Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 3 και CR-V
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ DEST3, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ site (της NGI) ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ !!) ΑΡΚΕΤΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ..ΤΣΑΚ ! ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ CR-V (HONDA) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΚΕΤΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ FREEDOM ΤΟ Μιο 168 ME TO DEST3.
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ CR-V ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ DEST PN, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ;
ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ DEST3, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ site (της NGI) ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ !!) ΑΡΚΕΤΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ..ΤΣΑΚ ! ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ CR-V (HONDA) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΚΕΤΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ FREEDOM ΤΟ Μιο 168 ME TO DEST3.
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ CR-V ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ DEST PN, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ;
ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Χρόνια πολλά
Ανάλογα τη διαφορά τιμής, εγώ πάντως θα περίμενα το PN.
εγω εχω το 3 με λυσει τα χερια ας μενω και στην κρητη μεγαλη ευκολια
Κοιτα ...δεν μπορεις να παρεις ενα αυτοκινητο απο το δωρο που σου δινει .
Παρε εσυ το αυτοκινητο ,αναλογα με την τσεπησου και οσο για το mio 168 ειναι μια πολυ καλη αγορα και θα σου λυσει τα χερια .ΤΟ D3 προκειται να αντικατασταθει με το PN οπως ξερεις .Γνωμη μου ειναι να παρεις το mio με το PN μια και καλη για να μην πληρωσεις αλλα 50 για αναβαθμιση μετα.
Οχι οτι το D3 δεν κανει δουλεια , κανει και πολυ μαλιστα , απλως me to PN ua yparxoyn και οι νεοι χαρτες με περισσοτερες λεπτομεριες .
Διαλεγεις και περνεις :wink:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ!!
ΑΠΛΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΥΖΗΤΑΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.
ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΟ DEST 3 KAI ΠΕΡΙΠΟΥ 50 € ΚΑΘΑΡΙΣΑ !!
ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΄ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ DEST 3 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΝ (..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ "VASILIC" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ DEST 3!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΟ ΡΝ, ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ "VASILIC" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ DEST 3!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΟ ΡΝ, ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.
Καλη και σοφη η αποφαση σου ..ΤΟ PN ερχεται συντομα , να μην σου πω οτι ενα πουλακι μου ειπε οτι αυτη την εβδομαδα που ερχεται θα ειναι διαθεσημο απο την NGI, οποτε εσυ μεχρι το Πασχα θα εχεις παρει και τα τυχων bugs :wink:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.