Επιστροφή στο Forum : ΑΓΟΡΑ ΗΤC 3600 ! ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ!
Σκεφτομαι την αγορα του 3600. θα ηθελα τη βοηθεια σας και σαν κινητο και σαν gps. εχω διαβασει πολλα. αξιζει η θα κανω πατατα? ειχα το χ500 αλλα ατυχησε επεσε σε υπονομο...υπαρχει καποιος να βοηθησει για το 3600?ευχαριστω απο πριν γιατι ξερω τι δουλεια κανετε απο το χ500 που ειχα
Πολύ καλή συσκευή με καταπληκτικά χαρακτηριστικά, όμορφη εμφάνιση, γρήγορο επεξεργαστή, πολύ καλό ήχο, άριστο σαν τηλέφωνο, φωτεινή οθόνη και πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Έχει κάποια προβλήματα ποιότητας στην εξωτερική πρόσοψη που ξεφλουδίζει μετά από 1-2 μήνες ανάλογα με τη χρήση αλλά αντικαθίσταται εντός εγγύησης και μέτριο GPS. Επίσης η HTC ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει windows mobile 6 για αυτή τη συσκευή.
Πολύ καλή συσκευή με καταπληκτικά χαρακτηριστικά, όμορφη εμφάνιση, γρήγορο επεξεργαστή, πολύ καλό ήχο, άριστο σαν τηλέφωνο, φωτεινή οθόνη και πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Έχει κάποια προβλήματα ποιότητας στην εξωτερική πρόσοψη που ξεφλουδίζει μετά από 1-2 μήνες ανάλογα με τη χρήση αλλά αντικαθίσταται εντός εγγύησης και μέτριο GPS. Επίσης η HTC ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει windows mobile 6 για αυτή τη συσκευή. ευχαριστω πολυ πανο παντα πρωτος. να σε ρωτησω αν ξερεις αν θα δωσει στο 3300 και οταν λες μετριο καμμια σχεση δηλαδη με το χ500 σαν gps?
Πολύ καλή συσκευή με καταπληκτικά χαρακτηριστικά, όμορφη εμφάνιση, γρήγορο επεξεργαστή, πολύ καλό ήχο, άριστο σαν τηλέφωνο, φωτεινή οθόνη και πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Έχει κάποια προβλήματα ποιότητας στην εξωτερική πρόσοψη που ξεφλουδίζει μετά από 1-2 μήνες ανάλογα με τη χρήση αλλά αντικαθίσταται εντός εγγύησης και μέτριο GPS. Επίσης η HTC ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει windows mobile 6 για αυτή τη συσκευή. ευχαριστω πολυ πανο παντα πρωτος. να σε ρωτησω αν ξερεις αν θα δωσει στο 3300 και οταν λες μετριο καμμια σχεση δηλαδη με το χ500 σαν gps?
Καμία σχέση όπως λες, στο 3300 θα δωθούν 6άρια κι αυτό ακούγεται ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη συσκευή μιας που υστερούσε σε ταχύτητα και τα 6άρια φαίνονται να απογειώνουν τις επιδόσεις.
Γιατί δεν πάιρνεις πάλι το Χ500?? Χμ....αν και όχι ειδικός πάντως οντως και το 3600 φάινεται πολυ καλό...
Γιατί δεν πάιρνεις πάλι το Χ500??
Που είναι το καλύτερο μακράν στην κατηγορία ! :!:
Που είναι το καλύτερο μακράν στην κατηγορία ! :!: πανο καλησπερα. πηρα την παρασκευη το χ500+ μεχρι σημερα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.διαβασα καποια θεματα γιαυτο με αρνητικα σχολια.εγω μεχρι σημερα δεν εχω δει προβλημα στην πλοηγηση.
mastoris than.
30-05-07, 21:27
Που είναι το καλύτερο μακράν στην κατηγορία ! :!: πανο καλησπερα. πηρα την παρασκευη το χ500+ μεχρι σημερα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.διαβασα καποια θεματα γιαυτο με αρνητικα σχολια.εγω μεχρι σημερα δεν εχω δει προβλημα στην πλοηγηση.
...καλορίζικο το μωρό, εσένα δεν σου παρουσιάζει την αναθεματισμένη "κουρτίνα";
...καλορίζικο το μωρό, εσένα δεν σου παρουσιάζει την αναθεματισμένη "κουρτίνα"; οχι παιδια δουλευει οπως το χ500 που ειχα
mastoris than.
30-05-07, 21:36
οχι παιδια δουλευει οπως το χ500 που ειχα
...αρκετά ενδιαφέρον, λες να είχα δίκιο; μήπως τελικά, ήταν πρόβλημα, συγκεκριμένων συσκευών;
...αρκετά ενδιαφέρον, λες να είχα δίκιο; μήπως τελικά, ήταν πρόβλημα, συγκεκριμένων συσκευών;
Όχι όταν το επέστρεψα δοκίμασα άλλα δύο. Ένα demo κι ένα κουτάτο. :-D
Όχι όταν το επέστρεψα δοκίμασα άλλα δύο. Ένα demo κι ένα κουτάτο. :-D
Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκου-βάγιας :lol:
(Χωρίς παρεξήγηση πάντα)
Σκεφτομαι να αγορασω ενα p3600 μεταχειρισμενο με wm 5.0, κι αυτο γιατι βλεπω του συναδελφου που εχει wm 6.0 και πεταει το λειτουργικο του με χιλια και καλο gps εχει, ενδεικτικα νομιζω πως ειχε καλυτερο σημα σε ευρεση δορυφορων σε σχεση με το mio p350 (που εχει εξαιρετικο σημα) αν και τα ειχαμε στο ιδιο τραπεζι. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το htc p3600 δεν εχει φλας στην καμερα αν και δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει στην συγκεκριμένη συσκευη(εχω διαβασει καπου οτι π.χ το glofiish m700 αν και εχει φλας, εχει προβληματα γενικοτερα στην καμερα)
Τωρα λιγο [οφ τοπικ] p3600 ή glofiish m700, ιδου η απορεια[/οφ τοπικ] και σορυ για το ψιλο-οφ τοπικ. Παντως αν κρινω απο το 3600 του συναδελφου ειναι πολυ ευχαριστημενος, το μονο που τον χαλαει ειναι η απουσια αναλογικου ραδιοφωνου και κανα κολληματακι των windows που και που(αλλα ποια windows δεν κολλανε;).
Κυκλοφορει στην Ελλαδα η προσοψη white/silver που χρησιμοποιει η orange? Αυτη την εκδοση εχει ο φιλος και δεν ξεβαφει.
Δεν ψάχνεις για κανένα ΕΤΕΝ Χ500 ; ;-)
Δεν ψάχνεις για κανένα ΕΤΕΝ Χ500 ; ;-)
Πανο αυτο εχεις; Το προτεινεις δηλαδη; Με ελληνικα windows και ελληνικο keyboard τι γινεται; Τhanks για την προταση.[τελος οφ τοπικ σορρυ παιδες]
To είχα και νομίζω είναι ότι καλύτερο με λίγα χρήματα (ειδικά σαν μεταχειρισμένο) αυτή την εποχή.
To είχα και νομίζω είναι ότι καλύτερο με λίγα χρήματα (ειδικά σαν μεταχειρισμένο) αυτή την εποχή.
αφιερωμενο στον Πανο.
Αχ! ημουν στο δίλημμα,
μα τι, πια, να πιασω
μιας και δεν ηξερα τι ν'αγορασω
3600 μου 'πανε, οχι λεει ο πανος
τραβα στην ετεν να δεις, δεν υπαρχει χαος
λεφτα πολλα δεν ηθελα εγω αλλα να δωσω
και στου ebay τα σκαλια τα μουτρα μου θ'απλωσω
μα μπερδεμενος ημουνα δεν ηξερα τι θελω
κινητο μα πι-ντι-ει ή φωτογραφια δως μου;
και λεει ο πανος, μα θα'χεις και ραδιοφωνο
με windows εξι τωρα πια θα φεξει,
παρ'το ρε κι εσυ μην χανεις πια ευκαιρια
δοκιμασε ετεν κι εσυ αυτην την εταιρεια
Απο την ποιητικη συλλογη Nik_sgr: ''Οτι να'ναι κι οπου να'ναι'' :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.