PDA

Επιστροφή στο Forum : Τελικά πότε;;;

apokorwnas
23-03-07, 23:12
Τελικα ποτε θα κυκλοφορησει το 7 στην Ελλαδα και αν κυκλοφορησει θα εχουμε και αναβαθμισμενους χάρτες;;;
Κατι εγκυρο εχουμε περαν απο υποθεσεις;

cgavar
24-03-07, 01:01
Λοιπόν ας τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή:

1. Destinator 7: Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο στη Γερμανία. Θα προσπαθήσουμε να έρθει το δυνατόν συντομότερα στην Ελλάδα, σίγουρα όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν τον Ιούνιο. Όπως πάντα, επιδίωξή μας θα είναι ο έλεγχος για "παιδικά" bugs και η πλήρης συμβατότητα με τα ελληνικά δεδομένα. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

2. Νέοι χάρτες: Όπως αναφέραμε και σε άλλα σημεία, μετά την CeBIT και την παρουσίαση του D7 προέκυψαν πολλές σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τη διάθεση του νέου χάρτη. Θα ανακοινώσουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας όταν οριστικοποιηθεί, θα είναι όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τονίζω ότι η διάθεση του 7 και των νέων χαρτών δε σχετίζονται και θα γίνουν ανεξάρτητα. Παρακαλώ κάνετε υπομονή και ας μη μπούμε στη διαδικασία των συνεχών ερωτήσεων. Είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τόσο ως προς το περιεχόμενο του νέου χάρτη όσο και ως προς το λογισμικό.

apokorwnas
24-03-07, 10:52
αλλη μια ερωτηση για να ξεκαθαρισω κατι ακομα.Αφου το 7 θα βγει αργοτερα σε σχεση με τους χαρτες να υποθεσω οτι οι χαρτες θα ειναι συμβατοι με PN ή 6 σωστα;

cgavar
24-03-07, 10:54
Εννοείται! Οι χάρτες θα είναι για το PN, το 6 και το 7.

panosha
24-03-07, 11:39
Nα κάνω κι εγώ μιά ερώτηση. Πόσα MB περίπου είναι ο νέος χάρτης ασυμπίεστος ? :!:

xtriantaf
24-03-07, 11:54
Και μια δικια μου ψιλοασχετη ερωτηση, σε αυτον τον χαρτη δε θα εχει παλι ολες τις περιοχες, ε; Δηλαδη πχ Κυψελη, Παγκρατι και αλλες περιοχες θα τις "βλεπει" παλι σαν Αθηνα; Στο μελλον αν μπορουσατε να το "φτιαξετε" θα ηταν τελειο. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι εφικτο και ποσο μεγαλυτερος θα ειναι ο χαρτης. Τουλαχιστον για Αθηνα που εναι τεραστιος δημος.

ahilleas
24-03-07, 15:10
Λοιπόν ας τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή:

1. Destinator 7: Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο στη Γερμανία. Θα προσπαθήσουμε να έρθει το δυνατόν συντομότερα στην Ελλάδα, σίγουρα όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν τον Ιούνιο. Όπως πάντα, επιδίωξή μας θα είναι ο έλεγχος για "παιδικά" bugs και η πλήρης συμβατότητα με τα ελληνικά δεδομένα. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

2. Νέοι χάρτες: Όπως αναφέραμε και σε άλλα σημεία, μετά την CeBIT και την παρουσίαση του D7 προέκυψαν πολλές σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τη διάθεση του νέου χάρτη. Θα ανακοινώσουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας όταν οριστικοποιηθεί, θα είναι όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τονίζω ότι η διάθεση του 7 και των νέων χαρτών δε σχετίζονται και θα γίνουν ανεξάρτητα. Παρακαλώ κάνετε υπομονή και ας μη μπούμε στη διαδικασία των συνεχών ερωτήσεων. Είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τόσο ως προς το περιεχόμενο του νέου χάρτη όσο και ως προς το λογισμικό.

:smt022 :-({|=

zeppelin
25-03-07, 14:48
Και μια δικια μου ψιλοασχετη ερωτηση, σε αυτον τον χαρτη δε θα εχει παλι ολες τις περιοχες, ε; Δηλαδη πχ Κυψελη, Παγκρατι και αλλες περιοχες θα τις "βλεπει" παλι σαν Αθηνα; Στο μελλον αν μπορουσατε να το "φτιαξετε" θα ηταν τελειο. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι εφικτο και ποσο μεγαλυτερος θα ειναι ο χαρτης. Τουλαχιστον για Αθηνα που εναι τεραστιος δημος.

Το πρόβλημα με τις περιοχές είναι ότι δεν έχουν σαφή γεωγραφικά όρια & πολλές φορές μπορεί να ανήκουν σε πάνω από ένα δήμο.

zeppelin
25-03-07, 14:49
Nα κάνω κι εγώ μιά ερώτηση. Πόσα MB περίπου είναι ο νέος χάρτης ασυμπίεστος ? :!:

Όταν θα τον έχουμε στα χέρια μας θα σου πούμε. Μια εκτίμηση γύρω στα 45-50 mb

mal
26-03-07, 08:48

Όταν θα τον έχουμε στα χέρια μας θα σου πούμε. Μια εκτίμηση γύρω στα 45-50 mb

ΓΙΑ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. (ΣΤΟΠΕΡΙΠΟΥ)

grnikolis
26-03-07, 10:48
Repeat
if not(CheckForNewMapPublished) Then
if GetLastPostDate('NGI', 'Destinator 7', 'Τελικά πότε;;;',me, lastpost) < today //check if i've asked today
then begin //if not
IgnoreRepliedPostsby("Zeppelin"); //ignore Zep's replies
IgnoreRepliedPostsby("cgavar"); //cgavar's also
Postinforum('NGI', 'Destinator 7', 'Τελικά πότε;;;', 'ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;;'); //post once more
SendPM("Zeppelin", "Cgavar", "ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ η 7 τελικά;; Αν άν όχι, πότε; Πότε;"); //try to get "inside" info end;
Until CheckForNewMapPublished;

ΚΑΛΗ 'ΒΔΟΜΑΔΑ !!!!

:-D

panosha
26-03-07, 11:07
Repeat
if not(CheckForNewMapPublished) Then
if GetLastPostDate('NGI', 'Destinator 7', 'Τελικά πότε;;;',me, lastpost) < today //check if i've asked today
then begin //if not
IgnoreRepliedPostsby("Zeppelin"); //ignore Zep's replies
IgnoreRepliedPostsby("cgavar"); //cgavar's also
Postinforum('NGI', 'Destinator 7', 'Τελικά πότε;;;', 'ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;;'); //post once more
SendPM("Zeppelin", "Cgavar", "ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ η 7 τελικά;; Αν άν όχι, πότε; Πότε;"); //try to get "inside" info end;
Until CheckForNewMapPublished;

ΚΑΛΗ 'ΒΔΟΜΑΔΑ !!!!

:-D
http://img150.imageshack.us/img150/2931/avatarani106gf1.gif
--------------
Επίσης !

jskf16
05-04-07, 20:31
Κατι ακομα ρε παιδια απο το 6 στο 7 απο θεμα πληρωμης τι γινεται? για τους νεους χρηστες και αυτους που εχουν ηδη το 6!

eliasxr
05-04-07, 21:04
jskf16 Akoma then to kseroun to ti tha gini.
Ligo ipomoni otan tha ine etimo tha mas poune.
Isos ma mas to dosoune me mia ekptosi.

Pos pai to Mio

panosha
05-04-07, 21:09

Pos pai to Mio
Ίσως μας το δώσουν και δωρεάν. :lol:

eliasxr
05-04-07, 21:24
Afto tha ine to kalitero Pano 8) 8)
Tha diksi.

jskf16
05-04-07, 21:56

Pos pai to Mio

το περιμενω πως και πως , την Πεμπτη μου ειπανε!

panosha
05-04-07, 21:58

Pos pai to Mio

Ποιός στο είπε αυτό βρε ? :shock:

mastoris than.
05-04-07, 22:00

Pos pai to Mio

για το ΜΙΟ λέει Πάνο, για το ΜΙΟ. :D

jskf16
06-04-07, 14:13

Pos pai to Mio

για το ΜΙΟ λέει Πάνο, για το ΜΙΟ. :D

ΣΩΣΤΟΣ :!:

jimmisrouvas
16-04-07, 05:04
Pantos i kinisi tis Ngi na anabathmisi to Pn se 6 k na mas dosi k tous xarte dorean itan katapliktiki.Toulaxiston 5 filoi mou agorasan tous xartes tis Ngi epidi tous ipa gia tin dorean anabathmisi!!!!An ksanadosoun to Dest 7 dorean me tous xartes,to mono pou den tha xoun sigoura,tha ine xasoura.Mprabo stin Ngi pou kitaei to kalytero gia tous pelates tis.Tha mou kakofani pantos an dothi me xrimatiko antitimo to 7,esto k me ekptosi.

xtriantaf
13-05-07, 18:29
Pantos i kinisi tis Ngi na anabathmisi to Pn se 6 k na mas dosi k tous xarte dorean itan katapliktiki.Toulaxiston 5 filoi mou agorasan tous xartes tis Ngi epidi tous ipa gia tin dorean anabathmisi!!!!An ksanadosoun to Dest 7 dorean me tous xartes,to mono pou den tha xoun sigoura,tha ine xasoura.Mprabo stin Ngi pou kitaei to kalytero gia tous pelates tis.Tha mou kakofani pantos an dothi me xrimatiko antitimo to 7,esto k me ekptosi.
Και ετσι πρεπει να ειναι. Αλλιως γιατι δωσαμε 170?; Συγκεκριμενα εγω, οταν το αγορασα, μετα απο 1-2 εβδομαδες βγηκε το 6. Αρα θα επρεπε το ΡΝ να μην πουλιεται καθολου ή με λιγοτερο απο τα μισα λεφτα. Αν πληρωνες για ολες τις ανανεωσεις, δε νομιζω να μενανε παρα πολλα ατομα στο Destinator. Για μενα παντως ΟΧΙ!

CONSTANTIN
06-06-07, 17:48
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 7 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

panosha
06-06-07, 19:17
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 7 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Που το ξέρεις ? :roll:

giannis1
06-06-07, 19:40
:shock: :shock: :shock:

mastoris than.
06-06-07, 19:45

κάπου το έγραψε ο zeppelin, δεν θυμάμαι που Πάνο, επισημαίνοντας "....είναι προσωπική εκτίμηση και όχι δέσμευση"

CONSTANTIN
06-06-07, 19:45
Που το ξέρεις ? :roll: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ

mastoris than.
06-06-07, 19:49

. . . και συγκεκριμένα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=48924&highlight=#48924

CONSTANTIN
06-06-07, 19:51

. . . και συγκεκριμένα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=48924&highlight=#48924ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 6 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟ GARMIN IQ M5

panosha
06-06-07, 19:56
Αν περιμένουμε να μάθουμε από Γερμανία πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα... πάω πάσο.

Θανάση το διάβασα αυτό που έγραψε ο zeppelin. :D

CONSTANTIN
06-06-07, 20:00
Αν περιμένουμε να μάθουμε από Γερμανία πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα... πάω πάσο.

Θανάση το διάβασα αυτό που έγραψε ο zeppelin. :D ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2007

CONSTANTIN
06-06-07, 20:02
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΖΕΡ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ

panosha
06-06-07, 20:03
Ελπίζω όταν κυκλοφορήσει να είναι έτοιμο, βελτιωμένο και να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Ας είναι και το 2008. 8)

CONSTANTIN
06-06-07, 20:05
Ελπίζω όταν κυκλοφορήσει να είναι έτοιμο, βελτιωμένο και να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Ας είναι και το 2008. 8)
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2008

CONSTANTIN
06-06-07, 20:12
http://www.technews.gr/modules/news/article.php?storyid=1984

panosha
06-06-07, 20:42
25/3

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3314 20/3 :D

Μάλλον από εδώ έχεις καλύτερη ενημέρωση.

mastoris than.
06-06-07, 20:51
25/3

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3314 20/3 :D

Μάλλον από εδώ έχεις καλύτερη ενημέρωση.
μπράβο ρε Πάνο και έλεγα, ρε κάπου το'χω ξαναδιαβάσει, που όμως; :D

CONSTANTIN
06-06-07, 21:13
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΩΡΑΙΟ Ε;

Gordis
07-06-07, 19:25
Ο 7 ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΗΔΗ...

panosha
07-06-07, 19:26
Πόσες φορές θα το γράψεις ? :D

Γιάννης
07-06-07, 20:56
μεχρι να τους βαλει ολους στην πριζα να ψαχνονται...

PEIRAIWTHS
07-06-07, 22:19

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜYPHONE EXONTAΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...

spyrazf1
07-06-07, 22:24
kapou to xo ksanadei to ergo

mastoris than.
07-06-07, 22:24

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜYPHONE EXONTAΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...
Το θέμα είναι, αν διατίθεται, (δωρεάν ή πωλείται), επισήμως και από ποιόν.

panosha
07-06-07, 22:37
Επισήμως δεν έχει κυκλοφορήσει Θανάση. :-D

mastoris than.
07-06-07, 22:41
Επισήμως δεν έχει κυκλοφορήσει Θανάση. :-D
τότε καλό θα ήταν, σεβόμενοι "τα παιδιά της NGI", που τόσο όλοι σέβονται και εκτιμούν, κάθε συζήτηση για την ανεπίσημη κυκλοφορία του 7, να γίνεται με ανεπίσημα π.μ. :wink:

panosha
07-06-07, 22:49
Εγώ θέλω να ελπίζω πως συζητάμε για μια beta έκδοση. 8)

mastoris than.
07-06-07, 22:52
Εγώ θέλω να ελπίζω πως συζητάμε για μια beta έκδοση. 8)
ε, μάλλον, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

adonis
08-06-07, 13:43
Παιδια πότε θα βγει στην αγορά?Και για αυτους που έχουν αγοράσει το dest 6 θα δίνεται δωρεάν ή θα πληρώσουμε κάτι??

zeppelin
08-06-07, 19:31
Παιδια πότε θα βγει στην αγορά?Και για αυτους που έχουν αγοράσει το dest 6 θα δίνεται δωρεάν ή θα πληρώσουμε κάτι??

Άγνωστο ακόμη, θα προσπαθήσουμε για δωρεάν.

trambakoulas
08-06-07, 21:37

Άγνωστο ακόμη, θα προσπαθήσουμε για δωρεάν.

Οχι και άγνωστο...
Εχει ήδη βγεί ΟΧΙ ΒΕΤΑ και το δοκιμάζω απο πρωί και όλα κομπλέ...
http://www------------------------------------
Στην ουσία βελτιωμένο interface μου φαίνεται να έχει

panosha
08-06-07, 21:45
Έλεος. :evil:

trambakoulas
08-06-07, 21:56

Panosha κάνε κάτι γιατί στο Destinator 7 δεν παίζουν οι δυνατοί σου ήχοι...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NGI KAI ΔΩΡΕΑΝ

panosha
08-06-07, 22:00

Panosha κάνε κάτι γιατί στο Destinator 7 δεν παίζουν οι δυνατοί σου ήχοι...

Ακόμα δεν βγήκε από Destinator και σύ το θές τζάμπα από NGI. Απίστευτη η λογική σου.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=49930#49930

spyrazf1
08-06-07, 22:01
exei ellinikes fonitikes odigies?

lefteris112
08-06-07, 22:03
Ναι έχει ένα greek cab που το τρέχεις και έχεις μενού και οδηγίες στα Ελληνικά.

panosha
08-06-07, 22:06
Ναι έχει ένα greek cab που το τρέχεις και έχεις μενού και οδηγίες στα Ελληνικά.
Λάθος, απλή αντικατάσταση, μάλλον άλλα έχεις, αυτά είναι τα καλά. :D

spyrazf1
08-06-07, 22:07
dose tou ellina tzampa kai partou tin psyxi

lefteris112
08-06-07, 22:08
Οτι και να είναι από κίνηση του χάρτη είναι χάλια και μακάρι όταν βγει να είναι διορθωμένο.

Γιάννης
09-06-07, 04:27

1. που το ειδες να πωλειται επισημα και λες οτι επρεπε να εχει δοθει?
2. στο χρωστανε και το θες και δωρεαν? σε λιγο θα μας πεις να σε πληρωσουμε κιολας για να το παρεις
3. 200ευρω οταν βγει. καλα ειναι η το θες πιο φθηνο?
4. οχι απλως beta αλλα ksebeta ειναι αυτο που δοκιμαζεις απο το πρωι και τρεχει και κανονικα.
και η προγιαγια μου αναπηρη στο καροτσακι ειναι αλλα στην κατηφορα τρεχει με 1000.
και για να σταματησει ανοιγει και αλεξιπτωτο και ριχνει και 2 αγκυρες. κομπλε

panosha
09-06-07, 08:44

Κάποιος από το "γνωστό μαγαζάκι που ψωνίζουν όλοι." (δεν είναι δική μου η έκφραση) είπε πως δεν είναι beta αλλά final. :D

Δεν γράφω ποιος γιατί το θέμα δεν είναι προσωπικό.

trambakoulas
09-06-07, 11:16

2. στο χρωστανε και το θες και δωρεαν? σε λιγο θα μας πεις να σε πληρωσουμε κιολας για να το παρεις
4. οχι απλως beta αλλα ksebeta ειναι αυτο που δοκιμαζεις απο το πρωι και τρεχει και κανονικα.
και η προγιαγια μου αναπηρη στο καροτσακι ειναι αλλα στην κατηφορα τρεχει με 1000.

Κάτσε εσύ και πλήρωνε...
Αν έχεις αμφιβολίες ότι τρέχει κανονικά χωρίς προβλήματα πήγαινε στο --------------βάλε search για destinator 7 κατέβασε το δοκίμασε το ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η NGI ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΣΟΥ 200 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ...
Κανονικά έπρεπε να μας πληρώνουν για να χρησιμοποιούμε το Destinatro με τόσα bugs Που έχει.
Κανονικά εσύ δεν πρέπει να το αγοράσεις μόνο 200 euro αλλά 300 γιατί πρέπει να σου αρέσει να σκορπάς το χρήμα

Braker
09-06-07, 11:33
Τι να κάνουμε εμείς εδώ είμαστε λεφτάδες και ρέει το χρήμα :lol:

παζαράδες, φραγκοφονιάδες και μίζεροι αλλού...

και για να μαθαίνεις...ΠΛΗΡΩΝΩ = ΑΠΑΙΤΩ :wink:

trambakoulas
09-06-07, 11:35
Τι να κάνουμε εμείς εδώ είμαστε λεφτάδες και ρέει το χρήμα :lol:

παζαράδες, φραγκοφονιάδες και μίζεροι αλλού...

και για να μαθαίνεις...ΠΛΗΡΩΝΩ = ΑΠΑΙΤΩ :wink:

Καλά τα λές

panosha
09-06-07, 11:36

Κάτσε εσύ και πλήρωνε...
Αν έχεις αμφιβολίες ότι τρέχει κανονικά χωρίς προβλήματα πήγαινε στο ----------------- βάλε search για destinator 7 κατέβασε το δοκίμασε το ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η NGI ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΣΟΥ 200 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ...
Κανονικά έπρεπε να μας πληρώνουν για να χρησιμοποιούμε το Destinatro με τόσα bugs Που έχει.
Κανονικά εσύ δεν πρέπει να το αγοράσεις μόνο 200 euro αλλά 300 γιατί πρέπει να σου αρέσει να σκορπάς το χρήμα
Είσαι κακώς ενημερωμένος.

Οι νόμιμοι χρήστες πιθανώς να το πάρουν δωρεάν.

Το Destinator πωλείται από 80 - 100 ? (πακέτο με νέα συσκευή) έως 149.

Ακόμα κι αν δεν δοθεί δωρεάν στους νόμιμους χρήστες είμαι βέβαιος πως θα έχουμε ικανή έκπτωση.

Τα χρήματα από την αγορά του πάνε στην Destinator Technologies, στην MLS τον αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, ένα ποσοστό στην NGI (που δίνει τον χάρτη της Ελλάδας) και στους υπόλοιπους που μεσολαβούν στην πώληση.

Αφού δεν σου κάνει με τα τόσα bugs βγάλτο κι άσε εμάς τους ηλίθιους να μας αρέσει.

trambakoulas
09-06-07, 11:42
Είσαι κακώς ενημερωμένος.

Οι νόμιμοι χρήστες πιθανώς να το πάρουν δωρεάν.

Το Destinator πωλείται από 80 - 100 ? (πακέτο με νέα συσκευή) έως 149.

Ακόμα κι αν δεν δοθεί δωρεάν στους νόμιμους χρήστες είμαι βέβαιος πως θα έχουμε ικανή έκπτωση.

Τα χρήματα από την αγορά του πάνε στην Destinator Technologies, στην MLS τον αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, ένα ποσοστό στην NGI (που δίνει τον χάρτη της Ελλάδας) και στους υπόλοιπους μου μεσολαβούν στην πώληση.

Αφού δεν σου κάνει με τα τόσα bugs βγάλτο κι άσε εμάς τους ηλίθιους να μας αρέσει.

Αλλο το ηλίθιος (που λες εσύ) και άλλο ο κουβαρντάς (που είπα εγώ)
Αλλωστε απ'ότι βλέπω στο forum υπάρχει και λογοκρισία.Γιατί δεν αφήνετε να φαίνεται το -----------------
Θεωρείτε σωστό αυτό πυ κάνετε?

panosha
09-06-07, 11:45
Εσύ θεωρείς σωστό αυτό που κάνεις ? Έλεος. :evil:

spyrazf1
09-06-07, 11:46
mipos sto en logo site pou eixes grapsei itan gia download tou peiratikou 7?

trambakoulas
09-06-07, 11:48
Εσύ θεωρείς σωστό αυτό που κάνεις ? Έλεος. :evil:

Εγώ τουλάχιστον δεν είπα κανέναν ηλήθιο και δεν έκανα edit σε κανενός το post. ΕΛΕΟΣ

spyrazf1
09-06-07, 11:49
kala ama thelete na malosete yparxoun ta pm ,to msn klp as epistrepsoume sto thema mas kyrioi

panosha
09-06-07, 11:52
Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ και κανέναν ηλίθιο η αλλιώς εδώ και 10.000 ποστ σε σχετικά φόρουμ.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα άλλο επίπεδο χωρίς να δημοσιεύονται links από site με παράνομο λογισμικό.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι επικοινωνίας για όποιον ενδιαφέρεται.

Προσπάθησε να σεβαστείς τον χώρο που σε φιλοξενεί.

eliasxr
09-06-07, 11:55
Irini Imin
O protos anamartitos as riksi ton proto litho.
Kapos etsi then legete.
Coolarete ligo.
Gnomimou ine oti ston kosmo panta tha iparxoun i men ke i the ke afto then tha alaksi.
Tora tha simfonisete mazimou (Pano,Brakes,Gianni) Oti gia na pisis kapion na agorasi kati then ine aftos o sostos tropos.
(Thilathi fonazontastou).Me afton ton tropo petixenoume to antitheto.
To mono prama pou mporo na skefto na kanoume ine na tou poume ti kala prosferonte ke ti tha ine to ofelos tou apo aftin tin praxi.Apo eki ke pera aftos apofasizi.
(Opos ipa Gnomimou ine then thelo kraksimo).
Filika Hlias

trambakoulas
09-06-07, 11:55
Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ και κανέναν ηλίθιο η αλλιώς εδώ και 10.000 ποστ σε σχετικά φόρουμ.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα άλλο επίπεδο χωρίς να δημοσιεύονται links από site με παράνομο λογισμικό.

OK. Οποιος ενδιαφέρετει να δοκιμάσει το Destinator 7 γιά όσο καιρό θέλει χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε 1/2 Euro να μου στείλει pm...Λόγω ανωτέρας βίας

Fox
09-06-07, 13:40

OK. Οποιος ενδιαφέρετει να δοκιμάσει το Destinator 7 γιά όσο καιρό θέλει χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε 1/2 Euro να μου στείλει pm...Λόγω ανωτέρας βίας

Πώς σου φαίνεται η εικόνα να έρθω έξω από το μαγαζί σου και να χαρίζω τα προϊόντα που πουλάς και βγάζεις το ψωμάκι σου ;
Σκέψου ...

grnikolis
09-06-07, 13:45

Τέλεια, αν και δεν είναι σωστό. ΠΡΕΠΕΙ να επιβαρυνθούμε !!!! Πάντως επιτέλους, φαίνεται ότι το Destinator, έστω και ανεπίσημα, θα έχει εφ' εξής τρομερή υποστήριξη.
Λοιπόν:
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το Destinator 7 σε μια από τις συσκευές μου (Samsung ARM9, 400MHz, 7'' LCD, 800x480pixels resolution). Ελπίζω να εξακολουθούν να υφίστανται τα πάρα πολλά bugs που είχε και η 6 ώστε να μου είναι και οικείο. :lol:

Σοβαρά Σχόλια:
α) Όλοι έχουμε μυαλό
β) ΠΡΕΠΕΙ να το χρησιμοποιούμε
γ) Τα ευκόλως εννοούμενα ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΙ
δ) Το καλοκαίρι δεν μπήκε για τα καλά ακόμα. Η θάλασσα είναι σχετικά κρύα ακόμα. Όπως λέει και ο eliasxr, "cool the engines"

Νίκος

Γιάννης
09-06-07, 15:56

Κάτσε εσύ και πλήρωνε...
Αν έχεις αμφιβολίες ότι τρέχει κανονικά χωρίς προβλήματα πήγαινε στο --------------βάλε search για destinator 7 κατέβασε το δοκίμασε το ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η NGI ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΣΟΥ 200 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ...

καλα θα μας τρελανεις τωρα? τρεχει κομπλε η εχει bugs τελικα?

θα περιμενω να το βγαλει επισημα η destinatortechnologies και μετα βλεπουμε
http://www.destinatortechnologies.com/ γιατι η ngi μαλλον δεν φτιαχνει το detinator.

σκορπαω τα λεφτα μου οπου μου αρεσει. τραβας κανενα ζορι με αυτο?

kirileman
09-06-07, 16:51
Ντροπή να χαρακτηρίζετε ο ένας στον άλλον. Μου θυμίζετε εποχές που θέλω να ξεχάσω! Πραγματικά, αν ήταν στο χέρι μου όχι μεμονωμένες λέξεις δεν θα βρίσκατε μετά την υποβολή των κειμένων σας αλλά ούτε τη γειτονιά που μένετε όταν γυρίζετε σπίτι!

Γιάννης
09-06-07, 17:13
εχεις δικιο... με πετυχε σε στραβωμα η αναγνωση του post του τραμπακουλα και το παρακανα.
παρακαλω να σβηστει το παραπανω post, τουλαχιστο οι 3 τελευταιες σειρες.

panosha
09-06-07, 17:30
Μπα για μένα κάνει χιούμορ (αν ερμηνεύω σωστά) ότι χαρακτηρίζω ενώ δεν το έκανα και ταυτόχρονα με έβριζαν 5-6, κάπου αλλού κάποτε. :lol:

PEIRAIWTHS
09-06-07, 17:56
ΓΚΑΖΩΣΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ...ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑ :oops: ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΠΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ 8) 8) .

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 6 ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ.

ΠΑΝΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ 6 ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΔΕΣ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ SITE. :smt066

panosha
09-06-07, 18:19
http://img368.imageshack.us/img368/8749/avatar1003787kb5.gif

Διαβάζω στο myPhone από κάποιον κύριο που άλλοι θέλουν να του κάνουν άγαλμα πως μας πονάει επειδή πληρώνουμε.

Φτάσαμε στο σημείο όταν χρησιμοποιούμε νόμιμα ένα προϊόν και στηρίζοντας συνειδητά την προσπάθεια μιας Ελληνικής εταιρίας στην σωστή χαρτογράφηση της Ελλάδας να θεωρούμαστε ηλίθιοι.

Αλλά απ' ότι βλέπω οι έξυπνοι μας διαβάζουν πολύ καλά.

Εγώ πρέπει να είμαι από τους περισσότερο βλάκες, έχω αγοράσει ήδη τρεις (3) άδειες.

http://img368.imageshack.us/img368/7329/dessinanime131bw3.gif

trambakoulas
09-06-07, 19:38

Εγώ πρέπει να είμαι από τους περισσότερο βλάκες, έχω αγοράσει ήδη τρεις (3) άδειες.

Σκέψου και προβληματίσου...Εγώ δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται καμμία άδεια...Τι έχεις κερδίσει από όλο αυτό και τι έχω χάσει? (λεφτά σίγουρα όχι)

panosha
09-06-07, 19:42
Για να γνωρίζεις τι έχεις χάσει υπάρχει μια προϋπόθεση, να κατανοείς την ύπαρξη του. 8)

zeppelin
09-06-07, 19:43
Ντροπή να χαρακτηρίζετε ο ένας στον άλλον. Μου θυμίζετε εποχές που θέλω να ξεχάσω! Πραγματικά, αν ήταν στο χέρι μου όχι μεμονωμένες λέξεις δεν θα βρίσκατε μετά την υποβολή των κειμένων σας αλλά ούτε τη γειτονιά που μένετε όταν γυρίζετε σπίτι!

Και μετά μου λες εμένα... Μάλλον θα ξαναβάλω τις 3 γραμμές του Γιάννη!

grnikolis
09-06-07, 19:46

Σκέψου και προβληματίσου...Εγώ δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται καμμία άδεια...Τι έχεις κερδίσει από όλο αυτό και τι έχω χάσει? (λεφτά σίγουρα όχι)

:shock: [-X

Γιάννης
09-06-07, 19:56

λεφτα δεν εχασες αλλα την τιμη σου εχεις χασει σιγουρα. 300? ειπαμε κανει?

PEIRAIWTHS
09-06-07, 20:03
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ :wink:

ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!

ΝGI FORUM VS MYPHONE

1)2.00 X)3.50 2)2.40

grnikolis
09-06-07, 20:07
Sorry για το double post αλλά με πρόλαβαν στο edit ο giannis και ο peiraiwths...

:shock: ρε συ trambakoula είπαμε, αλλά [-X κι' έτσι....

Αν ποτέ έλεγα ότι είπες, θα θεωρούσα ότι έχω χάσει δύο σημαντικά πράγματα για κάθε άνθρωπο. Ήθος και αξιοπρέπεια...

Τις συσκευές που χρησιμοποιείς, δεν τις αγοράζεις ? Δηλαδή επειδή το %$%$μένο το software αντιγράφεται δεν τρέχει τίποτα?
Για να είσαι σωστός και ωραίος αγοράζεις το destinator και αν δε σου κάνει με τα bugs που λές ότι έχει, το γυρνάς πίσω και τα "χώνεις" κιόλας σε αυτούς που το πουλάνε...

Και να σου πω και κάτι?
Για να είσαι και πιο ωραίος και μάγκας ΚΑΙ balls carrier.....
Περνάς από την NGi, περν λες, το πρόγραμμα είναι για τα μπάζα και δε γουστάρω να πληρώσω, αλλά πάρτε και ... χ Ευρώ για το δικό σας προιόν και κόπο, το χάρτη. Δεν έχει σημασία το ποσό ούτε βέβαια και θα το δέχονταν, αλλά η κίνηση θα έδειχνε ότι όπως ξέρεις να αποδοκιμάζεις κάτι, έτσι ξέρεις και να επιδοκιμάζεις - στηρίζεις αν μη τι άλλο τον μόχθο μιας Ελληνικής εταιρίας.

panosha
09-06-07, 20:12
Πηγαίνετε εκεί να τους τα πείτε, όπως τα έλεγα εγώ και θα σας πουν όταν θα θα γίνετε ανεπιθύμητοι πως δεν τους ενοχλούσαν όσα γράφετε, αλλά ο τρόπος που τα γράφετε. :-D

giannis1
09-06-07, 20:18
Pε παιδια αφηστε τον θα παει σε αλλο φορουμ και θα λεει οτο πεσαμε να τον φαμε ζωντανο οτι και να του πουμε δεν προκειται να καταλαβει το γιατι πρεπει να αγορασει το d

panosha
09-06-07, 20:20
Ε, την αλήθεια θα πει. :-D

eliasxr
09-06-07, 20:39
File trambakoula
Ego then tha sou tin po giati ke ego poles fores katevazo mp3.(Ara ke ego then ime kaliteros).
Aplos thelo na katsis ke na skeftis ligo irema.
Emena then me enthiaferi kan do Destinator na pai na pnigi.(Ine kseno programa).
Ala apo tin ali exoume kati thikomas ELINIKO ,Exoume kapia atoma apo tin xoramas pou kourazonte na ftiaksoun kati gia mas.(Oxi gia tous ksenous,Etsi kealios afti ine gia ta mpaza,oute pou kseroun pos anikoume stin europaiki enosi).
Sta programatatous oute kan exoun tin elinike glosa.Pio megali pithanotita exi na iparxi i tourkiki ke i kineziki para i dikimas.
Ine poli simantiko filemou na stirizoume tous dikousmas.Opos lei ke i parimia "Papoutsi apo ton toposou ke as ine xiliompalomeno".
Lipon opos legame afti i anthropi pou doulevoun ke mas prosferoun afto pou exis esi ke ego prepi kapos na plirothoune gia na zisoun ke afti.An then plirothoune tha klisoun ke emis tha minoume xoris tipota opos imastan prin 5 xronia ke tha parakalame ton kseno pou mas exoun grameno na mas thosoun prosoxi ke na mas ftiaksoun ton xarti.(Vevea oxi dorean).
Then ksero gia esena ala emena then tha mou arese afto.
Sigoura exoun provlimata i xartes ala pia programata then exoun.
Then thelo na po tipota alo,Pistevo pos katalaves ti thelo na po.
Sorry gia to long post.
Filika Hlias.

giannis1
09-06-07, 20:46
+1000

bbbb
09-06-07, 20:56

Δουλεύεις ή τρως τα λεφτά του μπαμπα?Γιατί αν δούλευες και έβγαζες με κόπο τα προς το ζην,θα μάθαινες να σέβεσαι τον κόπο και την δουλειά των άλλων :roll:
Και εγώ χρησιμοποιώ σπασμένα,αλλά όσο αφορά το χάρτη έχω διαφορετική άποψη.Είναι πολλά τα έξοδα για να βγει ένας αξιόλογος χάρτης και αυτό μόνο η Νgi το ξέρει.Βενζίνες,φαγητό,διαμ νή κτλ.Δεν κάθονται μπροστά από τα Pc τους 5-6 πιτσιρικάδες και πειραματίζονται για να βγάλουν ένα πρόγραμμα :-D

eliasxr
09-06-07, 21:05
bbbb As xalarosoune ligo pistevo pos katalave afto pou ithela na tou po.
As imaste evgeniki toulaxiston ke oxi epithetiki.
To minima pernai kalitera etsi.
:lol:
Filika Hlias

bbbb
09-06-07, 21:12
Έχεις δίκιο.Να σου πω κάτι όμως?Αν έκανε 1000? το πρόγραμμα και έπρεπε για κάθε πόλη που θα έμπαινε στο χάρτη,να πληρώνεις 50-60? το καταλαβαίνω να το χρησιμοποιεί κάποιος παράνομο,γιατί θα μιλάγαμε για ένα ποσό που είναι αρκετά πάνω από το μέσο μισθό του Έλληνα πολίτη.Οταν όμως για παράδειγμα πάει κάποιος στα μπουζούκια και δίνει 200? για να πάρει πρώτο τραπέζι πίστα και τσιγκουνεύεται τα 140 για το χάρτη,ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. :roll:

trambakoulas
09-06-07, 21:36
Έχεις δίκιο.Να σου πω κάτι όμως?Αν έκανε 1000? το πρόγραμμα και έπρεπε για κάθε πόλη που θα έμπαινε στο χάρτη,να πληρώνεις 50-60? το καταλαβαίνω να το χρησιμοποιεί κάποιος παράνομο,γιατί θα μιλάγαμε για ένα ποσό που είναι αρκετά πάνω από το μέσο μισθό του Έλληνα πολίτη.Οταν όμως για παράδειγμα πάει κάποιος στα μπουζούκια και δίνει 200? για να πάρει πρώτο τραπέζι πίστα και τσιγκουνεύεται τα 140 για το χάρτη,ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. :roll:

Υπάρχει μιά ουσιώδης διαφορά...Στα μπουζούκια δεν μπορείς να πας πρώτο τραπέζι πίστα και να μην πληρώσεις... Το Destinator μπορείς να το πάρεις και να μην πληρώσεις...

Υ.Γ.Δεν τρώω τα λεφτά του μπαμπά μιας και δουλεύω εδώ και χρόνια και ούτε τις συσκευές που αλλάζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα τις πληρώνω για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω...

grnikolis
09-06-07, 21:52

Υπάρχει μιά ουσιώδης διαφορά...Στα μπουζούκια δεν μπορείς να πας πρώτο τραπέζι πίστα και να μην πληρώσεις... Το Destinator μπορείς να το πάρεις και να μην πληρώσεις...

Υ.Γ.Δεν τρώω τα λεφτά του μπαμπά μιας και δουλεύω εδώ και χρόνια και ούτε τις συσκευές που αλλάζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα τις πληρώνω για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω...

Το ίδιο σκεφτόταν μάλλον και ο τωρινός κάτοχος του Qtek του Zeppelin. Αφού ήταν εκεί, μπορούσε να το πάρει χωρίς να το πληρώσει. Και το πήρε.....

bbbb
09-06-07, 21:56

Το ίδιο σκεφτόταν μάλλον και ο τωρινός κάτοχος του Qtek του Zeppelin. Αφού ήταν εκεί, μπορούσε να το πάρει χωρίς να το πληρώσει. Και το πήρε.....
Τι συζητάμε τώρα,ο τύπος είναι ο απόλυτος τζαμπατζής :smt044 :smt043
Μεγάλε,πρέπει να έρθει μια μέρα ο εργοδότης σου και να σου πει:"Βρήκα τρόπο να δουλεύεις,χωρίς να σε πληρώνω :-D ή οι πελάτες σου ότι βρήκαν τρόπο να παίρνουν τζάμπα τα εμπορεύματα σου :lol:

YIACHRO
09-06-07, 22:02

ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...

giannis1
09-06-07, 22:22
Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας νομιζω εχουμε κανενα νεο για την κυκλοφορια του d7???

Γιάννης
10-06-07, 00:52
Μεγάλε,πρέπει να έρθει μια μέρα ο εργοδότης σου και να σου πει:"Βρήκα τρόπο να δουλεύεις,χωρίς να σε πληρώνω :-D

μη βαζεις ιδεες...:-D

MAKIS32
10-06-07, 01:18
Μεγάλε,πρέπει να έρθει μια μέρα ο εργοδότης σου και να σου πει:"Βρήκα τρόπο να δουλεύεις,χωρίς να σε πληρώνω :-D ή οι πελάτες σου ότι βρήκαν τρόπο να παίρνουν τζάμπα τα εμπορεύματα σου :lol:

:bow :bow :bow :bow

trambakoulas
10-06-07, 06:26

:bow :bow :bow :bow

Αυτό θα είναι μαγκιά του εργοδότη μου...αν το καταφέρει θα τον παραδεχτώ

npipilos
10-06-07, 11:07
Πάντως εγώ το έχω αγορασμένο. Και για λόγους νομιμότητας (εταιρεία πληροφορικής) αγοράσαμε 3 άδειες. Για τον χάρτη και την δουλεία της NGI δεν μπορώ να πω οτιδήποτε. Πάντως δεν νομίζω ότι θα ξαναπληρωσω κάτι για Destinator δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρόγραμμα. Εκτός και εάν γίνει κάτι (υποστήριξη VGA, οριστική λύση στο χάσιμο στον χάρτη κλπ) πράγμα που δεν το πιστεύω. Εάν τώρα θεωρείς μάγκα έναν τέτοιο εργοδότη και σύννομη μια τέτοια συμπεριφορά τι να πω Εγώ σαν εργοδότης δεν θα το έκανα. Έχω όμως διώξει άτομο που προσπάθησε να πουλήσει (υπό μορφή εξυπηρέτησης) σπασμένο πρόγραμμα

After
10-06-07, 12:15
Έχω όμως διώξει άτομο που προσπάθησε να πουλήσει (υπό μορφή εξυπηρέτησης) σπασμένο πρόγραμμα

underground παρεμποριο :lol: :lol: :lol: :lol:

VANDAMME
16-06-07, 14:09
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΜΙΟ550 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ POCKET PC!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 7 ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ????ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΤΟ PN ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΟ 6!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ PN ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΔΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ!ΣΤΟ 6 ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΑΠ'ΤΑ 3!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΙΚ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΔΟ ΕΙΜΑΙ!ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΝΟΜΑΙ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 7?ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΙΘΕΥΤΩ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ??ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

panosha
16-06-07, 14:26
Το 7 δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα πουθενά στον κόσμο. Ταχύτερη (χρονικά) Σύντομη (χιλιομετρικά).

Insomniac
16-06-07, 14:33
Ανεπισημα για pda μονο το εχω δει παντως...

VANDAMME
16-06-07, 14:40
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΠΧ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

panosha
16-06-07, 18:10
Εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω και τα δύο και να κάνω τις δοκιμές μου. :D

Αν θέλεις γράφε με μικρά (Ελληνικά). ;-)