PDA

Επιστροφή στο Forum : Προς maxim για το θέμα Αναβάθμισης χαρτών του D3 σε PN

mdenax
08-12-05, 07:16
Εγω δεν συμφονώ με την αποψη του Maxim01 μιας και αγορασα σχετικά πρόσφατα το ACER n35 με το Destinator3.Αν και θα κάνω την αναβάθμιση σε PN μιάς και το χρειάζομαι δεν μ αρέσει καθόλου αυτή η "εκβιαστική" πολιτική της εταιρείας οτι είτε αναβαθμίζεται είτε μένετε κεκρέμαστει.Και το λέω αυτό γιατί αγόρασα το Destinator έχοντας διαβάσει το Forum και περιμένοντας οτι θα βγεί καινούργιος χάρτης με μεγαλύτερη κάλυψη,μιας και μένω επαρχία.
Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά αυθεντικό πρόγραμμα Ελληνικής εταιρείας και μιας και δουλεύω και εγω στο χώρο της Πληροφορικής καταλαβαίνω οτι εμείς σπρώχνουμε με αυτές τις συμεριφορές τον κόσμο στην πειρατεία.
Γιατί οπως είπα και πιο πάνω εγω τα 50 η Χ ευρώ που θα έχει το PN θα τα δώσω αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα και διάθεση να ξαναπληρώσουν κατι που πρόσφατα αγόρασαν.

maximi01
08-12-05, 13:19
Κατ’ αρχάς δεν υπήρχε λόγος να ανοίξεις καινούργιο thread. Θα απαντούσα ούτως ή άλλως. Για την οικονομία μάλιστα του forum θα ζητήσω από τον moderator να τα μεταφέρει στην θέση που έχει ανοίξει η συζήτηση.
Δηλώνω και πάλι ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση εκβιασμού για ένα πολύ απλό λόγο. Το πλήθος αυτών που αγόρασαν στο τελευταίο διάστημα δεν είναι και τόσο τρομερό ώστε να περιμένουμε να κερδίσουμε από τα 42 ευρώ (50 έχει με ΦΠΑ), τα οποία μάλιστα μοιράζονται σε όλο το κύκλωμα διανομής.
Ειδικά όσοι αγόρασαν ACER επωφελήθηκαν από μία ιδιαίτερη χαμηλή τιμή επειδή το bundle έγινε στην Γερμανία και αγνόησαν τα θέματα υποστήριξης και αναβάθμισης. Με δική μας πρωτοβουλία συμπεριλάβαμε και τα ACER στο ίδιο καθεστώς, απόδειξη ότι το οι χρήστες του αντιμετώπισαν αρχικά πρόβλημα στο άνοιγμα λογαριασμού αναβάθμισης και ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.
Από την πλευρά μου θέλω να πω ότι νοιώθω μία απογοήτευση με την στάση σας. Εκ των πραγμάτων το Destinator με τους ήδη υπάρχοντες χάρτες έχει μία σχεδόν μονοπωλιακή θέση στην Ελληνικά αγορά και παρόλα αυτά προσπαθούμε ότι είναι καλύτερο για σας (χαμηλώνοντας μεταξύ άλλων συνεχώς το κόστος).
Κλείνοντας θέλω να πω ότι παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε, χωρίς όμως να δεσμευόμαστε, να δοθεί μία όσο το δυνατόν ευνοϊκότερη λύση γίνεται για όσους αγόρασαν ή θα αγοράσουν τους δύο τελευταίους μήνες το D3. Αυτά προς το παρόν

mdenax
08-12-05, 14:05
Απο απροσεξία ανοιξα καινούργιο Thread οπότε καλύτερα να μεταφερθεί.
Οπως είπα και προηγουμένος θα αγοράσω την αναβάθμιση σε PN αλλα πιστεύω οτι θα έπρεπε αυτή την τελευταία αναβάθμιση του χάρτη να την βγάζατε και για το 3. Απο αυτά που λέγατε στο Forum αυτή την εντύπωση μου είχατε δώσει.
Anyway Thanks για την απάντηση maxim