Επιστροφή στο Forum : Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και Διαβατά Νέας Ιωνίας στη Θεσ/νικ
Χέρεται. Αναρωτιέμαι αν θα σιμπεριλλάβεται το Ωραιόκαστρο Θεσσααλονίκης και τα Διαβατά Νέας Ιωανίας στη Θεσσαλονίκη στο επόμενο update. Το πρόγραμμα το αγόρασα αποκλειστικά για τη δουλειά μου σε αυτές τις πειροχές όμως το χρησιμοποιώ μόνο όταν δεν γνορίζω κάποιο μέρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ.
Θα υπάρχουν κι αυτές οι περιοχές στο νέο χάρτη
Καλημέρα σε όλους.
Διάβασα οτι ο νέος χάρτης είναι αυτός που εμφανίζεται στο driveme.gr Εχω ήδη εντοπίσει ενα λάθος στην περιοχή Ωραιοκάστρου. Μένω στην οδό Ομήρου ( που με εκπληξη μου είδα στο χάρτη , γιατί ειναι μικρός χωματόδρομος!!!).
Ο ακριβώς δίπλα δρόμος η Αεροδρομίου φαίνεται οτι σταματά στην Κονταξοπούλου πράγμα που δεν συμβαίνει. Ο δρόμος συνεχίζει έως και την παλιά συμμαχική οδό(φαίνεται και στο χάρτη ). Λείπει ενα κομμάτι 90 μέτρων από το χαρτη που όμως θα οδήγεί σε λάθος δρομολόγιο. Ο συγκερκριμένος δρόμος (αεροδρομίου) είναι από τους βασικούς της περιοχής μιάς και ενώνει το κέντρο του Ωραιοκάστρου με την παλαιά συμμαχική.
Στη συγκεκριμένη έκδοση του χάρτη, που είδες στο driveme, η επιτόπια συλλογή δεδομένων σταμάτησε λίγο μετά από τη πόρτα του σπιτιού σου. Σε επόμενη έκδοση θα διορθωθούν οι όμορες περιοχές με επιτόπιο έλεγχο.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.