Επιστροφή στο Forum : δεν εχω αλλη μεταφορα αδειας !!
γεια σας εχω αγοαρσει με αδεια κανονικα το destinator pn και εκανα προσφατα την αναβαθμιση σε 6 , το προβλαμα μου ειναι οτι επειδη αλλαξα μερικες συσκευες τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να την ξαναβαλω στο καινουργιο μου pda !!! δεν το ξερα αυτο ! τη γινεται σαυτη την περιπτωση ?
περιμενωντας μια απαντηση που δεν ηρθε πηρα τηλστην εταιρια και προς εκπληξη μου ειπανε οτι ππρεπει να ξαναγορασω παλι το ddestinator αν θελω αλλη αδεια !!!
συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δεν το ηξερα αυτο και πευτο απο τα συννεφα τωρα ! γιατι και για ποιο λογο το εχετε αυτο ? αν το ηξερα και μου το λεγανε καπου μεσα στης οδηγιες δεν θα το δοκιμαζα σε καθε συσκευη που ειχα! τι να κανω τωρα ?
:cry:
Στείλε μου με e-mail το νέο σου device id και θα σου στείλω license & activation
Αν και δεν εχω σκοπο να το βαλω σε αλλη συσκευη εγω, μπορω να ρωτησω για ποιο λογο μπορεις να αλλαξεις μονο μεχρι 10 φορες; Αν βγαινει συνεχεια καλυτερο μηχανημα ΄η σου χαλασει, παραπανω φορες ειναι αδικο να μην μπορεις να το βαλεις πανω απο δεκα. Καλο θα ηταν να πηγαινες με το μηχανημα στην εταρεια ή καπου αλλου γιατι δεν ειναι ολοι απο Αθηνα και να το κανεις πανω απο 10 φορες. Και δεν εχει σημασια που ο bill_2 δεν το ηξερε. Εγω που το ξερω, γιατι να μην το δοκιμαζω αμετρητες φορες;
καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση zeppelin σου εστειλα το device νο. με e-mail
@xtriantaf
Είναι από 3-5 μεταφορές κι όχι 10. Όσες φορές και να σου χαλάσει θα έρεις με τις αποδείξεις του service και θα σε καλύψουμε. Τώρα αν θέλεις να αλλάζεις 3 συσκευές το μήνα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως κι έτσι μπορείς να έρχεσαι με τις αποδείξεις αγοράς στο όνομά σου (κι όχι τιμολόγια σε εμπορική εταιρία) και πάλι θα σε καλύπτουμε.
καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση zeppelin σου εστειλα το device νο. με e-mail
Είσαι OK
Καταλαβα οτι το φτιαχνεται αν ερθουμε εκει, αλλα εμενα μου το εχουν κανει δωρο, αρα δεν εχω αποδειξη. Προσωπικα δεν θελω να αλλαζω συσκευη, απλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που αφηνετε μονο 3-5 φορες. Απλα δεν βλεπω λογικη να πρεπει καποιος να χασει το μεροκαματο ωστε να ερθει εκει...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.