nistam
26-03-05, 13:36
Γεια σας κύριοι. Ειμαι νέο μέλος του φορουμ. Δεν έχω ακόμα ούτε GPS, ούτε palm ούτε τίποτα. Πρόσφατα είδα το ΜΙΟ168 σε ένα ταξί και εντυπωσιάστηκα, εξαιτίας αυτού βρήκα και το σαιτ της NGI. Μένω Αθήνα ελάχιστους μήνες και χάνομαι συχνά, έχω φάει και κάτι βροχές καθότι έχω μοτοσυκλέτα. Δε θέλω να πάρω το ΜΙΟ, για το μόνο λόγο ότι φίλος που μένει λονδίνο μου βρήκε το HP HX2410 με 400? το οποίο έχει πολύ καλύτερες δυνατότητες από το ΜΙΟ!!! Λέω να το αγοράσω. Μάλιστα πακέτο με μία 1GB SD και μία βάση για το αυτοκίνητο,αυτά είναι έξτρα κόστος,αλλά μηδαμινό! Θα αγοράσω και το Destinator στην έκδοση με το BT GPS. Ξεψάχνισα όλο το φόρουμ και διάβασα το ποστ κάποιου που χρησιμοποιεί το Destinator σε αυτό. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Επειδή θα αγοραστεί απ'έξω θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά του Destinator; Επίσης, το GPS που περιλαμβάνεται έχει κάποιο φορτιστή για τη μπαταρίου λιθίου;
Συγχαρητήρια για το φορουμ. Αμεσες απαντήσεις, πολύ καλό support από τα 2-3 παληκάρια που εργάζονται στην NGI. Μπράβο.
Ευχαριστώ και σόρι για το ελαφρώς μεγάλο του κειμένου.
Συγχαρητήρια για το φορουμ. Αμεσες απαντήσεις, πολύ καλό support από τα 2-3 παληκάρια που εργάζονται στην NGI. Μπράβο.
Ευχαριστώ και σόρι για το ελαφρώς μεγάλο του κειμένου.