PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ?

daspan
05-01-06, 23:27
φίλοι μου καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα (Φώτων)...
λοιπόν οι απορίες μου για απόψε:
1. όσες φορές πηγαίνω από έναν συγκεκριμένο δρόμο περιμετρικώς στο Μεσολόγγι τον δρόμο αυτόν μου τον έχει σχεδιασμένο μέσα στη θάλασσα.
ο δρόμος αυτός όντως είναι άκρη στην θάλασσα αλλά ο χάρτης τον δείχνει αρκετά μέσα στην θάλασσα...
είναι σφάλμα αυτό?
2. επίσης αν θέλω να βρω τις συντεταγμένες από ένα σημείο στον χάρτη χωρίς να είμαι εκεί ή χωρίς να ταξιδεύω ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω?
3. τον κεντικό δρόμο απ τον κόμβο της εθνικής οδού για να μπεις στο Μεσολόγγι δεν τον έχει καθόλου χαραγμένο ο χάρτης κι έχει 2 άλλους δευτερεύοντες.
πρέπει να κάνω κάτι προς ενημέρωση των υπευθύνων γι αυτό?
σας ευχαριστώ

daspan
07-01-06, 23:12
όχι όλες μαζί οι απαντήσεις παιδιά...
να προλαβαίνω να τις ..εμπαιδώνω!!

maximi01
08-01-06, 02:59
Πίστευα ότι θα περίμενες μέχρι την Δευτέρα να σου απαντήσουν οι συνεργάτες μου αλλά αφού βιάζεσαι το κάνω εγώ
1. Ο δρόμος είναι στην σωστή θέση (γεωδαιτικά) γι’ αυτό και το στίγμα του αυτοκινήτου δεν έχει απόκλιση όπως το διαπίστωσες και μόνος σου. Αντίθετα η ακτογραμμή στην έκδοση που χρησιμοποιείς είχε μία γενίκευση που τις έδινε σημαντικές αποκλίσεις με αποτέλεσμα να εμφανίζει την θάλασσα κάτω από τον δρόμο. Νομίζω ότι στην νέα έκδοση το έχουμε διορθώσει, αν και είναι καθαρά διακοσμητικό, δεν επηρεάζει την λειτουργία του προγράμματος ούτε και την πλοήγηση.
2. Μπορείς να βρεις συντεταγμένες σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί αυτό να είναι επάνω σε κάποιο άξονα δρόμου. Πιέζεις με το πενάκι το σημείο και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγεις και το καταχωρείς ως «Αγαπημένο» με ένα οποιοδήποτε όνομα. Στην συνέχεια πηγαίνεις στον κατάλογο των αγαπημένων το επιλέγεις και πατάς το info. Στις πληροφορίες που θα δείξει περιέχει και τις συντεταγμένες φ, λ (πλάτος, μήκος) .
3. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο κόμβος είναι ενημερωμένος στο νέο χάρτη. Αν πας στο www.driveme.gr και βρεις το σημείο αυτό μπορείς να το επαληθεύσεις και μόνος σου. Το portal αυτό περιέχει τους νέους χάρτες. Την Δευτέρα όμως μπορεί να στο επαληθεύσει και ο Zeppelin

daspan
08-01-06, 23:28
Πίστευα ότι θα περίμενες μέχρι την Δευτέρα να σου απαντήσουν οι συνεργάτες μου αλλά αφού βιάζεσαι το κάνω εγώ
1. Ο δρόμος είναι στην σωστή θέση (γεωδαιτικά) γι’ αυτό και το στίγμα του αυτοκινήτου δεν έχει απόκλιση όπως το διαπίστωσες και μόνος σου. Αντίθετα η ακτογραμμή στην έκδοση που χρησιμοποιείς είχε μία γενίκευση που τις έδινε σημαντικές αποκλίσεις με αποτέλεσμα να εμφανίζει την θάλασσα κάτω από τον δρόμο. Νομίζω ότι στην νέα έκδοση το έχουμε διορθώσει, αν και είναι καθαρά διακοσμητικό, δεν επηρεάζει την λειτουργία του προγράμματος ούτε και την πλοήγηση.
2. Μπορείς να βρεις συντεταγμένες σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί αυτό να είναι επάνω σε κάποιο άξονα δρόμου. Πιέζεις με το πενάκι το σημείο και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγεις και το καταχωρείς ως «Αγαπημένο» με ένα οποιοδήποτε όνομα. Στην συνέχεια πηγαίνεις στον κατάλογο των αγαπημένων το επιλέγεις και πατάς το info. Στις πληροφορίες που θα δείξει περιέχει και τις συντεταγμένες φ, λ (πλάτος, μήκος) .
3. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο κόμβος είναι ενημερωμένος στο νέο χάρτη. Αν πας στο www.driveme.gr και βρεις το σημείο αυτό μπορείς να το επαληθεύσεις και μόνος σου. Το portal αυτό περιέχει τους νέους χάρτες. Την Δευτέρα όμως μπορεί να στο επαληθεύσει και ο Zeppelin

χίλια συγνώμη για την βιασύνη μου..., (μου φαίνεται πως μας έχετε ...καλομάθει!!)
θέλω να σ ευχαριστήσω για την ακρίβεια και σωστότητα των απαντήσεών σου...
και ..ερωτήσεων συνέχεια :
1. έχουν κυκλοφορήσει οι νέοι χάρτες ΡΝ?
2. όταν κυκλοφορήσουν οι νέοι χάρτες πως θα μπορέσω να τους προμηθευτώ χωρίς να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα?
και πάλι σας ευχαριστώ φίλοι μας...

daspan
08-01-06, 23:39

χίλια συγνώμη για την βιασύνη μου..., (μου φαίνεται πως μας έχετε ...καλομάθει!!)
θέλω να σ ευχαριστήσω για την ακρίβεια και σωστότητα των απαντήσεών σου...
και ..ερωτήσεων συνέχεια :
1. έχουν κυκλοφορήσει οι νέοι χάρτες ΡΝ?
2. όταν κυκλοφορήσουν οι νέοι χάρτες πως θα μπορέσω να τους προμηθευτώ χωρίς να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα?
και πάλι σας ευχαριστώ φίλοι μας...

τελικά ο χάρτης δεν είναι ενημερωμένος για τον πρωτεύοντα κόμβο εισόδου απ' τον εθνικό δρόμο για το Μεσολόγγι.εκεί είναι και το μοναδικό σημείο τηες εθνικής οδού που έχει φανάρια.

zeppelin
09-01-06, 18:05
Όντως ο συγκεκριμένος δρόμος δε θα είναι στην 2005.Q4 έκδοση αλλά στην επόμενη. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η νέα έκδοση 2005.Q4 και θα μπορείς να την αγοράσεις με το PN χωρίς πιστωτική από τα γραφεία μας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό.