PDA

Επιστροφή στο Forum : nea agora

kandia
20-05-07, 21:37
exo ena mio p350 me destinator,kai skeftome na agoraso mia kainourgia siskeui.poia mou proteinete.mipos einai kalitera na perimeno molis vgei kai win2006?an dialekso mia me tilefono sigxronos tha xasei se thema gps?exei meionektimata na einai kai tilefono apo aplo pda?

jskf16
20-05-07, 21:42
οι αγορες μας γινονται συμηθως κατω απο τις αναγκες μας και τα οικοναμικα που διαθετουμαι!
ενα HTC ειναι πολυ καλο οπως και ενα SIEMENS 56O ή ενα ETEN και τα QTEK
μιλαμε για τελειως διαφορετικες συσκευες μεταξυ τους
βεβαια, οπως καταλαβαινεις η χρηση και το οικονομικο ειναι παραγοντες που καθοδηγουν
αν μας εδινες περισσοτερες πληροφοριες...... :wink:

Υ.Γ γραφε ελληνικα σε παρακαλω!

kandia
20-05-07, 21:47
με συγχωρεισ για τα ξενα αλλα εχω ιταλικο πληκτρολογιο και με καθυστερει λιγο.η ιδεα να εχει και τηλεφωνο μαζι με δελεαζει γιατι ετσι μπορω να το εχω παντα μαζι μου.απο αναγκεσ ,δεν εχω κατι το ιδιαιτερο απλωσ σαν πλοηγηση το χρησιμοποιω ,ιντερνετ.σκεφτομαι οσον αφορα το χρηματικο γυρω στα 400/500 ευρω.

panosha
20-05-07, 21:56
με συγχωρεισ για τα ξενα αλλα εχω ιταλικο πληκτρολογιο και με καθυστερει λιγο.η ιδεα να εχει και τηλεφωνο μαζι με δελεαζει γιατι ετσι μπορω να το εχω παντα μαζι μου.απο αναγκεσ ,δεν εχω κατι το ιδιαιτερο απλωσ σαν πλοηγηση το χρησιμοποιω ,ιντερνετ.σκεφτομαι οσον αφορα το χρηματικο γυρω στα 400/500 ευρω.
Αν βρεις κανένα μεταχειρισμένο Χ500 σε λίγο που κάποιοι θα πουλήσουν για το X500+ θα είσαι αρχηγός. Αλλά αυτά μάλλον σε πλειστηριασμό θα βγουν. 8)

jskf16
20-05-07, 22:02
για μενα παντα και μιλαω προσωπικα!
απο θεμα να ειναι και κινητο
HTC PDA-GSM P4350
PDA-GSM-GPS Glofiish M700 ETEN
MIO 701
βεβαια τα δυο πρωτα δε παιζονται!

για το θεμα ποηγησης τι να σου πω?
αμα ψαξεις και εδω μεσα θα δεις πολλα για να προτινω
εκτος τα Pna ,
πολυ καλο τo SIEMENS560 παρ οτι λεγονται
διαφορα για το λιγο αδυναμο σημα του gps
αλλα και αυτο φτιαχνει
και ενα αλλο επισης
PDA-GPS HP iPAQ rx5710 πολυ καλο

βεβαια ειναι ρισκο να προτεινεις γιατι πολυ εδω μεσα χρσησιμοποιουν
πολλες καλες συσκευες , εγω απλα ετσι ενδεικτικα αναφερω

Υ.Γ. 1.καλυτερα το κινητο να ειναι ξεχωριστη συσκευη απο το pda/gps
για μενα!
2. ισως καποια να ειναι στο ποσο που ψαχνεις ή να το περνανε
παντως κοντα σε αυτες της εταιριες που αναφερα κανεις καλες
αγορες γενικοτερα

staman
20-05-07, 22:09
Αν βρεις κανένα μεταχειρισμένο Χ500 σε λίγο που κάποιοι θα πουλήσουν για το X500+ θα είσαι αρχηγός. Αλλά αυτά μάλλον σε πλειστηριασμό θα βγουν. 8)
...και μάλιστα αυτά με τα "αποτυπώματα", έχουν ήδη εξαντληθεί :-D

mastoris than.
20-05-07, 22:13
...και μάλιστα αυτά με τα "αποτυπώματα", έχουν ήδη εξαντληθεί :-D
...ή έχουν πάει σε spa του εξωτερικού. 8)

mastoris than.
20-05-07, 22:19
Πράγματι, φίλε μου, είναι εξαιρετικό οι 2 συσκευές σε 1. Τώρα και η λύση που προτείνει ο Panosha, είναι ενδιαφέρουσα αν σκεφτείς ότι αν πάρεις κάποιο από τα ΕΤΕΝ, που κυκλοφορούν εδώ μέσα, θα πάρεις μια υπερπλήρη συσκευή, σεταρισμένη και φορτωμένη καλούδια. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά δική σου υπόθεση, στο τι σου αρέσει ή στο μέχρι πόσα διαθέτεις τελικά. :D

kandia
20-05-07, 23:21
ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ,θα κοιταξω αναλυτικα τισ συσκευεσ που μου προτεινετε.φανταζομαι ειναι καλυτερα να παρω συσκευη με win mobile 2006.ειδα οτι εχουν αρχισει να κυκλοφορουν.ευχαριστω πολυ :)

kandia
28-05-07, 11:14
βρισκω σε καλη προσφορα το iPAQ RX5935 Travel Companion .ειναι καλη συσκευη?

zeppelin
28-05-07, 11:19
Είναι καλή.

kandia
28-05-07, 11:22
καλυτερο σημα και ευκρινια απο το p550? μπορει να λειτουργησει φανταζομαι με destinator αφου το εχουν με tom tom 6.σε ευχαριστω zepellin για την ταχυτατη ανταποκριση :)

zeppelin
28-05-07, 11:26
Και καλύτερο σήμα και καλύτερη οθόνη (πιο φωτεινή και πιο καθαρή) αλλά και πιο γρήγορο. Αυτά στα λέω κρίνοντας από το rx5710 που όμως θεωρητικά πρέπει να είναι τα ίδια. Πιστεύω πως η σειρά travel companion όπως και τα asus είναι τα μόνα pda-gps που αξίζει κάποιος να αγοράσει σήμερα.

kandia
28-05-07, 12:08
το βρισκω 349 ευρω με τομ τομ,πιστευω οτι θα ειναι καλη αγορα οπως λες και εφοσον τηα χρησιμοποιειτε μονο για destinator μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του.η εγκατασταση του destinator γινεται οπως στα κανονικα pda?