PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά mio 168 & Destinator

daspan
25-12-05, 15:27
αν και ..παπούς στα χρόνια,στο φορουμ είμαι νέος!!!
την Τρίτη θα έχω το σύστημα πλοήγησης με την συσκευή ΜΙΟ 168 αγορασμένη από Γερμανό.
θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας γι αυτήν την αγορά,καθώς επίσης και αν οι χάρτες που θα έχει στην συσκευασία θα είναι οι τελευταίοι ενημερωμένοι ή σχετικά πιο παλιοί? αν είναι πιο παλιά έκδοση τι θα πρέπει να κάνω για να προμηθευτώ την καινούρια? θα έχουν κάποιο επί πλέον κόστος οι νέες εκδόσεις.αν ναι,πόσο?
σας ευχαριστώ όλους σας και εύχωμαι καλές γιορτές και να σας αγαπούν όσοι αγαπάτε...

zeppelin
27-12-05, 16:47
Το Destinator 3 με τους χάρτες 2005.Q1 είναι ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί. Σύντομα θα κυκολοφρήσει το Destinator PN με χάρτες 2005.Q4

Το κόστος αναβάθμισης από Destinator 3 σε Destinstor PN θα είναι 49€ με ΦΠΑ

petros
27-12-05, 21:03
Το θέμα με το Γερμανό είναι ότι προφανώς η προσφορά του αναφέρεται στο DEST 3 και όχι στα PN. Εχει κάποιο (αρκετό!) stock και προσπαθεί να το δώσει.... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αφού δεν το έχεις αγοράσει ήδη είναι να περιμένεις ( το πόσο κανείς μας δεν το ξέρει) και να αγοράσεις το ΜΙΟ με τα PN....

daspan
28-12-05, 14:32
τελικά το πήρα....
όντως είναι το dest 3 , εκείνο που με χαλάει λίγο είναι η αγγλική γλώσσα (όχι στους χάρτες) στο ΜΙΟ 168. μπορώ να εγκαταστήσω ελληνικά windows? αν ναι,που και πως???
δεν ρωτώ τίποτε άλλο γιατί οι ερωτήσεις μου είναι ...καράβι φορτωμένο και θα με ..κράξετε!!
για την ώρα το ..παλεύω να δω τι μπορώ να κάνω και οι απορίες στο τέλος!!!

scotty
28-12-05, 14:58
τελικά το πήρα....
όντως είναι το dest 3 , εκείνο που με χαλάει λίγο είναι η αγγλική γλώσσα (όχι στους χάρτες) στο ΜΙΟ 168. μπορώ να εγκαταστήσω ελληνικά windows? αν ναι,που και πως???
δεν ρωτώ τίποτε άλλο γιατί οι ερωτήσεις μου είναι ...καράβι φορτωμένο και θα με ..κράξετε!!

Kαλοριζικο , απο που το πηρες καταρχας και πες μου τι ειχε το πακετο μεσα.
Τιεννοις Ελληνικα?? Στο πληκτρολογιο?Εξηγησε

MAKIS32
28-12-05, 22:57
τελικά το πήρα....

Γεια χαρα , καλως ηρθες και χρονια πολλα.
Πηγαινε start-settings-system και πατα το εικονιδιο regional settings.
Στο παραθυρο που βγαζει αλλαξε την γλωσσα.
Ελπιζω αυτο να εννοεις.Οτι αλλο θελεις παντως ειμαστε στην διαθεση σου.
Αυτα για την ωρα..... :)

daspan
29-12-05, 23:02
Το Destinator 3 με τους χάρτες 2005.Q1 είναι ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί. Σύντομα θα κυκολοφρήσει το Destinator PN με χάρτες 2005.Q4

Το κόστος αναβάθμισης από Destinator 3 σε Destinstor PN θα είναι 49€ με ΦΠΑ

όντως το πακέτο είχε το destinator 3 version 2005 Q1 3119 Gr
το πήρα από Γερμανό 499 ευρώ σε 36 δόσεις (σύνολο θα μου κοστίσει 590 ευρώ περίπου)
εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως πηγαίνοντας στον Γερμανό στο Μεσολόγγι ήθελαν να μου χρεώσουν την εξωτερική κεραία και τα ακουστικά επί πλέον σαν να μην τα περιελάμβανε το πακέτο αγοράς.
στη συνέχεια με κορόιδευαν από αύριο σε αύριο πως θα το παραλάβουν για 2 περίπου βδομάδες.
πα πήρα κι εγώ στο κρανίο και πήγα στο Αγρίνιο (30 χλμ πιο μακριά απ το Μεσολόγγι) πάλι σε Γερμανό και το πήρα εκεινη την στιγμή.
ο δε πωλητής στο Αγρίνιο εξυπηρετικότατος και ενημερωμένος με το αντικείμενο.
θα σας παρακαλούσα όταν κυκλοφορήσει η αναβάθμιση του προγράμματος να ειδοποιηθώ κι εγώ για να την εγκαταστήσω.
και πάλι σας ευχαριστώ φίλοι μου για την βοήθειά σας...
καλή χρονιά ευτυχισμένη και γιομάτη χαρά και υγεία...