Επιστροφή στο Forum : ov2 αρχεια για destinator
Εχω κατεβασει τα χρησιμα τις ιταλιας απο εδω (poigps.com) αλλα ειναι σε μορφη ov2 (TomTom).
Πως μπορω να τα χρησιμοποιησω στο DN6 στον ιταλικο χαρτη που εχω εγκαταστησει στην SD?
Θα ηθελα να τα βαλω ολα μαζι ταυτοχρονα και οχι ενα ενα γιατι ειναι παααααααααρα πολλα!:cry:
Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω κατεβασει τα χρησιμα τις ιταλιας απο εδω (poigps.com) αλλα ειναι σε μορφη ov2 (TomTom).
Πως μπορω να τα χρησιμοποιησω στο DN6 στον ιταλικο χαρτη που εχω εγκαταστησει στην SD?
Θα ηθελα να τα βαλω ολα μαζι ταυτοχρονα και οχι ενα ενα γιατι ειναι παααααααααρα πολλα!:cry:
Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!
poiedit
Το εβαλα αλλα....Πρεπει να τα κανω ενα ενα export σε dat και μετα να τα περναω χυμα στα αγαπημενα μαζι με τα ελληνικα poi στο DN6. :shock:
Μηπως εχεις την καλοσυνη και υπομονη να μου πεις πως θα τα βαλω ολα βημα βημα?
Χιιιιιιλια ευχαριστω!
Το εβαλα αλλα....Πρεπει να τα κανω ενα ενα export σε dat και μετα να τα περναω χυμα στα αγαπημενα μαζι με τα ελληνικα poi στο DN6. :shock:
Μηπως εχεις την καλοσυνη και υπομονη να μου πεις πως θα τα βαλω ολα βημα βημα?
Χιιιιιιλια ευχαριστω!
εχεις PM
Τα εκανα ολα dat.
Τωρα -επειδη ομως ειναι 80mb- πως θα μπορεσω να τα βαλω στην SD και να τα βλεπει σαν εναν καταλογο και οχι "χυμα"?
οριζεις ονομασια στο dat φτιαχνεις και ενα αντιστοιχο bmp (αν θες παρε καποιο απο τα ετοιμα μεσα απο τα favorites).dat και bmp να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα και τα ριχνεις μεσα στο φακελλο sd/destinatorApps/destinator/userdata/favorites
προυποθεση οτι το προγραμμα ειναι εγκατεστημενο στην καρτα
οριζεις ονομασια στο dat φτιαχνεις και ενα αντιστοιχο bmp (αν θες παρε καποιο απο τα ετοιμα μεσα απο τα favorites).dat και bmp να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα και τα ριχνεις μεσα στο φακελλο sd/destinatorApps/destinator/userdata/favorites
Ετσι τα κανω αλλα
1)Εχω πολλα dat αρχεια (Δεν μπορουν να μπουν σε εναν καταλογο μεσα στα favorites?)
2)Το DN ειναι εγκατεστημενο στην κυριως μνημη :(
Μπορει να γινει κατι αλλο?
Ετσι τα κανω αλλα
1)Εχω πολλα dat αρχεια (Δεν μπορουν να μπουν σε εναν καταλογο μεσα στα favorites?)
2)Το DN ειναι εγκατεστημενο στην κυριως μνημη :(
Μπορει να γινει κατι αλλο?
αν η μνημη σου ειναι πληρης τι αλλο να κανεις?απεγκατεστησε το προγραμμα και κανε το εγκατασταση στην καρτα.ετσι το δουλευω εγω .το μονο προβλημα σου θα ειναι λιγη καθυστερηση στο κλεισιμο,αλλα θα εχεις οσο χωρο θελεις
Υ.Γ.
αν εχεις πολλα dat κανε τα convert με το poiedit σε destinator csv και μετα με το exel τα επεξεργαζεσαι οπως θελεις και αφου τελειωσεις με την κονσολα του dest τα κανεις upload στο pda
Υ.Γ.
αν εχεις πολλα dat κανε τα convert με το poiedit σε destinator csv και μετα με το exel τα επεξεργαζεσαι οπως θελεις και αφου τελειωσεις με την κονσολα του dest τα κανεις upload στο pda
Δεν εχω το console εγκατεστημενο.Απο που μπορω να το κατεβασω?
απο NGI μπορεις να ζητησεις το cd.και του Pn κανει
απο NGI μπορεις να ζητησεις το cd.και του Pn κανει
Δυστυχως ειμαι Ιταλια και το cd του PN το εχω ελλαδα.Υπαρχει τροπος να κανω request για download?
Στο poiedit πήγαινε στο file-->tools-->batch convert. Στο target directory επέλεξε το append και τσέκαρε το add names of the source files....Mετά κάνεις convert σε destinator dat και έχεις όλα τα χρήσιμα της ιταλίας σε ένα αρχείο :-)
Αν σου βγάλει ένα μήνυμα ότι δεν ταιριάζει η κατάληξη dat πήγαινε με τον κέρσορα στο τέλος του ονόματος και σβήσε το .dat.
Το destinator δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις ξανά για να τρέξει από την κάρτα.Κάνε copy το φάκελό του,από την μνήμη συσκευής στην κάρτα μνήμης.Έπειτα μπορείς να δημιουργήσεις και μια καινούρια συντόμευση για να το ανοίγεις από την today screen.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.