Επιστροφή στο Forum : Microphone & Skype
Καλησπέρα,
Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω skype με τον αδερφό μου, που βρίσκεται στην Ισπανία. Όμως ενώ έχω συσκευή ακουστικό και μικρόφωνο δεν με ακούει. Εγω τον ακούω κανονικά, αλλά αυτός δεν με ακούει. Τι μπορεί να φταίει και εάν υπάρχει καμία ρύθμιση να κάνω??
Ευχαριστώ
Dimitris
Καλησπέρα,
Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω skype με τον αδερφό μου, που βρίσκεται στην Ισπανία. Όμως ενώ έχω συσκευή ακουστικό και μικρόφωνο δεν με ακούει. Εγω τον ακούω κανονικά, αλλά αυτός δεν με ακούει. Τι μπορεί να φταίει και εάν υπάρχει καμία ρύθμιση να κάνω??
Ευχαριστώ
Dimitris
Με το Ν560 προσπαθείς φαντάζομαι, από που παίρνεις internet, τι ταχύτητα, wifi η activesync και ποιά έκδοση του skype ?
Πάνο Καλησπέρα,
Δεν προσπαθώ μέσω του 560, αλλά μέσω του PC. !!! Μήπως γνωρίζεις??
Πάνο Καλησπέρα,
Δεν προσπαθώ μέσω του 560, αλλά μέσω του PC. !!! Μήπως γνωρίζεις??
Eργαλεία / Ρυθμίσεις / Συσκευές ήχου προσπάθησε πρώτα να φτιάξεις μικρόφωνο ακουστικά να δουλεύουν κι αφού το καταφέρεις κάνε μιά δοκιμαστική κλήση.
Πάνο,
Αναφέρομαι στο PC. Δεν έχει σχέση το PDA.
:(
Το θέμα είναι ότι δεν έχει λογική. Φαντάσου εσύ να συνδλεσεις στο pc σου, ακουστικά και μικρόφωνο, και μόνον να ακούς.!!!!Να μην σε ακούνε.
ΥΓ.
Καινούργια ακουστικά και ηχεία και σωστά τοποθετημένα τα βύσματα.
Πάνο,
Το θέμα είναι ότι δεν έχει λογική. Φαντάσου εσύ να συνδλεσεις στο pc σου, ακουστικά και μικρόφωνο, και μόνον να ακούς.!!!!Να μην σε ακούνε.
ΥΓ.
Στις ρυθμίσεις του skype σιγουρέψου οτι δουλεύουν αυτά.
Πάνο,
ΥΓ.
skype/εργαλεια/ρυθμισεις/συσκευες ηχου
Παίδες ούτε στα windows δεν δουλέουν. Κάνω test voice και τίποτα. Ενώ από το ακουστικό ακούω κανονικά.
Μα δεν έχει λογική!!!!!!! :twisted:
Παίδες ούτε στα windows δεν δουλέουν. Κάνω test voice και τίποτα. Ενώ από το ακουστικό ακούω κανονικά.
Τι καρτα ηχου εχεις ?
ανοιξε το volume controls και κοιτα εαν το mic ειναι mute.
Έχει λογική, δεν φταίει λοιπόν το skype. Ψάξε στον πίνακα ελέγχου στις συσκευές ήχου κι αφού καταφέρεις να παίξει το μικρόφωνο, μιά χαρά θα είσαι και στο skype. Μήπως το σετάκι που αγόρασες έχει πάνω κάποιο on-off κουμπάκι γιά το μικρόφωνο ? :roll:
Λοιπόν,
Στις κεντρικές επιλογές ήχου μου εμφανίζει το γνωστό μενού με
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΟΥ
ΚΥΜΑΤΟΜΟΡΦΗ
SW Synth
Αναπαραγωγή CD
Ακουστικά
Και μετά στις επιλογές στην αναπαραγωγή έχει HD Audio Render και
μόλις το αλλάξε στην επόμενη και μοναδική επιλογή HD Audio Capture είναι η ηχογράφηση.
Απλά εκεί εμφανίζεται η επιλογή με τους ισοσταθμιστές...
Ψάξε εκεί προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί από μακριά αυτά.... :cry:
Με το παρόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ilpapp για την βοήθεια που μου προσέφερε μέσα από το skype, για το πρόβλημα που είχα με το microphone. Ξεπεράσαμε το 4ωρο προσπαθώντας να βρούμε λύση. Η βοήθεια του ήταν απίστευτη.
Ευχαριστώ φίλε...
Με το παρόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ilpapp για την βοήθεια που μου προσέφερε μέσα από το skype, για το πρόβλημα που είχα με το microphone. Ξεπεράσαμε το 4ωρο προσπαθώντας να βρούμε λύση. Η βοήθεια του ήταν απίστευτη.
Ευχαριστώ φίλε...
Η ευχαριστηση ειναι δική μου απο την στιγμη που μπορεσα να σε βοηθησω .
:D
Ευχαριστώ φίλε...
Φιλε dnik δεν δημοσιευεις αν σου ειναι ευκολο και την λυση ,να υπαρχει ,μηπως την χρειαστει και καποιος αλλος στο μελλον?
:D :D :D
Ευχαριστώ φίλε...
Aυτά είνα τα καλά των φόρουμ, η πιό πικρή γεύση μένει σ' αυτόν που προσπαθεί να βοηθήσει, όταν μετά από ώρες προσπάθειας να βρεθεί η άκρη δεν καταλήγει πουθενά, κι η πιό γλυκειά σ' αυτόν που εισπράτει από κάποιον άγνωστο από χιλιόμετρα μακριά χωρίς να μπορεί να κατανοήσει το γιατί μερικές φορές.
Θέλω να πιστεύω οτι εδώ έχουμε πολλά παιδιά με διάθεση γιά προσφορά και είμαι βέβαιος οτι στο άμεσο μέλλον θα είναι ακόμα περισσότερα. :roll:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.