθνική έδειχνε τους δρόμους από μακριά και με μικρή γωνία για να βλέπεις όσο πιο μακρυά γίνεται.
Όταν είσαι μέσα στην πόλη και φτάνεις στη στοφή, κάνει αυτόματα ζουμ και η γωνία αλλάζει ωστε να τα βλέπεις σχεδόν από πάνω.
Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μιας και είναι απίστευτα βολικό και πραγματικά προορισμένο για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.
Ελπίζω να μου το επιτρέψουν οι χάρτες του γιατί χθες ήδη ανακάλυψα 3 λάθη κατεύθυνση μονόδρομων.
Να γράψω εδώ οτι δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα λεπτό που αγόρασα το Destinator γιατί μαζί με αυτό έχω δυνατότητα πρόσβασης στους χάρτες της NGI.
Τα παιδιά εδώ κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική κάλυψη για σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα.
Βλέπω ένα σοβαρό κίνδυνο για αυτή την προσπάθεια και δεν το λέω για να κρίνω την NGI, αλλά απλά εκφράζοντας μια ανησυχία μου.
Μέχρι τώρα δεν είχα δουλέψει άλλο πρόγραμμα και δεν ήξερα.
Όμως η διαφορά των δυο προγραμμάτων πλοήγησης είναι μέρα με τη νύχτα.
Μια άνετη πλοήγηση βασίζεται πάρα πολύ στο πρόγραμμα με το οποίο γίνεται και δυστυχώς το Destinator είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.
Αυτό κρατάει πίσω και τους χάρτες ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα.
Προσωπικά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Destinator, αλλά λέω ξεκάθαρα οτι θα το διαγράψω διαπαντώς την ημέρα που το MioMap θα έχει λίγο καλύτερους και ποιοτικότερους χάρτες.

mastoris than.
24-12-07, 09:48
Τα λέμε καιρό τώρα, ο χάρτης της NGI, αξίζει ένα καλύτερο λογισμικό πλοήγησης.
Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από το destinator, σε σύγκριση με άλλα προγράμματα και τις δυνατότητες που παρέχουν.
Για να κάνεις zoom, όταν πλησιάζεις στροφή με το destinator, από το μενού->Διαχείριση Χαρτών->Ρυθμίσεις Χάρτη-και τσεκάρεις την επιλογή Αυτόματο Zoom.

Braker
24-12-07, 09:51
Προσωπικά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Destinator, αλλά λέω ξεκάθαρα οτι θα το διαγράψω διαπαντώς την ημέρα που το MioMap θα έχει λίγο καλύτερους και ποιοτικότερους χάρτες.

μια από τα ίδια και εγώ και από ότι φαίνεται με τον νέο χάρτη 2008.Q1......... o καιρος γαρ εγγυς.

pappoulis
24-12-07, 10:49
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, μιας όμως και αναφέρεστε στο MioMap θέτω τον προβληματισμό μου. Χτες ψιλοσκάλιζα τη Registry και κάτω από το LOCAL MACHINE\SOFTWARE\Apps βρήκα την εξής καταχώρηση

Maction PaPaGOV9

και μέσα σε αυτή το εξής Installation path

\MioMap

Εγώ αγόρασα "σκέτο" το Mio P550. Σημαίνει κάτι αυτό;

dimikord
04-03-08, 03:17
εχω εγκαταστησει τον miomap και μολις ανοιξε και ζητησε επιλογη γλωσσας και εβαλα ελληνικα κολλησε.κανω soft reset,παω να τον ανοιξω και παλι κολλαει,δεν ανοιγει ποτε.
ξερει κανεις τι δεν εχω κανει σωστα?

ChrisAthens
04-03-08, 14:40
Εγώ πάλι έχω εγκαταστήσει στο Χ800 το ΜΜ 3.3 αλλά μου βγάζει μία φάσα στο πάνω μέρος, οσή και η μπάρα των WM, η οποία όμως δεν επηρρεάζει την λειτουργία του προγράμματος. Ότι κουμπί είναι καλυμένο, πατιέται κανονικα, είναι αισθητικό το θέμα. Καμιά ιδέα για το πως θα πάρει δρόμο η μπάρα??

http://img507.imageshack.us/img507/3439/capture001dp3.th.png (http://img507.imageshack.us/my.php?image=capture001dp3.png)

dimogerontas
05-03-08, 22:31
Εγώ πάντως παιδιά έχω το ΜΙΟ C520 με MIO MAP 3.3 και ομολογώ τα εξής:
Ο ΜΙΟ ΜΑΡ υπερτερεί κατά πολύ του Destinator σε θέματα γραφικών, απεικόνισης, auto zoom in - auto zoom out και γενικότερα περιβάλλον λειτουργίας - χρήσης - επιλογών.
Το αρνητικό (σοβαρό κατ'εμε) είναι ότι δεν έχει την ενημέρωση σε θέμα χαρτών που έχει το Destinator. Όσο άπαιχτοι είναι οι χάρτες του MIO για το εξωτερικό τόσο χάλια είναι για την Ελλάδα.
Θέλω να ελπίζω πως στο μέλλον θα διορθωθεί αυτό έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει ποιότητα και αξιοπιστία στην πλοήγηση.. :smt039

dimikord
05-03-08, 23:10
καλησπερα παιδια
μπορειτε να μου πειτε απο που γινεται η συνδεση του mio map με το gps μεσα απο το προγραμμα?

antarths
10-03-08, 18:50
καλες αποκριες σε ολους καλη σαρακοστη
ηθελα να ρωτησω κατι ποια εκδοση miomap μπορω να χρησιμοποιησω σε vector 380
εχω βαλει μια που βρηκα την MIOMAP 3.3 PNA for BECKER TRAFFIC ASSIST Highspeed
αλλα δεν δουλευει βγαζει μαυρη οθονη και μετα κλεινει.

gplays
17-03-08, 21:36
Καλησπέρα σε όλους,

Ο χάρτης για to c320b έχει κυκλοφορήσει;
Έχω του 2006

tsetha
21-03-08, 21:32
ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ MΙΟ C220 ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ?

drathan
22-03-08, 23:58
παιδες γεια σας
μολις πηρα το c320b με miomap v 3.3 και κανοντας update μου κατεβασε 23 ενημερωσεις
βεβαια σε πολλες πολεις δεν εχει αριθμιση

ChrisAthens
23-03-08, 13:58
παιδες γεια σας
μολις πηρα το c320b με miomap v 3.3 και κανοντας update μου κατεβασε 23 ενημερωσεις
βεβαια σε πολλες πολεις δεν εχει αριθμιση

Για κάνε ένα τεστ. Βάλε αφετηρία τον αριθμό 1 της οδού Κερκύρας, στην Αθήνα και προορισμό τον αριθμό 40 της ιδίας οδού. Η Κερκύρας είναι κάθοδος. Σε πάει κανονικα η ανεβαίνει ανάποδα τον μονόδρομο?

drathan
24-03-08, 20:32
Για κάνε ένα τεστ. Βάλε αφετηρία τον αριθμό 1 της οδού Κερκύρας, στην Αθήνα και προορισμό τον αριθμό 40 της ιδίας οδού. Η Κερκύρας είναι κάθοδος. Σε πάει κανονικα η ανεβαίνει ανάποδα τον μονόδρομο?
φιλε γεια
δεν μπορω να κανω κατι τετοιο γιατι απλα ειμαι στη Λαμια
απ οτι ειδα ομως ακομα και κοματια της νεας εθνικης αθηνα-λαμια ειναι εκτος
και ειναι 01/08 αυτο λει πολλα

tonikar
24-03-08, 21:56

http://img395.imageshack.us/img395/2285/capturebg5.jpg

ChrisAthens
25-03-08, 11:58
Αρα στην αναβάθμηση το διόρθωσαν, ο παλιός χάρτης την πήγαινε ανάποδα την Κερκύρας.

tsetha
25-03-08, 21:28
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ C 220 ,ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΧΕΙ 2 BASEMAP 2006.01 KAI ΕΛΛΑΔΑ 2006.10 v4.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006?
ΟΝΤΟΣ ΣΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΡΓΟΣ ,ΕΠΙΔΑΥΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ, ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ,ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ , ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ Κ.Λ.Π.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ FBL. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΜΙΟ?

ΚΩΣΤΑΣ
25-03-08, 22:47
Βεβαίως και υπάρχουν. Τώρα που θα τους βρεις δεν ξέρω. Τα αρχεία των χαρτών *.fbl τα ρίχνεις χύμα μέσα στο φάκελλο \igo ή miomap\maps :smile:

ChrisAthens
25-03-08, 22:48
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ C 220 ,ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΧΕΙ 2 BASEMAP 2006.01 KAI ΕΛΛΑΔΑ 2006.10 v4.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006?
ΟΝΤΟΣ ΣΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΡΓΟΣ ,ΕΠΙΔΑΥΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ, ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ,ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ , ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ Κ.Λ.Π.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ FBL. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΜΙΟ?

Οι χάρτες .fbl μπαίνουν στο folder miomap/maps
Έχουν βγει και νεώτεροι χάρτες. Μέχρι την τελευταία ενημέρωση οι χάρτες είχαν αρκετά προβληματάκια, ένα από αυτά το αναφέρω πιο πάνω.

tsetha
25-03-08, 22:49
ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΜΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ! ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΚΩΣΤΑΣ
25-03-08, 22:57
Από την στιγμή που έχεις αγοράσει το mio γιατί δεν πας στο site της mio να κατεβάσεις της τελευταίες ενημερώσεις?
Νομίζω ότι η τελευταία έκδοση για MioMap είναι της teleatlas και έκδοση 12/2007.
Η τελευταία έκδοση για iGO είναι είναι της NaviGreece και έκδοση 01/2008.

www.mio-tech.com

panosha
25-03-08, 22:59
Οι χάρτες που έχεις βρει μάλλον δεν είναι για Miomap αλλά από iGo. Τώρα αν υπάρχει λύση ας μην γραφτεί εδώ.

tsetha
25-03-08, 23:19
to email mou einai lui02gr2004@yahoo.gr opoios mporei as voithisei

ChrisAthens
25-03-08, 23:26
Οι χάρτες που έχεις βρει μάλλον δεν είναι για Miomap αλλά από iGo. Τώρα αν υπάρχει λύση ας μην γραφτεί εδώ.

IGO και MioMap χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες. Και όπως ξέρεις, μιας και έιχες επιβραβεύσει την πρωτοβουλία, διανέμονται ελεύθερα από το forum της iGO.

tsetha
25-03-08, 23:31
ΒΡΗΚΑ ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΝΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΙΣ ΜΙΟ. ΠΩΣ ΞΕΚΛΙΔΩΝΩ ΤΩΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?

panosha
25-03-08, 23:36
IGO και MioMap χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες. Και όπως ξέρεις, μιας και έιχες επιβραβεύσει την πρωτοβουλία, διανέμονται ελεύθερα από το forum της iGO.
Νομίζω πως ο τελευταίος του iGo δεν παίζει στο Miomap χωρίς κόλπα. Κάνω λάθος ;

bbbb
26-03-08, 00:00
Ακριβώς.Χρειάζεται να αντικαταστήσεις κάποια αρχεία,διαφορετικά οι χάρτες εμφανίζονται κλειδωμένοι.Oυτε στο igo που έχουν τα pna που δεν είναι αγορασμένα με άδεια χρήσης από την ci,παίζουν οι χάρτες.

ChrisAthens
26-03-08, 00:12
Νομίζω πως ο τελευταίος του iGo δεν παίζει στο Miomap χωρίς κόλπα. Κάνω λάθος ;

Παίζει κανονικά.

panosha
26-03-08, 00:20
Σε συσκευή με νόμιμο Miomap έβαλες τον χάρτη κι έπαιξε ;

tsetha
26-03-08, 00:30
ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ , ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ,TRANSFER-MIO, ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΟ ΚΛΠ???????

ChrisAthens
26-03-08, 00:30
Δεν το έχω εγώ το Miomap, το είχα δει σε ενα φίλο. Το είχα περάσει δοκιμαστικά, αλλά μου δημιουργούσε ένα πρόβλημα και το έβγαλα. Αλλωστε έχω το κανονικότατο iGo οπότε περιτεύει το Miomap. Οταν δω τον φίλο με το Mio c320b και το προεγκατεστημένο Miomap, θα σου πώ.

ChrisAthens
26-03-08, 00:33
και μιλάμε πάντα για τον χάρτη που φαίνεται στην υπογραφή μου και όχι για Teleatlas.

Prince Philip
26-03-08, 22:11
Exω το mio 520 οπως βλεπετε στο αβαταρ μου και ενω ειναι παρα πολυ ομορφες οι απεικονησεις του αναγκαστηκα να το χακεψω να του ξεκλειδωσω τα windows που εχει μεσα και να του περασω το destinator . Tωρα εχω και τα 2 προγραμματα αλλα χρησιμοποιω μονο το dastinator κσι βλεπω τεραστια διαφορα , καταρχην εχει τα παντα απο δρομους ενω το mio δεν εχει οδους απο περιοχες οπως μαραθωνας νεα μακρη , λουτσα κλπ , επισης ειμαι αττικη οδο και ξαφνικα του τη δινει και μου λεει στριψε στο επομενο δεξια ενω δεν υπαρχει τιποτα δεξια παρα μονο μια ευθεια 8 χιλιομετρων , με το dastinator πηγαινω παντου με ακριβεια και ασφαλεια . θεωρω το χαρτη του mio απαραδεκτο και επικινδυνο .

vangelispap
28-04-08, 22:22
Φίλος με PIONEER AVIC-S2 MioMap ειδε το Destinator7 στο δικο μου ASUS P535 και ζηλεψε.Υπαρχει τροπος να βαλει Destinator PNA PIONEER;