PDA

Επιστροφή στο Forum : Δημηιουργία Λογαριασμού

jimmynet
03-01-06, 20:12
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά

Είμαι και εγώ κάτοχος του Dest3 εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 28/12.
Αν και έκανα αμέσως activation στο site destinator1 ακομα δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαρασμο στο ngi.gr αφου περνώντας σωστά ολα τα κλειδιά μου επιστρεφει το μηνυμα οτι αυτα δεν ειναι ενεργα.
Εστειλα 2 e-mails στην ngi αλλά ακομα δεν μου εχουν απαντησει. Μηπως γνωριζει κάποιος αν χρειαζεται και κατι άλλο. Στο σχετικο site της ngi μιλουν για 24 ωρες ωστε να γινει η ενημερωση, έχουν περασει ομως 6 ημερες κι ακομη τιποτα.

Ευχαριστω πολύ και πάλι ευχομαι σε όλους Χρονια Πολλα

scotty
04-01-06, 16:56
Παρε καλυτερα τηλεφωνο , θα σε εξυπηρετησουν τα παιδια αμεσα

zeppelin
04-01-06, 18:15
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά

Είμαι και εγώ κάτοχος του Dest3 εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 28/12.
Αν και έκανα αμέσως activation στο site destinator1 ακομα δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαρασμο στο ngi.gr αφου περνώντας σωστά ολα τα κλειδιά μου επιστρεφει το μηνυμα οτι αυτα δεν ειναι ενεργα.
Εστειλα 2 e-mails στην ngi αλλά ακομα δεν μου εχουν απαντησει. Μηπως γνωριζει κάποιος αν χρειαζεται και κατι άλλο. Στο σχετικο site της ngi μιλουν για 24 ωρες ωστε να γινει η ενημερωση, έχουν περασει ομως 6 ημερες κι ακομη τιποτα.

Ευχαριστω πολύ και πάλι ευχομαι σε όλους Χρονια Πολλα

Υπήρχε ένα πρόβλημα με το mail server μας, που ξεπεράστηκε. Μάλλον θα έχεις λάβει ήδη απάντηση

jimmynet
05-01-06, 09:29
Ευχαριστω πολυ. Το προβλημα λυθηκε