PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενεργοποίηση χαρτών Ευρώπης

anzac
16-12-05, 12:03
Καλημέρα σε όλους!
Πρόσφατα απόκτησα το Destinator 3 με το Acer n35
'Εβαλα και το χάρτη της Γερμανίας σε μια κάρτα SD από τα cd που είχε μέσα το πακέτο με το Acer. Έκανα και την ενεργοποίηση στο internet και πήρα και activation key.
Όταν κάνω εναλλαγή χαρτών σε αυτόν της Γερμανίας, μου βγάζει μήνυμα:
"ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ?".
Πατάω "ΝΑΙ", βάζω το license key, βάζω το activation key, μου βγάζει "Activation submitted", πατάω "Τέλος", και στην επόμενη οθόνη 'Ετοιμο". Τότε με πετάει στην αρχική οθόνη του PDA.
Πάω να ξαναμπώ στο Destinator, με βγάζει πάλι στον Ελληνικό χάρτη, και πρέπει να ξανακάνω τα ίδια από την αρχή, και βέβαια χωρίς αποτέλεσμα... :cry:
Μπορεί να βοηθήσει κανείς; :?

zeppelin
16-12-05, 12:20
Θα πρέπει να αγοράσεις κωδικό από το http://moremaps.destinator1.com με 129 € για όλη την Ευρώπη. Γι αυτό θα έπρεπε να σε ενημερώσουν πριν το αγοράσεις!

nik2205
05-01-06, 11:03
Όλα καλά θα έρθουν κάποια στιγμή οι καινούριοι χάρτες και όλα τα σχετικά
Εγώ όμως έχω και τους χάρτες Ευρώπης που είχα από την συσκευασία που αγόρασα το κλειδί και όλα τα σχετικά. Αναβάθμιση αυτών των χαρτών υπάρχει τι γίνεται και από που μπορώ να έχω την αναβάθμιση κοστίζει κάτι γενικά αν υπάρχει αναβάθμιση θα ήθελα να την έχω γιατί θα κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και θα ήθελα όσον το δυνατόν να είναι ενημερωμένη η συσκευή με την τελευταία αναβάθμιση

zeppelin
05-01-06, 11:31
Δυστυχώς αναβάθμιση των Ευρωπαϊκών χαρτών δεν υφίσταται. Πάντως οι χάρτες που έχεις ενεργοποιήσει θα λειτουργούν και με το PN.

mariosf
21-07-06, 16:25
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ DESRINATOR 3 ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ PN??????? :o

zeppelin
21-07-06, 16:35
Ακριβώς