PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεταβίβαση κωδικών ενεργοποίησης από Destinator 3 σε PN

amadeus
29-12-05, 11:51
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχω αγοράσει από την εταιρία σας το πακέτο Mio 168+Destinator 3 (NGI greek map). Στη συνέχεια αγόρασα ένα νέο, καλύτερο, Pocket PC, στο οποίο φυσικά δεν έχω εγκαταστήσει καθόλου κάποιο Destinator ακόμα.

Έτσι, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: μπορώ όταν αγοράσω την αναβάθμιση σε Destinator PN (49 euro) να την εγκαταστήσω κατευθείαν στη νέα συσκευη από το μηδέν χωρίς κάποια άλλη διαδικασία; Λογικά η απάντηση είναι ΝΑΙ, αλλά σας ρωτάω για να είμαι σίγουρος.

Τέλος, δεδομένου του οτι το νέο Pocket PC μου είναι το DELL x51v και η εύρυθμη λειτουργία του Destinator PN+BT GPS (που σκοπεύω επίσης να παραγγείλω από εσάς) είναι στην καλύτερη περίπτωση αβέβαια (προβλήματα με WM5, VGA οθόνη, Windows BT Stack) ζητώ το εξής: μπορώ να έχω μια δοκιμαστική περίοδο στην οποία αν δεν καταφέρω να δουλέψουν τα PN και BT GPS να σας τα επιστρέψω και να πάρω τα χρήματά μου πίσω;

Ευχαριστώ! Και πάλι χρόνια πολλά.
Άρης.

zeppelin
29-12-05, 15:10
Όντως μπορείς να εγκαταστήσεις “from scratch” το Destinator PN με τα 49 € στο pocket pc σου. Πρόκειται για μία νέα άδεια χρήσης λογισμικού.
Σχετικά με τη δοκιμή θα πρέπει να έρθεις από εδώ και να το εγκαταστήσουμε όταν θα έχουμε σιγουρευτεί ότι το configuration που αναφέρεις υποστηρίζεται από το Destinator PN.