PDA

Επιστροφή στο Forum : night mode

Zaf
05-06-07, 15:52
Να ρωτήσω (ίσως άσχετο για το συγκεκριμένο Post), στο Dest7 θα υπάρχει επιλογή -νομίζω- για αυτόματη εναλλαγή απο day σε night mode ανάλογα με την ώρα.Υπάρχει προγραμματάκι που να αλλάζει τη φωτεινότητα του PDA σύμφωνα με το clock του; Θα βόλευε πολύ τη μέρα να είναι πιο έντονο για να διακρίνεται και το βράδυ πιο αχνό για να μην ενοχλέι... ;-)

panosha
05-06-07, 15:55
Που θα στηρίζει τη λειτουργία του δηλαδή στην ώρα, που μιά νυχτώνει στις 4 και την άλλη στις 9, η έχει αισθητήρα φωτός το μηχανάκι σου ? :roll:

kirileman
05-06-07, 16:01
Θα ενημερώνεται αγόρι μου απο διαδίκτυο για ανατολή κ δύση ηλίου! Μα τίποτα δεν καταλαβαίνεις; :-D

Zaf
05-06-07, 16:03
Στην ώρα :!: Το πότε σκοτεινιάζει πάνω κάτω το ξέρουμε (πλην καιρικών φαινομένων).Εξάλλου το να μένει και μια ώρα σε διαφορετικο φωτισμό δεν είναι τόοσο πρόβλημα.. Άσε που μπορει να συζητάμε και αδίκως, διότι δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο τέτοιο utility..

PAVL-2
05-06-07, 18:33
Που θα στηρίζει τη λειτουργία του δηλαδή στην ώρα, που μιά νυχτώνει στις 4 και την άλλη στις 9, η έχει αισθητήρα φωτός το μηχανάκι σου ? :roll:

PANOSHA....Με τοσες ιδεες δεν καθομαστε κα βγαλουμε κανα μηχανακι και να ενσωματοσουμε ολωνων τις ιδεες μεσα [αναλαμβανω με βοηθεια φυσικα το HARDWARE.. :oops: :oops: :oops:

spyrazf1
05-06-07, 18:36
to papago an de kano lathos to xei auto

beagle
05-06-07, 18:48
Το έχει, δεν κάνεις λάθος...

Braker
05-06-07, 19:17
Να ρωτήσω (ίσως άσχετο για το συγκεκριμένο Post), στο Dest7 θα υπάρχει επιλογή -νομίζω- για αυτόματη εναλλαγή απο day σε night mode ανάλογα με την ώρα.Υπάρχει προγραμματάκι που να αλλάζει τη φωτεινότητα του PDA σύμφωνα με το clock του; Θα βόλευε πολύ τη μέρα να είναι πιο έντονο για να διακρίνεται και το βράδυ πιο αχνό για να μην ενοχλέι... ;-)

καλή ιδέα... το θελώ..

εεε..εεεε φανταστικέ χαρτογράφε της ngi ? γίνεται ... :lol:

zeppelin
05-06-07, 19:30

καλή ιδέα... το θελώ..

εεε..εεεε φανταστικέ χαρτογράφε της ngi ? γίνεται ... :lol:

Θα υπάρχει

tyxodiokths
05-06-07, 20:18
Στην ώρα :!: Το πότε σκοτεινιάζει πάνω κάτω το ξέρουμε (πλην καιρικών φαινομένων).Εξάλλου το να μένει και μια ώρα σε διαφορετικο φωτισμό δεν είναι τόοσο πρόβλημα.. Άσε που μπορει να συζητάμε και αδίκως, διότι δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο τέτοιο utility..

Υπάρχει και στο iGO αυτή η δυνατότητα.

vpafi
25-06-07, 00:12
to papago an de kano lathos to xei auto
Στο papago υπάρχει και η δυνατότητα να ρυθμήζεις και την ώρα κάτι που δεν το έχει το dest7.Εχει μόνο αυτόματη αλλαγή και σου αλλάζει στης 19:00. Αντε και το χειμόνα κάτι γίνετε, το καλοκαίρι????!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

beagle
25-06-07, 00:17
Το καλοκαίρι απλά βγάλε το αυτόματο και κάνε την εναλλαγή όποτε εσύ θέλεις.. :wink: Άσε που κατά τη γνώμη μου και να μην την κάνεις δε χάλασε ο κόσμος (δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε τη νυχτερινή λειτουργία)..

mastoris than.
25-06-07, 00:21
Το καλοκαίρι απλά βγάλε το αυτόματο και κάνε την εναλλαγή όποτε εσύ θέλεις.. :wink: Άσε που κατά τη γνώμη μου και να μην την κάνεις δε χάλασε ο κόσμος (δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε τη νυχτερινή λειτουργία)..
Nομίζω, σε επαρχιακό δρόμο χωρίς φωτισμό, η λειτουργία ημέρας σε εμποδίζει να έχεις καλή ορατότητα. Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Wagner669
28-06-07, 15:03
Nομίζω, σε επαρχιακό δρόμο χωρίς φωτισμό, η λειτουργία ημέρας σε εμποδίζει να έχεις καλή ορατότητα. Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Ετσι ειναι.
Εγω παντα το βραδυ χαμηλονω την φωτινοτητα της οθωνης.
Δεν βλεπω τον δρομο :)