PDA

Επιστροφή στο Forum : Μέλλων χρήστης Destinator 3

nistam
26-03-05, 13:36
Γεια σας κύριοι. Ειμαι νέο μέλος του φορουμ. Δεν έχω ακόμα ούτε GPS, ούτε palm ούτε τίποτα. Πρόσφατα είδα το ΜΙΟ168 σε ένα ταξί και εντυπωσιάστηκα, εξαιτίας αυτού βρήκα και το σαιτ της NGI. Μένω Αθήνα ελάχιστους μήνες και χάνομαι συχνά, έχω φάει και κάτι βροχές καθότι έχω μοτοσυκλέτα. Δε θέλω να πάρω το ΜΙΟ, για το μόνο λόγο ότι φίλος που μένει λονδίνο μου βρήκε το HP HX2410 με 400? το οποίο έχει πολύ καλύτερες δυνατότητες από το ΜΙΟ!!! Λέω να το αγοράσω. Μάλιστα πακέτο με μία 1GB SD και μία βάση για το αυτοκίνητο,αυτά είναι έξτρα κόστος,αλλά μηδαμινό! Θα αγοράσω και το Destinator στην έκδοση με το BT GPS. Ξεψάχνισα όλο το φόρουμ και διάβασα το ποστ κάποιου που χρησιμοποιεί το Destinator σε αυτό. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Επειδή θα αγοραστεί απ'έξω θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά του Destinator; Επίσης, το GPS που περιλαμβάνεται έχει κάποιο φορτιστή για τη μπαταρίου λιθίου;

Συγχαρητήρια για το φορουμ. Αμεσες απαντήσεις, πολύ καλό support από τα 2-3 παληκάρια που εργάζονται στην NGI. Μπράβο.

Ευχαριστώ και σόρι για το ελαφρώς μεγάλο του κειμένου.

zeppelin
29-03-05, 13:27
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Εξελληνισμένο interface του Destinator, αρκεί να βάλεις Regional settings --> Greek. Έτσι κι αλλιώς και τα mio 168 που πωλούνται εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι εξελληνισμένα.
Το GPS που είδες στο e-shop της NGi έχει και φορτιστή αυτοκινήτου.
Σχετικά με το προσωπικό της NGi, προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετούμε με το καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας, αλλά κι όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας για να πληροφορηθούν. Βέβαια δεν είμαστε 2 - 3 αλλά πολύ περισσότεροι. Πως άλλωστε έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται οι χάρτες που χρησιμοποιείτε ?

nistam
29-03-05, 14:22
Μόλις μπήκα και να η απάντηση! Για να μη σε καθυστερώ, λέω τελικά να πάρω το Dell Axim x50v. Φαντάζομαι ότι και εκεί δε θα έχω πρόβλημα σωστά; Αν θες πες μου αν το έχεις δει/ακούσει από κάποιον ότι παίζει σωστά με το destinator και το bluetooth που πάει πακέτο με το πρόγραμμα. Αυτά και ευχαριστώ και πάλι.

ΥΓ. Το ξέρω ότι δεν είστε 2-3. Πώς αλλιώς θα οργώνατε την Ελλαδίτσα μας; Εννοούσα τους 2-3 που εντόπισα ότι εργάζονται στην NGI.