PDA

Επιστροφή στο Forum : Πότε θα έχουμε νέους χάρτες;

konv
01-01-06, 17:36
Πότε θα έχουμε νέους χάρτες;

zeppelin
03-01-06, 12:03
Πιθανότατα κι αυτή την εβδομάδα

DestinatorFreek
03-01-06, 12:07

Δεν θα τους έχουμε. :cry: :cry: Η θα τους έχουνε; :lol: :lol: :lol: :lol:

stefanos1999
05-01-06, 09:19

σημερα τελιωνει η εβδομαδα! αυριο ειναι αργια...
υπαρχει καμμια ελπιδα?οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην μπαινοβγαινουμε στο site να κοιταμε.

maximi01
05-01-06, 10:26
Όπως εσείς κοιτάτε πυκνά συχνά κάθε ημέρα το site μας, έτσι και εμείς κοιτάμε πυκνά συχνά το e-mail μας. Είχαμε μία υπόσχεση για 29 Δεκεμβρίου που ευτυχώς δεν την ανακοινώσαμε. Είναι γεγονός ότι εκτός Ελλάδος αύριο είναι εργάσιμη ημέρα, θα χρειασθεί όμως η δική μας επέμβαση για να ανέβει στο e-shop. Με την ένταση όμως της αναμονής που έχει δημιουργηθεί, με φοβίζει επίσης η επάρκεια του band width, αν πέσουν όλοι μαζί. Τέλος πάντως ας έρθει επιτέλους το ΟΚ και θα τα βρούμε.

nik2205
05-01-06, 10:27
Όλα καλά θα έρθουν κάποια στιγμή οι καινούριοι χάρτες και όλα τα σχετικά
Εγώ όμως έχω και τους χάρτες Ευρώπης που είχα από την συσκευασία που αγόρασα το κλειδί και όλα τα σχετικά. Αναβάθμιση αυτών των χαρτών υπάρχει τι γίνεται και από που μπορώ να έχω την αναβάθμιση κοστίζει κάτι γενικά αν υπάρχει αναβάθμιση θα ήθελα να την έχω γιατί θα κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και θα ήθελα όσον το δυνατόν να είναι ενημερωμένη η συσκευή με την τελευταία αναβάθμιση

zeppelin
05-01-06, 11:36
Σου απάντησα στο άλλο Post

Lysias
05-01-06, 15:12
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΜΒ ΑΡΧΕΙΟ ΜΙΛΑΜΕ? 20-30? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΛΛA ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΜΕ EMAIL ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (1 MAIL ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ) ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΚΑΙ ΤΟ ACTIVATION ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ONLINE?

konv
08-01-06, 11:35
Ρε παιδιά τι έγινε με τους νέους χαρτες;
Πέρασαν σχεδόν 10 ημέρες από το 1ο post και τίποτε ακόμη...

stefanos1999
09-01-06, 13:09
εχει καταντησει λιγο γελοια η υποθεση

zeppelin
09-01-06, 14:59
Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τη καθυστέρηση. Αύριο θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του PN

bebes
18-01-06, 13:26
Ποιούς νεους χάρτες εννοείτε;
Πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε ΡΝ για να τους πάρουμε;
Η αναβάθμιση πως γίνετε;
Ευχαριστώ

(Mio 168, dest3)

zeppelin
18-01-06, 16:12
Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του PN είναι η 1η Φεβρουαρίου. H NGi θα διαθέσει σε προνομιακή τιμή (49€ με ΦΠΑ) τo Destinator PN στους χρήστες του Destinator 3. Η κανονική τιμή του Destinator PN θα είναι 169€ με ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=355

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=296

grimak
18-01-06, 16:21
Ποιούς νεους χάρτες εννοείτε;
Πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε ΡΝ για να τους πάρουμε;
Η αναβάθμιση πως γίνετε;
Ευχαριστώ

(Mio 168, dest3)

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=468

anogios
22-01-06, 02:08
Ποια αναβαθμιση ? ποιο PN???
Παει δηλ. η και καλα ισοβια δωρεαν αναβαθμιση χαρτων?
Αλλα λεμε να πουλαμε αλλα κανουμε?
Εγω δεν θελω το ΡΝ εγω θελω αναβαθμιση χαρτων και την θελω τωρα οπως λεγατε οταν μου το πουλησατε!!!

maximi01
22-01-06, 11:24
Από που το αγόρασες; Ποιος στο πούλησε; Και που αναφέρεται ΙΣΟΒΙΑ δωρεάν αναβάθμιση χαρτών; Μάλλον μας μπερδεύεις με τις υποσχέσεις κάποιας άλλης εταιρίας εκτός και αν κάτι τέτοιο σου είπε ο πωλητής, οπότε θα ήθελα να μάθω ποιος είναι.

maximi01
22-01-06, 11:28
Εγω δεν θελω το ΡΝ εγω θελω αναβαθμιση χαρτων και την θελω τωρα οπως λεγατε οταν μου το πουλησατε!!!

Συμπληρωματικά: Αν αναφέρεται κάπου γραπτά από πιστοποιημένο αρμόδιο, ότι παρέχονται ΙΣΟΒΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ, πολύ ευχαρίστως να επιστρέψεις το λογισμικό και να σου επιστρέψουμε τα χρήματα.

anogios
23-01-06, 01:54

Συμπληρωματικά: Αν αναφέρεται κάπου γραπτά από πιστοποιημένο αρμόδιο, ότι παρέχονται ΙΣΟΒΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ, πολύ ευχαρίστως να επιστρέψεις το λογισμικό και να σου επιστρέψουμε τα χρήματα.

Χμμ ναι μαλον εχεις δικιο ..Δυστηχος επεσα και εδω στην λουμπα οπως και τοτε που αγορασα το αυτοκινητο του μην τρεξω στην Κορεα και να παρω γραπτες αναφορες ποιοτητος απο "πιστοποιημενο αρμοδιο" πριν απο καθε αγορα και να πιστεψω τον καθε πωλητη του καθε "Γερμανου" που μου λεει χαζομαρες για τις οποιες εσεις δεν ευθηνεστε αλλα και ουτε αυτοι γιατι ετσι ξερανε ενω εσεις το ξερατε και εγω δεν ηξερα τιποτε και θα πρεπει να δωσω αλλα 50ευρα(λεμε.. ) ακομα για να αγορασω την εκδοση ΡΝ για φετος,

Γιαυτο λοιπον και αφου ζητησω συγνωμη για τα μηνυματα συμπεριλαμβανομενου και του παροντος που ηταν ακρος αναιτια επιθετικα και ειρωνικα ,θα ηθελα να μαθω που και πως (και με τη ποσό?) και αν προβλεπετε φυσικα μια αναβαθμιση-διορθωση λαθων για το Destinator 3 μιας και ειναι ακομα ενεργο σαν προιον και δεν θα ηθελα προς το παρον να μεταφερθω στο ΡΝ για τεχνικους κυριος λογους
Ευχαριστω..

coyote
23-01-06, 13:03
Θα ήθελα και εγώ να το μάθω σας παρακαλώ.
Αλλιώς θα πάρουμε το PN, αλλα δε δουλεύουν τα αντιρανταρ.... :D

zeppelin
23-01-06, 13:35
@anogios: Ο νέος χάρτης θα λειτουργεί μόνο σε περιβάλλον Destinator PN - είναι μια τεχνική απόφαση της Destinator Technologies.

@coyote: Η έκδοση του PN που θα κυκλοφορήσει με τον Ελληνικό χάρτη νομίζω ότι θα υποστηρίζει και τις κάμερες

vlazaras
23-01-06, 13:43
Θα ήθελα και εγώ να το μάθω σας παρακαλώ.
Αλλιώς θα πάρουμε το PN, αλλα δε δουλεύουν τα αντιρανταρ.... :D

Φίλε μου γιατί σας στεναχωούν αναίτια. Στο ΡΝ δουλεύει κανονικότατα η ειδοποίηση για τα radar.
Το μόνο που απαιτείται είναι να πας στην κατηγορία που έχει τα radar, p.x Ayto Alert 2 και να επιλέξεις το μάτι για να φαίνονται στον χάρτη και μετά στην επεξεργασία να επιλέξεις σε πόση απόσταση να έχεις ειδοποίηση λαι στην πρώτη και στην δεύτερρη ειδοποίηση.
Παναγιώτης
Τον Αράπη και αν τον πλήνεις το σαπούνι σου χαλάς. :shock:

anogios
23-01-06, 19:29
Μαλιστα ...
Να ρωτησω και κατι αλλο ετσι για να ξερω.. οι χαρτες του ΡΝ που θα πληρωσουμε για αλλαγη , φανταζομαι θα εχουν και τις διορθωσεις λαθων των χαρτων που περιμεναμε για το D3? και μετα οι περαιτερω διορθωσεις των λαθων των χαρτων δηλ. αναβαθμησεις για το ΡΝ θα ειναι και αυτες με την ιδια πολιτικη εως τωρα? Δηλ. δωρεαν εως καποια ...στιγμη ?.....

scotty
23-01-06, 19:41
Μαλιστα ...
Να ρωτησω και κατι αλλο ετσι για να ξερω.. οι χαρτες του ΡΝ που θα πληρωσουμε για αλλαγη , φανταζομαι θα εχουν και τις διορθωσεις λαθων των χαρτων που περιμεναμε για το D3? και μετα οι περαιτερω διορθωσεις των λαθων των χαρτων δηλ. αναβαθμησεις για το ΡΝ θα ειναι και αυτες με την ιδια πολιτικη εως τωρα? Δηλ. δωρεαν εως καποια ...στιγμη ?.....

Αν ψαξεις λιγο στα ποστ για PN , kaI OXI MONO , θα βρεις την απαντηση , εχουν χιλιοειπωθει 8) ,απλα ψαξε καλα :wink:

zeppelin
24-01-06, 14:40
Διευκρίνηση: Δεν πληρώνετε για τους χάρτες του PN αλλά για το PN. Αν υπάρξει οποιαδήποτε αναβάθμιση χάρτη που θα μπορεί να λειτουργεί στο PN θα είνα δωρεάν.

internaut
01-02-06, 22:55
Anavathmisi gia to D3 den yparxei? Prepei ypoxreotika na pas sto PN ?

grimak
02-02-06, 03:09
Anavathmisi gia to D3 den yparxei? Prepei ypoxreotika na pas sto PN ?

oi neoi hartes pou tha vgenoun einai mono gia to pn,
epomenos i menis me to d3 me tous iparhontes hartes i an thelis tous neous hartes tha prepi na valis to pn.

internaut
02-02-06, 09:30
Popo, de ginontai auta.

rookie
14-02-06, 16:10
ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ!ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ D3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,Η ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ PN ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ?

zeppelin
14-02-06, 17:46
H NGi προσπαθεί να ενημερώσει όσο περισσότερο μπορεί το κόσμο γι' αυτό. Δεν προμηθεύει στα καταστήματα

paparoach
20-02-06, 23:26
pou mporw na dw poies perioxes kalyptei to destinator 3 ?exei thn xalkida?(metakomizw ekei) ... 'h anagastika pn ?

zeppelin
21-02-06, 11:02
Στο χάρτη 2005.Q1 του Destinator 3 υπάρχει η Χαλκίδα με ονομασίες δρόμων. Στη νέα έκδοση είναι πάλι με ονομασίες δρόμων αλλά έχουν βελτιωθεί αρκετά πράγματα όπως διορθώσεις ονομάτων, προσθήκη δρόμων που έλλειπαν, βασικά POI, πολυγωνικά POI (πλατείες, νοσοκομεία, νεκροταφεία, κλπ.)
Για περισσότερες λεπτομέρειες κοίτα στο www.driveme.gr

paparoach
21-02-06, 13:55
s'eyxaristw poly ..mallon 8a provw se PN meria .. . !

giannisgolf4
26-02-06, 23:07
Ωραια, λοιπόν, βάλαμε το ΡΝ και τι κουφό ειδα???
Ημουν ακίνητος με σήμα δορυφόρων πολύ καλό 8/12 και μου έδειχνε πως πετάω πάνω απο τους δρόμους και διαγώνια κλπ.

Επειδή λοιπόν απο ότι καταλαβαίνεται αυτό είναι αρκετά κουφό και το πρόγραμμα κυριολεκτικά τρελλάθηκε και έκανε τα δικά του εμένα ΔΕΝ με δουλεύει και ειναι πραγματικά η δουλειά μου το Destinator. Κάνω μέσα στην πόλη 250χλμ ελάχιστα ημεηρισίως και δεν μπορεί να μην δουλεύει το πρόγραμμα σωστά.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟ DESTINATOR 3 ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.

freedom
03-03-06, 14:16
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Mitac Mio 168 με D3. Πότε θα υπάρξουν νέες εκδόσεις-ανανεώσεις χαρτών? Δουλεύω με την Q4 3119 (τελευταία έκδοση).

zeppelin
03-03-06, 15:15
Μπορείς να γράψεις την πλήρη έκδοση του χάρτη: π.χ. 2004.Q4

freedom
03-03-06, 16:12
Μπορείς να γράψεις την πλήρη έκδοση του χάρτη: π.χ. 2004.Q4

Είναι η 27/04/2005 (Έκδοση: 2005.Q1.3119 - Ελληνική - Μέγεθος: 11,7 MB) Τελευταία έκδοση χάρτη για το Destinator3. :wink:

zeppelin
03-03-06, 17:00
Θα παρακαλούσα πολύ πριν βάλετε ένα Post στο forum να ρίχνετε μια ματιά. Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι χιλιοαπαντημένη:

Αυτός (2005.Q1) είναι ο τελευταίος χάρτης για Destinator 3. Για να χρησιμοποιήσει κάποιος το νέο χάρτη 2005.Q4 θα πρέπει να αγοράσει το Destinator PN στην ειδική τιμή για χρήστες του Destinator 3 http://www.ngi.gr/?pageid=52&languageid=2 αφού ακολουθήσει τις οδηγίες http://www.ngi.gr/downloads/BUYING_PN_UPGRADE.pdf

freedom
05-03-06, 01:15
εαν δε θελω να αγορασω το PN δεν θα εχω στο μελλον ενημερωμενους χαρτες??Τελειωσε η υποστηριξη του D3 σε χαρτες?? και φιλε μου ξερω να διαβαζω....απλα μου κανει εντυπωση οτι σωνει και καλα πρεπει να δωσω και αλλα χρηματα για το ΡΝ ...... αυτο ρωτησα

freedom
05-03-06, 01:17
Ωραια, λοιπόν, βάλαμε το ΡΝ και τι κουφό ειδα???
Ημουν ακίνητος με σήμα δορυφόρων πολύ καλό 8/12 και μου έδειχνε πως πετάω πάνω απο τους δρόμους και διαγώνια κλπ.

Επειδή λοιπόν απο ότι καταλαβαίνεται αυτό είναι αρκετά κουφό και το πρόγραμμα κυριολεκτικά τρελλάθηκε και έκανε τα δικά του εμένα ΔΕΝ με δουλεύει και ειναι πραγματικά η δουλειά μου το Destinator. Κάνω μέσα στην πόλη 250χλμ ελάχιστα ημεηρισίως και δεν μπορεί να μην δουλεύει το πρόγραμμα σωστά.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟ DESTINATOR 3 ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.

φιλε zeppelin καταλαβες ελπιζω γιατι ρωτησα.......

Gordis
07-03-06, 13:11
Τον ίδιο προβληματισμό έχω κι εγώ και πιστεύω πολλοί άλλοι χρήστες του Dest3 που κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να αγοράσουμε το PN για να μη σκοτωθούμε σε καμία καινούρια μονοδρόμηση, για να μή σκοτώσουμε κανέναν αθώο σε κάποια νέα πεζοδρόμηση, για να μην κάνουμε 2 ώρες μέσα απο πόλεις ενώ έχει δημιουργηθεί περιφερειακή οδός κτλ...
Λίγο υπερβολικός ίσως, αλλά δέν το κλέψαμε το λογισμικό, το αγοράσαμε.
Και καλά εμείς που το αγοράσαμε αρκετούς μήνες πρίν, όμως πώς γίνεται και πωλείται ακόμη στα καταστήματα έκδοση προϊόντος που δέν έχει πλέον άρτια τεχνική υποστήρηξη? Σά να αγοράζεις υπολογιστή και να σου πουλάνε Windows 3.1... αυτές είναι προσφορές.[/b]

fnwokke
07-03-06, 14:07
Τον ιδιο λοιπον εχω και εγω προβληματισμο...Και αντε το αγορασαμε εμεις και νομιμα απο τον Καναδα στους Ολυμπιακους αγωνες, το D3 και μαλιστα με την ιδια τιμη επαιρνες ολη την εκδοση με ολη την Ευρωπη ! Αλλα αυτη η τιμη ηταν μονο για Ελλαδα ....Άντε να δουμε σε αυτην την χωρα ποσο ακομα θα μας περνανε για κοροιδα με τους αλβανικους μισθους και με την ακριβοτερη ζωη στην Ευρωπη !!!! Ελεος !!!!!!! Μας εχουν παρει ολοι και τα σωβρακα !!!! Τραπεζες, Ασφαλειες, Ικα,Συκα μυκα....Ολοι ειμαστε χρεωμενοι μεχρι το λαιμο..και τωρα θελουν να μας παρουν και τα defaults (Σπιτια κ.λ.π.) Ρε σεις ...μηπως εχετε μπερδεψει την αγορα της Ελλαδας με καμια ...σαν της Αμερικης ή της Γερμανιας ισως ??? Γιατι αν θελουν ολοι τους αυτο...να ξεκινησουμε τοτε να αναβαθμισουμε τους μισθους της πεινας και τις συνταξεις της πεινας...και μετα τα ξαναλεμε απο αλλη βαση !!!! Που θελω να καταληξω...Γιατι να δωσω αλλα 49 ευρω, ενω θα επρεπε να εχω ακομα την υποστηριξη για το προιον που αγορασα νομιμα και που μολις σε 1 χρονο & κάτι περιπου σταματα ουσιαστικα η υποστηριξη του....και ποιος δεν μου λεει εμενα οτι και σε 1 χρονο παλι θα γινεται το ιδιο και με νεα version ....Δηλαδη πρεπει να ειμαι με το χερι στη τσεπη συνεχεια !! (Ειπαμε ..τουλαχιστον να ειχαμε ευρωπαικους μισθους...παει στο διαολο...αλλα ουτε τετοιους εχουμε !!). Και μαλιστα ακουγοντας...οτι εχει και καποια προβληματακια ενω θα επρεπε να εχουν εξαλειφθει λογικα αυτα !!! Ετσι δεν ειναι? Δηλαδη στα WM5 δουλευει με το QTEK 9000 που εχω φεριπιν??? Ή θα σταματαω και θα παιζω με το πενακι ενω οδηγω...???

Αυτά...

zeppelin
07-03-06, 14:40
Έχω την εντύπωση ότι το Qtek 9000 κοστίζει πάνω από 1000€. Εμείς δίνουμε το νέο λογισμικό της destinator σε τιμή κόστους 49€ με ΦΠΑ, όπου έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να το αγοράσεις για να "παίξει" καλά στη συγκεκριμένη συσκευή.
Νομίζω πως η επιχειρηματολογία που διάβασα πιο πάνω έχει πολλές αντιφάσεις.

fnwokke
07-03-06, 14:51
Έχω την εντύπωση ότι το Qtek 9000 κοστίζει πάνω από 1000€. Εμείς δίνουμε το νέο λογισμικό της destinator σε τιμή κόστους 49€ με ΦΠΑ, όπου έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να το αγοράσεις για να "παίξει" καλά στη συγκεκριμένη συσκευή.
Νομίζω πως η επιχειρηματολογία που διάβασα πιο πάνω έχει πολλές αντιφάσεις.

Σωστη εντυπωση εχεις για το Qtek (ασχέτως αν το πηραμε με την καρτα σε 18 μηνιαιες δοσεις...ετσι, επειδη αγαπαμε καποια πραματα σε αυτη τη ζωη ! Τι να κανουμε...? Και μην με ρωτησεις ..καλα εδωσες 1000 ευρω και κολας στα 49 ?????) Αλλα επετρεψε μου να εχω την διαφορετικη αντιληψη περι του συγκεκριμενου θεματος...Τοτε ειμαστε ολοι αντιφατικοι οι πιο πανω χρηστες που λεμε...πανω κατω τα ιδια ...!

Gordis
07-03-06, 15:09
Απάντηση επι της ουσίας δέν δόθηκε τελικά... :?

zeppelin
07-03-06, 16:49
Αυτοί που το αγόρασαν τελευταίοι το αγόρασαν σε πολύ χαμηλή τιμή (το πακέτο με το mio 168 έφτασε να πωλείται στα 398 με ΦΠΑ).

Σχετικά με το Qtek 9000 επαναλαμβάνω: έτσι κι αλλιώς θα αγόραζες το PN αν ήθελες να το έχεις στη συγκεκριμένη συσκευή.

Όπως έχει διατυπωθεί σε 100άδες posts σ' αυτό το forum δεν ήταν δικιά μας απόφαση αλλά τενχνικό πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να μη ξανασυμβεί.

Θα επαναλλάβω επίσης πως στο εξωτερικό η λογική των updates δεν υφίσταται

freedom
10-03-06, 20:28
φιλε zeppelin τυγχανει να εργαζομαι σε εμπορικη διευθυνση εταιρειας λιανικης.....το οτι σταματατε να υποστηριζετε το προϊον που πουλάτε θα σας φερει μονο πονοκεφαλους.....επιμενω οτι αφου καποιοι εχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ με το ΡΝ γιατι να το αγορασω ???εξαλλου θελω υποστηριξη για προϊον που αγορασα πριν 20 μερες...τιποτα περισσοτερο

παντα φιλικα
Νικος

maximi01
10-03-06, 21:55
Φοβάμαι ότι θα καταντήσουμε κουραστικοί και βαρετοί επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Αν ψάξεις στο forum θα δείς απίστευτο αριθμό επαναλήψεων της επιχειρηματολογίας αυτής και φυσικά του αντίλογού της.
Τι εννοείς με τον όρο υποστήριξη ; Ποιος αρνήθηκε υποστήριξη ; Ποιος αρνήθηκε να επισκευάσει το PDA αν πάθει κάτι ή να λύσει ένα πρόβλημα αν το πρόγραμμα Destiantor 3 που αγόρασες δεν δουλεύει ή οι χάρτες που το συνοδεύουν δεν συνεργάζονται καλά ;
Όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο υποστήριξη είναι η δυνατότητα επισκευής του ή η εξασφάλιση ύπαρξης ανταλλακτικών για ένα ικανό χρονικό διάστημα (και πάλι τα πληρώνεις όταν τα χρειαστείς). Δεν ονομάζεται όμως υποστήριξη η απαίτηση να σου το αλλάζουν με το νέο μοντέλο που βγαίνει και μάλιστα δωρεάν !
Την προσφορά που κάναμε στο παρελθόν και θα κάνουμε και στο μέλλον προσφέροντας δωρεάν νέες εκδόσεις χαρτών, σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί de facto απαίτηση από μέρους σας. Είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Εκτός και αν την στιγμή που το αγόρασες σε εξαπάτησαν και σου υποσχέθηκαν «εσαεί αναβαθμίσεις δωρεάν» όπως διάβασα αλλού ! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ήθελα να μας το πεις δημοσίως γιατί θα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας.

Επίσης φιλικά
Νίκος

cgavar
10-03-06, 22:02
Αν και καταλαβαίνω την αποψή σου, ωστόσο την απευθύνεις σε λάθος ανθρώπους. Δεν σταματάμε να υποστηρίζουμε το προϊόν που πουλάμε γιατί το Destinator ΔΕΝ είναι δικό μας προϊόν.
H NGi, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δημιουργεί μεταξύ άλλων, ψηφιακούς χάρτες της Ελλάδας. Αυτό είναι το προϊόν μας και φυσικά το υποστηρίζουμε με πολλούς τρόπους όπως:

- με αυτό το forum που διαβάζεις
- με την αλληλεπίδραση με τους χρήστες των προϊοντων που χρησιμοποιούν τους χάρτες μας (π.χ. DriveMe, Destinator, κ.α.)
- με τη συλλογή παρατηρήσεων και λαθών αλλά πάνω απ'όλα
- με την τεράστια οικονομική επένδυση που έχουμε κάνει στη συνεχή συλλογή στοιχείων και την ενημέρωση των χαρτών μας.

Εφόσον η κατασκευάστρια εταιρεία Destinator Technologies θεωρεί σκόπιμο να σταματήσει την υποστήριξη του Destinator 3, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται η επεξεργασία των χαρτών έτσι ώστε να λειτουργούν με το Destinator 3, η NGi δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε: δίνει στους χρήστες του Destinator 3 το PN σε τιμή κόστους, επωμιζόμενη η ίδια το σημαντικό κόστος διανομής και υποστήριξης αυτού. Εσύ ως εμπορικός διευθυντής τι θα έκανες?

Braker
11-03-06, 10:21
O freedom apo oti katalava paidia den leei na tou dosete tsaba to PN apla na sinexizete na vgazete ananeomenous xartes tis Elladas kai gia osous exoun to 3 kai as plirosoun na tous apoktisoun.

An afton ton volevi to 3 me to na min vgazete neous xartes gia to 3 emesos ton anagazete na paei na parei to PN.

Ine poli logiko afto pou leei…

cgavar
11-03-06, 12:23
Εφόσον η κατασκευάστρια εταιρεία Destinator Technologies θεωρεί σκόπιμο να σταματήσει την υποστήριξη του Destinator 3, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται η επεξεργασία των χαρτών έτσι ώστε να λειτουργούν με το Destinator 3...

Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που το λέμε!!! Η NGi φτιάχνει ψηφιακούς χάρτες, όχι χάρτες ειδικά για το Destinator... Είναι θέμα της Destinator Technologies να τους κάνει να παίζουν με το 3, το PN, το 6 ή όποιο άλλο προϊόν...

freedom
11-03-06, 17:19
η επιχηρηματολογια σας ειναι απαραδεκτη εκτος και αν εχετε γραπτως οτι η Destinator Technologies σταματα ΕΠΙΣΗΜΩΣ τη υποστηριξη του D3. Εξαλλου χαρτες φτιάχνετε απλα για λογους κοστους και χρονου θα υποστηριζετε ενα προϊον από 2 που θα επρεπε..

πισω απο το δαχτυλο......δυσκολα κρυβεσαι
:wink:

Braker
11-03-06, 19:02
Εφόσον η κατασκευάστρια εταιρεία Destinator Technologies θεωρεί σκόπιμο να σταματήσει την υποστήριξη του Destinator 3, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται η επεξεργασία των χαρτών έτσι ώστε να λειτουργούν με το Destinator 3...

Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που το λέμε!!! Η NGi φτιάχνει ψηφιακούς χάρτες, όχι χάρτες ειδικά για το Destinator... Είναι θέμα της Destinator Technologies να τους κάνει να παίζουν με το 3, το PN, το 6 ή όποιο άλλο προϊόν...

apo oti katalaveno o xartis pou ftiaxnete exei enan kodika X pou douleve me to 3 kai tora parametropioisate ton kodika gia na doulevi me to PN(eksou kai oti oi xartes tou 3 den pezoun me to PN) ara odigite to agorastiko koino pros to PN. kai rotao ego... ine diskolo na sinexizete na vgazete KAI xartes me ton kodika pou apetite gia to 3 ?

kai na to po pio apla

o telefteos xartis tis eladas ine o 2005.Q4.3732 pou pezi me to PN. afou borite vre paidia na vgalete kai ekdosi tou idiou xarti (kai na tin poulate) pou na doulevi me to 3 giati den to kanete ?

methavrio px tha vgalete tin 2006.Q1.xxxx vgalte version gia PN kai 3. afou den ine diskolo :wink:

maximi01
12-03-06, 12:27
η επιχηρηματολογια σας ειναι απαραδεκτη εκτος και αν εχετε γραπτως οτι η Destinator Technologies σταματα ΕΠΙΣΗΜΩΣ τη υποστηριξη του D3. Εξαλλου χαρτες φτιάχνετε απλα για λογους κοστους και χρονου θα υποστηριζετε ενα προϊον από 2 που θα επρεπε..

πισω απο το δαχτυλο......δυσκολα κρυβεσαι
:wink:

Ερωτήσεις:
Η Destinator Technologies προσάρμοσε το D3 για να παίζει με Windows Mobile 5 σε landscape οθόνη;
Το προσάρμοσε για να παίζει σε VGA οθόνες;
Απάντηση:
ΟΧΙ. Απλά έβγαλε νέο προϊόν: Destinator PN και τώρα PN 6 !
Αν αυτό δεν σημαίνει σταμάτημα υποστήριξης θα ήθελα να μου δώσει τον ορισμό ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ πως τον αντιλαμβάνεσαι

Επίσης αν κρυβόμασταν πίσω από το δάκτυλό μας δεν θα είχαμε αυτό το forum και ούτε θα απαντούσαμε στα διάφορα σχόλια

maximi01
12-03-06, 12:38
apo oti katalaveno o xartis pou ftiaxnete exei enan kodika X pou douleve me to 3 kai tora parametropioisate ton kodika gia na doulevi me to PN(eksou kai oti oi xartes tou 3 den pezoun me to PN) ara odigite to agorastiko koino pros to PN. kai rotao ego... ine diskolo na sinexizete na vgazete KAI xartes me ton kodika pou apetite gia to 3 ?

kai na to po pio apla

o telefteos xartis tis eladas ine o 2005.Q4.3732 pou pezi me to PN. afou borite vre paidia na vgalete kai ekdosi tou idiou xarti (kai na tin poulate) pou na doulevi me to 3 giati den to kanete ?

methavrio px tha vgalete tin 2006.Q1.xxxx vgalte version gia PN kai 3. afou den ine diskolo :wink:

Τεχνικά το θέμα είναι περισσότερο σύνθετο από ότι το φαντάζεσαι και φυσικά με μεγάλο κόστος. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε την Destinator να αλλάξει γραμμή και να ασχοληθεί με ένα θέμα που είναι έξω από την πολιτική της, όταν τρέχει να προλάβει αγορές των 100.000 και τους ενός εκατομμυρίου αδειών σε νέα προϊόντα. Αν αυτό απαιτούσε μόνο δικά μας μέσα (resources) θα το κάναμε αλλά στο θέμα αυτό εξαρτόμαστε και από τα δικά της.

freedom
13-03-06, 12:02

kai na to po pio apla

Τεχνικά το θέμα είναι περισσότερο σύνθετο από ότι το φαντάζεσαι και φυσικά με μεγάλο κόστος. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε την Destinator να αλλάξει γραμμή και να ασχοληθεί με ένα θέμα που είναι έξω από την πολιτική της, όταν τρέχει να προλάβει αγορές των 100.000 και τους ενός εκατομμυρίου αδειών σε νέα προϊόντα. Αν αυτό απαιτούσε μόνο δικά μας μέσα (resources) θα το κάναμε αλλά στο θέμα αυτό εξαρτόμαστε και από τα δικά της.

ποια η μεγαλύτερη εφευρεση εως σημερα????

μα φυσικά το Copy Paste.....

Ευχαριστούμε που στηρίζετε και υποστηρίζετε την αγορά λογισμικου στην Ελλάδα και αποτρέπετε την πειρατία να εξαπλωθεί!! :wink:

maximi01
13-03-06, 12:45
Εφεύρεση από ποιους ; Ελπίζω να μην βάζεις όλους τους Έλληνες στο ίδιο σακί
Και ευτυχώς που κάποιοι «χαζοί» στην Ελλάδα αντί να κάνουν copy paste εργάζονται και παράγουν γιατί διαφορετικά οι «έξυπνοι» θα έμεναν χωρίς δουλειά (εννοώ το copy paste …)

freedom
13-03-06, 12:55
Και ευτυχώς που κάποιοι «χαζοί» στην Ελλάδα αντί να κάνουν copy paste εργάζονται και παράγουν γιατί διαφορετικά οι «έξυπνοι» θα έμεναν χωρίς δουλειά (ευνοώ το copy paste …)

οι εργαζομενοι λοιπον καλα θα κανουν να βρουν μια λύση να προτείνουν λύσεις γιατι ετσι οπως παμε δεν θα υπαρχει αντικειμενο εργασιας σε λίγο.....καντε κατι γιατι χανετε την εμπιστοσυνη του κοσμου.....σε λιγο θα το αγορασω το PN (αναβάθμιση) και εκει πλεον θελω να δω υποστηριξη......για να δουμε λοιπον.....και για τελευταια φορα ΔΕΝ ειναι τα 49 ευρω ειναι το γιατι !! ελπιζω να μην εμφανίσει προβλήματα και φαινόμενα του τυπου "πεταω πανω από κτιρια και χανω το στιγμα στο χαρτη"

freedom
14-03-06, 10:15
Και ευτυχώς που κάποιοι «χαζοί» στην Ελλάδα αντί να κάνουν copy paste εργάζονται και παράγουν γιατί διαφορετικά οι «έξυπνοι» θα έμεναν χωρίς δουλειά (ευνοώ το copy paste …)

οι εργαζομενοι λοιπον καλα θα κανουν να βρουν μια λύση να προτείνουν λύσεις γιατι ετσι οπως παμε δεν θα υπαρχει αντικειμενο εργασιας σε λίγο.....καντε κατι γιατι χανετε την εμπιστοσυνη του κοσμου.....σε λιγο θα το αγορασω το PN (αναβάθμιση) και εκει πλεον θελω να δω υποστηριξη......για να δουμε λοιπον.....και για τελευταια φορα ΔΕΝ ειναι τα 49 ευρω ειναι το γιατι !! ελπιζω να μην εμφανίσει προβλήματα και φαινόμενα του τυπου "πεταω πανω από κτιρια και χανω το στιγμα στο χαρτη"

τελικα το αγορασα και το ενεργοποιησα χτες το ΡΝ. προς το παρον ολα καλα :wink:

skiace
14-03-06, 21:20
Τελικα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι εξακολουθειτε να πωλουνται πακετα συσκευων με το destinator 3....
Συνεχιζεται να δημιουργειτε εν δυναμει δυσαρεστημενους πελατες με αποτελεσμα αυτο το θεμα να μην μπορει να κλεισει ποτε.
Νομιζω οτι ειναι απολυτως κατανοητο και σεβαστο (ανεξαρτητα απο την οποια ετυμολογικη η ερμηνευτικη προσεγγιση προς την εννοια της υποστηριξης) οτι οταν πηγαινεις να κανεις αναβαθμιση στο ολοκαινουργιο λογισμικο που αγορασες μολις σημερα, το να διαπιστωνεις οτι αυτο το λογισμικο σταματησε πλεον να παραγεται και δεν θα υποστηριζεται πλεον, δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει.
@ maximi01
Υποστηριξη δεν νοειται μονο υπο την εννοια της βλαβης η της δυσλειτουργιας που ισχυριζεσαι οτι παρεχετε (και δεν εχω κανενα λογο να αμφιβαλλω για αυτο). Αγοραζοντας ενα προγραμμα το οποιο Α) δεν διεκδικει την πληρη τελειοτητα (αρα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και εμπλουτισμου), Β) εχει χαρτογραφημενο μερος της Ελλαδας, Γ) περιεχει λαθη, αβλεψιες η αστοχιες που η ιδια η εταιρεια (καλοπιστα) προτιθεται να διορθωσει σε μελλοντικες εκδοσεις, ειναι φυσικο για τον καθε κατοχο το πρωτο πραγμα που θα κανει μετα την εγκατασταση να ειναι η αναβαθμιση.
Αυτο εντεινεται (ακομη και εκει που δεν υπαρχει η πρωτογενης σκεψη η επιθυμια) απο την προτροπη των απανταχου πωλητων των προιοντων πακετων (Γερμανος,Carrefour,Praktiker,κα) για αμεση αναβαθμιση με την αιτιολογια οτι οι χαρτες παρα πολυ συχνα διορθωνονται,εμπλουτιζοντ ι,κτλ.
Ειναι πολυ λεπτη η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ των αρμοδιοτητων και ευθυνων των εταιρειων (Destinator - Ngi) και σε καμμια περιπτωση σαν χρηστης δεν με ενδιαφερει να διαπιστωσω που σταματουν οι μεν και που ξεκινουν οι δε.
Τελος επειδη εθιγη και η εμπορικη διασταση του θεματος απο καποιον φιλο, διαπιστωνται χονδροειδη λαθη (αβλεψιες,παραλειψεις) απο τους υπευθυνους των εμπορικων τμηματων.
α) Το προιον που σταματα να παραγεται/υποστηριζεται δεν νοειται να εξακολουθει να πωλειται (υπο οποιαδηποτε τιμη - γιατι ακουστηκε και αυτο...οτι δηλαδη πωλειται σε καλη τιμη....αρα ειναι και ευκαιρια).
β) Εχοντας ανακοινωσει σαν ημερομηνια πωλησης των PN την 1η Φεβρουαριου δεν θα επρεπε να εχει φροντισει το εμπορικο σας/τους (ngi/destinator) τμημα να εχει εγκαιρα προετοιμασει και προμηθευσει τα απανταχου σημεια πωλησης΄???
Εναμισυ μηνα μετα την επισημη διαθεση και ακομα δεν διατιθεται ''αξιοπρεπως''.
Θα θεωρουσα τελος χρησιμο, επειδη απαντατε σε καθε θεμα που ανακυπτει (δεν θα συμφωνησω με τον φιλο που ισχυριζεται κρυψιμμο πισω απο το δαχτυλο) αν και δεν συμφωνω παντα με τις θεσεις σας, να διαχωριζατε τις θεσεις/ευθυνες σας αλλα κυριως να κανατε κατι ωστε να σταματησει να διαιωνιζεται αυτο τουλαχιστον το θεμα.

Φιλικα
Γιωργος.

dvcam
15-03-06, 10:53
Εγώ ξέρω πως μια εταιρία αν σταματήσει να πουλάει παράγει ένα προϊόν και ξεκινήσει την παραγωγή του νέου ή ανανεομένου, αμέσως σταματάει την διάθεση του προηγούμενου.
(Π.χ. αυτοκίνητα.) Ετσι πιστεύω πως από την ημέρα όπου το PN άρχισε να διατίθεται,οι αγοραστές του 3 θα πρέπει να πάρουν δωράν το PN γιατί αν ήταν αυτοκίνητο πχ δεν θα τους έδινε κανένας το παλιό μοντέλο αλλά θα έδινε αυτό που θα είχε παραχθεί την επομένη της ημερομηνίας παραγγελίας και όχι στοκ.

zeppelin
15-03-06, 11:07
Αυτοί που προμηθεύουν τα καταστήματα δεν είμαστε εμείς. Είναι η MLS και η Telematix. Από όσο ξέρω όμως η τιμή των προϊόντων που περιλαμβάνουν Destinator 3 είναι κατά 49€ χαμηλώτερες π.χ. το siemens N500 με D3 κοστίζει 550€ και με Destinator PN 599€

maximi01
15-03-06, 13:02
@skiace
Κατ αρχάς ευχαριστώ για την αναλυτική και αντικειμενική θέση σου.
Θα σου φανεί παράξενο αλλά συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις. Δυστυχώς ενώ πράγματι το προϊόν είναι Destinator-NGI μισό-μισό, υπεύθυνοι για την εμπορική πολιτική είναι η Telematix και η MLS οι οποίες εισάγουν τις άδειες, κάνουν την προώθηση - διανομή στα δίκτυα. Εμείς προσπαθούμε να επέμβουμε αλλά το σύστημα έχει μία αδράνεια. Επίσης, εάν δεν είχαμε επέμβει με ιδιαίτερα επιτακτικό και βίαιο θα έλεγα τρόπο, ούτε το PN θα είχε κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου. Θέλω να πιστεύω όμως ότι σύντομα όλα θα μπουν σε μία τάξη. Ήδη όσοι παρακολουθούν το Destinator από την αρχή του πριν δύο χρόνια θα το έχουν διαπιστώσει.
Σχετικά με το θέμα της υποστήριξης των χαρτών που ανέφερες πιστεύω ότι, με όσα έχουμε κάνει για τους πελάτες μας, έχουμε υπερβεί κάθε λογική και πρακτική του «επιχειρείν». Και επειδή ως μέτρο φαντάζομαι ότι θα παίρνεις τις πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς στον χώρο αυτό, σου παραθέτω ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα: Η Navteq πουλάει στην Ελληνική αγορά χάρτες όπου για Ελλάδα έχει μόνο την Αθήνα (εποχής προ Ολυμπιακών) και κάποιες Εθνικές Οδούς (πχ συσκευές Sony). Έχεις δει να αναφέρει πουθενά για αναβάθμιση χαρτών; Πιστεύεις ότι αν και όταν βγάλει καλύτερους (δεν έχει δεσμευτεί πουθενά), θα τους δώσει σε προνομιακή τιμή ; Για δωρεάν δεν το συζητάω γιατί αν τους το πει κανείς θα καγχάσουν. Άλλο παράδειγμα: Προχθές μιλούσα με ένα καλοπροαίρετο φίλο από Ολλανδία ο οποίος χρησιμοποιεί ΤΟΜΤΟΜ με χάρτες νομίζω της Teleatlas. Ως γνωστό η Ευρώπη είναι χαρτογραφημένη εδώ και πολλά χρόνια και θα είχε την απαίτηση κανείς να έχει σωστούς χάρτες. Ε λοιπόν στο Βέλγιο χαθήκανε με ΤΑΧΙ και δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη ! Πιστεύεις ότι όταν κυκλοφορήσει νέα έκδοση θα την πάρουν δωρεάν ή με έκπτωση ; Ούτε ένα στο εκατομμύριο. Και λάβε υπόψη σου ότι ο ετήσιος τζίρος της NGI είναι για τις εταιρείες αυτές ισοδύναμος με τα έξοδα μίας εκδήλωσης promotion ! Τα προϊόντα αυτά θεωρούνται λόγο χαμηλής τιμής στο εξωτερικό «καταναλωτικά». Τα παίρνεις ως έχουν, αν τα θέλεις. Εμείς έχουμε εφαρμόσει μία πολιτική που είναι απίστευτη για τους ξένους. Αλλά όμως αυτό έχει ένα όριο. Εκτός και αν υπάρχει κόσμος που δουλεύει εθελοντικά χωρίς να πληρώνεται.
Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί θεωρώ ότι μερικές φορές μας αδικείτε

Φιλικά
Νίκος

Lysias
15-03-06, 14:33
Με κίνδυνο να φανει χαζό αυτό που θα πώ, γιαατί δεν αναλαμβάνετε εσείς σαν εταιρεία την διανομή και προώθηση του συνολικού πακετού;

Έχω παρακολουθήσει τα άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες όχι παράπονα των περισσότερων εδω μέσα εδώ και καιρό. Από όσο έχω καταλάβει έχετε κατα πολύ υπερβεί τα εσκαμμένα και σε μεγάλο βαθμό (αν όχι καθολοκλήρου) έχεται αναλάβει defacto και την υποστήριξη των προιόντων(δε νομίζω να απευθύνεται και πολύς κόσμος στους δύο διανομείς. Γιατί λοιπόν δεν αναλαμβάνεται και τη διάθεση του προιόντος ως τρίτος ανεξάρτητος εισαγωγέας (τα ακούτε που τα ακούτε τουλάχιστον τότε να τα ακούτε και δικαιολογημένα). Δεν ξέρω την πολιτική της Destinator για τους εισαγωγείς (απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, δικτυο διανομής, υποστήριξη, τζιρους ή τι άλλο ζητάνε), αλλά ίσως όλοι μας θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε σε κάτι τέτοιο με επιστολές ή email (πάντα βοηθάει νομίζω να έχεις και άτομα-χρήστες να στηρίζουν αυτά που λές). Η σε τελική ανάλυση αν υπάρχει τέτοια δέσμευση της Destinator που να της απαγορεύει κάτι τέτοιο γιατί όχι κάποια άλλη (TomTom για την οποία έχω ακούσει κολακευτικότατα σχόλια όσον αφορά το πρόγραμμα της).

Μπορεί σε τελική ανάλυση να είναι πιο σύνθετη δουλειά από το να πουλήσετε απλά τους χάρτες , απλά το βλέπω σαν αδικία να κουβαλάτε κρασί και να πίνετε νερό που λένε και στο χωριό μου, γιατί το ''μανίκι'' της υποστήριξης δε βλέπω να προπαθείτε να το αποφύγετε όπως κάνουν άλλες εταιρείες του χώρου και όχι μόνο.

Φιλικά
Νίκος

Lysias
15-03-06, 14:50
@ cgavar

Εγώ πάντως σαν εμπορικός διευθυντής θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τερματήσω τη συνεργασία με κάποια εταιρεία που με τις ενέργειες της εκθέτει την δική μου. Η αγορά της Ελλάδας τώρα ανοίγει από όσο καταλαβαίνω, κυρίως χάρη στους χάρτες σας. Άρα σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται ίσως με πιο σοβαρή αντιμετώπιση σε θέματα προς τα πίσω συμβατότητας και τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων. Το θέμα με το PN μεταξύ γέλιου και κλάμματος. Αφού ήταν να κυκλοφορήσει το 6 γιατί δε δόθηκε παράταση ζωής στο D3 με τους τελευταίους χάρτες και να κυκλοφορήσει μια και καλή το 6 προσπερνόντας το ΡΝ? Ειδικά όταν αυτό εμφανίζει ασυμβατότητες

kbantikos
15-03-06, 15:28
skiace (Γιωργο) συγχαρηστηρια παλληκαρι μου για το απλο κατανοητο και σαφεστατο μυνημα σου. Συγχαρητηρια για την επιχειρηματολογια σου και την απλοτητα και ομορφια της λογικης σου. Μακαρι πολλοι να μπορουσαμε να εκθεσουμε τις αποψεις μας με αυτον τον σαφεστατο και ξεκαθαρο τροπο. Πραγματικα πολυ ομορφο το topic σου.
Αμα γραφαμε ολοι ετσι, το forum αυτο θα ειχε ολη αυτην την θεματολογια που εχει και τωρα και θα καταλαμβανε το 1/3 του χωρου που καταλαμβανει τωρα.
Λυπαμαι για το ασχετο αλλα δεν κρατηθηκα :lol: :lol: :lol:

cgavar
16-03-06, 00:03
Αγαπητε Νίκο,

Ευχαριστούμε κατ'αρχήν για τα θετικά σου σχόλια ως προς την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τους χρήστες του Destinator. Έχεις δίκιο, είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ χαρτών και λογισμικού πλοήγησης αφού ο τελικός χρήστης το αντιλαμβάνεται (ορθώς) ως ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Αυτός είναι και ο λόγος που απαντάμε σε θέματα που δε σχετίζονται με τους χάρτες αλλά και με το software ή ακόμα και με το hardware των λύσεων πλοήγησης. Ωστόσο, και εδώ θα αγγίξω θέματα πολιτικής της εταιρείας για την οποία δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω ούτε είναι το forum ο ενδεδειγμένος χώρος συζήτησης, δεν είναι ο προσανατολισμός της NGi τέτοιος ώστε να αναλάβει την εμπορική διανομή ενός προϊόντος σαν το Destinator. Με αυτό το δεδομένο συνεργαζόμαστε με τους διανομείς αλλά και την εταιρεία ώστε να βελτιώσουμε την ικανοποίηση των χρηστών.

Σχετικά με το θέμα που θίγεις ως προς τη "σοβαρότητα" αντιμετώπισης από τη Destinator θα ήθελα να επισημάνω τα εξής: Η ελληνική αγορά γενικά και ειδικά στον τομέα της πλοήγησης είναι πολύ μικρή. Η Destinator είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία στο χώρο του λογισμικού πλοήγησης ως τώρα που όχι μόνο έχει ενδιαφερθεί για την Ελλάδα αλλά έχει ανταποκριθεί και στα ποικίλα αιτήματα μας (με τον ένα ή άλλο τρόπο). H NGi και οι εισαγωγείς του προϊόντος προσπαθούν να πετύχουν την ταχύτερη επίλυση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν. Σκέψου για παράδειγμα πόσες από τις άλλες λύσεις διαθέτουν πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον (μενού, ονόματα δρόμων, κλπ.). Αν σκεφτείς ότι πριν δυο χρόνια κανείς δεν διεννοείτο ότι προϊόντα προσωπικής πλοήγησης θα ήταν διαθέσιμα για την Ελλάδα (που στερείται πλήρως υποδομής στον τομέα της χαρτογράφησης), μπορείς να δεις πόσο έχουμε προχωρήσει.

Τέλος σχετικά με το σχόλιο σου για τη μετάβαση από 3 σε PN και 6 τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο ίσως φαίνονται. Καταρχήν το 6 ανακοινώθηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα και η διάθεσή του δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά στο εξωτερικό. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να έρθει στην Ελλαδα οπότε δεν είναι επί του παρόντος. Το πρόβλημα στην αναβάθμιση από 3 σε PN προέκυψε από την ασυμβατότητα των μεταγλωτισμενων χαρτών, κατι που θα επιδιώξουμε να μην ξανασυμβεί με το 6. Από εκεί και πέρα όμως το Destinator 3 ήταν ένα πεπαλαιωμένο λογισμικό με πολλά προβλήματα και χωρίς υποστήριξη. Αποτέλεσε το σημείο εισόδου για την Ελλάδα στο χώρο της πλοήγησης και σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα προχωρήσαμε στην έκδοση PN που κυκλοφορεί ακόμα σε όλο τον κόσμο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σε πολύ λιγότερο χρόνο, θα περάσουμε και στην έκδοση 6 αλλά κυριώς, και αυτό είναι που επηρεάζει τελικά τον χρήστη, θα αποκτήσει η Ελλάδα αξιόπιστους και πλήρεις χάρτες πλοήγησης.

freedom
16-03-06, 14:08
προσωπικα εχω καλυφθει πληρως από τις παραπανω απαντησεις και επιτελους εχω μια συνολικη εικονα της κατάστασης. Ενα μπράβο ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για την ειλικρινεια των απαντησεων που δώσατε.

Παιδες συνεχιστε να υποστηριζετε τους πελάτες σας με αυτον τον τροπο και θα δειτε που θα σας στηριξουν και εκεινοι.

παρεπιπτοντως δουλευοντας με το ΡΝ δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα εως τωρα.

Πάντα φιλικά
Νικος Κ.

Lysias
16-03-06, 14:58
Σχετικά με το θέμα που θίγεις ως προς τη "σοβαρότητα" αντιμετώπισης από τη Destinator θα ήθελα να επισημάνω τα εξής: Η ελληνική αγορά γενικά και ειδικά στον τομέα της πλοήγησης είναι πολύ μικρή. Η Destinator είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία στο χώρο του λογισμικού πλοήγησης ως τώρα που όχι μόνο έχει ενδιαφερθεί για την Ελλάδα αλλά έχει ανταποκριθεί και στα ποικίλα αιτήματα μας (με τον ένα ή άλλο τρόπο). H NGi και οι εισαγωγείς του προϊόντος προσπαθούν να πετύχουν την ταχύτερη επίλυση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν. Σκέψου για παράδειγμα πόσες από τις άλλες λύσεις διαθέτουν πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον (μενού, ονόματα δρόμων, κλπ.). Αν σκεφτείς ότι πριν δυο χρόνια κανείς δεν διεννοείτο ότι προϊόντα προσωπικής πλοήγησης θα ήταν διαθέσιμα για την Ελλάδα (που στερείται πλήρως υποδομής στον τομέα της χαρτογράφησης), μπορείς να δεις πόσο έχουμε προχωρήσει.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου κατανοώ οτι η πολιτική της κάθε εταιρείας όπως και η επιλογή του εύρους του αντικειμένου εργασιών της είναι καθαρά δικό της θέμα. Η παραρτήρηση μου είχε περισσότερο σκοπό να δηλώσω την συμπαράσταση μου και πιθανώς και κάποιων άλλων για την περίπτωση που θα αποφασίζατε κάτι τέτοιο. Όσον αφορά το μέγεθος της αγοράς μπορεί σαφώς τη στιγμή αυτή να είναι μικρό και πάντα να είναι μικρότερο από άλλα κράτη της ευρώπης (Αν η Γερμανία έχει 80.000.000 κατοίκους η Ελλάδα έχει 11.000.000 και δε πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει το μέγεθος αυτό ) αλλά φαντάζομαι και το ποσοστό διεισδησης της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι μικρό και αν δεν υπήρχαν οι χαρτες σας που παρά τις ελλείψεις και την απόσταση που τους χωρίζει από τους αντίστοιχους της Ευρώπης αποτελούν καλό σημείο εκκίνησης. Φαντάζομαι οτι το θέμα χάρτες - πωλήσεις συστημάτων είναι ενας φαυλος κύκλος (αν δεν υπάρχουν χάρτες δεν θα γίνουν πωλήσεις αν δεν υπάρχουν πωλήσεις κανείς δεν ενδιαφέρεται να διορθώσει - να επεκτείνει χάρτες) Θεωρώ όμως οτι η αγορά δεν θα είναι για πάντα τόσο μικρή (Πόσοι χρήστες υπήρχαν πριν από 2 χρόνια πόσοι σήμερα , για να ακολουθήσω τη λογική του ερωτήματος σου για τους χάρτες). Ας μην ξεχνάμε οτι εκτός από τους Έλληνες πελάτες πιθανώς αν οι χάρτες διατίθονταν σε ''λογικές'' τιμές για τους κατόχους του εξωτερικού ενα μεγάλο μέρος των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα να το έβρισκαν δελεαστικό.

Με εκτίμηση
Νίκος

skiace
16-03-06, 21:17
Αγαπητοι Φιλοι,

Κατ'αρχας ευχαριστω για τα καλα σας λογια..... :oops: :oops:

Θεωρω οτι δεν εκανα τιποτα παραπανω απο το να εκφρασω την σκεψη μου συμφωνα με την κοινη λογικη.
Τελικα αποδεικνυεται οτι αυτη υπαρχει σε ολους μας και οτι οντως ειναι Κοινη....

@kbantikos

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, θα ηταν ομως αδικο για πολλους αλλους φιλους που εχουν μια μακροχρονη και εμπεριστατωμενη παρουσια στο forum.

@maximi01

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Επιτρεψε μου ομως να σου πω οτι ερμηνευοντας τα αισθηματα πολλων που εχουν γραψει για το συγκεκριμμενο θεμα, το ζητημα Δεν ειναι πρωτιστως οικονομικο. Για να χρησιμοποιησω το σλογκαν παλαιοτερης διαφημισης " δεν θελει κοπο... θελει τροπο....".
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις βιωσει εμπειριες στη ζωη σου, οπου σου τα εχουν παρει εξυπνα, με την εννοια οτι η τελικη ευχαριστηση που απεκομισες απο την αγορα/συνεργασια ενος προιοντος ηταν υπερανω του κοστους που δαπανησες.
Δεν θα επεκταθω στις σχεσεις μεταξυ εταιρειων, εχοντας δει οτι γραφτηκαν αρκετα για αυτο το θεμα που με αντιπροσωπευουν.

Τα προϊόντα αυτά θεωρούνται λόγο χαμηλής τιμής στο εξωτερικό «καταναλωτικά». Τα παίρνεις ως έχουν, αν τα θέλεις. Εμείς έχουμε εφαρμόσει μία πολιτική που είναι απίστευτη για τους ξένους.

Θα μου επιτρεψεις στο συγκεκριμμενο σημειο να διαφωνισω καθετα μαζι σου. Δεν υπαρχει περιπτωση ο " ξενος" να λειτουργησει με αυτα τα κριτηρια. Τα κριτηρια ειναι απολυτως ορθολογιστικα με εμφαση στο " value for money " και πληρη απουσια συναισθηματος,κεφιου,δεν βαριεσαι,κτλ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί θεωρώ ότι μερικές φορές μας αδικείτε

Μα για αυτον ακριβως τον λογο εγραψα οτι εγραψα. Ισως απο διαφορετικη οπτικη, αλλα για τον ιδιο λογο.... :D :D :D

@Lysias

Κινουμαστε στο ιδιο μηκος κυματος σκεψης..........
Αν και εσυ κινηθηκες πιο γρηγορα και εγραψες περισσοτερα post απο εμενα σε σημειο που να κινδυνευουν τα καλα λογια που αποκομισα απο τους προηγουμενους φιλους...... :) :) :)

anogios
29-04-06, 01:33
......................... :oops: :oops: :oops:

Προτιμώ να μην το συνεχίσω … μάλλον δεν θα έπρεπε να αναρωτηθώ καν μερικά πράγματα…
και για να μην «χαλάσω» την «ροή» της εδώ συζήτησης με άστοχα παραδείγματα και ερωτήματα ..
Καλύτερα είναι να κάνω μια επεξεργασία και να ξεχαστούν ότι αμφιβολίες είχα και να μου πει κάποιος παρακαλώ πως μπορώ να κάνω αυτήν την έρημη την αναβάθμιση χωρίς να μπλέξω με τράπεζες? κάπου να τα δώσω μετρητά και να με βοηθήσουν με την εγκατάσταση?
Ώστε να το δω και να μπορώ και εγώ να πω τα καλά μου λόγια για το ΡΝ?

tgiannak
29-04-06, 02:26
Σαν χρήστης Destinator αυτή είναι η αποψή σου φίλε μου;; Τι να πω..Να φανταστείς ντρέπομαι ΕΓΩ για αυτο που έγραψες.. :oops: :oops: :oops:

ssarl
29-04-06, 09:14
Χθες αγόρασα από ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο ένα από τα καλύτερα best seller .. ωραίο βιβλίο πραγματικά με ενδιαφέρων πλοκή που σου κεντρίζει το ενδιαφέρων και σε ωθεί να το «ρουφήξεις» κυριολεκτικά…αλλά το μόνο που σε κρατάει μακριά από αυτό είναι τα πολλά ορθογραφικά λάθη του .. σε σημείο να χάνεις το νόημα !!!
Πήρα την εκδότρια εταιρία και μου είπε ότι δεν ευθύνεται εκείνη αλλά ο συγγραφέας και ότι ξέρανε για τα λάθη αλλά το βιβλίο τυπώθηκε με αυτά και πωλήθηκε ....
Παρόλα αυτά μου προτείνανε να τους δώσω 49 ευρω και να αγοράσω πάλι το ίδιο βιβλίο με άλλο εξώφυλλο να το δω αν έχει και αυτό τα ίδια λάθη και μετά ελπίζουνε να βγει σύντομα μια νέα έκδοση να την δω και αυτήν για τα ίδια λάθη και……και …
Υποθέτω ότι δεν έχεις αγοράσει και πολλά βιβλία που να σου δίνουν δωρεάν τις νέες εκδόσεις τους. Δες λίγο τι γίνεται με την Navteq και την Teleatlas και μετά βγάλε συμπέρασμα. Κάθε νέα έκδοση χαρτών από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο χρεώνεται πάλι με όλο το ποσό.

maximi01
29-04-06, 09:46
Χθες αγόρασα από ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο ένα από τα καλύτερα best seller .. ωραίο βιβλίο πραγματικά με ενδιαφέρων πλοκή που σου κεντρίζει το ενδιαφέρων και σε ωθεί να το «ρουφήξεις» κυριολεκτικά…αλλά το μόνο που σε κρατάει μακριά από αυτό είναι τα πολλά ορθογραφικά λάθη του .. σε σημείο να χάνεις το νόημα !!!
Πήρα την εκδότρια εταιρία και μου είπε ότι δεν ευθύνεται εκείνη αλλά ο συγγραφέας και ότι ξέρανε για τα λάθη αλλά το βιβλίο τυπώθηκε με αυτά και πωλήθηκε ....
Παρόλα αυτά μου προτείνανε να τους δώσω 49 ευρω και να αγοράσω πάλι το ίδιο βιβλίο με άλλο εξώφυλλο να το δω αν έχει και αυτό τα ίδια λάθη και μετά ελπίζουνε να βγει σύντομα μια νέα έκδοση να την δω και αυτήν για τα ίδια λάθη και……και …Η ορθογραφία είναι αποτυπωμένη, παγιωμένη και κωδικοποιημένη σε λεξικά από την εποχή του Καποδίστρια. Ακόμη και το αμερικάνικο πρόγραμμα Word της Microsoft σου διορθώνει αυτόματα τα λάθη όταν γράφεις.
Με τους ΧΑΡΤΕΣ τι γίνεται ; Ειδικά στο τόσο καλά οργανωμένο Ελληνικό κράτος.
Ρίξε μια ματιά στους χάρτες του πλέον έγκυρου φορέα της Ελληνικής επικράτειας, την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού και μετά το συζητάμε.
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυσκολότερη κατηγορία πελατών από τους νεοφώτιστους και κακόπιστους χρήστες συστημάτων πλοήγησης (GPS).

kbantikos
29-04-06, 09:53
Anogios αν υποψιαστω οτι εισαι και απο τα πανεμορφα ανώγεια της Κρητης και εγραψες αυτο το πανεξυπνο πλην ομως αδικο κειμενακι :wink: :lol: θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια 100 φορες ενα κειμενο απειρου καλλους με σχεδον μηδενικα ορθογραφικα λαθη που ειχαμε την την τιμη να το πρωτοδιαβασουμε εδω μεσα :wink:

ahilleas
29-04-06, 14:37
Παρόλα αυτά μου προτείνανε να τους δώσω 49 ευρω και να αγοράσω πάλι το ίδιο βιβλίο με άλλο εξώφυλλο να το δω αν έχει και αυτό τα ίδια λάθη και μετά ελπίζουνε να βγει σύντομα μια νέα έκδοση να την δω και αυτήν για τα ίδια λάθη και……και …

...με ενδιαφέρουσα πλοκή... , ...σου κεντρίζει το ενδιαφέρον... ,
... για να χάσεις το νόημα πρέπει πρώτα να το έχεις ...
"Τα πράγματα εμφανίζονται έτσι μπροστά μας, ανάλογα με το πρίσμα που χρησιμοποιούμε για να τα παρατηρήσουμε".
:roll: :wink:

anogios
29-04-06, 16:55
........................... :oops: :oops: :oops:

Προτιμώ να μην το συνεχίσω … μάλλον δεν θα έπρεπε να αναρωτηθώ καν μερικά πράγματα…
και για να μην «χαλάσω» την «ροή» της εδώ συζήτησης με άστοχα παραδείγματα και ερωτήματα ..
Καλύτερα είναι να κάνω μια επεξεργασία και να ξεχαστούν ότι αμφιβολίες είχα και να μου πει κάποιος παρακαλώ πως μπορώ να κάνω αυτήν την έρημη την αναβάθμιση χωρίς να μπλέξω με τράπεζες? κάπου να τα δώσω μετρητά και να με βοηθήσουν με την εγκατάσταση?

maximi01
29-04-06, 17:18
Αδυνατώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου και αυτό κάτι μου θυμίζει.
Εν πάση περιπτώσει έχω την εντύπωση ότι τα περί λεξικού τα ερμήνευσες κατά γράμμα !!! Θα αναγκαστώ λοιπόν να το εξηγήσω αναλυτικότερα:
Αυτό που εννοούσα είναι ότι παραλληλισμός των ορθογραφικών λαθών ενός βιβλίου με τα λάθη ενός χάρτη, όποια και αν είναι αυτά, είναι επιεικώς άστοχος. Το βιβλίο το περνάς από ένα αυτόματο ορθογράφο και το διορθώνεις σε δευτερόλεπτα. Τους χάρτες όμως, όταν τα ίδια τα Υπουργεία δεν ξέρουν που έχουν φτιάξει δρόμους πως τα διορθώνεις; και με τι κόστος;
Πουθενά δεν είπα ότι οι νεοφώτιστοι πρέπει να ντρέπονται. Μην ανακατεύεις τα ποστ γιατί μπορεί να φτιάξεις τερατουργήματα.
Και βέβαια όταν εσύ θεωρείς «διόρθωση λαθών» και όχι «αναβάθμιση» την εισαγωγή 50 νέων πόλεων στο χάρτη του ΡΝ, τότε ζητώ συγνώμη, ανακαλώ, δεν πρόκειται για κακοπιστία αλλά για κακοήθεια, και το αφήνω στην κρίση όσων συμμετέχουν στο forum.

anogios
30-04-06, 00:42

Και από απλή περιέργεια τι σου θυμίζει?

maximi01
30-04-06, 10:50
Γιατί αφαίρεσες όλα τα ποστ που είχες κάνει; Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου;
Αυτό και αν χαλάει την ροή της συζήτησης. Τώρα φαίνονται όλα ξεκάρφωτα, για όποιον τα διαβάζει εκ των υστέρων. Ευτυχώς που μπήκαν σε παραπομπή μερικά από όσα έγραψες γιατί διαφορετικά βγαίνουμε όλοι ασυνάρτητοι και τρελοί.
Προφανώς μπορείς να προμηθευτείς το ΡΝ από τα γραφεία μας πληρώνοντας σε μετρητά και να πάρεις δωρεάν και το CD με την κονσόλα.
Μπορείς όμως αν θέλεις, εναλλακτικά, να επιστρέψεις το D3 και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

johnny_alex
02-05-06, 16:38
Λοιπόν, αυτό είναι το 1 μου post σε αυτό το forum και δεν αφορά κάτι άλλο από την κοροϊδία που υπέστη πριν από 4 μέρες. Επειδή μένω και εργάζομαι Χαλκίδα, ζήτησα από την Αρραβωνιαστικιά μου για δώρο το mio a201 με πρόγραμμα πλοήγησης destinator pn. Εκείνη μη γνωρίζοντας από τέτοια πήγε σε Ένα μαγαζί της περιοχής της, και συγκεκριμένα σε Κωτσόβολο, στον οποίο της είπαν ότι υπάρχει το Mio που ήθελα και της το έδωσαν, μάλιστα της είπαν προφορικά ότι υπάρχει αναβάθμιση χαρτών εσαεί, αφού μου είρθε λοιπόν το δώρο το άνοιξα χωρίς να κοιτάξω τι πακέτο πλοήγησης περιείχε, αφού λοιπόν κατάλαβα ότι έχει το destinator-3 και όχι το pn διάβασα τις διαφορές και αφού συμπέρανα ότι δεν είναι και πολύ μεγάλες, αποφάσισα να το κρατήσω, αμέσως κατά την ενεργοποίηση, διάβασα ένα φυλλάδιο που υπήρχε μέσα και έλεγε ότι το manual του destinator-3 θα το βρείτε στην διεύθυνση της ngi. Aφού λοιπόν έψεξα όλο το site, manual δεν βρήκα, παρά μόνο για pn, άρχισαν λοιπόν να με ζώνουν τα φίδια ότι αγόρασα ένα πεπαλαιωμένο προϊόν, δεν πτοήθηκα και αφού βρήκα μόνος μου πως να το χειριστώ κατέβηκα στους δρόμους της Χαλκίδας να το δοκιμάσω. Εκεί λοιπόν που ακολουθούσα τις φωνητικές εντολές άρχισε να μου λέει να μπώ σε καραμπινάτο μονόδρομο, το έκανε 1-2-3-4-5 φορές, μιας και λοιπόν δεν είχα manual για να διαβάσω, σκέφτηκα ότι το destinator-3 δεν λαμβάνει καθόλου υπόψιν του της μονοδρομήσεις.... και αφού κατάφερα να μην φάω κανένα χριστιανό, γύρισα σπίτι. Ανοίγω λοιπόν την σελίδα της ngi και διαβάζω προσεκτικότερα ένα topic που λέει για τα σφάλματα των χαρτών και τις αναβαθμίσεις. Το συγκεκριμένο topic λοιπόν λέει με λίγα και απλά λόγια ότι αν έχουμε παρατηρήσεις σχετικά με λανθασμένες υποδείξεις στο destinator, τις στέλνουμε συμπληρώνοντας κάποια φόρμα και στην επόμενη αναβάθμιση που θα λάβω δωρεάν, θα έχουν διορθωθεί. Και σας ρωτώ κύριοι, 1) θα πρέπει να νοιώθω βλάκας και εξαπατημένος διαβάζοντας αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με τις αναβαθμίσεις? 2)Να νοιώθω βλάκας που κάθισα και συμπλήρωσα την φόρμα με τις βλακείες που υπάρχουν στους δρόμους της Χαλκίδας? 3)Και τώρα σε ποιόν να διαμαρτυρηθώ?

ΥΓ-Μπορώ να σας δώσω αναλυτικά τα στοιχεία του καταστήματος που αγοράστηκε το προϊόν πριν από 4 μέρες.

Επίσης μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην Χαλκίδα με το destinator-3, σε περίπτωση που κρίνετε σκόπιμo να πληρώσουν για την αναβάθμιση σε pn οι χρήστες του destinator-3.

Ζητώ συγνώμη από τα μέλη και μόνο, για το μακρύ post, αλλά ανακαλύπτοντας το forum και διαβάζοντας τι έχει συμβεί δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Έπεται και συνέχεια που θα δημοσιευτεί όταν θα πάω από τον Κοτσοβολο......... Ερε γλέντια........

zeppelin
02-05-06, 18:58
Θα απαντήσω για τους χάρτες. Αν δεις τους χάρτες κάλυψης δεν προκύπτει ότι η Χαλκίδα έχει πληρη δεδομένα πλοήγησης:

http://www.ngi.gr/?pageid=81&languageid=2

Θα πάρεις τη Χαλκίδα δωρεάν στη μεθεπόμενη έκδοση, μετά τη συλλογή από τα συνεργεία μας.

yfantiki
02-05-06, 21:10
Δε νομίζω να τους πάρει δωρεάν, θα πρέπει να δώσει €49 για να αναβαθμίσει το D3 σε PN... Ούτε εμένα μου είπαν τίποτα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, και στην τελική δε νομίζω οτι θα έπρεπε να πουλάνε καν το D3, γιατί όλοι βλέπετε τι χάος δημιουργείται...

anogios
03-05-06, 01:19
:lol: :lol: :lol: Welcome to the club!!

Ξεχαστε το 3 και αγοραστε την αναβαθμιση σε ΡΝ !!!
Εγω αυτο θα κανω για φετος.
Τα αξιζει τα λεφτα του !!!

johnny_alex
03-05-06, 01:26
Θα απαντήσω για τους χάρτες. Αν δεις τους χάρτες κάλυψης δεν προκύπτει ότι η Χαλκίδα έχει πλήρη δεδομένα πλοήγησης:

Θα πάρεις τη Χαλκίδα δωρεάν στη μεθεπόμενη έκδοση, μετά τη συλλογή από τα συνεργεία μας.

Aφού λοιπόν μου απάντησες για τους χάρτες, θα σου θέσω μερικά απλά ερωτήματα.
1)Που υπάρχει το manual του destinator-3 μέσα στην σελίδα της NGI? Μιας και μέσα στο πακέτο του προϊόντος δεν υπήρχε το παραμικρό, παρά μόνο ένα φυλλάδιο το οποίο παρέπεμπε στην ηλεκτρονική σελίδα της NGI.
Τυγχάνει να είμαι Μηχανικός σχεδιαστής μηχανημάτων, όταν σχεδιάζω ένα μηχάνημα και το μηχάνημα κατασκευάζεται και πηγαίνει στον πελάτη της εταιρίας μου το ISO με υποχρεώνει να του παρέχω manual του μηχανήματος εσάς σας υποχρεώνει?
2)Moυ γράφεις ότι θα πάρω ΔΩΡΕΑΝ την αναβάθμιση της Χαλκίδας στην μεθεπόμενη έκδοση, δηλαδή δεν πλήρωσα το destinator-3 για να παίρνω δωρεάν της αναβαθμίσεις σε όλη την Ελλάδα? Κάποιος που πλήρωσε το destinator-3 και μένει στην Κρήτη, παίρνει δωρεάν της αναβαθμίσεις μόνο για την Κρήτη?
3)έπρεπε ή όχι ο πωλητής του Κωτσόβολου να με ενημερώσει ότι το destinator-3 έχει καταργηθεί από το Φλεβάρη?
4)Ο πωλητής κατά την αγορά του προϊόντος υποσχέθηκε εσαεί δωρεάν αναβάθμιση μέσω internet των χαρτών, τι θα πρέπει να κάνω-κάνετε? Μήπως μήνυση στον πωλητή?

Φίλε μου δεν με ενδιαφέρουν τα 50-100-200 ευρώ, με ενδιαφέρει το γεγονός ότι νοιώθω εξαπατημένος, και ακόμα και την πιο μικρή εξαπάτηση στην ζωή μου δεν έμαθα να την ανέχομαι :? .

Περιμένω ξεκάθαρες απαντήσεις ώστε να τις δημοσιεύσω στο skoda-club που είμαι ιδρυτικό μέλος καθώς και στα υπόλοιπα αυτοκινητιστικά forum που είμαι ενεργό μέλος.

Φιλικά
Johhny_alex!

groove54
03-05-06, 02:35

Εδω λεμε οτι μας εξαπατουν πουλωντας μας προιοντα τα οποια πλεον δεν υποστηριζονται και μαλιστα μας παραπληροφορουν οτι οι χαρτες του D3 αναβαθμιζονται εσαει και εσυ μας λες να τους τα σκασουμε για την αναβαθμιση?
Ρε τι σκεπτικο ειναι αυτο που εχουν μερικοι?
Εσυ εισαι η χαρα του καθε έμπορου. Μηπως εισαι και της NGI?

zeppelin
03-05-06, 13:08
Θα απαντήσω για τους χάρτες. Αν δεις τους χάρτες κάλυψης δεν προκύπτει ότι η Χαλκίδα έχει πλήρη δεδομένα πλοήγησης:

1)Που υπάρχει το manual του destinator-3 μέσα στην σελίδα της NGI? Μιας και μέσα στο πακέτο του προϊόντος δεν υπήρχε το παραμικρό, παρά μόνο ένα φυλλάδιο το οποίο παρέπεμπε στην ηλεκτρονική σελίδα της NGI.
Τυγχάνει να είμαι Μηχανικός σχεδιαστής μηχανημάτων, όταν σχεδιάζω ένα μηχάνημα και το μηχάνημα κατασκευάζεται και πηγαίνει στον πελάτη της εταιρίας μου το ISO με υποχρεώνει να του παρέχω manual του μηχανήματος εσάς σας υποχρεώνει?
2)Moυ γράφεις ότι θα πάρω ΔΩΡΕΑΝ την αναβάθμιση της Χαλκίδας στην μεθεπόμενη έκδοση, δηλαδή δεν πλήρωσα το destinator-3 για να παίρνω δωρεάν της αναβαθμίσεις σε όλη την Ελλάδα? Κάποιος που πλήρωσε το destinator-3 και μένει στην Κρήτη, παίρνει δωρεάν της αναβαθμίσεις μόνο για την Κρήτη?
3)έπρεπε ή όχι ο πωλητής του Κωτσόβολου να με ενημερώσει ότι το destinator-3 έχει καταργηθεί από το Φλεβάρη?
4)Ο πωλητής κατά την αγορά του προϊόντος υποσχέθηκε εσαεί δωρεάν αναβάθμιση μέσω internet των χαρτών, τι θα πρέπει να κάνω-κάνετε? Μήπως μήνυση στον πωλητή?

Φίλε μου δεν με ενδιαφέρουν τα 50-100-200 ευρώ, με ενδιαφέρει το γεγονός ότι νοιώθω εξαπατημένος, και ακόμα και την πιο μικρή εξαπάτηση στην ζωή μου δεν έμαθα να την ανέχομαι :? .

Περιμένω ξεκάθαρες απαντήσεις ώστε να τις δημοσιεύσω στο skoda-club που είμαι ιδρυτικό μέλος καθώς και στα υπόλοιπα αυτοκινητιστικά forum που είμαι ενεργό μέλος.

Φιλικά
Johhny_alex!

Η NGi είναι ο map provider της Destinator Technologies για την Ελλάδα. Δεν έχουμε σχέση με τη διανομή και το εμπόριο. Ακόμα και τις άδειες που πουλάμε στο e-shop μας της αγοράζουμε από τους διανομείς στην Ελλάδα. Απλά επειδή υπάρχει μέσα στο πακέτο το προϊόν μας (ο χάρτης) καλύπτουμε το κενό της τεχνικής υποστήριξης.

1. Έχουμε πάψει πλέον να υποστηρίζουμε το Destinator 3 και γι’ αυτό δε θα δεις το manual του Destinator 3 στο site μας (υπήρχε πριν από 3 μήνες). Αυτό έγινε προς αποφυγή μπερδέματος. Πάντως αν περάσεις από τα γραφεία μας ευχαρίστως να σου δώσουμε όλο το πακέτο με CD & manual.

2. Προφανώς δε κατάλαβες. Όταν παίρνεις αναβάθμιση του χάρτη, παίρνεις ολόκληρο το χάρτη με ότι αναβαθμίσεις έχουν γίνει μέχρι τότε. Ανέφερα τη Χαλκίδα γιατί αυτό ζήτησες. Προφανώς θα έχει πολύ περισσότερα πράγματα.

3. Σαφέστατα κι έπρεπε, αλλά όπως σου εξήγησα οι διανομείς εισάγουν το προϊόν και το δίνουν στα δίκτυα. Αν αυτό είναι το δικό σου παράπονο είναι και το δικό μας.

4. Και μόνο από τη φράση του πωλητή (εσαεί) καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός. Ακόμη και οι εταιρίες που χρησιμοποιούν αυτές τις εκφράσεις για τα προϊόντα τους δεν είναι σοβαρές. Πως μπορείς να ξέρεις αν αύριο αλλάξουν οι συνθήκες τις αγοράς και της οικονομίας ώστε να υπόσχεσαι «αναβάθμιση για πάντα»?

anogios
03-05-06, 14:03

Εδω λεμε οτι μας εξαπατουν πουλωντας μας προιοντα τα οποια πλεον δεν υποστηριζονται και μαλιστα μας παραπληροφορουν οτι οι χαρτες του D3 αναβαθμιζονται εσαει και εσυ μας λες να τους τα σκασουμε για την αναβαθμιση?
Ρε τι σκεπτικο ειναι αυτο που εχουν μερικοι?
Εσυ εισαι η χαρα του καθε έμπορου. Μηπως εισαι και της NGI?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν διαβαζες ολα τα μηνυματα μου (ποσο μαλλον αυτα που εσβησα για να μην χαλασω την "ροη" του ευλογιματος ) θα καταλαβενες "ποιανου" ειμαι ..,
Οσο για το μηνυμα μου ετσι ειναι ..δεν μπορεις να κανεις τιποτα οσο και να παραπονιεσε οσο και να χτυπιεσε...
Αρα το μονο που μπορεις να κανεις για να κανεις την δουλεια σου ειναι να πληρωσεις για να μην πανε χαμενα και οσα εδωσες για να το αποκτησεις :?

groove54
03-05-06, 15:42
Αν διαβαζες ολα τα μηνυματα μου (ποσο μαλλον αυτα που εσβησα για να μην χαλασω την "ροη" του ευλογιματος ) θα καταλαβενες "ποιανου" ειμαι ..,
Εχω καταλάβει πλεον ποιανου εισαι...
Οσο για το μηνυμα μου ετσι ειναι ..δεν μπορεις να κανεις τιποτα οσο και να παραπονιεσε οσο και να χτυπιεσε...
1ον Δεν ηταν παραπονο αλλα σχολιο. Ξερεις που το εχω το μηνυμα σου...
2ον Δεν χτυπαω και δεν χτυπιεμαι, δεν ξερω βεβαια τι κανεις εσυ... :D[/quote]
Αρα το μονο που μπορεις να κανεις για να κανεις την δουλεια σου ειναι να πληρωσεις για να μην πανε χαμενα και οσα εδωσες για να το αποκτησεις :?
Το μόνο ε? ειπαμε: Η χαρα του καθε εμπορου :D :D :D

kbantikos
03-05-06, 18:50
john_alex μιας και ιδρυτικο μελος του skoda club :wink: δες και αυτο http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=729 ειναι ενα αρχειο το οποιο σου δειχνει που υπαρχουνε καμερες -ρανταρ και τα σχετικα.

Φιλε μου παντως σαν απλος χρηστης σου λεω βαση της δικιας μου εμπειριας οτι επεσες σε πωλητη κομποστα :roll: Δεν εισαι ο πρωτος και μαλλον δεν θα εισαι και ο τελευταιος :(

anogios
03-05-06, 19:58
Εχω καταλάβει πλεον ποιανου εισαι...
1ον Δεν ηταν παραπονο αλλα σχολιο. Ξερεις που το εχω το μηνυμα σου...
2ον Δεν χτυπαω και δεν χτυπιεμαι, δεν ξερω βεβαια τι κανεις εσυ... :D
Το μόνο ε? ειπαμε: Η χαρα του καθε εμπορου :D :D :D[/quote]

Μαλιστα ...
Μιας και εσυ εισαι πιο μαγκας και πιο ξυπνιος απο εμας που λεμε τοσο καιρο για την αδικια που υποστηκαμε ..οταν θα βρεις την λυση και τους καταφερεις να φτιαξουν και να σου στειλουν χαρτες πες την και σε μας μηπως και σταματισουμε να "χτυπιομαστε" και κανουμε και τους δικους μας εμπορους να κλαινε !!!
Α και κατι αλλο αν βγαλεις απο εκει που εχεις το μηνυμα μου και το διαβασεις και καλυτερα και πιο ηρεμα θα δεις οτι δεν ανηκω σε κανεναν ισα ισα που οτι λες εσυ τωρα σαν "καινουργιος" στο club των αδικημενων τα εχουν πει αλλοι πριν καν και απο μενα ..
Αν βαλεις και αυτο το μηνυμα εκει παλι και συνεχισεις την επιθεση...
χ...στικε η φοραδα στο Αλωνι....

Και κατι ακομα ..εσυ δεν εχεις αναβαθμισει ηδη σε ΡΝ ???
Δεν πληρωσες?
Δεν χαρηκε ο πωλητης σου? Η τον εδερνες οταν σου το πουλαγε?

Χθες μου παρουσιαστηκε για πρωτη φορα μετα την αναβαθμιση σε ΡΝ το γνωστο bug που λεει η "Η διαδρομη δεν βρεθηκε" και ξενερωσα. Εβαλα μια διαδρομη απο Ιλισια προς Ιερά οδο και μετά ηρθε το ξενέρωμα!!! Εκανα reset αλλα παλι τα ιδια. Νομιζα οτι ειχε λυθει αυτο το προβλημα αλλα μαλλον αυτο το μεγα BUG το τρομερο και φοβερο...παραμενει αλυτο

grimak
03-05-06, 20:08
Καλό θα ήταν να τελειώσει η πλάκα..........
Αν πάλι δεν κρατιέστε συνεχίστε με pm .........

johnny_alex
03-05-06, 20:51

Φιλικά
Johhny_alex!

Η NGi είναι ο map provider της Destinator Technologies για την Ελλάδα. Δεν έχουμε σχέση με τη διανομή και το εμπόριο. Ακόμα και τις άδειες που πουλάμε στο e-shop μας της αγοράζουμε από τους διανομείς στην Ελλάδα. Απλά επειδή υπάρχει μέσα στο πακέτο το προϊόν μας (ο χάρτης) καλύπτουμε το κενό της τεχνικής υποστήριξης.

1. Έχουμε πάψει πλέον να υποστηρίζουμε το Destinator 3 και γι’ αυτό δε θα δεις το manual του Destinator 3 στο site μας (υπήρχε πριν από 3 μήνες). Αυτό έγινε προς αποφυγή μπερδέματος. Πάντως αν περάσεις από τα γραφεία μας ευχαρίστως να σου δώσουμε όλο το πακέτο με CD & manual.

2. Προφανώς δε κατάλαβες. Όταν παίρνεις αναβάθμιση του χάρτη, παίρνεις ολόκληρο το χάρτη με ότι αναβαθμίσεις έχουν γίνει μέχρι τότε. Ανέφερα τη Χαλκίδα γιατί αυτό ζήτησες. Προφανώς θα έχει πολύ περισσότερα πράγματα.

3. Σαφέστατα κι έπρεπε, αλλά όπως σου εξήγησα οι διανομείς εισάγουν το προϊόν και το δίνουν στα δίκτυα. Αν αυτό είναι το δικό σου παράπονο είναι και το δικό μας.

4. Και μόνο από τη φράση του πωλητή (εσαεί) καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός. Ακόμη και οι εταιρίες που χρησιμοποιούν αυτές τις εκφράσεις για τα προϊόντα τους δεν είναι σοβαρές. Πως μπορείς να ξέρεις αν αύριο αλλάξουν οι συνθήκες τις αγοράς και της οικονομίας ώστε να υπόσχεσαι «αναβάθμιση για πάντα»?

Λοιπόν:
1)Σχετικά με το manual, επειδή επισκέφτηκα 2 καταστήματα του Κωτσόβολου άσχετα με αυτό που αγόρασα το προϊόν, άνοιξαν 2 πακέτα mio A201 με dstinator-3 και τα δύο είχαν το manual μέσα, άρα υποθέτω ότι κάποιος απο το συγκεκριμένο κατάστημα που αγόρασα το προϊόν είχε αφαιρέσει το manual :evil: οπότε ζητώ συγνώμη για το θέμα του manual απο την NGI, και πλέον θα πρέπει να βρίσω όπως και έκανα το κατάστημα που αγοράστηκε το πακέτο.(Αν δεν βρω άκρη ίσως περάσω από τα γραφεία σας να πάρω ένα manual).
2)Με έχεις μπερδέψει λίγο, υποστηρίζετε ή όχι με ανανεωμένους χάρτες το destinator-χρειάζεται για να έχω τους ανανεωμένους χάρτες να πληρώσω κάποια έξτρα χρήματα για να πάρω την αναβάθμιση σε pn ή oxi?
3)Πήρα λοιπόν τηλέφωνο το μαγαζί που αγοράστηκε το προϊόν,καθώς επίσης πέρασα και από αλλα 2 ίδιας επωνυμίας καταστήματα για να διαμαρτυρηθώ, ξέρετε τι μου απάντησαν όταν τους είπα ότι πωλούν ένα προϊόν το οποίο έχει καταργηθεί? ότι δεν έχει καταργηθεί, ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από καμιά NGI ότι καταργείτε το destinator-3 και το ακόμα πιο συγκλονιστικό... ότι πωλούν το Μio A201 μόνο με destinator-3 και δεν έχουν κανένα πακέτο και καμία καταχώρηση για destinator-pn, οπότε ποιος φταίει τώρα η NGI ή ο Κωτσόβολος????????????? :?
Οπότε λοιπόν εσύ θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο διανομέας που δεν ενημέρωσε τα δίκτυα? Μήπως όμως φταίει λοιπόν η ΝGI που δεν απέσυρε το προϊόν που κατάργησε από τα ράφια και απέφυγε να το αντικαταστήσει με το destinator pn ώστε το κόστος να το επωμιστούν οι ανυποψίαστοι καταναλωτές?

Εγώ που μπορώ να βρω το δίκιο μου? Θα μου δώσεις το τηλέφωνο του διανομέα του Κωτσόβολου να διαμαρτυρηθώ? Εσείς σαν NGI διαμαρτυρηθήκατε εγγράφως σε αυτόν τον διανομέα?Κάνατε μήπως καμία αγωγή?

Όταν με ρωτήσουν 10 γνωστοί μου αν είναι καλύτερο να πάρουν το αυθεντικό πρόγραμμα ή να το βρουν σπασμένο, εγώ μετά από αυτήν την ταλεπορία τί να τους συμβουλέψω? Και μαζί με μένα και ο κάθε εξαπατημένος χρήστης που αγοράσαμε το αυθεντικό πρόγραμμα?

Εγώ όπως με προτρέπει η συνιδισή μου και όποιον ακόμα εδώ μέσα θεωρεί ότι εξαπατήθηκε τον προτρέπω να κάνει μία ωραιότατη καταγγελία στην αρχή προστασίας του καταναλωτή, να δούμε ποιος από όλους θα πάρει κάνα πρόστιμο, για να συμμορφωθεί και να συμμαζευτεί.

Φιλικά
johnny_alex

maximi01
04-05-06, 10:10
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα μας έχει απασχολήσει από καιρό και έχουμε κάνει σοβαρές ενέργειες σε υψηλό επίπεδο, οι οποίες δεν μπορούν να ανακοινωθούν αυτή την στιγμή. Σύντομα όμως θα γίνουν γνωστές και πιστεύω ότι θα αλλάξουν το τοπίο. Όσο για την καταγγελία προσωπικά θα μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

skiace
04-05-06, 16:36
Το θέμα μας έχει απασχολήσει από καιρό και έχουμε κάνει σοβαρές ενέργειες σε υψηλό επίπεδο, οι οποίες δεν μπορούν να ανακοινωθούν αυτή την στιγμή. Σύντομα όμως θα γίνουν γνωστές και πιστεύω ότι θα αλλάξουν το τοπίο.

Ενημερωστε μας ομως καποτε.......για να ικανοποιηθει αν μη τι αλλο το περι δικαιου αισθημα οσων εχουν ασχοληθει γραφοντας,διαβαζοντας η υπομενοντας αυτο το αλαλουμ.
Δειχνοντας αυτην την μυστικοπαθεια και αφου δεν κατονομαζετε και δεν παραπεμπετε τους παραπονουμενους χρηστες σε αυτους που θεωρειτε υπευθυνους, θα πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλαβετε οτι οσο αξιεπαινη και αν ειναι η δουλεια σας η η προσφορα σας σε αλλους τομεις,στο συγκεκριμενο θεμα θεωρειστε αν μη τι αλλο συνυπευθυνοι.
Αν λοιπον ειστε σταματηστε να απαντατε σαν (ΔΗΘΕΝ) ενοχλημενοι/αδικημενοι. Αν παλι δεν ειστε (που προσωπικα αυτο πιστευω), σταματηστε να συγκαλυπτετε μια απο τις πιο θρασεις απατες της αγορας. Το να πωλειται δηλαδη ενα προιον απο τριμηνο ληγμενο/σταματημενο/μη υποστηριζομενο σαν να ειναι καινουργιο με οσες προπτικες η υποχρεωσεις αυτο συνεπαγεται.
Τελος παρακαλω μην επικαλεστειτε σαν αλλοθι την (ελαχιστη) διαφορα τιμης για ενα προιον που αγοραζεται βασισμενο στην αγνοια (οτι δεν υποστηριζεται πλεον) και στον ωχαδερφισμο (ελα μωρε τωρα, την ιδια δουλεια κανει......)
Φιλικα
Γιωργος

johnny_alex
04-05-06, 19:00
Το θέμα μας έχει απασχολήσει από καιρό και έχουμε κάνει σοβαρές ενέργειες σε υψηλό επίπεδο, οι οποίες δεν μπορούν να ανακοινωθούν αυτή την στιγμή. Σύντομα όμως θα γίνουν γνωστές και πιστεύω ότι θα αλλάξουν το τοπίο.

Ενημερωστε μας ομως καποτε.......για να ικανοποιηθει αν μη τι αλλο το περι δικαιου αισθημα οσων εχουν ασχοληθει γραφοντας,διαβαζοντας η υπομενοντας αυτο το αλαλουμ.
Δειχνοντας αυτην την μυστικοπαθεια και αφου δεν κατονομαζετε και δεν παραπεμπετε τους παραπονουμενους χρηστες σε αυτους που θεωρειτε υπευθυνους, θα πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλαβετε οτι οσο αξιεπαινη και αν ειναι η δουλεια σας η η προσφορα σας σε αλλους τομεις,στο συγκεκριμενο θεμα θεωρειστε αν μη τι αλλο συνυπευθυνοι.
Αν λοιπον ειστε σταματηστε να απαντατε σαν (ΔΗΘΕΝ) ενοχλημενοι/αδικημενοι. Αν παλι δεν ειστε (που προσωπικα αυτο πιστευω), σταματηστε να συγκαλυπτετε μια απο τις πιο θρασεις απατες της αγορας. Το να πωλειται δηλαδη ενα προιον απο τριμηνο ληγμενο/σταματημενο/μη υποστηριζομενο σαν να ειναι καινουργιο με οσες προπτικες η υποχρεωσεις αυτο συνεπαγεται.
Τελος παρακαλω μην επικαλεστειτε σαν αλλοθι την (ελαχιστη) διαφορα τιμης για ενα προιον που αγοραζεται βασισμενο στην αγνοια (οτι δεν υποστηριζεται πλεον) και στον ωχαδερφισμο (ελα μωρε τωρα, την ιδια δουλεια κανει......)
Φιλικα
Γιωργος

Λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου, σήμερα λοιπόν με πήραν τηλέφωνο απο το κατάστημα που αγοράστηκε το προϊόν και αφού εχθές άκουσαν αυτά που δεν είχαν ξανακούσει. με παρέπεμψαν για το θέμα, άκουσον άκουσον στο service της mio. Aφού λοιπόν πήρα εκεί τηλέφωνο, ξέροντας μέσα μου ότι οι άνθρωποι του service της mio δεν ευθύνονται μίλησα με κάποια κυρία η οποία ανεπίσημα μου δήλωσε ότι για το μπλέξιμο αυτό οι μόνοι και κύριοι υπεύθυνοι είναι 2. Ο Κωτσόβος καταρχήν για την ελλιπή και σε σημείο παραπληροφόρησης πληροφόρησης του πελάτη που κάνει, από εντελώς άσχετους ανθρώπους-πωλητές, χαρακτηριστικά μου είπε ότι έχετε απόλυτο δίκιο και οι άνθρωποι πουλάνε για να πουλάνε και μόνο, και μαζί με αυτούς δυσφημήτε και το mio pocket pc. Και ο δεύτερος συνυπεύθυνος είναι η εταιρία διάθεσης του προγράμματος που κατάργησε τις αναβαθμίσεις του προϊόντος καθώς το προϊόν αυτό πωλείτε ακόμα στην αγορά.
Πήρα λοιπόν με την σειρά μου πίσω τον Κωτσόβολο και αφού απείλησα ότι αν σε 1-2 μέρες δεν βρεθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα θα κάνω μια ωραιότατη καταγγελία στην αρχή προστασίας του καταναλωτή ή ακόμα και στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος και έκλεισα το τηλέφωνο. Δεν πέρασε μισή ώρα και με παίρνει η υπεύθυνη του καταστήματος και μου λέει το εξής θεϊκό, κύριε μου επειδή έχετε αγοράσει το προϊόν μόνο 4-5 μέρες ελάτε από το μαγαζί και θα σας το αλλάξουμε ή αν θέλετε μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας πίσω σε περίπτωση που δεν θελήσετε να αγοράσετε κάτι άλλο.

Πιο είναι λοιπόν το συμπέρασμα?
Μάλλον ότι βρίσκουν ανυποψίαστους ωχ αδερφιστές πελάτες και τα κάνουν και ότι και ο άγιος φοβέρα θέλει.

Όλοι όσοι την πατήσαμε έχουμε δίκιο και αν ΑΦΗΝΟΥΜΕ τον καθένα εμποράκο-πωλητάκο να μας νομίζει για ηλίθιους χωρίς να κάνουμε τίποτα υπομένοντας τις απαιτήσεις του(βλέπε- αναβάθμιση σε pn με 50 ευρώ-προσφορά), στο τέλος γινόμαστε πραγματικά!!!!

Φιλικά
Johnny_alex!!!

skiace
09-05-06, 21:14
Χαιρομαι που βρεθηκε λυση στο ζητημα σου. Παντως αν θεωρειται φυσικος αυτουργος σε αυτη την ιστορια ο Κωτσοβολος και το καθε καταστημα που ερχεται σε απευθειας επαφη με τον πελατη, ηθικος αυτουργος παραμενει αυτος ο οποιος συνεχιζει να προμηθευει τα καταστηματα με το συγκεκριμμενο πακετο.
Φιλικα.
Γιωργος.

ntisco
17-05-06, 19:52
Οι κατοχοι νομιμου ΠΝ που πριν ειχαν το 3 και εχουν car pc θα υπαρχει ανανεωση χαρτη στο 3 μιας και δεν υποστιριζει αλλον το map monkey μεχρι να βγει η εκδοση για car pc??Εχω 2 pocket pc Μιο με το ΠΝ..Πριν ειχα το 3 και εχω περασει τον χαρτη του 3 στο map monkey...

ntisco
18-05-06, 12:33
Λοιπονννν?? :lol: :lol: :lol:

zeppelin
18-05-06, 12:33
Δυστυχώς ο νέος χάρτης δε λειτουργεί στο Destinator 3

ntisco
18-05-06, 14:58
Εστω θα βγει τωρα κοντα η μπαααα???

zeppelin
18-05-06, 15:26
Όταν λέω νέος χάρτης εννοώ τον τελευταίο τρέχοντα χάρτη 2005.Q4

ntisco
18-05-06, 16:17
οκ ποτε θα βγει το προγραμμα για car pc???

zeppelin
18-05-06, 16:48
Δε το γνωρίζουμε. Μια γενική εκτίμηση είναι στο τέλος του 2006, αρχές του 2007.

gergio
01-09-06, 17:15
τελικα δεν ξερω τι να πω?αισθανομαι πολυ μ@@@ας που αγορασα το d3 πριν κανα χρονο δεν προκειται να υποστυριξο ξανα την εταιρια με τιποτα και κακος ειχα παρατρεψει και αλλους να το αγορασουν!!απο εδω και περα αφου ψαχνεται για κοροιδα..οποιος με ρωταη για το d3 η pn μονο οτι χειροτερω θα μπορω να του πω .αυτα και δεν ξανα ασχολουμε με τους καραγκιοζιδες

Evan
01-09-06, 17:40
τελικα δεν ξερω τι να πω?αισθανομαι πολυ μ@@@ας που αγορασα το d3 πριν κανα χρονο δεν προκειται να υποστυριξο ξανα την εταιρια με τιποτα και κακος ειχα παρατρεψει και αλλους να το αγορασουν!!απο εδω και περα αφου ψαχνεται για κοροιδα..οποιος με ρωταη για το d3 η pn μονο οτι χειροτερω θα μπορω να του πω .αυτα και δεν ξανα ασχολουμε με τους καραγκιοζιδες

Αν κρίνω από το πόσο γλυκομίλητος είσαι, πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος! Επίσης, αν κρίνω από το πόσα πολλά και εύστοχα επιχειρήματα παραθέτεις για να υποστηρίξεις αυτά που λες, πρέπει να είσαι και πολύ έξυπνος!

pppetros
01-09-06, 17:52

:oops: !!!!!!!!!

zeppelin
01-09-06, 18:08
@georgio:

αν θεωρείς ότι βελτιώσαμε τρομερά το χάρτη από τότε που πήρες το Destinator:

2005: http://www.ngi.gr/?pageid=88&languageid=2

2006: http://www.ngi.gr/?pageid=85&languageid=2

κι αν θεωρείς ότι παίρνεις το Destinator PN (μετά από 1 χρόνο χρήσης του Destinator 3) με έκπτωση 120€ και στη συνέχεια δωρεάν το Destinator 6 και νέες αναβαθμίσεις χαρτών.

...ή ότι σε υποστηρίξαμε τεχνικά (χωρίς κόστος) όλο αυτό το διάστημα...

όντως έχεις κάνει πολύ κακή αγορά. Θα σου πρότεινα να πουλήσεις το Destinator σ' αυτό το forum, για να απαλλαχτείς από τέτοιο βάρος. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί εθελοντές!

Επίσης θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως οι μεγάλοι map providers του εξωτερικού δε δίνουν ποτέ δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Η NGi όμως δίνει δωρεάν αναβαθμίσεις παρά τις μεγάλες επενδύσεις που κάνει (πάνω από 1,5 εκ ευρώ μέχρι σήμερα)

pppetros
01-09-06, 18:24
@georgio:

κι αν θεωρείς ότι παίρνεις το Destinator PN (μετά από 1 χρόνο χρήσης του Destinator 3) με έκπτωση 120€ και στη συνέχεια δωρεάν το Destinator 6 και νέες αναβαθμίσεις χαρτών.

όντως έχεις κάνει πολύ κακή αγορά. Θα σου πρότεινα να πουλήσεις το Destinator σ' αυτό το forum, για να απαλλαχτείς από τέτοιο βάρος. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί εθελοντές!

Επίσης θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως οι μεγάλοι map providers του εξωτερικού δε δίνουν ποτέ δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Η NGi όμως δίνει δωρεάν αναβαθμίσεις παρά τις μεγάλες επενδύσεις που κάνει (πάνω από 1,5 εκ ευρώ μέχρι σήμερα)

Νομιζω αδικα προσπαθεις zep.Ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει(δεν θελει).

MELASLOG
01-09-06, 18:42

Μπαμπινιώτηηηηηηηηηηηη. Βοήθειααααααα.
Εκτός των ορθογραφικών, φτιάχνει και νέα ρήματα. "ΠΑΡΑΤΡΕΨΕΙ" ΟΕΟ!

pppetros
01-09-06, 19:22

Μπαμπινιώτηηηηηηηηηηηη. Βοήθειααααααα.
Εκτός των ορθογραφικών, φτιάχνει και νέα ρήματα. "ΠΑΡΑΤΡΕΨΕΙ" ΟΕΟ!

Aμην!!!!!!!

gergio
02-09-06, 15:27
τελικα σ'αυτι το site υπαρχουν πολοι εξυπνοι βλεπω!!!δεν πειραζει πετατε τα λεφτα σας ευκολα κακο δεν κανει!και οσο για αναβαθμηση ηταν για επ'αοριστον!!!!και οσο για να το πουλησω βρητε μου μια καλη τιμη να το δοσω
πως?οταν εγω το πηρα περιπου 600 και τωρα μου ζηταν αλλα 49 για upgr !ποσο να δοσω εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε?

gergio
02-09-06, 15:31
και εσυ γιατρακο ασε τα λαθη των αλλων και κοιτα τα δικα σας λαθη που.......στελνουν κοσμο

chrisfill
02-09-06, 18:48
πουλα το και παρε μια πυξίδα να κανεις δουλεια.εκτος κι αν μπορεις να μαθεις να οδηγας κοιτώντας τα αστέρια.κουβαρντα μου!!!

vasiliadis1
02-09-06, 21:34
τώρα που το σκεφτομαι όντως τα λεφτα που έδωσα για την αναβάθμιση σε pn είναι πάρα πολλά. :lol: :lol: :lol: . Θα μπορούσα να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Με 49 ευρωπουλα θα γεμίσω το ρεζερβουάρ :lol: :lol: (είπαμε, πόντιος είμαι !!!)

gergio
02-09-06, 23:55
εκτος του zeppelin οι υπολιποι ,vasiliadis1,chrisfill,pppetros,τελικα εισαστε μεγαλα νουμερα,ΤΕΛΟΣ

vasiliadis1
03-09-06, 00:07
εκτος του zeppelin οι υπολιποι ,vasiliadis1,chrisfill,pppetros,τελικα εισαστε μεγαλα νουμερα,ΤΕΛΟΣ
:lol: :lol: :lol:

gianko
03-09-06, 00:22
@georgio:

Με εντυπωσιάζει ο τρόπος των απαντήσεων :o ! Πρέπει να έχετε πολύ υπομονή και επαγγελματική υπευθυνότητα ώστε να απαντάτε τόσο ψύχραιμα και επιτυχημένα :!:
Χαρά στο κουράγιο σας και καλή δύναμη!
Ευχαριστούμε :wink:

ααααα... να και ένας άλλος θερμόαιμος ΕΛΛΗΝ....
αγαπητέ .... όταν αναφέρεις "νούμερα" τι εννοείς?
νούμερα τηλεθεάσεως? νούμερα τηλεφώνου ? νούμερα παπουτσιών (γόβες π.χ.) ? θα πρέπει σε παρακαλώ να πείς ακριβώς γιατί κάπου έχω χάσει τον λογαριασμό ....
ευχαριστώ ... :roll:

MELASLOG
04-09-06, 10:35

Εμένα γιατί δεν με έβαλε μέσα στα "νούμερα";

Εκτός βέβαια αν εννοούσε εμένα "γιατράκο" και είχα την τιμή να μου κάνει ιδιαίτερη αναφορά (οχι μαζί με την πλέμπα), αλλά δυστυχώς έκανε λάθος. Δεν είμαι γιατρός. Αλλον θα εννοεί.

Παρακαλώ συμπεριλάβατε και εμένα στην λίστα σας. ΤΕΛΟΣ.

pppetros
04-09-06, 14:44

ααααα... να και ένας άλλος θερμόαιμος ΕΛΛΗΝ....
αγαπητέ .... όταν αναφέρεις "νούμερα" τι εννοείς?
νούμερα τηλεθεάσεως? νούμερα τηλεφώνου ? νούμερα παπουτσιών (γόβες π.χ.) ? θα πρέπει σε παρακαλώ να πείς ακριβώς γιατί κάπου έχω χάσει τον λογαριασμό ....
ευχαριστώ ... :roll:

MELASLOG

Εκτός βέβαια αν εννοούσε εμένα "γιατράκο" και είχα την τιμή να μου κάνει ιδιαίτερη αναφορά (οχι μαζί με την πλέμπα), αλλά δυστυχώς έκανε λάθος. Δεν είμαι γιατρός. Αλλον θα εννοεί.

ΕΜΕΝΑ εννοει.Αλλα α γ ν ο ε ι σ τ ε τον.Υπερβολικα πολυ ασχληθηκαμε με αυτον.

geosop
06-09-06, 13:07
ισως να ειμαι και off topic οπως εχει εξελιχθει η "σηζητηση" αλλα να ρωτησω τελικα .... ο νεος χαρτης μπορει να μπει sto destinator 3 ? ή ειναι μονο για ΡΝ ?

Μερσι ....

zeppelin
06-09-06, 13:21
Ο νεός χάρτης είναι μόνο για το PN και τις επόμενες εκδόσεις του Destinator

Braker
06-09-06, 19:19
o επόμενος χάρτης πότε θα βγεί ; 2007 ? χε.,χε.χε :lol:

vasiliadis1
06-09-06, 22:26
o επόμενος χάρτης πότε θα βγεί ; 2007 ? χε.,χε.χε :lol:
:lol: :lol: μήν λές τέτοια braker!!!
εντάξει, αν βγεί προς τον Ιανουάριο δέν θα είναι άσχημα, άλλωστε σεπτέμβριο έχουμε,
ΑΧΟΡΤΑΓΕ :lol: :D :D

κατα πληροφορίες.....
το νέο Dest6 στα ελληνικά και οι νέοι χάρτες θα δωθούν στο ευρύ κοινό (με απλά λόγια σε εμάς την πλέμπα) μόλις τελειώσει το tango του Μινώταυρου με τον Grimak !!!!!!
(υπολογισμοί το θέλουν σε 6-7 μήνες, βλεπετε υπάρχει πολύύύύύύ πάθος.....)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

grimak
07-09-06, 09:57
κατα πληροφορίες.....
το νέο Dest6 στα ελληνικά και οι νέοι χάρτες θα δωθούν στο ευρύ κοινό (με απλά λόγια σε εμάς την πλέμπα) μόλις τελειώσει το tango του Μινώταυρου με τον Grimak !!!!!!
Έρχονται....... D 6 σε 1-2 μήνες - νέοι χάρτες σε 4-5 μήνες :wink:

Ζηλεύεις ε!
Μην μου στεναχωριέσαι, το έχουμε τελειώσει το tango πριν καν αρχίσει!
Τώρα θα χορέψουμε παρέα! Διάλεξε το είδος του χορού που προτιμάς και ξεκινάμε.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

208 hp
07-09-06, 09:58
Ρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα.:oops: :oops:
Έχω το acer n35 με destinator3 gr version 3.0.75, για ανανέωση πια έκδοση να πάρω? :?:
Αλλά να δουλεύει καλά στο Acer n35…
Βοηθήστε τον άσχετο. :roll: :oops: :oops: :( :(

grimak
07-09-06, 10:02
Ρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα.:oops: :oops:
Έχω το acer n35 με destinator3 gr version 3.0.75, για ανανέωση πια έκδοση να πάρω? :?:
Αλλά να δουλεύει καλά στο Acer n35…
Βοηθήστε τον άσχετο. :roll: :oops: :oops: :( :(
Για ανανέωση, σίγουρα χρειάζεσαι το pn αλλά άν δουλεύει καλά με το acer n35 δέν ξέρω, καλύτερα να σου απαντήσουν κάποιοι που το έχουν ή ο Zepp.

κατα πληροφορίες.....

Ζηλεύεις ε!
Τώρα θα χορέψουμε παρέα! Διάλεξε το είδος του χορού που προτιμάς και ξεκινάμε.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grimy .... φίλε μου ....
Λόγω ηλικίας .... λόγω κοινωνικής θέσεως ... αλλά κατα το μάλλον λόγω αισθητικής... αποφεύγω να χορεύω με άνδρες(?).
Τώρα για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση ....
Τι θα έλεγες για Mamboo?
ή για Fouga αλλά σε C - minor
:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

grimak
07-09-06, 10:58
κατα πληροφορίες.....
Ζηλεύεις ε!
Grimy .... φίλε μου ....
Λόγω ηλικίας .... λόγω κοινωνικής θέσεως ... αλλά κατα το μάλλον λόγω αισθητικής... αποφεύγω να χορεύω με άνδρες(?).
Τι θα έλεγες για Mamboo?
Δεν έχω πρόβλημα, χορεύω όλους τους χορούς το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω την ντάμα...... αυξημένη τεστοστερόνη!!!
Τώρα αν δεν μπορείς κι εσύ, προτείνω να χορέψει ο καθένας με την γυναίκα του ....... :wink: :lol: :lol: :lol:

Δεν έχω πρόβλημα, χορεύω όλους τους χορούς το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω την ντάμα...... αυξημένη τεστοστερόνη!!!
Τώρα αν δεν μπορείς κι εσύ, προτείνω να χορέψει ο καθένας με την γυναίκα του ....... :wink: :lol: :lol: :lol:

!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!
μια γενιά ( <25 συναπτά έτη) με την ίδια γυναίκα χορεύω....
δώσε μια καλλίτερη ευχή βρε Grimy !!!! :wink:
:shock: :shock: :shock:

Lysias
07-09-06, 13:08
κατα πληροφορίες.....

Ζηλεύεις ε!

Grimy .... φίλε μου ....
Τι θα έλεγες για Mamboo?

Ούτε χασαποσερβικο ή τσαμικο ή καλαματιανο χορεύεις με άνδρες

Lysias

να σε παρακαλέσω να διαβάζεις τα ποστ ... με προσοχή ....
προφανώς δεν ανέγνωσες το θαυμαστικό , μετά την Ελληνικότατη λέξη "άνδρες".
προφανώς ξέρεις τι σημαίνει ή τι υπονοεί !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

grimak
07-09-06, 19:52

!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!
μια γενιά ( <25 συναπτά έτη) με την ίδια γυναίκα χορεύω....
δώσε μια καλλίτερη ευχή βρε Grimy !!!! :wink:
:shock: :shock: :shock:
Η ευχή μου φίλε... Karma... είναι να συνεχίσεις να χορεύεις με την ίδια γυναίκα για πάρα πολλά χρόνια........... :wink: :lol: :lol:

vasiliadis1
07-09-06, 22:04
ολοι οι χορευτές εδώ βρέθηκαν :lol: :lol: :lol:

pppetros
08-09-06, 17:57
Τελικα μονο για νεους χαρτες δεν γραφουμε εδω!
Ωραια ειναι ομως η πλακιτσα,και τα αστειακια.
Μου αρεσει!!!
ΟΧΙ στη γκρινια και στο χαμηλο(και μη παραγωγικο)επιπεδο.

vasiliadis1
08-09-06, 21:54
πετρο να δώ αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε πλάκα και κατα το τέλος του χρόνου!!
καλο σαββατοκύριακο σε όλους :wink:

pppetros
11-09-06, 17:30
πετρο να δώ αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε πλάκα και κατα το τέλος του χρόνου!!
καλο σαββατοκύριακο σε όλους :wink:

Αισιοδοξώ!!!!

nandro
19-10-06, 19:02
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ

ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ (Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΚΑΙ
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΝ (ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Μ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ)

ΕΡΩΤΗΜΑ 1

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 2

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΝ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)

ΕΡΩΤΗΜΑ 3

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 4

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 5

ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ??

ΕΡΩΤΗΜΑ 6

ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΛΕΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ? (ΣΟΒΑΣ + ΡΟΤΑ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ Ή ΚΑΛΟΣ?

Υ.Γ. Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η Μ........ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

panosha
19-10-06, 19:07
Ασχετε πριν ποστάρεις θα μπορουσες να αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις.
Μήπως και σε βοηθόυσε κανένας.
Αλλά μάλλον η περίπτωση σου είναι ανίατη. :-D :-D :-D

nandro
19-10-06, 19:09
ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?

panosha
19-10-06, 19:14
Αν θέλεις βοήθεια από μένα (χρήστης είμαι κι εγώ) σοβαρέψου πές μου τι PDA έχεις, τι πρόγραμμα και ποιά έκδοση χαρτών.

nandro
19-10-06, 19:24
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΒΛΕΠΕ AUTODESK, NGI)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η NGI ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΝ
ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ)
Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

pppetros
19-10-06, 19:37

ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ (Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΚΑΙ
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΝ (ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Μ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ)

ΕΡΩΤΗΜΑ 1

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 2

ΕΡΩΤΗΜΑ 3

ΕΡΩΤΗΜΑ 4

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 5

ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ??

ΕΡΩΤΗΜΑ 6

ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΛΕΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ? (ΣΟΒΑΣ + ΡΟΤΑ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ Ή ΚΑΛΟΣ?

Υ.Γ. Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η Μ........ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επρεπε, π ρ ι ν βιαστεις να νευριασεις και να απογοητευτεις,να συμβουλευτεις τα παιδια της NGI.Νομιζω οτι σιγουρα καποια ικανοποιητικη λυση θα σου προτειναν.Μεχρι στιγμης λαμβανουν σοβαρα υπ οψιν τα προβληματα των χρηστων των προοιοντων τους.

pppetros
19-10-06, 19:41
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η NGI ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΝ
Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ακυρο.Τωρα ειδα οτι μιλησες με την NGI.

nandro
19-10-06, 19:46
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ NGI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ

panosha
19-10-06, 19:48

Εσύ πάντως δεν λές να σοβαρευτείς.

nandro
19-10-06, 19:59
ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

panosha
19-10-06, 20:21
Αλλαξε πρώτα την υπογραφή σου και μετά συζητάμε.
Και σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.

nandro
19-10-06, 22:09
Ετοιμος.

maximi01
20-10-06, 15:29

ΕΡΩΤΗΜΑ 1

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 2

ΕΡΩΤΗΜΑ 3

ΕΡΩΤΗΜΑ 4

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?

ΕΡΩΤΗΜΑ 5

ΕΡΩΤΗΜΑ 6

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Οι παλαιοί του forum με γνωρίζουν γιατί έχω αναφέρει την ταυτότητά μου και με άλλες ευκαιρίες. Επειδή από όσα γράφεις, είναι βέβαιο ότι μπήκες στο forum χωρίς να διαβάσεις το παραμικρό, θα μπω στον κόπο να επαναλάβω κατ’ αρχάς την ταυτότητά μου:
Νίκος Σπανίδης, Γενικός Διευθυντής της NGI
Αντιπαρέρχομαι το ύφος και το ήθος σου τα οποία απλά σε χαρακτηρίζουν ως άτομο και θεωρώντας ότι το post αυτό με αφορά και προσωπικά απαντώ:
1. Για πια λεφτά εννοείς; Αν πρόκειται για τα δικά σου, σε προτρέπω θερμά να το επιστρέψεις και να τα πάρεις πίσω. Ούτως ή άλλος κατάστημα που πουλάει με την λογική του να ξεστοκάρει πρόγραμμα που δεν κυκλοφορεί πλέον, είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Εκτός και αν το πήρες σε προσφορά σε τιμή ευκαιρίας οπότε και πάλι θα έπρεπε να σε ενημερώσει. Σε προκαλώ όμως να αναφέρεις δημόσια το κατάστημα και τον πωλητή.
2. Από τον Σεπτέμβριο έχει κυκλοφορήσει σημαντικότατη αναβάθμιση χαρτών για το PN και δίνεται σε όλους δωρεάν. Το ίδιο θα γίνει και τον Φεβρουάριο. Στο ενδιάμεσο θα δοθεί δωρεάν και η αναβάθμιση του λογισμικού από PN σε D6
3. Σημασία δεν έχει τι νομίζει κανείς αλλά τι στην πραγματικότητα γίνεται. Εκτός και αν έχεις την αλαζονεία να πιστεύεις ότι η δική σου γνώμη εκφράζει το σύνολο των νυν και των μελλοντικών πελατών.
4. Για όσο διάστημα θα έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και πίστεψέ με όσο και δυσάρεστο αν είναι για σένα, υπάρχουν πάρα πολλοί.
5. Ανταγωνισμός υπήρχε και υπάρχει από πολλές εταιρίες και μάλιστα πριν καν ιδρυθεί η NGI. Μετά μεγάλης λύπης μου σε ενημερώνω ότι επιβιώνουμε.
6. Το λεξικό του Μπαμπινιώτη σίγουρα το χρειάζεσαι εσύ, αν και διατηρώ έντονες αμφιβολίες για το κατά πόσο θα σου φανεί χρήσιμο.
Τελευταίο
Με ανάλογο επιχείρημα κάποιος που κλέβει μια Τράπεζα θεωρεί ότι ασκεί κοινωνικό λειτούργημα απονέμοντας δικαιοσύνη.

Το λεξιλόγιο στο υστερόγραφο να υποθέσω ότι το άντλησες από τον Μπαμπινιώτη

Καληνύχτα

pppetros
20-10-06, 18:00
Πολυ καλη η απαντηση σας Κε Σπανιδη.Αντιπροσωπευει τον καθρεφτη της εταιρειας σας. Εγω προσωπικα,ειμαι ευχαριστημενος απο την NGI, αν και δεν ειμαι(ακομη) <<πελατης>> της.Σε αυτο συνεβαλαν οι απαντησεις σας(λογια και εργα) στους δυσαρεστημενους(προβληματ σμενους) χρηστες,καθως επισης η χαρα των ικανοποιημενων.Προβλημα με τη DESTINATOR εχω.
Ευχαριστω.

panosha
20-10-06, 20:33
http://img162.imageshack.us/img162/926/avatar4343it7.gif

MinOtaVrS
20-10-06, 21:29
Δεν μπορω να καταλαβω πως διαφοροι ¨κομήτες¨ χωρις να εχουν μπει καν στον κοπο να διαβασουν ουτε ενα post ασκούν ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτική χωρις εμφανή λογο και αιτία ....

Εκτος και αν υπαρχει λογος και αιτια και εχει να κανει με την αποδεδειγμενα καλή ποιοτητα του προϊοντος το οποιο ισως δεν εχουν αυτοι 8)

panosha
20-10-06, 22:22
Το θέμα είναι οτι εμφανίζονται, γράφουν μιά μπούρδα χωρίς στοιχεία και
μετά την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια ! Υποπτο.

pppetros
25-10-06, 18:36
Το θέμα είναι οτι εμφανίζονται, γράφουν μιά μπούρδα χωρίς στοιχεία και
μετά την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια ! Υποπτο.

Καποιον μου θυμιζει αυτος.Ισως εχει ποσταρει και με αλλο ονομα.

nandro
27-10-06, 21:22
Αρχικα για να μην υπαρχουν προβληματα απο τη στιγμη που δεν επιτεθηκα εναντιον κανενος προσωπικα εκφρασεις για το ηθος και το υφος μου η περι μπουρδας, κομητης και αλλα παρομοια δεν επιτρεπω, τελεια και παυλα. Καλυτερα να ασχοληθειτε με το περιεχομενο των γραφομενων και οχι με το υφος και το ηθος.

Κυριε Σπανιδη απο τη στιγμη που ειστε και Γεν. Δ/ντης της εταιριας θα περιμενα περισσοτερη σοβαροτητα στην αντιμετωπιση παραπονων πελατων απο εσας,
καθησατε να απαντησετε αλλα δωσατε απαντηση στα μισα και με τον ευκολο τροπο

Το παραπανω το εγραψα κατεβαζοντας την οργη μου μετα την προτροπη σας να σοβαρευτω
ειδα βεβαια οτι προτιμησατε να απαντησετε μονο στα αρχικα
Ας ειναι λοιπον

Στην απαντηση 1 να θεωρησω με την ιδια λογικη οτι εταιρεια που πουλαει με τη λογικη του να ξεστοκαρει προγραμμα που δεν κυκλοφορει πλεον ειναι υποχρεωμενη να το παρει πισω και να επιστρεψει τα χρηματα?
Στην απαντηση 2 Συγχαρητηρια και εγω το ιδιο θα εκανα αν ειχα λανσαρει νεο προιον, στα παλια ειναι το προβλημα
Στην απαντηση 3 μηπως νομιζω οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση χαρτων για το Destinator 3, και οσο για την γνωμη μου εκφραζει τον ευατο μου και δεν ανεφερα τιποτα για κανενα αλλο
Στην απαντηση 4 Εγω ομως ειμαι απο τους δυσαρεστημενους και πιστεψτε με το προβλημα μου δεν ειναι με τους ευχαριστημενους
Στην απαντηση 5 Συγχαρητηρια
Στην απαντηση 6 Γενικος Δ/ντης της NGI ειπαμε? Τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο

Ατυχεστατη η παρομοιωση κυριε Σπανιδη νομιζω οτι εχετε περισσοτερες δυνατοτητες

Πραγματι το λεξιλογιο ηταν απο τον Μπαμπινιωτη

Για να τελειωνουμε, το ευκολοτερο πραγμα που μπορει να κανει καποιος ειναι να προσπαθησει να πει οτι ενας δυσαρεστημενος πελατης ειναι ανταγωνιστης, κομητης, χωρις ηθος και υφος και αλλα τετοια ευφυηματα. το δυσκολοτερο ειναι να απαντησει και δυστυχως εσεις και οι παρατρεχαμενοι σας ακολουθησατε την ευκολη οδο
Αν θελετε να με θεωρειτε κρυφο ανταγωνιστη που προσπαθει να σας κανει κακο, ή μανιακο αργοσχολο που δεν εχει τι να κανει και ποσταρει ή κομήτη ή μπουρδα ή οτιδήποτε θέλετε αυτό είναι πολύ βολικό για εσάς αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια
Είμαι ένας οργισμένος πελάτης και τιποτα αλλο και οσο πιο γρηγορα το συνηδειτοποιησετε τοσο καλυτερα θα ειναι για εσας
Αν τωρα θελετε να πιστευετε τα δικα σας σβηστε και τα ποστ μου για να μην σας ενοχλω και τελειωνει εδω η ιστορια, ουτως η αλλως αν ειχατε τη διαθεση να λυσετε το προβλημα θα το ειχατε κανει μεχρι τωρα.
Δεν επιθυμω την απαντηση σας πλεον και ουτε θα ξαναασχοληθω μαζι σας γιατι απλα δεν υπαρχει νοημα πιστεψτε οτι θελετε και καντε οτι θελετε, ουτως η αλλως για αυτο ειμαι οργισμενος γιατι εχετε και το μαχαιρι και την πιτα
Επισης αν θελετε μπορειτε να βρισετε και να με βγαλετε ηλιθιο θα σας κανει να νοιωσετε ανωτεροι και ισχυροι

Σας χαιρετω,

ενας ηλιθιος ανταγωνιστης που ντυθηκε πελατης για να μας κοροιδεψει αλλα εμεις τον καταλαβαμε γιατι κατι μας θυμισε και τον πεταξαμε εξω τον παλιοβλακα συν οτι ειχε και αντιρρησεις το ζωον

ssarl
27-10-06, 22:17
Αφού δε σου αρέσει η πολιτική της εταιρείας και οι άνθρωποί της μην αγοράζεις το προϊόν. Επέστρεψέ το πίσω. Πολύ απλά. Σαν καταναλωτής έχεις επιλογές. Γιατί κλαίγεσαι; Άσε όλους τους υπόλοιπους εμάς να θεωρούμε την εταιρεία σοβαρή και τους ανθρώπους της κοντά στον πελάτη όσο κανένας άλλος. Ά και πες μας τι αγόρασες σε αντικατάσταση του Destinator/NGI maps να παρουμε και εμείς ιδέες.

MinOtaVrS
27-10-06, 23:43
Αφού δε σου αρέσει η πολιτική της εταιρείας και οι άνθρωποί της μην αγοράζεις το προϊόν. Επέστρεψέ το πίσω. Πολύ απλά. Σαν καταναλωτής έχεις επιλογές. Γιατί κλαίγεσαι; Άσε όλους τους υπόλοιπους εμάς να θεωρούμε την εταιρεία σοβαρή και τους ανθρώπους της κοντά στον πελάτη όσο κανένας άλλος. Ά και πες μας τι αγόρασες σε αντικατάσταση του Destinator/NGI maps να παρουμε και εμείς ιδέες.

+1 8)

vasiliadis1
28-10-06, 00:35
Ά και πες μας τι αγόρασες σε αντικατάσταση του Destinator/NGI maps να παρουμε και εμείς ιδέες.
+1000 :lol: :lol: :lol: :lol:

maximi01
28-10-06, 01:04
Ειλικρινά δεν νομίζω κ. @nandro ότι είστε ένας ηλίθιος ανταγωνιστής που ντύθηκε πελάτης όπως επίσης δεν χρησιμοποίησα εγώ τουλάχιστον προσωπικά παρόμοιους χαρακτηρισμούς, επίθετα ή υπαινιγμούς. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ έγραψα επώνυμα ενώ εσείς συνεχίζετε να παραμένετε ανώνυμος.

Νίκος Σπανίδης

Υ.Γ. Έχω ένα πρόβλημα να κατανοήσω τον ειρμό των όσων λέτε αλλά αυτό σίγουρα οφείλεται σε δική μου αδυναμία

panosha
28-10-06, 01:46
Εγώ φίλε nandro έχω το ίδιο πρόβλημα με τα Windows 95, αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να δικαιωθούμε.

Gandalf
28-10-06, 10:21
Δηλαδή εγώ που χρησιμοποιώ MS-dos 2.1 τι πρέπει να κάνω;;;;;

pppetros
28-10-06, 18:16
Εγώ φίλε nandro έχω το ίδιο πρόβλημα με τα Windows 95, αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να δικαιωθούμε.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τα 95,και με πολλα αλλα διαφορα. :wink: :evil:
+100000000 στον ssarl!!!

nandro
29-10-06, 13:57

lagoudakis
29-10-06, 20:31
και μενα η ms δεν μου δινει τα vista,ντροπη τους :-D :D

Braker
29-10-06, 22:48

ούτε εμένα η ferrari μια 612. :cry:

pppetros
30-10-06, 18:03

Τωρα ακουσα οτι δινει!!!!!!!!! :lol:

Braker
30-10-06, 20:27

Τωρα ακουσα οτι δινει!!!!!!!!! :lol:

αρίμπα .... αρίμπα... αρίμπα.... εγκο τρέχει πάρει φερράρι...

http://www.greenplanet.net/maxdev/upload/rte/speedy_gonzales.jpg

damarlakisat
05-11-06, 16:18
καλησπερα... νεος χρηστης εδω.... σας χαιρετιζω.!!! λοιπον μου χαρησαν ενα destinator3 με mio 168. τι καανουμε τωρα? πως θα κανω αναβαθμιση στους χαρτες?που ? και ποσο?

spyrazf1
05-11-06, 17:23
καλως ηρθες στην παρεα μας.Χαρτες για το 3 και γενικως οτι εχει σχεση με το 3 τελος.Υπαρχει εδω και κανα χρονο το PN το οποιο αγοραζεις με αναβαθμιση πληρωνοντας 49Ε.Μπορεις να το δεις και στην σελιδα της εταιριας που πας στο e-shop.

tassosgr
21-11-06, 14:15
Υποτίθεται ότι αγοράζουμε αυθεντικά προγράμματα για να έχουμε ανανέωση χαρτών έχετε να ανανεώσετε τον χάρτη για το Destinator 3 από το 2005 όπου και το αγόρασα (δηλαδή ΠΟΤΕ). Έχετε βγάλει μόνο για το Destinator PN καινούριο χάρτη. Δηλαδή αυτοί που έχουν το 3 και δεν θέλουν το PN τι κάνουν. Το θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχετε ανανεώσει και τον χάρτη του 3. πέστε μου ένα λόγο για να μην τα κατεβάζω δωρεάν από το internet? Από όσο θα γνωρίζεται κυκλοφορεί και το PN και οι καινούριοι χάρτες μέχρι και το Destinator 6 επίσης με ελληνικούς χάρτες. Εφόσον φέρεστε έτσι στους χρήστες που είχαν αγοράσει το Destinator 3 αναγκάζοντας τους να βάλλουν το PN για να έχουν καινούριους χάρτες, πέστε μου για ποιον λόγο να σας τα ξανά-ακουμπήσω? Οι εταιρίες πρέπει να αρχίσουν να σέβονται τους καταναλωτές! Και όχι να τους κοροϊδεύουν!

panosha
21-11-06, 14:20
Κάνε τον κόπο και διάβασε λίγο πιό πάνω. Δεν πιστεύω οτι διάβασες και τα γράφεις αυτά. :roll:

tassosgr
21-11-06, 14:22
το γνωριζω αυτο αλλα εγω δεν θελω το PN τι να κανουμε τωρα δλδ?
οταν το ειχα αγορασει υποτιθετε οτι θα ειχα ανανεωση χαρτων! ΠΟΥΝΕ?

panosha
21-11-06, 14:33
Τάσο με το που μπήκες στο φόρουμ γέμισες τον κόσμο με μιά ανούσια ψηφοφορία. Μιά φορά δεν σου έφτανε ?
Σε ακούσαμε, κάνε κι εσύ τον κόπο να διαβάσεις λίγο να δείς την θέση της NGI και απάντησε, πές τη γνώμη σου κόσμια. Δηλαδή κυνηγάς την Microsoft επειδή δεν υποστηρίζει πιά τις παλιότερες εκδόσεις των Windows ? Ηρέμησε λίγο και μην προσβάλεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους εμάς που σε διαβάζουμε. :shock:

zeppelin
21-11-06, 14:36
Υποτίθεται ότι αγοράζουμε αυθεντικά προγράμματα για να έχουμε ανανέωση χαρτών έχετε να ανανεώσετε τον χάρτη για το Destinator 3 από το 2005 όπου και το αγόρασα (δηλαδή ΠΟΤΕ). Έχετε βγάλει μόνο για το Destinator PN καινούριο χάρτη. Δηλαδή αυτοί που έχουν το 3 και δεν θέλουν το PN τι κάνουν. Το θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχετε ανανεώσει και τον χάρτη του 3. πέστε μου ένα λόγο για να μην τα κατεβάζω δωρεάν από το internet? Από όσο θα γνωρίζεται κυκλοφορεί και το PN και οι καινούριοι χάρτες μέχρι και το Destinator 6 επίσης με ελληνικούς χάρτες. Εφόσον φέρεστε έτσι στους χρήστες που είχαν αγοράσει το Destinator 3 αναγκάζοντας τους να βάλλουν το PN για να έχουν καινούριους χάρτες, πέστε μου για ποιον λόγο να σας τα ξανά-ακουμπήσω? Οι εταιρίες πρέπει να αρχίσουν να σέβονται τους καταναλωτές! Και όχι να τους κοροϊδεύουν!

Είναι τεχνικό το θέμα μιας και οι νέοι χάρτες δεν υποστηρίζονται από το 3. Αυτό είναι απόφαση της Destinator. Εμείς ως NGi (Map provider της Destinator στην Ελλάδα) απλά διαθέτουμε σε τιμή κόστους (ζημιωμένοι λόγου του τεράστιου διαχειριστικού κόστους) το λογισμικό Destinator PN (στους χρήστες του 3), όπου υποστηρίζει τους νέους χάρτες. Οι νέοι χάρτες που αναπτύσονται με πολύ γρήγορους ρυθμους με μία τεράστια επένδυση (ρίξε μια ματιά στις καλύψεις του χάρτη).
Τέλος υποσχεθήκαμε την επόμενη έκδοση του Destinator το Destinator 6 δωρεάν.
Δε νομίζω λοιπόν τα 49 ευρώ είναι μεγάλο ποσό για 2 αναβαθμίσεις λογισμικού κι αναβαθμίσεων χαρτών, τη στιγμή που οι κατασκευαστές χαρτών στην Ευρώπη ζητάνε με κάθε ανανέωση χάρτη την αγορά του.

tassosgr
21-11-06, 14:40
sorry... για τα πολλά post σβήστε τα να σας ενοχλούν! ίσως υπερέβαλα! Απλός μερικοί έχουν παλιά palms που ίσως δεν σηκώνουν το 6 ή το PN και θέλουν να διατηρήσουν το dest 3 και δεν έχουν καινούριους χάρτες! Αυτό με εκνευρίζει. από την στιγμή που υποτίθεται ότι το αγοράζω για να έχω καινούριους χάρτες έστω κάθε χρόνο, περίμενα να έχω τουλάχιστον update του χάρτη για 1-2 χρόνια. ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ MICROSOFT ΤΩΡΑ....

zeppelin
21-11-06, 15:48
Δε χρειάζεται να σβηστεί τίποτα, τι γνώμη σου είπες ίσως με λίγο πιο έντονο τρόπο!
Τι pda έχεις που δε μπορεί να τρέξει Destinator PN ή 6? acer n35? Πάντως να ξέρεις ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα καθυστερήσεων δεν οφείλονται στην αλλαγή έκδοσης Destinator αλλά στην επέκταση του χάρτη. Με άλλα λόγια υπάρχει η πιθανότητα να υπήρχαν εξίσου σημαντικές καθυστερήσεις και με το Destinator 3 αν υπήρχε η δυνατότητα να διαβάσει τους νέους χάρτες.

zeppelin
21-11-06, 15:58
Οι 2 από τις 3 ψηφοφορίες σβήστηκαν, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά threads

tassosgr
21-11-06, 16:09
ναι acer n35 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το palm και απο το destinator 3

zeppelin
21-11-06, 18:02
Πρόσεξε την εξής λεπτομέρια:

Όταν βγήκε ο χάρτης 2005.Q4 με το pn το acer n35 το "πάλεβε" και έπαιζε σχεδόν ικανοποιητικά. Με το νέο χάρτη 2006.Q3 πρακτικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Για να βρει το destinator μια διαδρομή από Αθήνα - Χαλκίδα χρειάζεται περισσότερο από 3 λεπτά. Το συμπέρασμα είναι ότι ακόμη κια υπήρχε η δυνατότητα οι νέοι χάρτες να δουλεύουν στο 3 ίσως το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει πολύ αργό οδηγό SD και αποτελεί εξαίρεση. Να σημειώσω ότι αυτή η συσκευή δεν ήρθε ποτέ από κάποιον αντιπρόσωπο του Destinator στην Ελλάδα, αλλά κατευθείαν από Ιταλία κυρίως για να "ξεστοκάρει" η Acer Ιταλίας

PAVL-2
21-11-06, 23:26
Πρόσεξε την εξής λεπτομέρια:

Όταν βγήκε ο χάρτης 2005.Q4 με το pn το acer n35 το "πάλεβε" και έπαιζε σχεδόν ικανοποιητικά. Με το νέο χάρτη 2006.Q3 πρακτικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Για να βρει το destinator μια διαδρομή από Αθήνα - Χαλκίδα χρειάζεται περισσότερο από 3 λεπτά. Το συμπέρασμα είναι ότι ακόμη κια υπήρχε η δυνατότητα οι νέοι χάρτες να δουλεύουν στο 3 ίσως το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει πολύ αργό οδηγό SD και αποτελεί εξαίρεση. Να σημειώσω ότι αυτή η συσκευή δεν ήρθε ποτέ από κάποιον αντιπρόσωπο του Destinator στην Ελλάδα, αλλά κατευθείαν από Ιταλία κυρίως για να "ξεστοκάρει" η Acer Ιταλίας
ΟΛΕ.ΟΛΕ.ΟΛΕ

nandro
16-12-06, 18:02
Τα γνωστα........... διαβασε λιγο παραπανω, τι συσκευη εχεις κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.
Ρε συ Τασσο διαβασε λιγο παραπανω εχει και επισημη τοποθετηση, διαβασε να σου φυγουν τα μαλλια και ετοιμασου να σου πουν οτι εισαι ανταγωνιστης (ειναι παγια τακτικη)
Ο καιρος γαρ εγγυς οπως λεει και ο Λιακοπουλος
και μιας και πλησιαζουν Χριστουγεννα να δωσω μια ευχη στην NGI:
να ευχεστε, ή μάλλον να προσευχεστε να μην υπαρξει αλλη εταιρια που να εχει ενημερωμενους χαρτες της Ελλαδας γιατι απο λογισμικο ουτως η αλλως ειστε πισω (π.χ. συγκριτικα με το I-go ειστε μια κακη αντιγραφη), μεχρις στιγμης κρατιεστε απο τους χαρτες και μονο γιατι κατα τα αλλα ειστε απλα γραφικοι

zeppelin
16-12-06, 18:54
Το να έχεις καλούς χάρτες είναι το Α & το Ω σε ένα σύστημα πλοήγησης. Ειδικά αν έχεις κάνει τόσο σοβαρή δουλειά κι επένδυση. Σχετικά με το i-go έχω να πω ότι έχει αρκετά προβληματάκια ακόμη στη διαχείριση του στίγματος του gps αλλά και σε αρκετά πράγματα ακόμη. Κανείς δε μας απαγορεύει να βάλουμε τους χάρτες μας στο i-go. Εμείς θα το κρίνουμε αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο καταναλωτής να έχει ένα εργαλείο για να κάνει τη δουλειά του κι όχι ένα gadget. Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε αύριο στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία τα φυλλάδια της MLS με το Talk & Drive.
Αυτό με τους γραφικούς δε το σχολιάζω, απλά περιμένω να ζητήσεις συγνώμη.

PAVL-2
16-12-06, 20:20
Τα γνωστα........... διαβασε λιγο παραπανω, τι συσκευη εχεις κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.
Ρε συ Τασσο διαβασε λιγο παραπανω εχει και επισημη τοποθετηση, διαβασε να σου φυγουν τα μαλλια και ετοιμασου να σου πουν οτι εισαι ανταγωνιστης (ειναι παγια τακτικη)
Ο καιρος γαρ εγγυς οπως λεει και ο Λιακοπουλος
και μιας και πλησιαζουν Χριστουγεννα να δωσω μια ευχη στην NGI:
να ευχεστε, ή μάλλον να προσευχεστε να μην υπαρξει αλλη εταιρια που να εχει ενημερωμενους χαρτες της Ελλαδας γιατι απο λογισμικο ουτως η αλλως ειστε πισω (π.χ. συγκριτικα με το I-go ειστε μια κακη αντιγραφη), μεχρις στιγμης κρατιεστε απο τους χαρτες και μονο γιατι κατα τα αλλα ειστε απλα γραφικοι

Εισαι πολυ τυχερος που σεβομαι αυτο το βημα Τα λασπολογα σου αλλου εδω δεν πιανουν τοπο και ευχες απο τυπους σαν και σενα δεν θελουμε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

panosha
16-12-06, 21:17
Γιά να ζητήσει συγνώμη πρέπει πρώτα να έχει αυτοεκτίμηση, πράγμα το οποίο στερείται.
Μάλον το χαβαλέ του κάνει σε λάθος μέρος, γι' αυτό μην ασχολείστε.
Αφήστε που παρ' όλα όσα λέει με το Destinator και τους χάρτες σας κάνει τη δουλειά του. :-D

PAVL-2
16-12-06, 21:33
Γιά να ζητήσει συγνώμη πρέπει πρώτα να έχει αυτοεκτίμηση, πράγμα το οποίο στερείται.
Μάλον το χαβαλέ του κάνει σε λάθος μέρος, γι' αυτό μην ασχολείστε.
Αφήστε που παρ' όλα όσα λέει με το Destinator και τους χάρτες σας κάνει τη δουλειά του. :-D

Ο τυπος εχει μπερδεψει τα αυγα με τα πασχαλια δεν εχει αξια να ασχολουμαστε μαζι του αλλο

nandro
23-12-06, 16:07
Συγγνωμη θα ζητησω οταν μου αποδειξεις οτι κανω λαθος μεχρι τοτε δεν δικαιουσαι ουτε να το αναφερεις,
οσο για τους υπολοιπους που μιλησαν περι χαβαλε και αυτοεκτιμησης δεν θα σχολιασω, απλα για μια ακομη φορα θα υπενθυμισω οτι δεν κανω
προσωπικη επιθεση ποτε και σε κανενα, αλλα μιλαω για την πρακτικη της εταιριας. Αν καποιος εξισωνει τον ευατο του με την εταιρια αυτο ειναι δικο του
προβλημα οχι δικο μου.

zeppelin
23-12-06, 16:14
Επιμένω πως πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για το μη κόσμιο ύφος του post σου. Μετά συζητάμε όσο θες. Τα επιχειρηματά σου δε με ενοχλούν. Αν δε κατάλαβες πως μιλάς με προσβλητικό τόνο και ύφος, τότε λυπάμαι.

Όπως και να 'χει,

καλές γιορτές

Χρήστος Λάππας
23-12-06, 22:13
...Κανείς δε μας απαγορεύει να βάλουμε τους χάρτες μας στο i-go. Εμείς θα το κρίνουμε αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο καταναλωτής να έχει ένα εργαλείο για να κάνει τη δουλειά του κι όχι ένα gadget...

Γιατί δεν διαθέτετε τους χάρτες σας και σε αυτή την πλατφόρμα αφήνοντας τον καταναλωτή να διαλέξει;

politis
23-12-06, 22:38
Hmmm... I olli ipothesi ehi endiaferon. Pantos, as doume ligo realistika ta pragmata. I ngi ine eteria. Kerdoskopikou haraktira profanos. (Alithia, auto to peri idiotikou mi kerdoskopikou, prepi na ine elliniki patentoula alla as to afisoume...) Sinepos, i tha ehi esoda, i tha klisi. Apo pou tha ehi ta esoda? (oeo!...). I tha prepi na tis dini $ i destinator, i na ta perni apo tous hristes, hreonontas tin anavathmisi ton harton. Stin proti periptosi, profanos i destinator tha prepi na zitai se takta diastimata $ apo tous hristes. Ite me lisence pou tha ligi, i me anavathmisis programmatos. Pos tha anagkasis ton hristi na dosi $ gia tin anavathmisi otan den iparhoun polli sovara provlimata, pou alloste an ipirhan tha anagkazosoun (ite apo tous nomous ite apo tous kanones tis agoras) na diathesis dorean? Kanis tous neous hartes asimvatous me to palio programma (DEN ipenisome euthini tis Ngi). An auto den gini, tote profanos i ngi i tha prepi na hreosi tous hristes gia tous neous hartes, i na allaksi platforma! Pragma pou isos na ine pio akrivo gia ton hristi. Allo anavthmisi, allo agora allou paketou... Vevea iparhi & alli lisi. Eki pou kanis navigation, TSOUP! diafimisi... "Se 25 metra katastima Tade opou tha apolafsete ena fantastiko kafe..." Me foni joanita gia na goustaroume. Fisika den nomizo na gini kati tetio, giati pera apo gelio, ine & epikindino. Ara...

zeppelin
23-12-06, 22:45
...Κανείς δε μας απαγορεύει να βάλουμε τους χάρτες μας στο i-go. Εμείς θα το κρίνουμε αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο καταναλωτής να έχει ένα εργαλείο για να κάνει τη δουλειά του κι όχι ένα gadget...

Γιατί δεν διαθέτετε τους χάρτες σας και σε αυτή την πλατφόρμα αφήνοντας τον καταναλωτή να διαλέξει;

Ποιες συνεργασίες θα κάνει η NGi και πότε είναι κάτι που εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα και δε θα ήθελα να επεκταθώ...

zeppelin
23-12-06, 22:58
Hmmm... I olli ipothesi ehi endiaferon. Pantos, as doume ligo realistika ta pragmata. I ngi ine eteria. Kerdoskopikou haraktira profanos. (Alithia, auto to peri idiotikou mi kerdoskopikou, prepi na ine elliniki patentoula alla as to afisoume...) Sinepos, i tha ehi esoda, i tha klisi. Apo pou tha ehi ta esoda? (oeo!...). I tha prepi na tis dini $ i destinator, i na ta perni apo tous hristes, hreonontas tin anavathmisi ton harton. Stin proti periptosi, profanos i destinator tha prepi na zitai se takta diastimata $ apo tous hristes. Ite me lisence pou tha ligi, i me anavathmisis programmatos. Pos tha anagkasis ton hristi na dosi $ gia tin anavathmisi otan den iparhoun polli sovara provlimata, pou alloste an ipirhan tha anagkazosoun (ite apo tous nomous ite apo tous kanones tis agoras) na diathesis dorean? Kanis tous neous hartes asimvatous me to palio programma (DEN ipenisome euthini tis Ngi). An auto den gini, tote profanos i ngi i tha prepi na hreosi tous hristes gia tous neous hartes, i na allaksi platforma! Pragma pou isos na ine pio akrivo gia ton hristi. Allo anavthmisi, allo agora allou paketou... Vevea iparhi & alli lisi. Eki pou kanis navigation, TSOUP! diafimisi... "Se 25 metra katastima Tade opou tha apolafsete ena fantastiko kafe..." Me foni joanita gia na goustaroume. Fisika den nomizo na gini kati tetio, giati pera apo gelio, ine & epikindino. Ara...

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι το κόστος για την αναβάθμιση των λογισμικών από d3 σε PN ήταν μεγαλύτερο από τα έσοδα. Μιας και δώσαμε σε τιμή κόστους το λογισμικό.
Τα έσοδα μας έρχονται από το κόσμο που μας προτιμάει και αγοράζει καθημερινά το προϊόν μας και τους ευχαριστούμε. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να ανταποδώσουμε επενδύοντας τα χρήματα στη δυναμική επέκταση και βελτίωση του χάρτη αλλά και στη μέιωση των τιμών (φαντάζομαι ότι θα το είδατε στο e-shop μας)
Τέλος δεν έχουμε έσοδα από διαφήμιση (τα "χρήσιμα" τα έκαναν upload οι χρήστες κι αυτό το γνωρίζουν όλοι σ' αυτό το forum). Τέλος η χρήση αυτών των αρχείων είναι προαιρετική και δεν είναι στην βασική έκδοση.
Αυτό που δε καταλαβαίνω από τη μεριά σου είναι προς τι όλη αυτή η επιχειρηματολογία? Δεν είπε κανείς ότι η NGi είναι ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Απλά η NGi είναι μια εταιρία που σέβεται το καταναλωτή και μάλλον βάλεται από παντού γιατί "χαλάει τη πιάτσα"

politis
23-12-06, 23:07
Fisika... Me to post pou ekana den eho skopo na kakologiso tin Ngi, alla na po to profanes. Nomisa pos ihe liksi pia to thema me tin anavathmisi, tous hartes ktlp ktlp. Oi epiloges kathe eterias ine dikeoma tis & oi katanalotes ehoun eleutheria epilogon. Ehi apodihti oti ehoun mnimi. Me tis epiloges tous eniote timoroun & epivravevoun. Den ksero an ontos i Ngi ihe zimia apo ti diathesi sti sigkekrimeni timi tou PN, alla theoro oti itan hamili orika, toso oste na pisteuo oti ta parapano ta lamvanoun sovara oi kirioi tis Ngi. O katanalotis ehi eleutheria epilogon, nomoi iparhoun, opote den vlepo pou ine to provlima. An kanis eksapatithike apo kapion politi i kapia diafimistiki katahorisi, as anazitisi eki tis euthines. Nomizo, oti palia, ipirhe kati sto site tis Ngi, pou egkera aposirthike. An ontos thimame kala, (gia to oti itna egkera) den nomizo pos iparhi kati to mempto gia tin Ngi. Pantos, gia na po & kati pio praktiko, protimo na plirono gia annaneosi harti oste na zo me tis sinepies ton epilogon mou, para na prepi na plirono gia hronika periorismeno lisence i eksanagkastiki anavathmisi programmatos. An to kostos ana etos ine megalo, tha agorazoun mono oi epaggelmaties. Telos panton, ine sigoura thema lepton (& metavalomenon) isoropion se zitimata marketing pou epidi ien & to ousiastiko proion, ginete & zitima epiviosis. Osoi den ehoun apetisis gia tin akrivia ton harton, isos vroun lisi se alla programmata. Prosopika esthanome ikanopoiimenos apo Destinator & tous hartes tis Ngi. An & den ime epaggelmatias odigos, me ehi voithisi polli, idika me tis apofiges otan ehi kinisi. Alla mou tin spai to gegonos oti to D6 den ehi tin piksisa (asheto alla ipa na grapso to parapono mou).

zeppelin
23-12-06, 23:19
Den ksero an ontos i Ngi ihe zimia apo ti diathesi sti sigkekrimeni timi tou PN, alla theoro oti itan hamili orika, toso oste na pisteuo oti ta parapano ta lamvanoun sovara oi kirioi tis Ngi.

Είναι χαμηλή γιατί δεν υπάρχει κέρδος.

politis
23-12-06, 23:22

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι το κόστος για την αναβάθμιση των λογισμικών από d3 σε PN ήταν μεγαλύτερο από τα έσοδα. Μιας και δώσαμε σε τιμή κόστους το λογισμικό.
Τα έσοδα μας έρχονται από το κόσμο που μας προτιμάει και αγοράζει καθημερινά το προϊόν μας και τους ευχαριστούμε. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να ανταποδώσουμε επενδύοντας τα χρήματα στη δυναμική επέκταση και βελτίωση του χάρτη αλλά και στη μέιωση των τιμών (φαντάζομαι ότι θα το είδατε στο e-shop μας)
Τέλος δεν έχουμε έσοδα από διαφήμιση (τα "χρήσιμα" τα έκαναν upload οι χρήστες κι αυτό το γνωρίζουν όλοι σ' αυτό το forum). Τέλος η χρήση αυτών των αρχείων είναι προαιρετική και δεν είναι στην βασική έκδοση.
Αυτό που δε καταλαβαίνω από τη μεριά σου είναι προς τι όλη αυτή η επιχειρηματολογία? Δεν είπε κανείς ότι η NGi είναι ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Απλά η NGi είναι μια εταιρία που σέβεται το καταναλωτή και μάλλον βάλεται από παντού γιατί "χαλάει τη πιάτσα"

Nomizo protrehete ontas sinesthimatika fortismenos. Den ipa, i ipenihtika kati gia ta poi. Epihirimatologisa gia to profanes nomizo ousiastika iper tis Ngi. Mono mia paratirisi eho na kano epi ton oson grapsate. Den ine dinaton na perimeni mia eteria oti tha zisi apo to oti neoi katanalotes tha agorazoun to idio & aparalahto proion. Profanos auto simveni tora giati ine i arhi tis isodou tou gps navigation stin elliniki agora. Me liga logia theoro mireo & prepi na to katalavoun oloi, oti ite tha plironoun gia anavathmisi programmatos, i gia ananeosi harti. Oi epilogoi ton diafimiseon itan mia diakonodisi enalaktikis (& esfalmenis kata ti gnomi mou) lisis.

zeppelin
23-12-06, 23:25
An kanis eksapatithike apo kapion politi i kapia diafimistiki katahorisi, as anazitisi eki tis euthines. Nomizo, oti palia, ipirhe kati sto site tis Ngi, pou egkera aposirthike. An ontos thimame kala, (gia to oti itna egkera) den nomizo pos iparhi kati to mempto gia tin Ngi.

Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το γεγονός είναι ένα: στα 2μιση χρόνια της παρουσίας του Destinator στην Ελλάδα, η NGi έχει διαθέσει 5 φορές δωρεάν τους χάρτες της. Να σημειώσω ότι οι κατασκευαστές των Ευρωπαϊκών χαρτών ακολουθούν ακριβώς την αντίθετη πολιτική, χρεώνοντας οποιαδήποτε νέα έκδοση κυκλοφορήσει. Τέλος η Destinator έχει δώσει μία δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού, το Destinator 6.

zeppelin
23-12-06, 23:33

Nomizo protrehete ontas sinesthimatika fortismenos. Den ipa, i ipenihtika kati gia ta poi. Epihirimatologisa gia to profanes nomizo ousiastika iper tis Ngi. Mono mia paratirisi eho na kano epi ton oson grapsate. Den ine dinaton na perimeni mia eteria oti tha zisi apo to oti neoi katanalotes tha agorazoun to idio & aparalahto proion. Profanos auto simveni tora giati ine i arhi tis isodou tou gps navigation stin elliniki agora. Me liga logia theoro mireo & prepi na to katalavoun oloi, oti ite tha plironoun gia anavathmisi programmatos, i gia ananeosi harti. Oi epilogoi ton diafimiseon itan mia diakonodisi enalaktikis (& esfalmenis kata ti gnomi mou) lisis.

Διαφωνώ κάθετα με το συλλογισμό σου. Η NGi έχει δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα (π.χ. mapserver) και εφαρμογές για την Ελλάδα που απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις και ήδη έχει κάνει αρκετές πωλήσεις. Επίσης οι πωλήσεις του Destinator αυξάνονται μέρα με τη μέρα αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μέλλον στο προϊόν.

politis
23-12-06, 23:35
An kanis eksapatithike apo kapion politi i kapia diafimistiki katahorisi, as anazitisi eki tis euthines. Nomizo, oti palia, ipirhe kati sto site tis Ngi, pou egkera aposirthike. An ontos thimame kala, (gia to oti itna egkera) den nomizo pos iparhi kati to mempto gia tin Ngi.

Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το γεγονός είναι ένα: στα 2μιση χρόνια της παρουσίας του Destinator στην Ελλάδα, η NGi έχει διαθέσει 5 φορές δωρεάν τους χάρτες της. Να σημειώσω ότι οι κατασκευαστές των Ευρωπαϊκών χαρτών ακολουθούν ακριβώς την αντίθετη πολιτική, χρεώνοντας οποιαδήποτε νέα έκδοση κυκλοφορήσει. Τέλος η Destinator έχει δώσει μία δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού, το Destinator 6.

Thelo na po oti oi oi kirioi pou diavasan i tous ipan oti tha ehoun gia panta dorean anavathmisi harton gia to D3 Den tha prepi na katigoroun tin Ngi. Na katigoroun autous pou tous paramithiasan. Episis thelo na po, pos, an thimame kala, sto proto-proto site tis ngi, ipirhe mia frasi pou tha mporouse na parermineuthi oti i Ngi iposhotan dorean anavathmisi gia panta, i opia aposirthike polli prin tin proteleutea anavathmisi. Parepiptontos, tehnika milontas, osoi agorasan paketo me to D3, ehoun sti diathesi tous, toulahiston 1 dorean anavathmisi harti. Apla to D3 den ipostirizete pleon. Katargithike. Opos den vriskete antalaktika kenourgia gia kapio autokinito paragogis 1970, etsi den iparhoun neoi hartes gia to D3. & fisika gia auto den ine ipeuthini i Ngi

politis
23-12-06, 23:42

Διαφωνώ κάθετα με το συλλογισμό σου. Η NGi έχει δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα (π.χ. mapserver) και εφαρμογές για την Ελλάδα που απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις και ήδη έχει κάνει αρκετές πωλήσεις. Επίσης οι πωλήσεις του Destinator αυξάνονται μέρα με τη μέρα αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μέλλον στο προϊόν.

Mporite na diafonite, giati mporite na kserete. Emena me haropoii na ksero oti i ngi ehi i tha ehi os vasiki pigi esodon tis ipiresies pou parehi se alles epihirisis, giati auto apomakrini apo emena to endehomeno na plirono polla gia na eho sto autokinito mou tous hartes tis. epimeno omos oti iste sinesthimatika fortismenos & arnitika prokatilimenos apenanti mou.

zeppelin
23-12-06, 23:43
Σε καμμία περίπτωση δεν υπήρχε στο site μας η φράση "δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα" και φυσικά αναφέρομαι στο ΠΑΝΤΑ

Για δωρεάν αναβαθμίσεις γίνεται λόγος ακόμη και σήμερα. π.χ. η επόμενη έκδοση χάρτη θα είναι δωρεάν.

Ειδικά για το ΠΑΝΤΑ δώσαμε μάχη με τα καταστήματα.

politis
23-12-06, 23:54
Σε καμμία περίπτωση δεν υπήρχε στο site μας η φράση "δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα" και φυσικά αναφέρομαι στο ΠΑΝΤΑ

Για δωρεάν αναβαθμίσεις γίνεται λόγος ακόμη και σήμερα. π.χ. η επόμενη έκδοση χάρτη θα είναι δωρεάν.

Ειδικά για το ΠΑΝΤΑ δώσαμε μάχη με τα καταστήματα.

Ime veveos oti den ipirhe auti i frasi. Ipa apla oti den thimame kala tin akrivi diatiposi & pos kapios tha mporouse na to ermineusi etsi. Gia paradigma i frasi "Me dorean anvathmisis harti" tha mporouse na parermineuti. Provlima veveos den iparhi, giati akoma & me auti ti diatiposi i Ngi ine kata ti gnomi mou kalimeni. Gia osous agorasan to D3 apo katastima iparhi toulahiston 1 dorean anavthmisi harti. Parepitotntos, auti ti stigmi den iparhi kati sto site tis Ngi, pou na mas lei oti o epomenos hartis tha ine dorean, etsi den ine?

nandro
05-01-07, 20:13
Οφειλω μια συγγνωμη τελικα,
ειχα την ευκαιρια να δω και να δουλεψω προσφατα το Destinator 6 ενος φιλου , ομολογω οτι ειναι καταπληκτικο ολοκληρωμενο και ταχυτατο,
περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν αρκετα (οπως η εμφανιση του χαρτη στις 2 διαστασεις και η μη δυνατοτητα του χρηστη να αλλαξει το interface της πλοηγησης) αλλα με βαση τα οσα προγραμματα κυκλοφορουν στην αγορα το καταττασω στην πρωτη θεση μαζι με το igo. Οποτε ναι, συγγνωμη για αυτο που ειχα γραψει οτι σε οτι αφορα το προγραμμα οτι ειστε πολυ πισω.-

Σε οτι αφορα τα υπολοιπα και επειδη δεν επιθυμω να συνεχισω να αναφερω μονο οτι νομιζω οτι τα μηνυματα εχουν ληφθει υποψιν απο ολες τις πλευρες, ο χωρος ειναι νεος για ολους μας (χρηστες-εταιριες, σε αντιθεση με την υπολοιπη ευρωπη και αμερικη) οποτε λαθη δικαιολογουνται απο ολους το σημαντικο ειναι να μην επαναλαμβανονται γεγονος το οποιο επισης οφειλω να ομολογησω οτι δεν παρατηρησα.
Θελω να πω τελειωνοντας οτι (και το επαναλαμβανω για πολλοστη φορα) οτι ουδεποτε προχωρησα σε προσωπικες επιθεσεις εναντιον κανενος αφου αλλωστε δεν γνωριζω και κανεναν προσωπικα, αλλα παντοτε μιλουσα για πολιτικες εταιριων και το αναφερω αυτο γιατι καποιοι στην βιασυνη τους να πατησουν κουμπια στο πληκτρολογιο δεν διαβαζαν, και ως γνωστο ολοι ξερουμε να διαβαζουμε λιγοι ομως καταλαβαινουμε (γιατι διαφορετικα και εγω θα δουλευα στην NASA) οποτε μελλοντικα λιγη προσοχη.