PDA

Επιστροφή στο Forum : ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

makedon
09-12-05, 15:40
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ IPAQ H4150 ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΕΡΙ GPS KAI NAVIGATION ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DESTINATOR. ΕΨΑΞΑ, ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ NGI ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ PN.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΩΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ - ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ DRIVEME.GR ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ DESTINATOR Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΝΤΩΣ - ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ' ΑΥΤΟ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ (99% ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΙ 100% ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ).

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟ DESTINATOR PN ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ).

maximi01
09-12-05, 18:28
Είμαι κατάπληκτος από την ταχύτητα που διαδίδεται η πληροφορία και τα νέα.
Σκόπευα να το ανακοινώσω από Δευτέρα αλλά με πρόλαβες.
Πράγματι αυτός θα είναι ο νέος χάρτης του Destinator PN με μία μόνο παρατήρηση: Εξαιρώντας Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, στις υπόλοιπές πόλεις δεν έχουμε ακόμη περάσει τις πληροφορίες για τις μονοδρομήσεις και την αρίθμηση. Θα γίνει στην επόμενη έκδοση. Πάντως σ’ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Περισσότερα για το DriveMe από Δευτέρα ... !

Herc
10-12-05, 17:57
Λίγο πολύ ... το είχες αναφέρει:

Με ευχαρίστηση και δεν το κρύβω, με ιδιαίτερη περηφάνια για το R&D τμήμα μας, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα το ανανεωμένο site Driveme της FORTHNET στο i-Mode λειτουργεί με τον MapServer και τους χάρτες της NGI. Πρόκειται για ένα engine που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τους τεχνικούς μας και για το οποίο θα σας πούμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.
Με το engine αυτό οι τεχνικοί της FORTHNET δημιούργησαν το νέο αυτό site.
Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε i-Mode μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις και παρατηρήσεις. Θα το χαρούμε ιδιαίτερα
Με το post αυτό διευρύνουμε και τα θέματα του forum με κεντρικό πυρήνα πάντοτε τις τεχνολογίες που καλύπτει ο τομέας της Γεωπληροφορικής.

maximi01
10-12-05, 19:01
Αυτή την φορά όμως μιλάμε για το www.driveme.gr και όχι για το driveme στο i-mode

makedon
12-12-05, 17:20
ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΕ ΜΒ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΜΝΗΜΗ.

zeppelin
12-12-05, 17:36
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγοραστεί μεγαλύτερη κάρτα μνήμης. Ο χάρτης μας έγινε 29 ΜΒ.

yorkal
12-12-05, 19:21
Αν έρθουν ριστούγεννα και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ :twisted: τους νέους χάρτες και το ΡΝ , τότε θα θυμώσω πολύ :twisted: :twisted: .......ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

MAKIS32
12-12-05, 23:33
Αν έρθουν ριστούγεννα και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ :twisted: τους νέους χάρτες και το ΡΝ , τότε θα θυμώσω πολύ :twisted: :twisted: .......ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Φιλε yorkal δεν θα χρειαστει, την αλλα εβδομαδα θα τα εχεις και τα δυο. :wink: :wink:

yorkal
13-12-05, 19:37
Λοιπόν.......έχουμε και λέμε Τρίτη και 13(σήμερα)μπρρρρρρρρρρ......+ 1 εβδομάδα=7μερες...μας κάνουν 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ .....πάρα πάνω ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....τάκούτε εσείς της NGI ?????? :evil: :evil:
'Αντε γιατί αλλίώς θα πω στο Άη Βασίλη που είναι φίλος μου , να μην σας φέρει ΤΙΠΟΤΑ την Πρωτοχρονιά και θα :cry: :cry: με μαύρο δάκρυ.

daspan
26-12-05, 00:15
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγοραστεί μεγαλύτερη κάρτα μνήμης. Ο χάρτης μας έγινε 29 ΜΒ.

θαθελα να μου πείτε τι να ζητήσω από χάρτες και εγκατάσταση στο ΜΙΟ 168 που θα μου έρθει μάλλον την τρίτη 27/12 (από Γερμανό), ώστε να είναι πλήρως αναβαθμισμένο.

zeppelin
27-12-05, 16:26
Το Destinator 3 με τους χάρτες 2005.Q1 είναι ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί. Σύντομα θα κυκολοφρήσει το Destinator PN με χάρτες 2005.Q4

lakis
27-12-05, 17:09
Το Destinator 3 με τους χάρτες 2005.Q1 είναι ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί. Σύντομα θα κυκολοφρήσει το Destinator PN με χάρτες 2005.Q4

Αυτό το σύντομα ... Καταλαβαίνεις είμαστε σαν μικρά παιδιά τώρα ... :) :) :)

daspan
30-12-05, 13:59

όντως το πακέτο είχε το destinator 3 version 2005 Q1 3119 Gr
το πήρα από Γερμανό 499 ευρώ σε 36 δόσεις (σύνολο θα μου κοστίσει 590 ευρώ περίπου)
εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως πηγαίνοντας στον Γερμανό στο Μεσολόγγι ήθελαν να μου χρεώσουν την εξωτερική κεραία και τα ακουστικά επί πλέον σαν να μην τα περιελάμβανε το πακέτο αγοράς.
στη συνέχεια με κορόιδευαν από αύριο σε αύριο πως θα το παραλάβουν για 2 περίπου βδομάδες.
πα πήρα κι εγώ στο κρανίο και πήγα στο Αγρίνιο (30 χλμ πιο μακριά απ το Μεσολόγγι) πάλι σε Γερμανό και το πήρα εκεινη την στιγμή.
ο δε πωλητής στο Αγρίνιο εξυπηρετικότατος και ενημερωμένος με το αντικείμενο.
θα σας παρακαλούσα όταν κυκλοφορήσει η αναβάθμιση του προγράμματος να ειδοποιηθώ κι εγώ για να την εγκαταστήσω.
και πάλι σας ευχαριστώ φίλοι μου για την βοήθειά σας...
καλή χρονιά ευτυχισμένη και γιομάτη χαρά και υγεία...
σ ευχαριστώ φίλτατε zeppelin για τις τόσο και τόσες χρήσιμες πληροφορίες σου...
τώρα με την σειρά μου κι εγώ : ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΤΕΣ???
(ναι,ξέρω... ας μάθω τους παλιούς πρώτα ε?)

Savids
02-01-06, 17:19
Εάν βγουν οι νέοι χάρτες πώς μπορούμε να τους προμηθευτούμε και με ποιό κόστος;

Εχω τους 2005.Q1.3119 (Greek) αν θυμάμαι καλά.

zeppelin
03-01-06, 11:42
Οι χάρτες 2005.Q4 θα λειτουργούν μόνο σε Destinator PN. Οι χρήστες του Destinator 3 θα μπορούν να αγοράσουν μία άδεια χρήσης Destinator PN μόνο με 49€ με ΦΠΑ (κανονική τιμή Destinator PN 169€ με ΦΠΑ)

geovass
03-01-06, 17:15
Οι χάρτες 2005.Q4 θα λειτουργούν μόνο σε Destinator PN. Οι χρήστες του Destinator 3 θα μπορούν να αγοράσουν μία άδεια χρήσης Destinator PN μόνο με 49? με ΦΠΑ (κανονική τιμή Destinator PN 169? με ΦΠΑ)

Και ποτε με το καλο Νικο?

geovass
03-01-06, 17:16
Αστο Νικο, ειδα αυτο http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=405