PDA

Επιστροφή στο Forum : ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIMPLEX (service mio στην Ελλαδα)

MAKIS32
13-12-05, 00:45
Γεια χαρα σε ολους.
Δοκιμασα ,την εξυπηρετηση της simplex ,επισημο service τoυ mio για την ελλαδα,και σας παραθετω την γνωμη μου,μαζι με ενα μικρο ιστορικο.
Εστειλα το mio (ειχε καποιο προβλημα με την φορτιση) στις 10-11-05.Με την παραλαβη του,αμεσως εποικοινωνουν μαζι μου ,και μου λενε οτι θα το κοιταξει τεχνικος τους να δει αν μπορει να φτιαχθει εδω ή θα το στειλουν εξω(Βελγιο νομιζω.)
Πραγματι την επομενη μου λενε οτι πρεπει να φυγει για εξω.Ποτε θα το εχω ? ρωταω,και η ευγενεστατη κατα τα αλλα κυρια μου απαντα σε 7 εργασιμες.
Λοιπον η 7 εργασιμες εγιναν 22 ,και αν προσθεσεις και τα σαββατοκυριακα ενας μηνας.Ενοειτε βεβαια οτι στο δαστημα αυτο εκανα πολλα τηλεφωνα, αλλα η απαντηση τους για το ποτε θα ερθει ηταν : ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.(αν ειναι δυνατον για σοβαρη εταιρεια!!!!!)
Σε ερωτηση μου γιατι δεν ενημερωνεστε απο την εκει εταιρεια αφου εχετε κρατησει το SN της καθε συσκευης,μου ειπαν οτι δεν τους λενε.
Τελικα το mio μου ηρθε στις 9-12-05 με αλλαγμενο το ID της συσκευης ,χωρις να μου το αναφερουν καν,το καταλαβα οταν πηγα να περασω και παλι το dest.
Επισης κατι τελευταιο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι,ενω το εστειλα με την θηκη του ,και την γραφιδα του,μου ηρθε χωρις γραφιδα.Αμεσως πηρα τηλ(Παρασκευη 9-12-05),και απο εκει αρχισε η κοροιδια,λεγοντας μου οτι εμεις το πηραμε χωρις γραφιδα,και μηπως την εχετε εσεις? μηπως σας εχει παραπεσει καπου ?κλπ.Βεβαια στο τελος της κουβεντας παντα λενε θα σας παρουμε τηλ σε λιγο.Αυτο εχει γινει 2 φορες μεχρι τωρα ,και αυριο μαλλον θα ειναι η 3η.Δεν ειναι το θεμα φυσικα μια γραφιδα αλλα η αντιμετωπιση τους προς τους πελατες τους.
Να μην ξεχασω να αναφερω,για να ειμαι και δικαιος ,οτι δεν πληρωσα τιποτα παρα μονο τα εξοδα αποστολης απο Πατρα-Αθηνα και αντιστροφα(ηταν μεσα στην εγγυηση).
Οποτε κατα την γνωμη μου για αλλη μια φορα ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,το σερβις στην Ελλαδα αποδυκνειετε ουτοπία.
Συμβουλη προς ολους τους κατοχους mio ,και πιθανους (χτυπαω ξυλο) πελατες της simplex:Αν το pda ειναι εργαλειο στην δουλεια σας ,κανονιστε να βρειτε ενα δανεικο οταν στειλετε το mio για σερβις.
Επισης ζητηστε τους να σας πουν την μερα που το παραλαμβανουν τι ακριβως παραλαμβανουν γιατι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζετε,οποιο και αν ειναι αυτο.
Ξερω οτι σας κουρασα,ξερω οτι εφαγα τον χρονο σας ,αλλα πιστευω οτι ειναι χρησιμο για ολους να αναφερει καποιος τις εμπειριες του σε καποιο θεμα.
Ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες σε ολους

Herc
13-12-05, 08:47
Αν και η ποιότητα της παροχής υπηρεσιών έχει ανέβει αισθητά τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν και αυτοί που αν πέσεις στην ανάγκη τους ...!!! Δεν μας είπες όμως ρε Μάκη ... επισκευάστηκε τουλάχιστον ή ακόμα τεστάρεις;

parson
13-12-05, 10:19
Φίλε MAKIS32 έκανες πολύ καλά και μας ενημέρωσες, διότι εγώ νόμιζα ότι σέρβις κτλ αναλαμβάνει η NGI μιά και το φέρνει ως bundle με το Dest3.
Δεν ρίχνεις και τη διεύθυνση και το τηλ της Simplex, αχρείαστα να 'ναι, βέβαια :) :)

scotty
13-12-05, 15:43
Ας ελπισουμε να μην χρειαστουμε service απο την εν λογω εταιρια ,αν και θεωρω την Mitac καλη εταιρια , και το Mio αξιοπιστο ..Μπορουν οι υπευθυνοι της εταιριας , αν κανενας διαβαζει το forum , να μας πει οτι δεν θα ξανασυμβει κατι τετοιο , και οτι το συγκεκριμενο γεγονος να θεωρηθει τυχαιο ?

scotty
13-12-05, 15:45
Ας ελπισουμε να μην χρειαστουμε service απο την εν λογω εταιρια ,αν και θεωρω την Mitac καλη εταιρια , και το Mio αξιοπιστο ..Μπορουν οι υπευθυνοι της εταιριας , αν κανενας διαβαζει το forum , να μας πει οτι δεν θα ξανασυμβει κατι τετοιο , και οτι το συγκεκριμενο γεγονος να θεωρηθει μεμονωμενο και τυχαιο ?

cghera
13-12-05, 16:16
Τελικώς εγώ βλέπω ότι σχεδόν καμία ηλεκτρονική φορητή συσκευή δεν έχει καλό σερβις στην Ελλάδα.
Σχετικά με το πενάκι δυστυχώς θα πρέπει πάντα κατα την παραλαβή (τώρα θα μου πεις εσύ το έστειλες με κουριερ) να αναφέρονται όλα τα ξεχωριστά κομμάτια αλλιώς κλάφτε τα.Την έχω πάθει με φωτογραφική μηχανή Canon και την μπαταρία της. Φυσικά μετά,το τμήμα του σερβις έκανε την παλαβή και bye bye μπαταρία.

MAKIS32
13-12-05, 23:55
@ φίλε herc @
Το μονο παρηγορο σε ολη την υποθεση ,ειναι οτι τελικα το mio ειναι ο.κ.
Παντως απο ολο αυτο βγηκε και κατι καλο.Σκεφτομουνα να αλλαξω το mio καποια στιγμη,τωρα οι κυριοι της simplex με βαζουν να μπω στα εξοδα μια ωρα αρχιτερα.Εσυ τι μου προτεινεις να παρω?

@φιλε parson@
Η διευθυνση ειναι:
"SIMPLEX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"
Ντελακρουά 2Α Ν.Κοσμος
τκ 117 45
Τηλ:2109245900

@Φιλε scotty@
Το μονο που θα ισχυριστουν ,σιγουρα,θα ειναι οτι ηταν τυχαιο και δεν εχει ξανασυμβει!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x

satsat
14-12-05, 08:59
Δεν ειναι τυχαιο. Τοσος ειναι ο χρονος, αν το μηχανημα παει εξω, γυρω στον 1 μηνα....

MAKIS32
14-12-05, 11:36
Δεν ειναι τυχαιο. Τοσος ειναι ο χρονος, αν το μηχανημα παει εξω, γυρω στον 1 μηνα....

Γιατι το λες αυτο?
Εστειλα συσκευη Αμερικη για service και γυρισε σε 10 ημερες,και οχι εργασιμες.
Στο βελγιο με τι τα πανε?με ποδηλατο? :lol:

REBEL
14-12-05, 15:50

Γιατι το λες αυτο?

Φίλε MAKIS32 τα είχαμε πει πριν από ένα μήνα.

REBEL
14-12-05, 15:55
Η διευθυνση ειναι:
"SIMPLEX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"
Ντελακρουά 2Α Ν.Κοσμος
τκ 117 45
Τηλ:2109245900

Εγώ το είχα στείλει σε άλλη αντιπροσωπεία :!: :!: :!: :!: :!:

Χ. ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ Α.Ε.
Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 11 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

MAKIS32
14-12-05, 15:55

Γιατι το λες αυτο?

Φίλε MAKIS32 τα είχαμε πει πριν από ένα μήνα.

Φιλε REBEL,οταν επικοινωνησα εγω μαζι τους και τους ανεφερα τη δικη σου περιπτωση,μου ειπαν :Α!!! αυτο αφορα την προηγουμενη εταιρεια.Εμεις αναλαβαμε τωρα και οι χρονοι που σας λεμε ειναι ακριβεις!!!!!!!!!!!!!
Θεος φυλαξοι!!! :lol: :lol:

sw6jin
14-12-05, 20:01
Εγώ πάνως δε θα πλήρωνα ούτε τα έξοδα αποστολής μιας και το πρόβλημα ήταν της συσκευής και όχι από δικό μου λάθος. Δηλαδή αν χτύπα ξύλο σου ξανακάνει τα ίδια θα πληρώνεις εσύ τη "νύφη".

satsat
15-12-05, 14:33

Γιατι το λες αυτο?

Το λεω γιατι ετσι ειναι... (αναφερομαι στο service του Mio οταν αυτο φυγει για εξωτερικο).

satsat
15-12-05, 14:37
Πιστευω πως μονο αν γινοταν εδω στην Ελλαδα το service (σε επιπεδο πλακετας εννοω), θα ηταν κατα πολυ συντομοτερη η επισκευη.

fokion
15-12-05, 14:45
Μηπως αυτη η καθυστερηση οφειλεται στο οτι περιμενουν να μαζευτουν 3-4 συσκευες και μετα να τις στειλουν ολες μαζι να περιοριστουν τα εξοδα των μεταφορικών???

satsat
15-12-05, 14:56
Μπορει να παιζει κι αυτο, ποιος ξερει...

MAKIS32
15-12-05, 23:34

Γιατι το λες αυτο?

Το λεω γιατι ετσι ειναι... (αναφερομαι στο service του Mio οταν αυτο φυγει για εξωτερικο).

Και πρεπει να το αποδεχτουμε γιατι "ετσι ειναι"!!!!!!!!!!!!!!?
Για αυτο στην Ελλαδιτσα ολα δουλευουν "ρολοι".Γιατι οτι μας λενε το καταπινουμε και λεμε και ευχαριστω.
Φιλε satsat δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.

satsat
16-12-05, 09:24
Μα γιατι να αναφερεσαι σε μενα, δεν υπαρχει και λογος....
Οταν λεω ετσι ειναι, πραγματικα ετσι ειναι για το Mio. Πολλες περιπτωσεις εχουν τυχει. (Βασικα ΟΛΕΣ οσες φευγουν για εξωτερικο)...

coulis
16-12-05, 12:21
Μακη να ευχομαι (απ οτι καταλαβαινω) να μου βγει γερο το 168 που εχω γιατι αλλιως :cry:

MAKIS32
17-12-05, 03:53
Μακη να ευχομαι (απ οτι καταλαβαινω) να μου βγει γερο το 168 που εχω γιατι αλλιως :cry:

Κωστα προσεχε τον φορτιστη αυτοκινητου.Εγω απο εκει επαθα την ζημια.
Σου ευχομαι να μην μπλεξεις ποτε με αυτους!!

ahilleas
17-12-05, 09:53

Κωστα προσεχε τον φορτιστη αυτοκινητου.Εγω απο εκει επαθα την ζημια.
Σου ευχομαι να μην μπλεξεις ποτε με αυτους!!

Τι να προσέχουμε στον φορτιστή αυτοκινήτου ?? :roll:

coulis
17-12-05, 11:11
Μακη με εβαλες στην "μπριζα" τωρα, γιατι οποτε ειμαι Αθηνα δεν παιρνω ποτε μαζι μου τα καλωδια της φορτισης γιατι το φορτιζω στο αμαξι. Για πες μας τι σου συνεβει που λεει και ο αχιλλεας

MAKIS32
18-12-05, 23:33
Μακη με εβαλες στην "μπριζα" τωρα, γιατι οποτε ειμαι Αθηνα δεν παιρνω ποτε μαζι μου τα καλωδια της φορτισης γιατι το φορτιζω στο αμαξι. Για πες μας τι σου συνεβει που λεει και ο αχιλλεας

Ποτε μα ποτε ( ουτε για μια φορε)μην βαζεις μπροστα την μηχανη ενω εχεις συνδεδεμενο το mio (στον αναπτηρα ενοοω).
Βεβαια αυτο υσχυει για ολες τις συσκευες,αλλα αυτο ειναι υπερευαισθητο ,οπως μου ειπαν!!. :?

ahilleas
19-12-05, 07:05

Ποτε μα ποτε ( ουτε για μια φορε)μην βαζεις μπροστα την μηχανη ενω εχεις συνδεδεμενο το mio (στον αναπτηρα ενοοω).
Βεβαια αυτο υσχυει για ολες τις συσκευες,αλλα αυτο ειναι υπερευαισθητο ,οπως μου ειπαν!!. :?

Επί 9 μήνες που έχω το mio 168 αυτό ακριβώς κάνω. Μέχρι τώρα τίποτε δεν πήγε στραβά. :lol:

coulis
19-12-05, 11:23
Παιδια να σας πω την αληθεια, ποτε δεν βαζω μπρος τη μηχανη εχοντας κατι στον αναπτηρα γιατι φανταζομουν πως την στιγμη της εκκινησης θα ανεβαιναν τα volt και η ταση της μπαταριας. ΟΥΤΕ κινητο

Savids
24-12-05, 16:51

Επί 9 μήνες που έχω το mio 168 αυτό ακριβώς κάνω. Μέχρι τώρα τίποτε δεν πήγε στραβά. :lol:

Ωχ κι εγώ αυτό κάνω... :shock: ...καλά και το είπες.
Για το σέρβις ισχύει ότι και σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή ...η Ελλάδα καλώς ή κακώς είναι Μπανανία οπότε τα στέλνουμε όλα έξω.

satsat
26-12-05, 22:28
Katarxas xronia polla se olous.
Oson afora sto fortisth autokinhtou, prosexte na mhn zorizei to visma tou mio. Exei poly xontro kalodio o fortisths, kai einai arketa akampto. An den einai aneto kai travaei p.x. to mio (einai tentomeno), h vriskei to visma sto tamplo, tote kindynevei amesa to visma tou mio na ksekolisei apo thn plaketa (h kai na spasei).
Auto vevaia shmainei apostolh sto eksoteriko....

zeppelin
16-01-06, 14:16
Θα ήθελα να γράψω και καλά λόγια για τη simplex:

Σήμερα παραλάβαμε 3 mio 168 από τη simplex. Τα είχαμε στείλει τη Πέμπτη 12/1/06 για επισεκυή (με το γνωστό πρόβλημα της μπαταρίας - mio που έχει μείνει 1 - 2 μήνες αφόρτιστο και η μπαταρία δε δουλεύει).

Έμεινα έκπληκτος από τη ταχύτητα. Δε ξέρω βέβαια αν αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι τα mio τα έστειλε η NGi ή ότι πρόκειται για μια εύκολη (και ίσως συχνή) βλάβη που είναι επισκευάσιμη στην Ελλάδα.

satsat
24-01-06, 09:03
Eipame:
Otan xreiazetai na mpei kollhthri, paei eksoteriko...

maktubgr
29-01-06, 15:52
Λοιποοοόν,σαν κάτοχος mio 168,το πήγα για επισκευή στην simplex.To είχα πίσω σε 2 εβδομάδες.Είχε sticker από το service του Βελγίου ότι είχε επισκευαστεί σε 7 μέρες από την ημέρα παράδοσης στο service στην Αθήνα.Λογικές προθεσμίες γιά επισκευή, με αποστολή στο εξωτερικό και όντας στην εγγύηση,που σημαίνει ,κανένα κόστος γιά τον κάτοχο.

metoikos
12-03-06, 13:51
kalispera.
ego agorasa to mio168 to kalokairi. eimai odigos taxi. spoudaio ergaleio.
ton avgousto mou to eklepsan mesa apo to taxi kai pira allo.
apo tote to kouvalaga mazi mou. piga se ena party kai ekei to mio ipie URSUS! prospathisa na to stegnoso ,ktl.. mataia.
to piga stin simplex kai stin paralavi mou eipan 10 meres...belgio..ta gnosta.
tin alli mera omos to eixan etoimo, me nea othoni, kai ego me +-160 euros ligotera. den kaluptei i eggyhsh ta nyxtoperpatimata.

tora epatha tin zimia me to connector stin plaketa. mpike mesa. to anoixa,epanefera to plastiko stin thesi tou,ok.
4 meres meta to idio, neyriasa, to anoixa, estaxa ligi logo, kai... paei, den doyleyei.
den iksera oti itan gnosti eyaisthisia tou montelou. elpizo na to ftiaxoun an to pao kai grigora, allios xathika! kyriolektika!!!!
eimai asxetos gia taxintzhs, ayto me voithage para poly!

geia sas .

metoikos
16-03-06, 15:02
καλησπερα σε ολους,
λοιπον πηγα το μιο στην simplex, και μου ελεγαν οτι θα το στειλουν βελγιο και επειδη το ειχα ανοιξει, θα χρεωνομουν εγω τα εξοδα περιπου 200 ε και θα περιμενα 7 (10) μερες.
δεν το αφησα, και πηγα στο γαλατσι σε ενα εργαστηριο που διαθετει τα καταληλα μηχανηματα για τετοιες εργασιεσς.
2-3 ωρεσ μετα με πηραν τηλεφωνο. ετοιμο. το κοστοσ ηταν 85ε. το ειχα διαλυσει μεσα.
δεν το ξαναπειραζω βεβαια.

τα στοιχεια της εταιριασ ειναι interface computers
Τραλλεων 88 Γαλατσι
210/2916349 210/ 2134613

Mikemths
23-03-06, 16:33
καλησπερα σε ολους,
λοιπον πηγα το μιο στην simplex, και μου ελεγαν οτι θα το στειλουν βελγιο και επειδη το ειχα ανοιξει, θα χρεωνομουν εγω τα εξοδα περιπου 200 ε και θα περιμενα 7 (10) μερες.
δεν το αφησα, και πηγα στο γαλατσι σε ενα εργαστηριο που διαθετει τα καταληλα μηχανηματα για τετοιες εργασιεσς.
2-3 ωρεσ μετα με πηραν τηλεφωνο. ετοιμο. το κοστοσ ηταν 85ε. το ειχα διαλυσει μεσα.
δεν το ξαναπειραζω βεβαια.

τα στοιχεια της εταιριασ ειναι interface computers
Τραλλεων 88 Γαλατσι
210/2916349 210/ 2134613

To ftiaxane kala omos h tha xeis ta idia provlimata .
An thes se 1-2 evdomades xanagrapse edo an ola pane kala

spichri
14-10-06, 01:10
Να μην ξεχασω να αναφερω,για να ειμαι και δικαιος ,οτι δεν πληρωσα τιποτα παρα μονο τα εξοδα αποστολης απο Πατρα-Αθηνα και αντιστροφα(ηταν μεσα στην εγγυηση).

Εγω να πω παντως οτι οταν κατι ειναι σε εγγυηση και το στελνουμε με courrier πρεπει να το στελνουμε με χρεωση παραληπτη γιατι απλουστατα ειναι σε εγγυηση. Η επιστροφη ετσι κι αλλιως ειναι χρεωση αποστολεα. Οποτε Μακη εστω και εκ των υστερων εκανες λαθος που χρεωθηκες τη μεταφορα

kos56223
10-03-07, 16:31
Παιδια καλησπερα,εγω εχω περασει ενα ιστορικο καπωs διαφορετικο αλλα εξισσου απαραδεχτη.Λοιπον αγορασα ενα Mio P550 απο κοτσωβολλο 650 περιπου στηs 30/01/2007,αχ λεφτακια μου(οχι για την συσκευη αλλα για την ταλαιπωρια και την απογοητευση επυ ελλινηκου εδαφουs,στιs 30 ημερεs αν και ο φρεβουαριοs εχει 28 μερεs (στα καλα καθουμενα ασπρη οθονη,παιρνω τηλεφωνο την <<simplex>> :shock: και μου λενε πωs αν δεν εχει περασει 1 μηναs απο την ημερομινια αγοραs γινετε αντικατασταση τηs συσκευηs!!!!!.Χαρηκα αλλα για λιγο διοτι μου λενε πωs εναs μηναs και περασε και μια μερα μαλιστα!!!!!,με κοροιδευαν μπροστα στα ματια μου γιατι μονο ο φρεβουαριοs εχει 28 μερεs :twisted: Εκανα μια βασιλικη φασαρια με αποτελεσμα να τουs (πεισω) αν και αυτο καταλαβα εγω γιατι θελανε βουρδουλα...!!.Λοιπον το αφησα παρασκευη και μετα απο 4 ημερεs πηγα και το παρελαβα(ολοκαινουργιο!!).Α ου το πηρα μετα που πηγα σπιτι απο 3 ωρεs μια χαρα ολα για 1 ωρα γιατι παλι ασπρη οθονη και χωριs hard reset δεν επανερχοταν!!!! :twisted: .απελπηζμενοs πλεον ηθελα να παρω τηλεφωνο παλι για να παει βελγιο αυτην την φορα!! :cry: .Για καλη μου τυχη μπηκα στο forum εδω και πηρα rom με τιs οδηγιεs και ολα ok!!!...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ!!.Οσο για την simplex αισχοs,αισχοs.Τιποτα αλλο,ευχαριστω για τον χρονο σαs. :-)