PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΧΕΤΙΚΑ..

dnik
04-06-07, 19:05
Καλησπέρα παιδιά.

Για να μην σας κουράζω πολύ, σας λέω ότι έκανα απεγκατάσταση του destinator και των χαρτών από το PDA μου. Κάνοντας επανεγκατάσταση λοιπόν, μου ζητάει κωδικούς ενεργοποίησης. Αρχικά θυμόμουν ένα αρχείο.dll νομίζω που το έκανα copy/paste σε ένα φάκελο και μετά όλα καλά. Αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Βάζοντας χειροκίνητα τους κωδικούς πάλι τίποτα.

Μια βοήθεια παρακαλώ??

Ευχαριστώ,

Dimitris

zeppelin
04-06-07, 20:09
Καλησπέρα παιδιά.

Για να μην σας κουράζω πολύ, σας λέω ότι έκανα απεγκατάσταση του destinator και των χαρτών από το PDA μου. Κάνοντας επανεγκατάσταση λοιπόν, μου ζητάει κωδικούς ενεργοποίησης. Αρχικά θυμόμουν ένα αρχείο.dll νομίζω που το έκανα copy/paste σε ένα φάκελο και μετά όλα καλά. Αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Βάζοντας χειροκίνητα τους κωδικούς πάλι τίποτα.

Μια βοήθεια παρακαλώ??

Ευχαριστώ,

Dimitris
Μήπως έχεις μπερδέψει και βάζεις άλλους κωδικούς?

dnik
04-06-07, 20:14
Μάλλον ναι.

Βρήκα μία άκρη. Είχα πολύ καιρό να κάνω επανεγκατάσταση, και δυστυχώς δεν είναι όπως το ποδήλατο :wink:

dnik
04-06-07, 20:21
Βέβαια, ενεργοποίησα ξανά τους κωδικούς στην destinator (με μεταφορά άδειας) μάλλον 2 φορές.. :roll:

zeppelin
05-06-07, 00:54
Βέβαια, ενεργοποίησα ξανά τους κωδικούς στην destinator (με μεταφορά άδειας) μάλλον 2 φορές.. :roll:

Όσες φορές και να το ενεργοποιήσεις με το ίδιο device id μετράει μόνο για μία ενεργοποίηση.