Επιστροφή στο Forum : Destinator PN
Γειά σας και από μένα! Πρώτη μου φορά στο forum (ενεργά) και θα ήθελα να μάθω, μήπως έχουμε νεότερα με το PN. Κάθε μέρα μπαίνω στη σελίδα της NGI μήπως και διαπιστώσω πως είναι διαθέσιμο για κατέβασμα, αλλά τίποτα! Αν έχει κάποιος την απάντηση...είμαι όλος αυτιά!
Υ.Γ. καλές γιορτές σε όλους,όσο γίνεται πιο ανέμελα και πιο χαμογελαστά :P
Καλώς ήρθες στο forum τις NGi. Εμείς θέλουμε πιο πολύ από εσάς να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του χάρτη μας με το PN. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει, αν όχι θα ξέρουμε τουλάχιστον την ακριβή ημερομηνία.
Van Gerokost
16-12-05, 19:56
Άντε , άντε !! :wink:
:lol: άντε ρε παιδιά και περιμενω ενα μήνα
Καλώς ήρθες στο forum τις NGi. Εμείς θέλουμε πιο πολύ από εσάς να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του χάρτη μας με το PN. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει, αν όχι θα ξέρουμε τουλάχιστον την ακριβή ημερομηνία.
18/12 και δεν βλέπω τίποτα! κόλησα ιό ή όντως έτσι είναι??? :lol:
Απ' το νέο έτος φαντάζομαι πώς θα έχουμε εξελίξεις, τα χρονοδιαγράμματα έπεσαν έξω μερικούς μήνες,
Εν αναμονή...
Απ' το νέο έτος φαντάζομαι πώς θα έχουμε εξελίξεις, τα χρονοδιαγράμματα έπεσαν έξω μερικούς μήνες,
Εν αναμονή...
Δεν κρατιέμαι... πως θα πάω στη λίμνη Πλαστήρά?? :lol:
DestinatorFreek
21-12-05, 15:09
Zeppelin, Τελικά ξέρουμε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσουν η νέοι Χάρτες; :lol:
θαθελα να μου πείτε τι να ζητήσω από χάρτες και εγκατάσταση στο ΜΙΟ 168 που θα μου έρθει μάλλον την τρίτη 27/12 (από Γερμανό), ώστε να είναι πλήρως αναβαθμισμένο.
θα μπορώ να κατεβάζω από εδώ τις αναβαθμίσεις? αν όχι,πως θα τις έχω?ποιά διαδικασία θα ακολουθώ?πόσο θα μου κοστίζουν?
θαθελα να μου πείτε τι να ζητήσω από χάρτες και εγκατάσταση στο ΜΙΟ 168 που θα μου έρθει μάλλον την τρίτη 27/12 (από Γερμανό), ώστε να είναι πλήρως αναβαθμισμένο.
θα μπορώ να κατεβάζω από εδώ τις αναβαθμίσεις? αν όχι,πως θα τις έχω?ποιά διαδικασία θα ακολουθώ?πόσο θα μου κοστίζουν?
Καλημερα φιλε μου
Πρωτα απο ολα , παρε το μιο δες τι "φοραει" και μετα μπορουμε να πουμε τι θα χρειαστεις για να εισαι στην"πενα".
Εκτιμω οπως και το δικο μου που το πηρα προσφατα θα εχει το DEstinator 3 με την τελευταια εκδοση των χαρτων της NGI (2005.Q1.3119)
Επιπλεον ριξε μια ματια στα περιεχονα του Forum , εχουν γραφτει επανελημενως τα περισσοτερα απο αυτα που ρωτας , και σου σου λυθουν πολλες αποριες
Καλημερα φιλε μου
Πρωτα απο ολα , παρε το μιο δες τι "φοραει" και μετα μπορουμε να πουμε τι θα χρειαστεις για να εισαι στην"πενα".
Εκτιμω οπως και το δικο μου που το πηρα προσφατα θα εχει το DEstinator 3 με την τελευταια εκδοση των χαρτων της NGI (2005.Q1.3119)
Επιπλεον ριξε μια ματια στα περιεχονα του Forum , εχουν γραφτει επανελημενως τα περισσοτερα απο αυτα που ρωτας , και σου σου λυθουν πολλες αποριες
φίλε scotty κατ' αρχάς να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για τις ημέρες και στη συνέχεια να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου...
όντως εδώ και κάμποσες ημέρες έχω ..ξεκοκκαλίσει σχεδόν όλες τις σελίδες του φορουμ με όλα τα σχετικά θέματα. αποτέλεσμα? έφτιαξα ...κεφάλι που λένε και στο χωριό μου!! δηλ. μπερδεύτικα ακόμη περισσότερο.
έχεις δίκιο όμως,πρώτα θα το πάρω να δω τον τρόπο που δουλεύει ώστε να μου δημιουργηθούν οι ανάλογες απορίες,απλά φοβόμουν μην και την πατήσω και πάρω καμιά ...φόλα μιας και είμαι εντελώς άσχετος (όπως θα κατάλαβες) με το ..σπορ!!!
και πάλι σ ευχαριστώ φίλε μου και θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!! ( ο αη-βασίλης τι συσκευή να έχει άραγε???)
παιδια αυτος δεν εχει αναγκη τα ξερει τωρα τοσα χρονια καταρχην εινα απο ψηλα και τα βλεπει ολα λεει παω εκει λεει παμε ρουντολφ και ξεκιναει τι προβλημα να εχει εμεις την τραβαμε και την πληρωνουμε την νυφη. καλη χρονια και ολα τα σχετικα
Τα πολυκαταστήματα είναι γεμάτα από συσκευές (κυρίως ΜΙΟ 168) με Destinator 3. Την ίδια στιγμή που, επίσημα τουλάχιστον, δεν υφίσταται.
:?: :!: :evil: Και εμείς περιμένουμε και αναρωτιώμαστε γιατί καθυστερεί η κυκλοφορά του ΡΝ :evil: :evil: :evil: . Έχω την εντύπωση ότι κάποιος ίσως δεν σκέφτεται σύμφωνα με του κανόνες της αγοράς που προστατεύουν τον καταναλωτή....
Είναι αρκετά προφανές ότι έτσι η εταιρεία κερδίζει απο τις αναβαθμίσεις που θα ακολουθήσουν όταν βγεί το PN. Αλλά αυτό είναι και εν μέρει θεμιτό. Απλά εγώ σαν πελάτης\καταναλώτής θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη ενημέρωση τουλάχιστον μέσα απο αυτό το forum για την κυκλοφορία του PN.
Άμα ξέρανε την ακριβή ημερομηνία τα παιδιά της NGI θα την έγραφαν εδώ.Προφανώς όπως λες και 'συ δεν εξαρτάται από την εταιρεία οι χάρτες έρχονται απο το εξωτερικό όταν ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση , οπότε χαλάρωσε λίγο αυτό το ύφος του Ευρωπαίου Καταναλωτή.
Οταν τους παραλάβουν δεν θα τους κρατήσουν για πάρτη τους.Όσο για τα πολυκαταστήματα που αναφέρεσαι καν' τους μηνηση που πουλάνε ληγμένο γαλα.Καλη πρωτοχρονια
... κάτι πρέπει να έρχεται, βλέπω αλλάγε στο site αυτή τη στιγμή, μήπως το έχετε στα χέρια σας; ... και δεν μας έχετε ενημερώση; να παραγγείλω το προϊόν test;
... κάτι μου μυρίζει ....
:shock:
ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ PN ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΛΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟ ΕΤΑΞΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :oops:
Καλή χρονιά σε όλους!
Βρίσκομαι στο Παρίσι εδώ και δέκα μέρες και αγόρασα το Destinator PN (upgrade) me 119 €(99+VAT)! Το εγκατέστησα πάνω στο δικό μας το D3 και δε ζήτησε καν ενεργοποίηση. Φόρτωσα πάνω στήν CF (1G) χρησιμοποιώντας το Interface του τους χάρτες Γαλλίας, benelux, alps, Italia και major streets of europe. καθώς και το interface για την επιπλέον εκφώνηση των ονομάτων των δρόμων. Λειτουργεί καταπληκτικά με ελληνικά μενού και εκφώνηση όπως είτανε εκτός από το ότι όταν προσπαθώ να αλλάξω χάρτη και να φορτώσω την Ελλάδα (D3 της mgi) ζητάει να δηλωθεί ο χάρτης. Δέν μπορώ από εκεί και κάτω να προχωρήσω δίνοντας τον παλιό κωδικό μας για να δώ τι γίνεται διότι δέν εμφανίζεται το next! Κρύβεται από το on screen keyboard. Από όλα όμως όσα έχω διαβάσει στο forum μάλλον δέν θα μπορέσει να διαβάσει τους D3 greek και όταν κατέβω θα χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω την v.D3 Mgi διότι οι greek που συμπεριλαμβάνονται είναι μόνον 7 ΜΒ![/list]
rose.athens
03-01-06, 10:44
Καλή Χρονιά σε όλους!
Όντας "νέοπας" στο forum, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τόσο για τη βοήθεια που προσφέρετε, όσο και για τις συνβουλές σας.
Αγόρασα πριν από 1 μήνα το ΜΙΟ 168 με το Destinator 3, και έχω μείνει κατενθουσιασμένος από τη χρήση του.Διαβάζω όμως οτι το ΡΝ είναι ακόμα καλύτερο.Υπάρχει κάτι νεότερο για το πότε θα κυκλοφορήσει και αν θα περιέχει αρχείο για τις κάμερες "διαχείρισης κυκλοφορίας"?
Ακόμα βοηθήστε με από που μπορώ να προμηθευτώ Ευρωπα'ι'κούς χάρτες και αν είναι προτιμότερο το πρόγραμμα της Tom tom ή το destinator PN.
Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους. [/img]
Καλή Χρονιά,
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το Destinator PN με τους Ελληνικούς χάρτες.
Για χάρτες Ευρώπης http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=447
Σχετικά με τις κάμερες: είμαι σίγουρος ότι όταν βγει το PN θα μπορείς να τος βρεις στο σχετικό thread.
rose.athens
03-01-06, 19:53
Φίλε Zeppelin, ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.
Το "after sales service" σας είναι καταπληκτικό!
Καλή Χρονιά,
.
Φίλε zepelin εχω αγορασει τους χαρτες ευρωπης μεσω ιντερνετ δηλαδη το κλειδι και ολα τα σχετικα. Εχει βγει καποια καινουρια εκδοση? Αν ναι απο που μπορω να την αγορασω?
stefanos1999
04-01-06, 10:10
Καλή Χρονιά,
Σχετικά με τις κάμερες: είμαι σίγουρος ότι όταν βγει το PN θα μπορείς να τος βρεις στο σχετικό thread.
εαν αγορασω τους χαρτες τους ευρωπης απο το http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=447 θα μπορω μπορω να βαλω και τους νεους τους δικους οταν κυκλοφορησουν σε λιγο?
http://www.buygpsnow.com/img/products/PN_EU_MapSize.gif
Εκτιμω ,οτι οι χαρτες που πωλουνται απο το παραπανω site διατιθενται ολοι μαζι στην τιμη των 115$ η ο καθε ενας? .Η ερωτηση μου ειναι, αν ξερετε , να μου πειται αν πωλουνται ξεχωριστα και η διαθεση τους μπορει να γινει απο τα γραφεια της NGI η απο καπου στην ελλαδα , χωρις μeσολαβηση internet
Η τιμή είναι για τους χάρτες όλων των χωρών. Πιστεύω ότι σύντομα θα πωλούνται και στην Ελλάδα
αυτοι που κυκλοφορουν ειναι αναβαθμισμενοι εγω αυτου που εχω ειναι απο το dest3
Η τιμή είναι για τους χάρτες όλων των χωρών. Πιστεύω ότι σύντομα θα πωλούνται και στην Ελλάδα
Ευχαριστω "Κυριε μου" αλλη μια φορα 8)
moipos kapoios xerei na moy pei tipota gia to mio168????
tha hthela na mathw orismenes rythmiseis an kapoios xerei.
Υπάρχει ειδικό thread για mio. Βάλε εκεί το ερώτημά σου με πιο σαφή τρόπο.
pedia ego to destinator pn to vrika tha mporw na to exo se kana 2 meres,alla to thema einai pos tha mporesoume na valoume ton xarth ths elladas mesa
paidia geia sas. Katevasa upgrade tou pn kai periexei ton teleytaio xarti tis elladas.Ton doulepsa ligo simera alla eixe kapoia problimatakia. Ante na to feroun kai me upgrade xarti na doume pos tha pezei.
|γεια σας και απο μενα [χρονια πολλα και καλα σε ολους μας] τι εγινε κυκλοφορησε το PN και δεν το πηραμε ειδηση [www.play247.gr]
apo to gaidouri spasmeno
Λίγη ντροπή ρε παίδες, μιλάτε ορισμένοι τόσο χύμα για σπασμένες εκδόσεις σε ένα φόρουμ που σας το παρέχουν άνθρωποι που χάνουν έσοδα από αυτά τα downloads...
Λίγη ευγένεια και τσίπα δε βλάπτει! :?
Mallon den katalabes kala file mou.Gia na eimai sto forum simeni oti eimai pelatis tis eterias ,episis ennoeite oti molis ta paidia to bgaloun to programa sti bitrina tha agorastei kanonikotata kai ayto oi anthropoi tis eterias mporoun na to diapistosoun.
To programa to katebasa mono kai mono apo periergia na do pos douleyei.
Tora an nomizeis oti etsi mporei na sprojo kapoion na xrisimopoiisi spasmeno programa min anisixis ,aytoi pou xrisimopoioyn spasmena etsi kai allios tha to kanoun kai den mporoume na kanoume tipota gia ayto.
Filika
Έχουμε απόλυτη επίγνωση για το τι γίνεται με τις «σπασμένες» εκδόσεις, τι κυκλοφορεί, πως κυκλοφορεί και τι προβλήματα έχει. Ξέρουμε επίσης ότι οι περισσότεροι από σας στο forum αυτό έχετε τεχνικές γνώσεις και ικανότητες πολύ πάνω από τον μέσο όρο, αν δεν είστε μάλιστα και expert και επομένως τα έχετε ήδη ψάξει καλύτερα ίσως και από μας. Έχουμε διαπιστώσει επίσης ότι πολλοί από σας χρησιμοποίησαν τις «σπασμένες» εκδόσεις ως trial έκδοση και στην συνέχεια το αγόρασαν. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό καθώς όλους εσάς που μας υποστηρίζετε. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να διαθέταμε πραγματικές trial εκδόσεις γιατί πολλές φορές οι δυσλειτουργίες των «σπασμένων» μας δυσφημούν !. Δεν είναι όμως στο χέρι μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και σας βεβαιώνουμε ότι θα σας το ανταποδώσουμε σε τιμές και ποιότητα.
Εγώ έχω το ΜΙΟ 168 με το Destinator 3 με χάρτες ευρώπης και τον ελληνικό αγορασμένα ολα κανονικά.
Αν βάλω το ΡΝ θα μου δουλεύουν οι χάρτες ευρώπης ή θα πρέπει να τους ξαναπληρώσω κανονικά.
Θα δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
Mallon den katalabes kala file mou.Gia na eimai sto forum simeni oti eimai pelatis tis eterias ,episis ennoeite oti molis ta paidia to bgaloun to programa sti bitrina tha agorastei kanonikotata kai ayto oi anthropoi tis eterias mporoun na to diapistosoun.
To programa to katebasa mono kai mono apo periergia na do pos douleyei.
Tora an nomizeis oti etsi mporei na sprojo kapoion na xrisimopoiisi spasmeno programa min anisixis ,aytoi pou xrisimopoioyn spasmena etsi kai allios tha to kanoun kai den mporoume na kanoume tipota gia ayto.
Filika
:)
:D Χρόνια πολλά και καλά έχω το εξής πρόβλημα είχα πάρει δανεικό ένα pocket ΙPAQ 4150 με το destinator και με είχε βολέψει πολύ στην δουλειά μου(κάνω 150 χιλ την ημέρα στο λεκανοπέδιο της αττικής ) ο zeppelin μου είχε απαντήσει ότι κατά τις15 Δεκεμβρίου θα είχαμε την έκδοση pn θα ήθελα ένα τηλέφωνο να επηκινωνίσω μαζί σας αν καθυστερήσει και άλλο να πάρω την παλιά τουλάχιστον έκδοση γιατί 10 μέρες δίχως το destinator ένιωθα πολύ ιθαγενής :oops: .Ευχαριστώ πολύ
Θα δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
Φίλε maximi01 ευχαριστώ για την απάντηση αλλαέχω μια ερώτηση ακόμη.
Απο που και πως θα κάνω αναβάθμιση τους χάρτες ευρώπης γιατί παρόλο που τους αγόρασα το 02/05 είναι του 2003 και βάλε.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις για Ευρώπη
:D Χρόνια πολλά και καλά έχω το εξής πρόβλημα είχα πάρει δανεικό ένα pocket ΙPAQ 4150 με το destinator και με είχε βολέψει πολύ στην δουλειά μου(κάνω 150 χιλ την ημέρα στο λεκανοπέδιο της αττικής ) ο zeppelin μου είχε απαντήσει ότι κατά τις15 Δεκεμβρίου θα είχαμε την έκδοση pn θα ήθελα ένα τηλέφωνο να επηκινωνίσω μαζί σας αν καθυστερήσει και άλλο να πάρω την παλιά τουλάχιστον έκδοση γιατί 10 μέρες δίχως το destinator ένιωθα πολύ ιθαγενής :oops: .Ευχαριστώ πολύ
Αύριο θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία για τη κυκλοφορία του PN. Μάλλον θα είναι για μετά από 10 ημέρες
Κε zepelin τέλος του μήνα θα κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο θα το εχω αραγες και το pn?
Και με το παλιο την κανω την δουλεια μου αλλα ενταξει
:D Ευχαριστώ για την απάντηση θα ήθελα αν είναι δυνατόν ένα τηλέφωνο η μια διεύθυνση για να μάθω από πού θα το προμηθευτώ :lol: :lol:
http://www.ngi.gr/?pageid=39&languageid=2
Δυστυχώς δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις για Ευρώπη
Γίνε λίγο ποιό ξεκάθαρος αν θέλεις.
Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε για αυτούς τους χάρτες?
Αν κάποιος τους αγοράση σήμερα θα πάρει αυτούς που έχω και εγώ(2002/2003) θα τους πληρώση για 2006,και χωρίς καμοία υποστήριξη?
Δε ξέρω αλλα κάτι δε μου κολάει.
Καλή Χρονιά,
Φίλε zeppelin αν αγοράσω τους χάρτες Ευρώπης απο το ling αυτό που δίνεις θα είναι έκδοση 2002/2003?
Που ρε παιδια η ανακοινωση για την κυκλοφορια του PN;
για να ξεκαθαρισει με τους χαρτες Ευρωπης γιατι εγω αλλα και πολλοι αλλοι φανταζομε εχομε μπερδευτει ποια εινα η τελευταια εκδοση των χαρτων dest3 και ποια για το pn παρακαλω να περιγραψετε Q.......
και επισης πως φαινεται στην συσκευη μας
Ο τελευταίος χάρτης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι 2004.Q4 μαζί με το PN. Για το Destinator 3 δε ξέρω (σίγουρα είναι παλαιότερη). Για να δεις την έκδοση του χάρτη (μέσα από το Destinator) επιλέγεις: Όψη --> Εναλλαγή χαρτών
Συγγνωμη που ξαναραταω αλλα χθες ειχε γραφει οτι σημερα θα ανακοινωθει η ημερα κυκλοφοριας του PN αλλα μεχρι τωρα δεν υπαρχει ανκοινωση.Υπαρχει προοπτικη για αργοτερα μεσα στην ημερα;Ευχαριστω
Θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα
Ευχαριστω για την απαντηση
Ποία έκδοση του PN θα διατεθεί από την NGI ?
Διότι εδώ http://www.lowestonweb.com/destinator/ δείχνει ότι
υπάρχει ένα update 5.1.195 που διορθώνει τελικά τα προβλήματα
με τα alerts.
Παραθέτω το κείμενο:
Evesham BlueMedia BM 6300
5.1.95 Software Update Release Notes &
Installation Guide
Release Notes:
• Separate Visual ‘Text’ Alerts for each camera type
• Separate Audio ‘Spoken’ Alerts for each camera type
• Louder Alert warning
• Pronunciation of ‘Third’ fixed
• Saving / Loading time on Favorites screen reduced
• Egg Timer added to Favorites screen to show activity
• Compatible with new speed camera update utility for PC
• Speed camera warning distances reset problem fixed
• Includes September speed camera database
H παραπανω απαντηση δοθηκε στην ερωτηση μου ποτε θα ανακοινωθει η κυκλοφορια του PN.Εγω απλως δηλωνω οτι δεν προκειται να αγορασω το PN ουτε βεβαια να το κατεβασω απο τα γνωστα μερη.Υπαρχουν και αλλες λυσεις για την Ελλαδα ισως οχι ισαξιες αλλα τουλαχιστον δεν μας κοροιδευουν.Αν καποιος χρησιμοποιησει την καραμελα οτι δεν φταιει η NGI εγω λεω οτι τουλαχιστον χθες μπορουσε να μας ενημερωσει οτι η ανακοινωση δεν θα γινει.Φτανει πια η κοροιδια απο τον Σεμπτεμβριο.Σε λιγο οι χαρτες θα εχουν παλιωσει.
stefanos1999
11-01-06, 11:45
συμφωνω και εγω,ειναι απαραδεκτο οτι δεν δημοσιευθηκε εχθες η ημερομηνια κυκλοφοριας του PN απ'την ngi.
ας μην το δηλωναν τουλαχιστον τοσο ξεκαθαρα..
Εσείς τι λέτε ρε παιδιά, να μην θέλουν οι άνθρωποι να κυκλοφορήσει το PN; Ας κανουμε όλοι λίγο ακόμη υπομονή... Τώρα για λίγες μέρες ας μη λέμε τέτοια...
να ρωτήσω κι εγώ κάτι?
οι καινούριοι χάρτες που εμείς περιμένουμε,στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει?
αν ναι,από πότε?
αν ξέρει κανείς υπεύθυνα,ας απαντήσει...
σας ευχαριστώ..
Ευθύνη για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται σε μένα. Τα στελέχη της Destinator βρίσκονται αυτή την στιγμή σε μία πολύ σημαντική Έκθεση στο Los Angeles με αποτέλεσμα η επικοινωνία μαζί τους να είναι δύσκολη (φόρτος δουλειάς και διαφορά ώρας).
Εν πάση περιπτώσει το PN δυστυχώς και για εμάς θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Αν με τις πιέσεις μας καταφέρουμε κάτι καλύτερο θα σας το ανακοινώσουμε.
Σχετικά με τα παραπάνω post διμαρτυρίας: Δεν υποχρεώσαμε κανένα να το αγοράσει και ο τρόπος που διαμαρτύρονται μερικοί θα είχε νόημα αν είχαμε υπογράψει σύμβασή μαζί τους με όρους, ημερομηνίες παράδοσης και είχαμε πάρει και προκαταβολή !
Το ύφος διαμαρτυρίας όμως ορισμένων, ευτυχώς λίγων με προβληματίζει σοβαρά για το αν θα πρέπει να αναθεωρήσω την πολιτική της εταιρίας μας, να δίνουμε δηλαδή ειλικρινείς και λεπτομερείς πληροφορίες απαντώντας στα ερωτήματά σας. Το λυπηρό είναι ότι θα την πληρώσουν και αυτοί που δεν συμμερίζονται τις απόψεις αυτών που έγραψαν παραπάνω.
Ευθύνη για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται σε μένα. Τα στελέχη της Destinator βρίσκονται αυτή την στιγμή σε μία πολύ σημαντική Έκθεση στο Los Angeles με αποτέλεσμα η επικοινωνία μαζί τους να είναι δύσκολη (φόρτος δουλειάς και διαφορά ώρας).
Εν πάση περιπτώσει το PN δυστυχώς και για εμάς θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Αν με τις πιέσεις μας καταφέρουμε κάτι καλύτερο θα σας το ανακοινώσουμε.
Σχετικά με τα παραπάνω post διμαρτυρίας: Δεν υποχρεώσαμε κανένα να το αγοράσει και ο τρόπος που διαμαρτύρονται μερικοί θα είχε νόημα αν είχαμε υπογράψει σύμβασή μαζί τους με όρους, ημερομηνίες παράδοσης και είχαμε πάρει και προκαταβολή !
Το ύφος διαμαρτυρίας όμως ορισμένων, ευτυχώς λίγων με προβληματίζει σοβαρά για το αν θα πρέπει να αναθεωρήσω την πολιτική της εταιρίας μας, να δίνουμε δηλαδή ειλικρινείς και λεπτομερείς πληροφορίες απαντώντας στα ερωτήματά σας. Το λυπηρό είναι ότι θα την πληρώσουν και αυτοί που δεν συμμερίζονται τις απόψεις αυτών που έγραψαν παραπάνω.
Επειδη ειμαι απο αυτους που διαμαρτυρονται θελω να ρωτησω το εξης.Οταν χθες στις 2.24 ο κ zeppelin σε ερωτηση μου για την ανακοινωση κυκλοφοριας μου λεει οτι θα γινει εντος της ημερας δεν ηξερε οτι τα στελεχη της Destinator βρισκονται στο LA ;Γιατι δεν μου λεει οτι συμβαινει αυτο και αυτο και μπορει να μην γινει.Αν πραγματικα δεν το ηξερε γιατι σημερα το πρωι δεν μας ενημερωνει καποιος;Να ρωτησω και κατι ακομα γιατι εχουμε ερθει ξανα σε αντιπαραθεση γιατι δεν μας ειχατε ενημερωσει το οτι οι χαρτες δεν θα τρεχουν στο D3.Σημερα μεσα στο φορουμ ατομο ρωταει αν αγορασει το D3 ποτε θα το εχει και του απαντανε ισως και σημερα.Γιατι κανεις δεν του λεει οτι οι καινουργοι χαρτες δεν θα τρεχουν.Στο κατω κατω δεν εχουμε υποχρεωση να διαβαζουμε ολα τα ποστ αναλυτικα.Τελικα απο οτι καταλαβα δεν ανεχεστε την αρνητικη κριτικη με τιποτα.
Εγω απλως δηλωνω οτι δεν προκειται να αγορασω το PN ουτε βεβαια να το κατεβασω απο τα γνωστα μερη.
Νομίζω ότι αυτή η δήλωσή σου δεν αφορά κανέναν μας και θα μπορούσες να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Προφανώς απευθύνεται στην NGI αλλά για μένα τέτοια δήλωση μου μοιάζει λίγο "παιδική", του στυλ "να δεις κι εγώ τι θα σου κάνω". Επίσης την βρίσκω κακεντρεχή και αθέμιτη. Αντιθέτως βρίσκω απολύτως θεμιτή (αν και προσωπικά δεν με εξυπηρετεί) την προσπάθεια της NGI να κρατάει "ζεστό" το αγοραστικό κοινό, δίνοντας συνεχώς νέες ημερομηνίες. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.
Υπαρχουν και αλλες λυσεις για την Ελλαδα ισως οχι ισαξιες αλλα τουλαχιστον δεν μας κοροιδευουν.
Για μένα, ειλικρινά καλή πρόθεση αποτελεί αυτό ακριβώς το forum. Δεν συνηθίζεται από ανθρώπους που θέλουν να κοροϊδέψουν να δίνουν τέτοιο βήμα. Εάν ήθελαν προφανώς θα έκαναν ό,τι και η C.A.T. Hellas που εδώ και ενάμιση χρόνο (!!!) είχε στο site της ανακοίνωση ότι "σύντομα οι χάρτες θα είναι και στα ελληνικά" (και δεν ξέρω εάν το έχουν πραγματοποιήσει κι όλας, γιατί έπαψα να ασχολούμαι). Αυτό είναι κοροϊδία!
Εγω απλως δηλωνω οτι δεν προκειται να αγορασω το PN ουτε βεβαια να το κατεβασω απο τα γνωστα μερη.
Νομίζω ότι αυτή η δήλωσή σου δεν αφορά κανέναν μας και θα μπορούσες να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Προφανώς απευθύνεται στην NGI αλλά για μένα τέτοια δήλωση μου μοιάζει λίγο "παιδική", του στυλ "να δεις κι εγώ τι θα σου κάνω". Επίσης την βρίσκω κακεντρεχή και αθέμιτη. Αντιθέτως βρίσκω απολύτως θεμιτή (αν και προσωπικά δεν με εξυπηρετεί) την προσπάθεια της NGI να κρατάει "ζεστό" το αγοραστικό κοινό, δίνοντας συνεχώς νέες ημερομηνίες. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.
Υπαρχουν και αλλες λυσεις για την Ελλαδα ισως οχι ισαξιες αλλα τουλαχιστον δεν μας κοροιδευουν.
Για μένα, ειλικρινά καλή πρόθεση αποτελεί αυτό ακριβώς το forum. Δεν συνηθίζεται από ανθρώπους που θέλουν να κοροϊδέψουν να δίνουν τέτοιο βήμα. Εάν ήθελαν προφανώς θα έκαναν ό,τι και η C.A.T. Hellas που εδώ και ενάμιση χρόνο (!!!) είχε στο site της ανακοίνωση ότι "σύντομα οι χάρτες θα είναι και στα ελληνικά" (και δεν ξέρω εάν το έχουν πραγματοποιήσει κι όλας, γιατί έπαψα να ασχολούμαι). Αυτό είναι κοροϊδία!
Δηλαδη μου λες οτι η δηλωση μου ειναι παιδικη ενω της NGI που ουσιαστικα οπως το γραφεις εσυ ειναι μαγκια ενω της CAT Hellas ειναι κοροιδια.Τι να πω οπως το βλεπει ο καθενας.Ρωτησε μονο να σου πουνε αν εννουνε τον Φεβρουαριο του 2006 'η του 2007 για να σας κρατανε ζεστους
Κοροιδια φιλε μου ειναι αυτο που αναφερω σε επομενο μηνυμα.Ενας ατυχος αγοραστης θελει σημερα να αγορασει το D3 και του λενε οτι θα το εχει αυριο και κανεις δεν τον ενημερωνει για το προβλημα με τους χαρτες που δεν θα τρεχουν.Να το χαιρεστε αυτο το υπεροχο φορουμ.Αποχωρω αφου να το αγορασω αποκλειεται
anamenomeno htan na arxisoun oi diamartyries kai logiko kata thn apopsh mou.tha symfwnhsw me ton xrhsth stratus.nai men gia thn kathysterhsh isws na ftaiei h destinator alla oxi na vgainoume kai na leme gia anakoinwseis hmeromhniwn kai meta tipota.oso sfora tis enhmerwseis pou lete oti tha 'kopsete' kyrie maxim01, to na enhmerwnete ton kosmo kai na epilyete apories einai ypoxrewsh sas kai an papsete na to efarmozete pithanon na agorazete mono eseis ta proionta sas apo dw kai pera.
anamenomeno htan na arxisoun oi diamartyries kai logiko kata thn apopsh mou.tha symfwnhsw me ton xrhsth stratus.nai men gia thn kathysterhsh isws na ftaiei h destinator alla oxi na vgainoume kai na leme gia anakoinwseis hmeromhniwn kai meta tipota.oso sfora tis enhmerwseis pou lete oti tha 'kopsete' kyrie maxim01, to na enhmerwnete ton kosmo kai na epilyete apories einai ypoxrewsh sas kai an papsete na to efarmozete pithanon na agorazete mono eseis ta proionta sas apo dw kai pera.
Ουδείς πιο αχάριστος από του ευεργεντηθέντος!!!
Ξεχνάς φίλε medieval ότι η υποχρέωση αυτή ξεκινάει από την στιγμή που θα αγοράσεις το προϊόν. Εδώ όμως συμβαίνει κάτι διαφορετικό: εδώ μπορείς και ενημερώνεσαι από τα posts των άλλων χρηστών ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Και τότε αγοράζεις αν θέλεις. Αυτός ο χώρος που σε φιλοξενεί και που κατηγορείς, αυτός σου παρέχει και την προστασία που ζητάς. Απλά δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις!!!
Απαντησεις τυπου " ουδεν σχολιο" ή " οταν βγει θα σας το πουμε" θα ηταν κατα την γνωμη σας προτιμώτερες?
Κακα τα ψεματα - Εγινε μια μεγαλη πατατα απο την ΝΓΙ ( ταπεινη μου γνωμη ) με το θεμα της ημερομηνιας, και αφου ειδαν οτι δεν τους "βγηκε" την πρωτη φορα επρεπε να μην ξανα δωσουν ημερομηνια.
Αλλο ομως αυτο και αλλο πραγμα οι εμμεσες ή και αμεσες κατηγοριες, απο αυτο εδω το βημα που οι ιδιοι παρεχουν περι απατης κ.λ.π. κ.λ.π.
Δεν θα παραξενευτω αν η NGI σταματησει το forum που τελικα αρχιζει να γυριζει σε μπουμερανγκ. Ασε που τελικα με ΔΩΘΗΚΕ ημερομηνια κυκλοφωρίας η 1 Φεβρουαριου αν δεν απατωμαι... Τωρα θα μου πειτε αν θα τηρηθει
Σωστο και αυτο ειναι μια αλλη ιστορία. Στο μεταξη ομως το υπαρχον προγραμμα εμενα δουλειει μια χαρα, και περα απο την "πρεζα" του "καινουργιου" στην πραξη ειμαι καλυμενος.....
Καλησπέρα. Η ίδια ημερομηνία ισχύει και για το SP for Symbian ? Yπάρχουν επιπλέον δοκιμές συμβατότητας με άλλα series 60 κινητών πλέον των ανακοινωμένων ?
Αυτό το forum φτιάχτηκε για να υποστηρίξει τους χρήστες του Destinator. Ότι και να γίνει δε θα πάψει παίζει αυτό το ρόλο.
Άλλο όμως η υποστήριξη κι άλλο η πληροφόρηση. Σε αυτό το forum υπάρχει ένας ανοιχτός διάλογος για το ίδιο το προϊόν γιατί πιστεύω ότι ως ένα βαθμό το νιώθετε και δικό σας. Γιατί είστε αυτοί που το χρησιμοποιήσατε στα πρώτα του βήματα και με τις παρατηρήσεις σας, το διαμορφώσατε. Σε αυτό αναφέρθηκε ο maximi01 και είναι ακριβώς αυτό που σχολίασε ο Herc πολύ εύστοχα.
Σε αυτό το forum ποτέ δεν έχει λογοκριθεί τίποτα. Δε νομίζω ότι θα βρείτε και πολλές εταιρίες στην Ελλάδα που κάνουν κάτι τέτοιο.
Τέλος αν δεν αντέχαμε τη κριτική δε θα είχαμε αυτό το forum.
Ελπίζω πάντως ότι όλα αυτά θα αποτελέσουν μια μικρή παρένθεση. Από τη μεριά μας Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον, ώστε η κοινότητα των χρηστών του Destinator να μην μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία.
Ο στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το προϊόν μας και την υποστήριξή του.
Πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι τρομερό. Η NGI αντιπροσωπεύει το Destinator που αυτή τη στιγμή έχει τους ποιο ενημερωμένους χάρτες για την Ελλάδα και μπορεί να βγάζει ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού όποτε θέλει. Αύριο μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιο άλλο πρόγραμμα και να προσαρμόσει τους χάρτες της σε αυτό και να μην υποστηρίζει το Destinator. Αυτά είναι τα κακά του μονοπωλίου. Αυτή την στιγμή όποιος θέλει αξιόπιστους χάρτες πρέπει να έχει Destinator. Όταν θα ωριμάσουμε σαν αγορά και θα έχουμε και άλλους αξιόλογους χαρτογράφους θα έχουμε και άλλες επιλογές, τότε η οποιαδήποτε ασυνέπεια σε παλιούς ή νέους πελάτες θα τιμωρείτε από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Gia sto stoma sou Johna! Apo tin arhi eos to telos (tou post sou) nomizo ekfrazis tin apopsi polli megalou merous katanaloton
Πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι τρομερό. Η NGI αντιπροσωπεύει το Destinator που αυτή τη στιγμή έχει τους ποιο ενημερωμένους χάρτες για την Ελλάδα και μπορεί να βγάζει ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού όποτε θέλει. Αύριο μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιο άλλο πρόγραμμα και να προσαρμόσει τους χάρτες της σε αυτό και να μην υποστηρίζει το Destinator. Αυτά είναι τα κακά του μονοπωλίου. Αυτή την στιγμή όποιος θέλει αξιόπιστους χάρτες πρέπει να έχει Destinator. Όταν θα ωριμάσουμε σαν αγορά και θα έχουμε και άλλους αξιόλογους χαρτογράφους θα έχουμε και άλλες επιλογές, τότε η οποιαδήποτε ασυνέπεια σε παλιούς ή νέους πελάτες θα τιμωρείτε από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Δύο παρατηρήσεις
1. Η NGI δεν αντιπροσωπεύει την Destinator. Την αντιπροσωπεύουν η Wackenhut Telematix και η MLS Πληροφορική
2. Η NGI δεν έχει το μονοπώλιο των χαρτών. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες τρεις εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτουν χάρτες πλοήγησης και οι οποίες μάλιστα προηγήθηκαν της NGI τουλάχιστον κατά δύο χρόνια.
Ξεχνάς φίλε medieval ότι η υποχρέωση αυτή ξεκινάει από την στιγμή που θα αγοράσεις το προϊόν. Εδώ όμως συμβαίνει κάτι διαφορετικό: εδώ μπορείς και ενημερώνεσαι από τα posts των άλλων χρηστών ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Και τότε αγοράζεις αν θέλεις. Αυτός ο χώρος που σε φιλοξενεί και που κατηγορείς, αυτός σου παρέχει και την προστασία που ζητάς. Απλά δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις!!!
Τα πηρες για τα καλα Herc και καλα εκανες.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι τοσο καιρο τωρα παρακολουθω την φρενιτιδα που εχει κατακλυσει το forum με την επικειμενη κυκλοφορια του PN. Το πιστευα οτι θα φταναμε σε τετοιο σημειο.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την ανυπομονησια,λες και αυτοι που εχουν ηδη το dest3 δεν μπορουν να δουλεψουν μαζι του για λιγο καιρο ακομα, και αυτοι που περιμενουν να παρουν το PN ξαφνικα δεν βρισκουν το δρομο τους ,οπως τοσα χρονια χωρις δορυφορικη πλοηγηση,και εξαρτατε η ζωη τους απο αυτο.!!!
Εγω δεν θα μπω παντως στην αντιπαραθεση που εχει ξεσπασει σχετικα με την ημερομηνια κυκλοφοριας του PN,την ανακοινωση του απο την ngi ,τα σχολια περι κοροιδιας κλπ γιατι απλως δεν το θεωρω σοβαρο.
Σαν πελατης της εταιρειας εδω και ενα χρονο περιπου ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτα που μας προσφερει,αλλα πανω απο ολα αυτο που με κερδισε περισσοτερο ειναι η αμεση επαφη που μπορεις να εχεις ανα πασα στιγμη με τους ανθρωπους της,(zeppelin , maximi01και αλλους που δεν γνωριζω).Οποιος εχει μιλησει μαζι τους ειτε απο τηλ ειτε face to face καταλαβαινει τι εννοω.
Αυτα για την ωρα και ευχομαι σε ολους καλη και δημιουργικη χρονια. :D
Ο τελευταίος χάρτης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι 2004.Q4 μαζί με το PN. Για το Destinator 3 δε ξέρω (σίγουρα είναι παλαιότερη). Για να δεις την έκδοση του χάρτη (μέσα από το Destinator) επιλέγεις: Όψη --> Εναλλαγή χαρτών
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας κυρε Zepelin
Η δικια μου η συσκευη γραφει version 2004.Q2.2904
Τι σημαινει αυτο αν ειναι πιο παλια με ποιο τροπο θα μπορω να εχω την και νουρια versio αν εχω την παλια
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Κυριοι ειμαι επαγγελ οδηγος τουριστικων λεωφορειων.
Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας μα ιδιεταιρως για το γεγονος οτι αφηνεται (εν γνωσης σας οπωσδηποτε) ελευθερες σπασμενες εκδοσεις του destinator 3 και αυτο γιατι η trial εκδοση του dest για εμας τους επαγγ. δεν φτανει ουτε για ζητω για να παρουμε μια πιο ειδικη ιδεα περι του προγραμματος και πολυ περισοτερο για το πως μπορει να αξιοποιηθει ΠΛΗΡΩΣ (σκεφτειτε σας παρακαλω πιο σοβαρα το ενδεχομενο αυξησης του χρονου δοκιμης)
Θα αγορασω οπωσδηποτε το ΡΝ και θα ημουν ανοητος αν δεν το εκανα για αυτονοητους λογους :wink: , αλλα με προβληματιζει λιγο η συνεχης αναβολη της εκδοσεως του. Ελπιζω η 1 φεβρουαριου να ειναι οντως η τελικη ημ/νια εκδοσης.
Συγχαρητηρια για αυτο εδω το forum το οποιο κατ εμε ειναι εξαιρετικο και θα κανετε λαθος αν καποια στιγμη το κοψετε, θελω να πιστευω οτι οτι ο μεσος ορος ηλικιας των συγγραφεων των περισσοτερων post ειναι κατω των 30 ετων για αυτο ισως υπαρχει καποιες φορες και το ξεσπασμα αγανακτησης (δικαιολογημενο ειτε αδικαιολογητο) το, οποιο μπορει να βγαινει λιγο ασχημα στον γραπτο λογο απο καποιους, αλλα εχει και αυτο την μαγεια του και το νοημα του εστω και αν ισως κουραζει καποιες φορες.
Να ενημερωσω οτι παρολο που εχω ενδιαφερθει και για αλλα συστηματα πλοηγησης διαφορων εταιρειων,η υποστηριξη σε επιπεδο εν δυναμει πελατη και εταιρειας ειναι τουλαχιστον μετρια και σε αυτον τον τομεα παλι μπραβο σας ειστε αρκετα πανω απο τον ανταγωνισμο.
Ηθελα να ενημερωσω τον πολυ ωραιο κοσμο που διαβαζει και παρακολουθει τον χωρο οτι (κατα την δικη μου γνωμη παντοτε) βρισκεστε πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο σε επιπεδο επικοινωνιας και σε επιπεδο λογισμικου σε εθνικο παντα επιπεδο. Αν δεν κανω λαθος οι χαρτες σας ειναι τοποθετημενοι σε οχηματα αμεσου αναγκης, αν ειναι οντως ετσι περισσοτερα σχολεια περιτευουν
Ενα μικρο σχετικα κολπακι σχετικα με τους τρελαμενους :twisted: με την δορυφορικη πλοηγηση και το πιο καλο συστημα δορυφορικης πλοηγησης πρεπει παντα να συνοδευεται απο εναν καλα ενημερωμενο εντυπο χαρτη αυτα τα 2 συνδυαζομενα προσφερουν αριστη και κατατοπιστικοτατη πλοηγηση.
Κλεινωντας ηθελα να ρωτησω λιγα πραγματα.
1)Αν αγορασω το ΡΝ απο το play 247 θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα σχετικα με την υποστηριξη την οποια θα λαβω απο εσας?Αν ναι ποια θα ειναι η φυση του προβληματος?Τι με συμβουλευετε?
2) Υπαρχει η δυνατοτητα εισαγωγης στοιχειων για καμερες και μπλοκα στο εθνικο επαρχιακο και τοπικο οδικο δικτυο (πολεων) με δυνατοτητα ομως ανανεωσης των στοιχειων ανα χρονικα διαστηματα?Αυτο παρεχεται σαν υπηρεσια ή υποκειται στην καλη διαθεση καποιου τυχαιου ανθρωπου?
(3) Υπαρχει η δυνατοτητα σε πραγματικο χρονο απεικονισης της εκαστοτε τρεχουσας καταστασης κυκλοφοριακης καταστασης στο εθνικο και επαρχιακο οδικο δικτυο? Αν οχι θα υπαρξει ποτε? Αν υπαρξει υπαρχει εστω και κατα προσεγγιση σχετικο χρονοδιαγραμμα εκδοσης?
Σας ευχαριστω πολυ αν και γνωριζω οτι σας κουρασα.
Με εκτιμηση
Στεργιος
Κυριοι ειμαι επαγγελ οδηγος τουριστικων λεωφορειων.
Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας μα ιδιεταιρως για το γεγονος οτι αφηνεται (εν γνωσης σας οπωσδηποτε) ελευθερες σπασμενες εκδοσεις του destinator 3 και αυτο γιατι η trial εκδοση του dest για εμας τους επαγγ. δεν φτανει ουτε για ζητω για να παρουμε μια πιο ειδικη ιδεα περι του προγραμματος και πολυ περισοτερο για το πως μπορει να αξιοποιηθει ΠΛΗΡΩΣ (σκεφτειτε σας παρακαλω πιο σοβαρα το ενδεχομενο αυξησης του χρονου δοκιμης)
Θα αγορασω οπωσδηποτε το ΡΝ και θα ημουν ανοητος αν δεν το εκανα για αυτονοητους λογους :wink: , αλλα με προβληματιζει λιγο η συνεχης αναβολη της εκδοσεως του. Ελπιζω η 1 φεβρουαριου να ειναι οντως η τελικη ημ/νια εκδοσης.
Συγχαρητηρια για αυτο εδω το forum το οποιο κατ εμε ειναι εξαιρετικο και θα κανετε λαθος αν καποια στιγμη το κοψετε, θελω να πιστευω οτι οτι ο μεσος ορος ηλικιας των συγγραφεων των περισσοτερων post ειναι κατω των 30 ετων για αυτο ισως υπαρχει καποιες φορες και το ξεσπασμα αγανακτησης (δικαιολογημενο ειτε αδικαιολογητο) το, οποιο μπορει να βγαινει λιγο ασχημα στον γραπτο λογο απο καποιους, αλλα εχει και αυτο την μαγεια του και το νοημα του εστω και αν ισως κουραζει καποιες φορες.
Να ενημερωσω οτι παρολο που εχω ενδιαφερθει και για αλλα συστηματα πλοηγησης διαφορων εταιρειων,η υποστηριξη σε επιπεδο εν δυναμει πελατη και εταιρειας ειναι τουλαχιστον μετρια και σε αυτον τον τομεα παλι μπραβο σας ειστε αρκετα πανω απο τον ανταγωνισμο.
Ηθελα να ενημερωσω τον πολυ ωραιο κοσμο που διαβαζει και παρακολουθει τον χωρο οτι (κατα την δικη μου γνωμη παντοτε) βρισκεστε πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο σε επιπεδο επικοινωνιας και σε επιπεδο λογισμικου σε εθνικο παντα επιπεδο. Αν δεν κανω λαθος οι χαρτες σας ειναι τοποθετημενοι σε οχηματα αμεσου αναγκης, αν ειναι οντως ετσι περισσοτερα σχολεια περιτευουν
Ενα μικρο σχετικα κολπακι σχετικα με τους τρελαμενους :twisted: με την δορυφορικη πλοηγηση και το πιο καλο συστημα δορυφορικης πλοηγησης πρεπει παντα να συνοδευεται απο εναν καλα ενημερωμενο εντυπο χαρτη αυτα τα 2 συνδυαζομενα προσφερουν αριστη και κατατοπιστικοτατη πλοηγηση.
Κλεινωντας ηθελα να ρωτησω λιγα πραγματα.
1)Αν αγορασω το ΡΝ απο το play 247 θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα σχετικα με την υποστηριξη την οποια θα λαβω απο εσας?Αν ναι ποια θα ειναι η φυση του προβληματος?Τι με συμβουλευετε?
2) Υπαρχει η δυνατοτητα εισαγωγης στοιχειων για καμερες και μπλοκα στο εθνικο επαρχιακο και τοπικο οδικο δικτυο (πολεων) με δυνατοτητα ομως ανανεωσης των στοιχειων ανα χρονικα διαστηματα?Αυτο παρεχεται σαν υπηρεσια ή υποκειται στην καλη διαθεση καποιου τυχαιου ανθρωπου?
(3) Υπαρχει η δυνατοτητα σε πραγματικο χρονο απεικονισης της εκαστοτε τρεχουσας καταστασης κυκλοφοριακης καταστασης στο εθνικο και επαρχιακο οδικο δικτυο? Αν οχι θα υπαρξει ποτε? Αν υπαρξει υπαρχει εστω και κατα προσεγγιση σχετικο χρονοδιαγραμμα εκδοσης?
Σας ευχαριστω πολυ αν και γνωριζω οτι σας κουρασα.
Με εκτιμηση
Στεργιος
Φίλε Στέργιο σου απαντώ εγώ σε 1-2 σημεία, μέχρι να έρθει και η απάντηση από την NGI:
2) Για την ώρα είναι μια προσπάθεια όλων μας και όσων χρησιμοποιούν συστήματα πλοήγησης (δημοσιεύοντας ο κάθε ένας όσα τέτοια σημεία εντοπίζει). Δεν υποστηρίζεται από την NGI αλλά διερευνούν, απ' όσο γνωρίζω, το νομικό πλαίσιο που θα μπορούσε να στηρίξει τέτοια κίνηση. Η συμβολή η δική σου και των συναδέλφων σου (που κινείστε συνεχώς) στην προσπάθεια αυτή θα ήταν πολύ-πολύ σημαντική.
3) Η δυνατότητα αυτή υπάρχει στο dest PN μέσω του Traffic Message Chanel (TMC). Εκτιμάται ότι στην Ελλάδα θα αρχίσει να παρέχεται ενδεχομένως και μέσα στο 2006 (αν και φαίνεται πολύ αισιόδοξη εκτίμηση). Τώρα για το αν θα καλύπτει ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο δεν γνωρίζω.
Φυσικά και θα σε υποστηρίξουμε, από όπου κι αν αγοράσεις
Για τις κάμερες με κάλυψε ο Herc.
Για το TMC: Αυτό που θα πρέπει να αξιοποίηθεί οπωδήποτε είναι η υποδομή της Αθήνας με τις κάμερες.
Τα πηρες για τα καλα Herc και καλα εκανες.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι τοσο καιρο τωρα παρακολουθω την φρενιτιδα που εχει κατακλυσει το forum με την επικειμενη κυκλοφορια του PN. Το πιστευα οτι θα φταναμε σε τετοιο σημειο.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την ανυπομονησια,λες και αυτοι που εχουν ηδη το dest3 δεν μπορουν να δουλεψουν μαζι του για λιγο καιρο ακομα, και αυτοι που περιμενουν να παρουν το PN ξαφνικα δεν βρισκουν το δρομο τους ,οπως τοσα χρονια χωρις δορυφορικη πλοηγηση,και εξαρτατε η ζωη τους απο αυτο.!!!
Εγω δεν θα μπω παντως στην αντιπαραθεση που εχει ξεσπασει σχετικα με την ημερομηνια κυκλοφοριας του PN,την ανακοινωση του απο την ngi ,τα σχολια περι κοροιδιας κλπ γιατι απλως δεν το θεωρω σοβαρο.
Σαν πελατης της εταιρειας εδω και ενα χρονο περιπου ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτα που μας προσφερει,αλλα πανω απο ολα αυτο που με κερδισε περισσοτερο ειναι η αμεση επαφη που μπορεις να εχεις ανα πασα στιγμη με τους ανθρωπους της,(zeppelin , maximi01και αλλους που δεν γνωριζω).Οποιος εχει μιλησει μαζι τους ειτε απο τηλ ειτε face to face καταλαβαινει τι εννοω.
αχ βρε παιδιά τι ακούτε κι εσείς απ΄τον κάθε ανεγκέφαλο εδώ μέσα...
μα καλά έχουν την εντύπωση πως είστε υπάλληλοι του καθ ενός μας εδώ μέσα???
ας ανοίξουν και καμιά φορά κανένα λεξικό,να δουν πως γράφεται η λέξη 'ευχαριστώ' και να την προσθέσουν στο μικρό νηπιακό λεξιλόγιό τους...!!!
τι να πει κανείς...
νάστε καλά βρε παιδιά που μας ανέχεστε...
:
Συμφωνω και εγω απολυτα φιλε μου μαζι σου
Επειδή σας βλέπω όλους σκασμένους με την κυκλοφορία του ΡΝ αποφάσισα να σας κάνω ένα δωράκι στον FTP της bnet. Ανέβασα το καλύτερο λεξικό ΕλληνοΑγγλικό- ΑγγλοΕλληνικό για pocket pc της magenda . Και τελικά δεν νομίζω ότι αξίζει να αφήσουμε το πρώγραμμα να κυκλοφορίσει όταν θα είναι όλα έτοιμα για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Άλλωστε και με το Destinator κάνουμε την δουλειά μας.
Υ.Σ
Θρέψε φίδι τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι. :twisted:
γεια σας και απο μεναΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ PN, ΛΕΤΕ Η NGI ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ , ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ NGI ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ [ΛΑΘΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ
Chris Lappas
12-01-06, 22:02
Επειδή σας βλέπω όλους σκασμένους με την κυκλοφορία του ΡΝ αποφάσισα να σας κάνω ένα δωράκι στον FTP της bnet. Ανέβασα το καλύτερο λεξικό ΕλληνοΑγγλικό- ΑγγλοΕλληνικό για pocket pc της magenda .
Υπάρχει κάποιο link για αυτό;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ (ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ !!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ.
ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "...ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ" ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ (ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ),
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ PN, ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ... ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Επειδή σας βλέπω όλους σκασμένους με την κυκλοφορία του ΡΝ αποφάσισα να σας κάνω ένα δωράκι στον FTP της bnet. Ανέβασα το καλύτερο λεξικό ΕλληνοΑγγλικό- ΑγγλοΕλληνικό για pocket pc της magenda .
Υπάρχει κάποιο link για αυτό;
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=130
Γεια σας είμαι νέος σε αυτό το Forum και μπέικα γιατί ενδιαφέρομαι για την πλοήγηση μέσο δορυφόρου δεν έχω κανένα σύστημα τέτοιο στην κατοχή μου αν και σκοπεύω στο μέλλον να αγοράσω και μάλιστα το destinator 3 αν και μάλλον το pn θα προλάβω τότε που σκοπεύω να αγοράσω …. Τέλος πάντων έχω να παρατηρήσω ότι μερικοί εδώ τρώγονται χωρίς λόγο και αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη κάτοχοι του dn 3 οποτε κάνουν την δουλειά τους με αυτό. Τότε γιατί δεν κάνουν υπομονή ? μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό ? μήπως δεν τους εξυπηρέτησε και δεν τους εξυπηρετεί πλέον ? Για λίγο ήρεμα βρω παιδιά τι έχετε να χωρίσετε ?? \
Και μια ερώτηση έτσι για να σας κουράσω και εγώ λίγο .Οι νέοι χάρτες στο PN θα έχουν και την Κέρκυρα ? και αν ναι όλη η μονό την πόλη της Κέρκυρας
Ευχαριστώ και στους βιαστικούς υπομονή
:wink:
Μπορείς να δεις τη κέρκυρα στο http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=149562.859061015&initialCenterY=4393178.50003257
Παρατήρησα μια έντονη διαμάχη ποιό πάνω και αυτό με δυσαρέστησε. Σύγουρα η καθυστέρηση ένος προϊόντος που κάποιος περιμένει καιρό φέρνει ένταση. Αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Πριν πάρω το destinator3 είχα πάρει και τα άλλα δύο προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά. έτσι μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το destinator3 είναι πολύ καλύτερο από όλα. Πολλές φορές για να βγει το 'καλύτερο' υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Θα ήταν καλό να κρίνουμε την όλη προσπάθεια όταν πάρουμε το πρόγραμμα στο χέρι μας και το δοκιμάσουμε. Και εγώ βιάζομαι να το πάρω, ιδιαίτερα την στιγμή που έχω το destinator3 και δεν λειτουργεί. Το είχα στο ipaq 2110 με WM2003 και λειτουργούσε κανονικά. Πριν ένα μήνα αναβάθμησα το ipaq με τα WM2005 και το πρόγραμμα δεν εγκαθυστάται. Μου έστιλαν από την NGI αρχεία για να το περάσω μέσω κάρτας SD, και τώρα γίνεται η εγκατάσταση αλλά όταν πάει να ξεκινήσει βγάζει σφάλμα και κλείνει. Καταλαβαίνετε πόσο βιάζομαι την νέα έκδοση! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχήσουμε τις φωνές! Μαλλον πρέπει να πούμε μπράβο στους ανθρώπους της NGI για την πολύ καλή δουλιά που κάνουν. :D
Σ' ευχαριστούμε. Πάντως αν κάνεις hard reset και εγκαταστήσεις το λογισμικό με τα αρχεία της SD θα δουλέψει.
Γεια χαρα σε ολους
Παρατηρησε κανεις στο Destinator PN το εξης περιεργο;
Οταν καθοριζουμε πλοηγηση σε καποιο προορισμο, ανα διαστηματα η μπλε γραμμη που μας δειχνει τη διαδρομη μας εξαφανιζεται και επανεμφανιζεται αρκετες φορες.
Eχω ACER N35 και παρατηρησα αυτη τη συμπεριφορα σε 2D χαρτη.
Αν ειναι γνωστο bug ή εχει σχεση με καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω, πειτε μου τι γνωριζετε κι εσεις
Ευχαριστιες...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.