PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα στο download των νέων χαρτών 2007.Q2.1132

Candlemass
05-06-07, 13:06
Πήγα να κατεβάσω τους καινούργιους χάρτες 2007.Q2.1132 - Ελληνική έκδοση από το Destinator Gate και ξέχασα να απενεργοποιήσω τον download manager μου, με αποτέλεσμα να κάνει πολλαπλά connections και στο τέλος να κάνει disconnect χωρίς να κατεβάσει τον χάρτη. Τώρα που προσπαθώ χωρίς τον download manager με 1 μόνο connection μου βγάζει το error
User CANDLEMASS@FREEMAIL.GR has already downloaded this file 10 times. No more allowed.

Προφανώς τα πολλαπλά connections και με τα retries φτάσανε τα 10 και δεν με αφήνει να ξανασυνδεθώ, ενώ προσπάθησα μόνο 1 φορά.

Μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό παρακαλώ; (το username φαίνεται στο παραπάνω error message)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

zeppelin
05-06-07, 13:17
Πήγα να κατεβάσω τους καινούργιους χάρτες 2007.Q2.1132 - Ελληνική έκδοση από το Destinator Gate και ξέχασα να απενεργοποιήσω τον download manager μου, με αποτέλεσμα να κάνει πολλαπλά connections και στο τέλος να κάνει disconnect χωρίς να κατεβάσει τον χάρτη. Τώρα που προσπαθώ χωρίς τον download manager με 1 μόνο connection μου βγάζει το error
User CANDLEMASS@FREEMAIL.GR has already downloaded this file 10 times. No more allowed.

Προφανώς τα πολλαπλά connections και με τα retries φτάσανε τα 10 και δεν με αφήνει να ξανασυνδεθώ, ενώ προσπάθησα μόνο 1 φορά.

Μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό παρακαλώ; (το username φαίνεται στο παραπάνω error message)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είσαι ok, μη χρησιμοποιείς download manager στο μέλλον

Candlemass
05-06-07, 13:35
ΟΚ ευχαριστώ για την γρήγορη λύση. :D

vageco
27-09-07, 22:00
μια από τα ίδια έστηλα mail στο ngi@ngi.gr για δείτε τι παίζει ρε παιδιά ...

zeppelin
28-09-07, 00:37
μια από τα ίδια έστηλα mail στο ngi@ngi.gr για δείτε τι παίζει ρε παιδιά ...

Απλά δε πρέπει να χρησιμοποιείτε download managers όπως αναφέρεται και στη σημείωση.

vageco
28-09-07, 10:41
ε ναι το κατάλαβα αυτό για τους download manager...πριν από 3 μήνες είχα δοκιμασει ξανά και με ειχε μπλοκάρει...απλά τώρα μπορώ να κατεβάσω??

zeppelin
28-09-07, 15:44
ε ναι το κατάλαβα αυτό για τους download manager...πριν από 3 μήνες είχα δοκιμασει ξανά και με ειχε μπλοκάρει...απλά τώρα μπορώ να κατεβάσω??

Αν μου πεις το e-mail σου για να σου κάνουμε reset

vageco
28-09-07, 18:59
ok man κάποιος είδε το mail μου :wink: thanks and keep walking....

panos1979gr
07-01-08, 17:12
παιδια δεν ηξερα και κατεβασα με download manager.το mail μου ειναι PANOS_1979GR@HOTMAIL.COM. μπορουμε να κανουμε κατι?ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους.

panosha
07-01-08, 17:58
Πάνο κάνε ένα τηλέφωνο καλύτερα. :-)

labkos
07-03-08, 10:06
Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το DAP.Έστειλα mail,πιστεύω να μου μηδενίσουν το download για να κατεβάσω τον νέο χάρτη.Καλώς λένε οτι το πάθημα θα σου γίνει μάθημα.