PDA

Επιστροφή στο Forum : Λάθος e-mail ή συνθηματικό... Χάρτη UK που;

Glaswegian
26-12-05, 03:46
Καλώς σας βρήκα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!

Αγόρασα το Σάββατο το Mio 168 και ενώ έχω κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί το destinator, στη σελίδα "Είσοδος στην υπηρεσία ενημέρωσης χαρτών του Destinator (http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2)" μου βγάζει το μήνυμα "Λάθος e-mail ή συνθηματικό" .... Να διευκρινίσω πως έχω ήδη λάβει το mail ενεργοποίησης με το link για τη σελίδα που αναφέρω αλλά όταν βάζω τα στοιχεία μου (e-mail και pass) μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Κάνω κάτι λάθος;
Επίσης, μήπως ξέρετε πως μπορώ να αγοράσω χάρτη για το UK μέχρι το βράδυ γιατί ταξιδεύω;;; :roll:

Ευχαριστώ

maximi01
26-12-05, 10:22
Χρειάζονται δύο πράγματα. Να έχεις τους χάρτες της Ευρώπης σε CD τους οποίους μάλιστα ορισμένες συσκευασίες τα περιέχουν αξ’ αρχής (εξαρτάται από που το αγόρασες) και στην συνέχεια να μπεις στο Internet και πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα 130 ευρώ περίπου, να λάβεις με e-mail κωδικό ενεργοποίησης. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν προλαβαίνεις γιατί ακόμη και αν βρεθεί τρόπος να σου δώσουμε τα CD, to e-mail μάλλον δεν θα σου έρθει. Άλλη λύση είναι τους αγοράσεις στο UK δεδομένου ότι η Destinator είναι πρώτη σε πωλήσεις εκεί.

Glaswegian
26-12-05, 12:08
Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :!:
Το MIO το αγόρασα στο Πλαίσιο. Στο site του "Πλαίσιο" γράφει: "Με τους ενημερωμένους χάρτες της NGI μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλη την χώρα εύκολα και αξιόπιστα με οπτική και φωνητική υποστήριξη, 25.000 σημεία ενδιαφέροντος και δωρεάν αναβαθμίσεις."
Ενώ έχω λάβει το e-mail με τίτλο "Destinator Map Update Account Activation" που μου λέει "Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός ενημέρωσης χαρτών του Destinator:" όταν
μπαίνω στο σχετικό link την ngi μου βγάζει το μήνυμα "Λάθος e-mail ή συνθηματικό". Αυτό δεν αφορά τους χάρτες της Ευρώπης αλλά τις αναβαθμίσεις Ελληνικών χαρτών. Δε θα έπρεπε κανονικά να μπορώ να μπαίνω;

Επίσης από το site του "Πλαίσιο: "Με το λογισμικό Destinator 3 έχετε αξιόπιστη και γρήγορη ενημέρωση για ολόκληρη την Eυρώπη (με ένα μικρό επιπλέον κόστος).. 130 ευρώ δε μου φαίνεται ιδιαίτερα μικρό μιας και όλο το πακέτο είχε 400 ευρώ ενώ το destinator μόνο του 150 περίπου.

Το σχετικό link του "Πλαίσιο" είναι ΑΥΤΟ (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=42280161&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=270946&Merchant_Id=1&sts_cid=3)

Glaswegian
26-12-05, 13:08
Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :!:
Το MIO το αγόρασα στο Πλαίσιο. Στο site του "Πλαίσιο" γράφει: "Με τους ενημερωμένους χάρτες της NGI μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλη την χώρα εύκολα και αξιόπιστα με οπτική και φωνητική υποστήριξη, 25.000 σημεία ενδιαφέροντος και δωρεάν αναβαθμίσεις."
Ενώ έχω λάβει το e-mail με τίτλο "Destinator Map Update Account Activation" που μου λέει "Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός ενημέρωσης χαρτών του Destinator:" όταν
μπαίνω στο σχετικό link την ngi μου βγάζει το μήνυμα "Λάθος e-mail ή συνθηματικό". Αυτό δεν αφορά τους χάρτες της Ευρώπης αλλά τις αναβαθμίσεις Ελληνικών χαρτών. Δε θα έπρεπε κανονικά να μπορώ να μπαίνω;
Ok, το πρόβλημα αυτό λύθηκε.

Επίσης από το site του "Πλαίσιο: "Με το λογισμικό Destinator 3 έχετε αξιόπιστη και γρήγορη ενημέρωση για ολόκληρη την Eυρώπη (με ένα μικρό επιπλέον κόστος).. 130 ευρώ δε μου φαίνεται ιδιαίτερα μικρό μιας και όλο το πακέτο είχε 400 ευρώ ενώ το destinator μόνο του 150 περίπου.

Αλλά παραμένει αυτό :?