Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια για ForLinks!!!
Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα.Πιο συγκεκριμενα, η αποφυγη δρομων δε δουλευει με τιποτα απο τη στιγμη ακομα που αγορασα το προγραμμα(παρα μονο για την αποφυγη δακτυλιου).Οταν παταω σε καποια απο τις υποκατηγοριες(π.χ διοδια, Αττικη Οδο δεν ανταποκρινεται-συγκεκριμενα στα διοδια μου εμφανιζει "κουτακια" εκει που θα επρεπε να ειναι οι εκαστοτε σταθμοι διοδιων).
Εχω δοκιμασει τα παντα.
Εχω τους τελευταιους χαρτες, τα τελευταια For Links, εχω απεγκαταστησει και ακολουθως εγκαταστησει κανονικα το προγραμμα και γενικα εχω δοκιμασει τα παντα.
Μπορει καποιος στον οποιο δουλευουν κανονικα ολες οι κατηγοριες αποφυγης δρομων να μου στειλει το αρχειο του?
Το email μου ειναι vagouar@in.gr
Ευχαριστω!
Ευχαριστω πολυ,αλλα δεν το ελαβα για καποιο λογο.
Τσεκαρεις λιγο το pm σου?
Το ελαβα τελικα και σε ευχαριστω πολυ.
Το θεμα ειναι οτι μαλλον ακομα δε λυθηκε το προβλημα μου.
Πιο συγκεκριμενα, πλεον στον υποφακελο διοδια φαινονται κανονικα οι σταθμοι διοδιων(και οι εισοδοι στην Αττικη Οδο,αυτές δεν ξερω αν θα επρεπε να ειναι εδω ή στον υποφακελο της Αττικής Οδού),αλλα στις Ακτοπλοϊκες γραμμες παλι δεν υπαρχει κατι(υπαρχει μονο μια καταχωρηση με ονομα ακτοπλοϊκη γραμμη).Ετσι θα επρεπε να ειναι?
Μολις εκανα και καποιες δοκιμες (εβαλα αποφυγω Ακτοπλοϊκων και επελεξα διαδρομη απο Αθηνα για Ερετρια).Δυστυχως δε δουλευει η αποφυγη :(
Μα τι ατυχια ειναι αυτη?
Αγαπητε Zeppelin, θα μπορουσες εσυ ή καποιος αλλος φιλος να μου στειλει τα δυο αρχεια GreeceG.cos και GreeceG.los, οπως ακριβως ειναι στο ppc του, μπας και δω ασπρη μερα? :cry:
Μα σου έχω στείλει όλο το main.cab
Ναι, το εγκατεστησα και εκανα copy το φακελο ForLinks.Μηπως κανω κατι λαθος και πρεπει να αντιγραψω και τους αλλους φακελους στην καρτα μνημης(που εχω μεταφερει ολο το προγραμμα)?
Δε νομιζω βεβαια,αλλα δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Οπως ανεφερα, στην αποφυγη δρομων μονο οι κατηγοριες "Δακτυλιος" και "Αποφυγη διοδιων" φαινεται να ειναι σωστες(εκει εχει και καποιες εισοδους της Αττικης Οδου,οχι ολες).Ολες οι αλλες κατηγοριες δεν εχουν τιποτα(π.χ στις ακτοπλοϊκες γραμμες εχει μονο μια ενδειξη με το ονομα "ακτοπλοϊκη γραμμη", στην κατηγορια Αττικη Οδος μια ενδειξη με το ονομα "Αττικη Οδος" κ.ο.κ). Τι στο καλο συμβαινει με την περιπτωση μου?
Τι κανω λαθος? :shock: :( :cry:
Εκανα αρκετες δοκιμες και κατεληξα στο εξης:
Δουλευουν ολες οι κατηγοριες σωστα, εκτος απο τις Ακτοπλοικες γραμμες.
π.χ οποια περιοχη και να του βαλω απο Ευβοια (με αφετηρια Αθηνα) με παει μεσω ακτοπλοικης γραμμης, παροτι φυσικα εχω ενεργοποιησει την αποφυγη.
Που μπορει να οφειλεται αυτο?
Ευχαριστω και παλι για καθε βοηθεια το Zeppelin.
Για να δεις εάν δουλεύει η αποφυγή των Ακτοπλοϊκών, δοκίμασέ την σε διαδρομή που είσαι σίγουρος ότι υπάρχει.
Προσπάθησα να βρω εναλλακτική διαδρομή για Ερέτρια και, θα σου φανεί τρελό, αλλά στον τρέχοντα χάρτη δεν υπάρχει οδική σύνδεση μεταξύ Χαλκίδας και Νότιας Εύβοιας!!! Και συνεπώς δεν μπορεί να βρεί άλλο δρόμο για να σε στείλει, οπότε και επιμένει στην χρήση του πορθμείου.
Η βασική αρτηρία προς την Νότια Εύβοια είναι εάν περνώντας από Χαλκίδα κινηθείς νότια προς Νέα Λάμψακο. Εκεί όμως ο δρόμος διακόπτεται πριν φτάσεις στην Νέα Λάμψακο. Το ίδιο συμβαίνει και αν κινηθείς προς ανατολάς (προς Κύμη). Όλοι οι δρόμοι που θα μπορούσαν να οδηγούν νότια διακόπτονται. Το γαμώτο είναι πως το κομμάτι που λείπει πριν την Νέα Λάμψακο, δεν φαίνεται να είναι πάνω από 1 χιλιόμετρο!!! Και για αυτό το 1 χιλιομ. μπαίνεις σε τέτοια ταλαιπωρία.
Εν αναμονή των νέων χαρτών λοιπόν.
Αυτο που λες πραγματι δεν το ειχα προσεξει και μου κανει εντυπωση.
Να σε ρωτησω κατι αλλο ομως. Γιατι οταν επιλεγω π.χ Ερετρια,δεν προτεινει δρομολογιο απο Εθνικη Οδο- Βαθυ- υψηλη γεφυρα και δεξια στο πρωτο φαναρι. Αυτη τη συνδεση την εχει, στο παρελθον με ειχε οδηγησει απο εκει...
Κάπου κάνεις λάθος, αποκλείεται να σου έχει βγάλει ποτέ τέτοια διαδρομή.
Επαναλαμβάνω πως η διαδρομή διακόπτεται λίγο έξω από την Νέα Λάμψακο. Δεν υπάρχει δρόμος να σε πάει στην Ερέτρια. Ακόμα και αν του βάλεις Αφετηρία κάπου στην Χαλκίδα, ΄πάλι θα σε γυρίσει Αττική και θα σε πάει από το πορθμείο.
Εάν περάσεις όμως το κομμάτι που κόβεται και του βάλεις αφετηρία μετά την Νέα Λάμψακο, τότε θα σε πάει στην Ερέτρια.
Ισως εχεις δικιο, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτο.
Πιθανως να ειχα αγνοησει τη δρομολογηση μεχρι το σημειο που δεν υπαρχει στο χαρτη και απο εκει να ηταν πλεον ολα κανονικα.
Για να δουμε αν στο νεο χαρτη εχει φτιαχτει αυτο...
Φίλε μου αντιμετώπιζατι ίδιο πρόβλημα και τελικά το έλυσα με τον τρόπο που περιγράφω στο forum ως vlazaras. Στο πεδίο Χάρτες/Παρατηρήσεις/ δεν δουλεύει η αποφυγή των δρόμων. Προσοχή να μην περράσεις την αναβάθμιση forlink που κυκλοφορούσε vw mail.cab στις αναβαθμίσεις. Δηλαδή να έχεις την έκδοση 096. και όλα θα πάνε ρολόι.
Παναγιώτης.
Υ.Σ στο PN δεν υπάρχει κνένα πρόοβλημα.
Φίλε μου αντιμετώπιζατι ίδιο πρόβλημα και τελικά το έλυσα με τον τρόπο που περιγράφω στο forum ως vlazaras. Στο πεδίο Χάρτες/Παρατηρήσεις/ δεν δουλεύει η αποφυγή των δρόμων. Προσοχή να μην περράσεις την αναβάθμιση forlink που κυκλοφορούσε vw mail.cab στις αναβαθμίσεις. Δηλαδή να έχεις την έκδοση 096. και όλα θα πάνε ρολόι.
Παναγιώτης.
Υ.Σ στο PN δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το προβλημα που ειχες κι εσυ, ειχα κι εγω αρχικα.
Ο Zeppelin μου εστειλε το παλιο .dll και πλεον φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα, εκτος απο αυτη την ιστορια με την Ευβοια. Θα συνεχισω τις δοκιμες(αν και ελπιζω να εχουμε συντομα το ΡΝ για να εξαλειφθουν αυτα τα προβληματα).
Φίλε μου αντιμετώπιζα τo ίδιο πρόβλημα και τελικά το έλυσα με τον τρόπο που περιγράφω στο forum ως vlazaras. Στο πεδίο Χάρτες/Παρατηρήσεις/ δεν δουλεύει η αποφυγή των δρόμων. Προσοχή να μην περάσεις την αναβάθμιση forlink που κυκλοφορούσε ως main.cab στις αναβαθμίσεις. Δηλαδή να έχεις την έκδοση 096. και όλα θα πάνε ρολόι.
Παναγιώτης.
Υ.Σ στο PN δεν υπάρχει κνένα πρόοβλημα. :idea:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.