PDA

Επιστροφή στο Forum : QTEK G100 NAVIMATE

vdimis
09-06-07, 10:42
QTEK G100 NAVIMATE to βρηκα σε καλη τιμη αξιζει??
σχετικα με τους χαρτες μπορω να το αλλαξω και να βαλω αλλο (ngi)??
μηπως μπορω να αναβαθμησω το προγραμμα τις navimate με αυτο τισ ngi \???? den ξερω αξιζει να το παρw???
350 euro den einai kala???????

spyrazf1
09-06-07, 11:32
allo to programma tis navimate kai allo to destinator .i ngi vgazei xartess elladas gia to destinator epomenos prepei na agoraseis to destinator gia na valeis tous ellinikous xartes

zeppelin
09-06-07, 13:32
μηπως μπορω να αναβαθμησω το προγραμμα τις navimate με αυτο τισ ngi \???? den ξερω αξιζει να το παρw???

Είναι το pda που ξέχασα προχθές πάνω στη μηχανή ανοιχτό, έξω από τη NGi, για μερικές ώρες και μου το εξαφάνησαν. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν αισθάνομαι ιδαίτερα άτυχος γιατί είναι η 5η φορά που ξεχνάω κάποιο device στη μηχανή αλλά η πρώτη απώλεια.

Πολύ καλό μηχάνημα, με πολύ φωτεινή οθόνη (ίσως ή πιο φωτεινή οθόνη σε pda, όχι όμως πιο φωτεινή από το n100 - βοηθάει βέβαια το μικρό μέγεθος), πολύ γρήγορο (παρότι έχει samnsung 300 Mhz - τρέχει πολύ πιο γρήγορα από τα mio με το 400άρι) αλλά με ιδιαίτερα δύστροπο δέκτη gps. Επίσης δε θα βρεις πουθενά rom για να το αναβαθμίσεις, που οφείλεται στο γεγονός των χαμηλών πωλήσεων μιας και ήταν η πρώτη συσκευή της HTC χωρίς τηλέφωνο.

Θα σου πρότεινα κάτι από τη σειρά hp travel companion που είναι πολύ καλύτερα αν σε ενδιαφέρουν τα pda. Αν όχι πάρε το fs n100 (οθόνη ίδιας διάστασης με το g100 αλλά πολύ μικρότερη συσκευή) με 469 με Destinator και πιο φτηνή τιμή γιατί g100 350 + destinator 149 = 499

vdimis
09-06-07, 14:09

Είναι το pda που ξέχασα προχθές πάνω στη μηχανή ανοιχτό, έξω από τη NGi, για μερικές ώρες και μου το εξαφάνησαν. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν αισθάνομαι ιδαίτερα άτυχος γιατί είναι η 5η φορά που ξεχνάω κάποιο device στη μηχανή αλλά η πρώτη απώλεια.

Πολύ καλό μηχάνημα, με πολύ φωτεινή οθόνη (ίσως ή πιο φωτεινή οθόνη σε pda, όχι όμως πιο φωτεινή από το n100 - βοηθάει βέβαια το μικρό μέγεθος), πολύ γρήγορο (παρότι έχει samnsung 300 Mhz - τρέχει πολύ πιο γρήγορα από τα mio με το 400άρι) αλλά με ιδιαίτερα δύστροπο δέκτη gps. Επίσης δε θα βρεις πουθενά rom για να το αναβαθμίσεις, που οφείλεται στο γεγονός των χαμηλών πωλήσεων μιας και ήταν η πρώτη συσκευή της HTC χωρίς τηλέφωνο.

Θα σου πρότεινα κάτι από τη σειρά hp travel companion που είναι πολύ καλύτερα αν σε ενδιαφέρουν τα pda. Αν όχι πάρε το fs n100 (οθόνη ίδιας διάστασης με το g100 αλλά πολύ μικρότερη συσκευή) με 469 με Destinator και πιο φτηνή τιμή γιατί g100 350 + destinator 149 = 499
ευχαριστω για τιν απαντηση
βρηκα αυτο FUJITSU SIEMENS Αυτόνομο GPS Pocket LOOX N100 + κάρτα miniSD 512 MΒ (Ευρώπη) στιν τιμη των 199 ευρο Navigon MobileNavigator 6 αυτο αν λες αυτο ειναι πολλη καλοοοο θα παρς και το ντεστιανατορ και πας για 350 .
θα μπορεσω να βαλω μεσα τους χαρτες????αν ναι θα το παρω πιστευω οτι ειναι καλι τιμη...
το βρικα στο http://www.pixmania.com/gr/gr/383898/art/fujitsu-siemens/aoouiiii-gps-pocket-loox.html#fichetechnique

για τιν γλωςςα τωρα λεει αυτο οτι εχει αυτες : Γερμανικά, Δανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πολωνέζικα, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Αγγλικά και διπλα λεειΕγχειρίδια χρήσης που μπορείτε να κατεβάσετε (1 μόνο download στην γλώσσα της επιλογής σας κατόπιν αγοράς του αντίστοιχου προιοντος) τι λεσ καλο ειναι ??????????

zeppelin
09-06-07, 16:13
Σαφώς καλύτερη επιλογή, απλά υπολόγισε και τα μεταφορικά

gioko
07-08-07, 15:22
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ GPS (PNA)ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ,ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ (PNA) ΕΩΣ 400ΕΥΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

panosha
07-08-07, 15:27
Οι τιμές που θα δεις εδώ http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3 είναι μαζί με πρόγραμμα Destinator και χάρτη Ελλάδας NGI. Πολύ καλές συσκευές όλες.

Καλώς ήρθες. :D

gioko
07-08-07, 15:37
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

gioko
07-08-07, 15:45
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ Navimate CX-420 Xtreme ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ COMPUCON ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 399ΕΥΡΟ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ DESTINATOR ND.

gioko
07-08-07, 16:08
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ Navimate CX-420 Xtreme ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ COMPUCON ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 399ΕΥΡΟ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ DESTINATOR ND.

gioko
07-08-07, 16:51
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ MY GUIDE 3100,MLS SHINCO 350,SATNAV 300.ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ PLEASE ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

PEIRAIWTHS
07-08-07, 17:52
ΑΓΑΠΗΤΕ GIOKO ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ DEST,ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ 199ΕΥΡ ΤΟ PNA VECTOR MASTER 380 ME TO PAPAGO R12 KAI ME MIA ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ(KAΡΤΑ) ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΠΑΝΩ MIA EKΔΟΣΗ ΤΟΥ DEST ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΒΛΕΠΙ SHINCO 350 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ..ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!!
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΛΤΙΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ PDA"

panosha
07-08-07, 18:00
Σωστά, αλλά εξαρτάται και από ποιο PDA είχε. :-D

gioko δεν πας μία βόλτα από NGI να δεις από κοντά τις συσκευές ;

gioko
07-08-07, 18:09
ΦΙΛΕ PEIRAIWTHS ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500-600ΕΥΡΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩ.

PEIRAIWTHS
07-08-07, 18:43
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PNA ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ Κ 200ΕΥΡ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΖΕΠ 100000000000000000000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΙΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ME DEST.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΒΒΒΒ.

panosha
07-08-07, 18:47
Εγώ πάντως με τους ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ κάνω πλάκα, δεν υπάρχουν μονόδρομοι. :D

bbbb
07-08-07, 19:35
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PNA ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ Κ 200ΕΥΡ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΖΕΠ 100000000000000000000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΙΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ME DEST.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΒΒΒΒ.
Ναι αλλά επειδή πλέον παίζω σε άλλα επίπεδα,δε θα έπαιρνα ξανά το shinco.Γιατί υπάρχουν άλλα pna που δεν είναι τόσο γρήγορα στον υπολογισμό διαδρομής,αλλά έχουν άλλες ευκολίες.Για παράδειγμα το shinco δεν μπορεί να μπει σε αναμονή όπως τα pda,αν θέλεις να σταματήσεις για μισή ώρα είτε θα το αφήσεις ανοιχτό με αποτέλεσμα να χάνεις μπαταρία,είτε θα το κλείσεις τελείως και πρέπει να περιμένεις να το ξανανοίξεις.Επίσης κάτι σημαντικό για μένα είναι ότι δεν μπόρεσα να περιστρέψω με τίποτε την οθόνη.Οσο για το vector κάνει αυτά που με χαλούσαν στο shinco,αλλά αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πρέπει να υπολογίσουμε και το κόστος της αγοράς του destinator.
Kαι άμα οδηγείς μηχανή,καλύτερα να πάρεις αυτό που λέει ο zepelin δηλαδή Ν100 διότι με τα υπόλοιπα δε πρόκειται να ξεχωρίζεις και πολλά πράγματα κάτω από ντάλα ήλιο.

PEIRAIWTHS
07-08-07, 20:16
ΕΧΩ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ.

ΕΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ? ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Ν100 Ο ΓΙΟΚΟ ΟΔΗΓΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?

bbbb
07-08-07, 23:24
Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.Αλλά το βάλε-βγάλε στον αναπτήρα,δεν κάνει ζημιά στην μπαταρία?Προσωπικά το φορτίζω στο σπίτι και το βάζω στον αναπτήρα όταν πετάξει το μήνυμα για χαμηλή μπαταρία.Για να το ανοίξω,να πατήσω το κουμπί πλοήγηση να μπει στο destinator και να βγω στην οθόνη του χάρτη,γύρω στα 15-20δευτερόλεπτα.Και άλλα 5 για βρει σήμα.Μπορεί για κάποιον άλλο να μην είναι σημαντικό,αλλά εμένα μου την έσπαγε :lol: Αν και είχα βάλει ένα script για να ανοίγει απευθείας το destinator με το on-off button,πάλι δε μου άρεσε :roll:Ασε που άμα ήθελες να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που βάζει αρχεία στα windows ή στο μητρώο,έπρεπε να τροποποιήσεις ανάλογα το script για να αντιγράφονται αυτόματα τα αρχεία κάθε φορά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,καθυστέρηση στο άνοιγμα.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω,γιατί από τη στιγμή που υποστηρίζουν τα windows το φόρτωμα και άλλων προγραμμάτων,πρέπει οπωσδήποτε να μένουμε με τα 2-3 κουμπιά στο μενού. Και συν τοις άλλοις διάβασα για χαλασμένες κάρτες sd(στο μοντέλο με τις 4'' οθόνη-κυκλοφορεί μέχρι 7'' στην Αμερική) λόγω της απότομης διακοπής του ρεύματος στην πλακέτα.

PEIRAIWTHS
08-08-07, 01:23
ΒΒΒΒ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΙΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

βάλε-βγάλε στον αναπτήρα,δεν κάνει ζημιά στην μπαταρία?

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

gioko
10-08-07, 22:24
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

panosha
11-08-07, 02:36
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
Μεγάλο λάθος. Οι μπαταρίες των PDA μας πρέπει να μπαίνουν για φόρτιση όταν φθάνουν στο 30-40% και ΠΟΤΕ δεν πρέπει να αδειάζουν εντελώς. ;-)