Επιστροφή στο Forum : Σημεία αποφυγής διοδίων
Ας γράψει κάποιος παρακαλώ πως μπορούμε να εισάγουμε ή έχει κανείς κάποιο αρχειάκι με σκοπό την αποφυγή διοδίων τώρα που θα γίνουν 4 ευρώ το καθένα;
(σε μένα είναι φυσιολογικό που δεν δουλεύει όταν επιλέγω στο destinator την αποφυγή διοδίων;)
Δυστυχώς δε μπορούμε να εισάγουμε νέα στοιχεία στις αποφυγές. Κανονικά η αποφυγή διοδίων θα έπρεπε να δουλεύει. Περίγραψε μας συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησες
Eπι τη ευκαιρια κυριε Zep , ειχα και εγω ενα προβλημα με αυτα , συγκεκριμενα εβαλα ενα δρομολογιο που εχει μεσα αττικη οδο ,επελεξα να αποφυγει την αττικη οδο αλλα μου εβγαλε παλι το ιδιο δρομολογιο και στην συντομοτερη και στην ταχυτερη , μηπως κατι δεν κανω καλα?
Οι άλλες αποφυγές σου δουλεύουν? Αν ναι τότε πες μας σε ποιο κόμβο της Αττικής είναι το πρόβλημα. Αν όχι πρέπει να ξανασετάρεις τα ForLinks
Οι άλλες αποφυγές σου δουλεύουν? Αν ναι τότε πες μας σε ποιο κόμβο της Αττικής είναι το πρόβλημα. Αν όχι πρέπει να ξανασετάρεις τα ForLinks
Αν θυμαμε καλα δεν μου δουλευαν και τα διοδια !Πως γινεται το σεταρισμα των ForLinks :cry:
Μέσα από το site μας (Ενημερωμένοι χάρτες κλπ.) κατεβάζεις τα forlinks και τα εγκαθιστάς
Μέσα από το site μας (Ενημερωμένοι χάρτες κλπ.) κατεβάζεις τα forlinks και τα εγκαθιστάς
Δεν το βρισκω αυτο πουλε ...ειναι ευκολο να μου βαλεις ενα Link? :oops:
Δεν το βρισκω αυτο πουλε ...ειναι ευκολο να μου βαλεις ενα Link? :oops:
(Διαθέσιμοι και παλαιότεροι χάρτες για το Destinator:
27/04/2005 (Έκδοση: 2005.Q1.3119 - Ελληνική - Μέγεθος: 11,7 MB) Τρέχουσα έκδοση χάρτη. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση. Περιλαμβάνει τα διορθωμένα ForLinks.)
Αν ενοοις αυτα, τα κατεβαζω , αν και βλεπω οτι εχω την ιδια εκδοση με αυτη εδω, πρεπει να την ξαναεγκαταστησω?
(Έκδοση: 2005.Q1.3106 - Αγγλική - Μέγεθος: 11,7 MB)
Ηεκδοση που εχω ειναι η 2005.Q1.3073 - Αγγλική HLG4. μηπως πρεπει να κατεβασω και αυτη? υπαρχει κανενας λογος ? δεν χρησιμοποιω αγγλικη εκδοση , μηπως χρειαστει στο μελλον για χαρτες ευρωπη? η δεν παιζει ρολο?
Αλλη μια φορα "εγραψες" ΜΕΓΑΛΕ "ZEP",τελικα βρηκα το Link (δεν μου ειπες οτι ηθελε pass και user και ενα σωρο αλλα)και δουλευουν αψογα και τα διοδια και ο δακτυλιος . Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να κατεβασω και την Αγγλικη εκδοση , εγω παντως δεν προκειται να την χρησιμοποιησω , εκτος αν επηρεαζει τους χαρτες της Ευρωπης που θα βαλω στο μελον.
Μη κατεβάσεις το χάρτη με τους λατινικούς χαρακτήρες, είναι μόνο για αλλοδαπούς - δε βοηθάει πουθενά αλλού.
Μη κατεβάσεις το χάρτη με τους λατινικούς χαρακτήρες, είναι μόνο για αλλοδαπούς - δε βοηθάει πουθενά αλλού.
ΟΚ. Ευχαριστω αλλη μια φορα
Δυστυχώς δε μπορούμε να εισάγουμε νέα στοιχεία στις αποφυγές. Κανονικά η αποφυγή διοδίων θα έπρεπε να δουλεύει. Περίγραψε μας συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησες
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πηγαίνω πλοήγηση->αποφυγή δρόμων->toll roads->στοιχεία και μου εμφανίζει τετραγωνάκια κάτι σαν κινέζικα. Μάλλον αλλα fonts. Δεν μπορω λοιπόν να καταλάβω για ποια διόδια πρόκειται και τελικά να ελέγξω αν δουλευουν. Παντως πριν από λίγο καιρό γυρνούσα από Λάρισα στη Θεσσαλονίκη δήλωσα αποφυγή διοδίων σε όλα και δεν μου άλλαξε δρομολόγιο.
Κάποια λύση;
Ευχαριστώ
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πηγαίνω πλοήγηση->αποφυγή δρόμων->toll roads->στοιχεία και μου εμφανίζει τετραγωνάκια κάτι σαν κινέζικα. Μάλλον αλλα fonts. Δεν μπορω λοιπόν να καταλάβω για ποια διόδια πρόκειται και τελικά να ελέγξω αν δουλευουν. Παντως πριν από λίγο καιρό γυρνούσα από Λάρισα στη Θεσσαλονίκη δήλωσα αποφυγή διοδίων σε όλα και δεν μου άλλαξε δρομολόγιο.
Κάποια λύση;
Ευχαριστώ
Tελικά το πρόβλημα με τα fonts το διόρθωσα. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να δουλεύει η αποφυγή διοδίων. Ενω έχω δηλώσει την αποφυγή όλων των διοδίων επιλέγοντας πλοηγηση, δεν με στέλνει από παρακάμψεις αλλά αντιθέτως με στέλνει από τον κλασσικό δρόμο που υπάρχουν διόδια.
Λοιπόν;
Στο χάρτη 2005.Q1 δεν έχουμε συμπεριλάβει τα διόδια Τεμπών και Μαλγάρων.
Στο νέο χάρτη έχουν συμπεριληφθεί.
Κάποια λύση;
Ευχαριστώ
Tελικά το πρόβλημα με τα fonts το διόρθωσα. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να δουλεύει η αποφυγή διοδίων. Ενω έχω δηλώσει την αποφυγή όλων των διοδίων επιλέγοντας πλοηγηση, δεν με στέλνει από παρακάμψεις αλλά αντιθέτως με στέλνει από τον κλασσικό δρόμο που υπάρχουν διόδια.
Λοιπόν;
Διαβασε τα ποστ απο την αρχη , θα βρεις την λυση , εκει που μου απανταει ο ZEP ,με λιγα λογια πηγαινε κατεβασε τα For links απο το site της ΝGI
Κάποια λύση;
Ευχαριστώ
Λοιπόν;
Πως διορθώνεται το πρόβλημα με τα fonts?
... διότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει στο PN :cry:
Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε mio 168 με τα fonts. Πως διορθώνεται το πρόβλημα;
Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε mio 168 με τα fonts. Πως διορθώνεται το πρόβλημα;
Εχεις επιλεξει απο τα Regional Settings του ppc σου Greek ?
Ναι αλλά δεν γίνεται τίποτα...
Και στα δικα μου regional settings ειναι επιλεγμενα τα greek αλλα το πρόβλημα της λάθος απεικόνησης υπάρχει από τότε που αγόρασα το mio με το dest. Εν τω μεταξύ προχθές και εντελώς ξαφνικά δεν μπορούσε να κάνει πλοήγηση με τίποτα! ό,τι διεύθυνση του έδινα είτε χειροκίνητα είτε μεσω αγαπημένων μου εβγαζε ενα μηνυμα του τύπου wrong or invalid path. Δυστυχώς δε συγκράτησα ακριβώς το μήνυμα σφάλματος. Έκανα κανα 2 soft reset αλλα τίποτα. Κι όπως ξαφνικά ήρθε έτσι ξαφνικα έφυγε. Την επομενη μέρα δουλευε κανονικά. Το θέμα ειναι γιατι το εκανε...
Μήπως βρισκόσουν εκτός δρόμου, πάνω σε κανένα πεζοδρόμιο, μέσα σε κανένα parking? Τοτε δέν θα έβρισκε σημείο εκίνησης πάνω σέ διαδρομή. Τό κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Και στα δικα μου regional settings ειναι επιλεγμενα τα greek αλλα το πρόβλημα της λάθος απεικόνησης υπάρχει από τότε που αγόρασα το mio με το dest. Εν τω μεταξύ προχθές και εντελώς ξαφνικά δεν μπορούσε να κάνει πλοήγηση με τίποτα! ό,τι διεύθυνση του έδινα είτε χειροκίνητα είτε μεσω αγαπημένων μου εβγαζε ενα μηνυμα του τύπου wrong or invalid path. Δυστυχώς δε συγκράτησα ακριβώς το μήνυμα σφάλματος. Έκανα κανα 2 soft reset αλλα τίποτα. Κι όπως ξαφνικά ήρθε έτσι ξαφνικα έφυγε. Την επομενη μέρα δουλευε κανονικά. Το θέμα ειναι γιατι το εκανε...
To problima afto eixe anaferthi palaiotera se spasmenes ekdoseis kai eixe na kanei me to dll..
Μόνο που το δικό μου είναι original. Δε νομίζω λοιπόν οτι εχει να κανει με το dll. (Αν και νομίζω ότι αναφέρεσαι στο dest.dll το οποιο και κυκλοφορησε ασύδοτα) Πρώτη φορά πάντως μου το έκανε και μέχρι στιγμη τελευταία
Μήπως βρισκόσουν εκτός δρόμου, πάνω σε κανένα πεζοδρόμιο, μέσα σε κανένα parking? Τοτε δέν θα έβρισκε σημείο εκίνησης πάνω σέ διαδρομή. Τό κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Φίλε bou νομιζω εχεις πολύ δικιο. τώρα που το είπες βρισκόμουν έλαχιστα παράπλευρα στο δρόμο χωμένος σε μια είσοδο για ξεσκεπαστο parking (σήμα gps υπήρχε). δεν πήγε καν το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο μια και ήμουν φαντάσου πάνω στο πεζοδρόμιο!
Φίλε bou σ'ευχαριστώ γιατί το είχα και άγχος ότι εχει πρόβλημα το πρόγραμμα.
Καλό Καρναβάλι από τη Πάτρα!!!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.