Επιστροφή στο Forum : ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS σε ΜΙΟ 168
τελικά το πήρα....
όντως είναι το dest 3 και όχι το ΡΝ , εκείνο που με χαλάει λίγο είναι η αγγλική γλώσσα (όχι στους χάρτες) στο ΜΙΟ 168. μπορώ να εγκαταστήσω ελληνικά windows? αν ναι,που και πως???
δεν ρωτώ τίποτε άλλο γιατί οι ερωτήσεις μου είναι ...καράβι φορτωμένο και θα με ..κράξετε!!
για την ώρα το ..παλεύω να δω τι μπορώ να κάνω και οι απορίες στο τέλος!!!
Φίλε daspan καλώς ήρθες και από μένα στο φόρουμ. Εγώ έχω το Dest 3 εδώ και 3 βδομάδες, και είμαι και γω νέος στο χώρο των Pocket PC's
( ppc για συντομία ). Είμαι παλιός όμως στο χώρο των υπολογιστών και έτσι μαθαίνω γρήγορα :) :?
Δυστυχώς το περιβάλλον των Windows mobile second edition, παρ' όλο που υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες για γραφή και ανάγνωση κειμένων, δεν εξελληνίζεται πλήρως δηλ. την εφαρμογή Contacts θα την βλέπεις με αυτό το όνομα και όχι πχ. ως Επαφές. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση εξελληνισμού από τρίτο κατασκευαστή.......
Τις απορίες σου όσο απλές κι αν είναι γράφε μας και όποιος ξέρει θα απαντάει, εξ' άλλου αυτή είναι και η δύναμη των φόρα, Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ !!!!!
Τις απορίες σου όμως για το Μιο 168 γράφτες καλύτερα στο σχετικό θέμα.....
Φίλε daspan καλώς ήρθες και από μένα στο φόρουμ. Εγώ έχω το Dest 3 εδώ και 3 βδομάδες, και είμαι και γω νέος στο χώρο των Pocket PC's
( ppc για συντομία ). Είμαι παλιός όμως στο χώρο των υπολογιστών και έτσι μαθαίνω γρήγορα :) :?
Δυστυχώς το περιβάλλον των Windows mobile second edition, παρ' όλο που υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες για γραφή και ανάγνωση κειμένων, δεν εξελληνίζεται πλήρως δηλ. την εφαρμογή Contacts θα την βλέπεις με αυτό το όνομα και όχι πχ. ως Επαφές. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση εξελληνισμού από τρίτο κατασκευαστή.......
Τις απορίες σου όσο απλές κι αν είναι γράφε μας και όποιος ξέρει θα απαντάει, εξ' άλλου αυτή είναι και η δύναμη των φόρα, Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ !!!!!
Τις απορίες σου όμως για το Μιο 168 γράφτες καλύτερα στο σχετικό θέμα.....
φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου...
εύχωμαι καλή χρονιά και πάντα υγεία :)
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά....Υπάρχει ένα πρόγραμμα της PARAGON SOFTWARE το οποίο μετατρέπει τα windows σε Ελληνικά.Επίσης περιέχει και ένα πληκτρολόγιο πολύ πιό εύχρηστο από το ήδη εγκατεστημένο.Καλή χρονιά σε όλους........
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά....Υπάρχει ένα πρόγραμμα της PARAGON SOFTWARE το οποίο μετατρέπει τα windows σε Ελληνικά.Επίσης περιέχει και ένα πληκτρολόγιο πολύ πιό εύχρηστο από το ήδη εγκατεστημένο.Καλή χρονιά σε όλους........
φίλε μας maktubgr κατ αρχάς καλή χρονιά...
δεν μας είπες όμως ούτε ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα ούτε από που θα το κατεβάσουμε...
για ...δώσε μας τα φώτα σου για λίγο μπας και βγάλω καμιάν άκρη...!
αν είναι σχετικά μικρό , αν μπορείς , στείλτο μου με εμέηλ : evinos2002@yahoo.gr
καλή σου μέρα
Καλησπέρα και καλή χρονιά.Λοιπόν το πρόγραμμα της PARAGON SOFTWARE λέγεται LANGUAGE SUPPORT GREEK.Το βρήκα μέσω ενός φίλου.Τώρα αν μπορεί να το κατεβάσει κάποιος από το δίκτυο ,δεν γνωρίζω.Θα προσπαθήσω να σου το στείλω στο e-mail σου.Αλλά θα πρέπει,πρώτα, να μάθω πως γίνεται αυτό .Γειά χαρά :oops:
To programa legete paragon language extender GREEK kai mporeite na to katevasete se domimastikh ekdosh appo to site ths etairias ..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.