PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

dtsouk
14-05-07, 11:55
Εχω δει οτι εχουν βγει οι αναβαθμισεις για αλλα PNA πχ. TIBO και αλλα.
Καταλαβαινω οτι το Χ300 δεν εχει πουλησει πολλα κομματια αλλα ποτε θα εχουμε και εμεις την αναβαθμιση σε 6;
Ουτως ή αλλως η MLS μας φεσωσε σε εσας εχουμε ελπιδες λογω σοβαροτητας να ελπιζω;

zeppelin
14-05-07, 12:20
Για να είμαστε δίκαιοι, η MLS είναι αυτή που αναβαθμίζει τα pna της. Εμείς στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά αναλαμβάνουμε τη διάθεση των αρχείων. Θα κοιτάξω να προωθήσω το αίτημά σου στην MLS και θα σου απαντήσω άμεσα.

dtsouk
16-05-07, 22:49
:cry:

dtsouk
17-05-07, 09:54
Λοιπον
Εσυ φιλε zeppelin καλα τα ειπες.
Να σου πω τωρα και την απαντηση της MLS σημερα το πρωι;
Ειναι υπευθυνη η NGI επικοινονηστε μαζι της. Οταν ανεφερα οτι μαλλον υπευθυνος ειναι ο διαθετης του προιοντος μου ειπανε το γνωστο που μου λεγανε και τοτε που εψαχνα κεραια.
Δωστε μας ενα τηλ. να σας παρουμε.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
Κατα τα αλλα στο site τους αναφερονται και στην εισαγωγη τους στο χρηματιστηριο.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.

zeppelin
17-05-07, 13:35
Λοιπον
Εσυ φιλε zeppelin καλα τα ειπες.
Να σου πω τωρα και την απαντηση της MLS σημερα το πρωι;
Ειναι υπευθυνη η NGI επικοινονηστε μαζι της. Οταν ανεφερα οτι μαλλον υπευθυνος ειναι ο διαθετης του προιοντος μου ειπανε το γνωστο που μου λεγανε και τοτε που εψαχνα κεραια.
Δωστε μας ενα τηλ. να σας παρουμε.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
Κατα τα αλλα στο site τους αναφερονται και στην εισαγωγη τους στο χρηματιστηριο.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.

Μην ανησυχείς έχω μιλήσει στο κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει λύση.

dtsouk
27-05-07, 12:03
Zep γιατι μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι μας γειωσανε;; :oops:

teovoras
31-05-07, 20:50
Εμείς με το X300 μπορούμε να βάλουμε τον νέο χάρτη????
Πως θα κάνουμε αναβάθμιση σε 6.1.1????? ας βοηθήσει κάποιος!!!

dtsouk
31-05-07, 22:54
Φιλε μου
Περιμενε να μου απαντησουν απο τη VICSAT τη κατασκευαστρια που ειμαι σε επικοινονια και μολις εχω νεα θα γραψω εδω το τροπο.
Απο την MLS μη περιμενεις, στην αρπαχτη ειναι!!

zeppelin
01-06-07, 00:36
Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα η mls θα δώσει λύση.

anatol7
01-06-07, 18:00
den xero paidia ti ginete me esas ontos mporh na poulhse liga komatia alla san leitourgia se emena prosopika to x-300 einai palikari kano pola taksidia eyroph-alla kai otan kateveno athna den me prodose apo kolhmata-shmata kai otidipote allo

bbbb
01-06-07, 19:11
Φίλε η mls πουλάει αξιόπιστα pna.Aπλά είναι λίγο καθυστερημένοι στις αναβαθμίσεις.Έρχονται πάντα τελευταίοι και καταϊδρωμένοι :-D

dtsouk
05-06-07, 11:17
Για να ειμαστε δικαιοι.
Το μηχανακι ειναι μια χαρα.
Χαλια ειναι η MLS. Με παιδεψανε οταν εψαχνα εξωτερικη κεραια, ουτε τι ειδους βυσμα δεν ξερανε να μου πουνε, τελικα βρηκα απο τη κατασκευαστρια ψαχνοντας μονος μου.
Τωρα για την αναβαθμιση κοντευει μηνας που εχω βαλει εδω το ποστ, τους πηρα τηλ. και ακομη περιμενω, τους εστειλε μεηλ ο Zep. αλλα ΑΚΟΜΑ περιμενουμε!!
Αυτο τωρα ειναι σεβασμος στον πελατη;
Να κανω τη συγκριση με την NGI;

teovoras
11-06-07, 18:01
Ρε παιδία τι θα γίνει εμείς δεν θα βάλουμε τον νέο χάρτη??
Είπανε μια εβδομάδα και εδώ κοντεύει να τελειώσει η δεύτερη και ακόμα τίποτε!!
Το μηχάνημα μας το έχουμε πλήρωση δεν μας το κάνανε Δώρο!!!
Άρα δικαιούμαστε την αναβάθμιση.

teovoras
13-06-07, 15:32
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ????

anatol7
13-06-07, 15:42
MHPOS PAIDIA PREPH NA KRAXOUME KAI NA ZALISOUME THN MLS OLOI MAZI KAI OXI MEMONOMENA-KAMIA IDEA

zeppelin
13-06-07, 15:51
Τα νέα έχουν ως εξής: Η συγκεκριμένη συσκευή είναι αργή με το 6 αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί να συνεργαστεί με το GPS. Πιστεύω πως τελικά η MLS θα βρεί λύση.

bbbb
14-06-07, 01:49
Τα νέα έχουν ως εξής: Η συγκεκριμένη συσκευή είναι αργή με το 6 αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί να συνεργαστεί με το GPS. Πιστεύω πως τελικά η MLS θα βρεί λύση.
Mε βάση αυτό το δεδομένο,καλό θα ήταν η Mls να δείξει πως είναι NGi στην εξυπηρέτηση και να αποσύρει τις συσκευές αυτές και να δώσει στους κατόχους της,ένα pna shinco ή typhoon που είναι σχετικά φθηνά.Εστω και προσωρινά μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

zeppelin
14-06-07, 09:17
Mε βάση αυτό το δεδομένο,καλό θα ήταν η Mls να δείξει πως είναι NGi στην εξυπηρέτηση και να αποσύρει τις συσκευές αυτές και να δώσει στους κατόχους της,ένα pna shinco ή typhoon που είναι σχετικά φθηνά.Εστω και προσωρινά μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

Μάλλον σήμερα θα κυκλοφορήσει και το image για το x300. Λίγη υπομονή θα ανέβουν μαζί με τα satnav.

teovoras
21-06-07, 09:42
Γιατί η MLS δεν βγάζει και μια έκδοση του νέου χάρτη για τα δικά μας μηχανήματα??

dtsouk
22-06-07, 11:53
Και περιμενουμε και περιμενουμε και......
Μηπως λεω μηπως θα επρεπε να το ψαξουμε μεσω του ΙΝΚΑ ή καποιου αλλου οργανου προστασιας του καταναλωτη μιας και ειμαστε ακομη μεσα στην εγγυηση;

teovoras
25-06-07, 10:57
Τίποτα νεότερο για την αναβάθμιση ???? Θα πάμε διακοπές δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον νέο χάρτη ???

zeppelin
25-06-07, 12:11
Από ότι ξέρω υπάρχουν ακόμη τα τεχνικά προβήματα που προανέφερα στην υποστήριξη της συγκεκριμένης συσκευής με Destinator 6.

anatol7
26-06-07, 19:54
:roll: pantos ego den to peirazo an exh provlhmata h anavathmhsh molis gyrhsa apo taxidi 1800x mexri milano meso yogoslavia APSOGO GIA MIA AKOMA FORA-mia xara me elaxista provlhmata-kai kati akoma o eyropaikos xarths an kai opos lei einai kainourgios to komatisynora italias slovenia kamia 30x den yapxh an k yparxh edo kai2xronia EYXARISTO :-)