Επιστροφή στο Forum : ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ
Επειδή έγραψα σε άλλο topic,κάτι που αφορά τους χρήστες των pna το ξαναγράφω εδώ και αν θέλουν οι admin ας το σβήσουν το άλλο offtopic:
Δώστε το 6 στους χρήστες των pna.Kαι οκ να καταλάβω ότι δεν έγιναν όλες οι δοκιμές.Αλλά θεωρώ αδιανόητο να έχουν δοθεί εδώ και 3 μήνες τα χρήσιμα-αγαπημένα στους χρήστες των pda και όχι στα pna.Δεν μπορείτε να γράφετε ότι υποστηρίζετε και τα pna και τόσο καιρό να μην βρίσκεται ένας φιλότιμος υπάλληλος της ngi να τα κάνει extract και να τα περάσει στο λογαριασμό των pna χρηστών.Και οκ εγώ έχω την τύχη να έχω και pda και κάνω την εγκατάσταση,με τους υπόλοιπους χρήστες που δεν έχουν τι γίνεται?
Γιατί λοιπόν αυτό το "ρίξιμο" στους χρήστες τους?
Επειδή έγραψα σε άλλο topic,κάτι που αφορά τους χρήστες των pna το ξαναγράφω εδώ και αν θέλουν οι admin ας το σβήσουν το άλλο offtopic:
Δώστε το 6 στους χρήστες των pna.Kαι οκ να καταλάβω ότι δεν έγιναν όλες οι δοκιμές.Αλλά θεωρώ αδιανόητο να έχουν δοθεί εδώ και 3 μήνες τα χρήσιμα-αγαπημένα στους χρήστες των pda και όχι στα pna.Δεν μπορείτε να γράφετε ότι υποστηρίζετε και τα pna και τόσο καιρό να μην βρίσκεται ένας φιλότιμος υπάλληλος της ngi να τα κάνει extract και να τα περάσει στο λογαριασμό των pna χρηστών.Και οκ εγώ έχω την τύχη να έχω και pda και κάνω την εγκατάσταση,με τους υπόλοιπους χρήστες που δεν έχουν τι γίνεται?
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ PNA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?????????
Den eixa pote PNA gia na xerw tis arxes leitourgias tous.
Bohthhse me ligo ..
H erwthsh mou exei na kanei me to pws anevazeis ta POIS mesa se afta..
Den to kaneis mesw USB h me kapoio paraplhsio tropo? H den exei tetoia dinatotita..?
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ PNA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?????????
H διαφορά είναι ότι έχει δοθεί στους χρήστες των pda το 6 και εμείς ακόμη περιμένουμε.Και στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά χρήσιμα σημεία,όπως speedcams,dangerous points και κάποια άλλα σημεία που συγκέντρωσαν διάφοροι χρήστες τα οποία διατίθενται από την ngi σε μορφή που δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι χρήστες των pna.Είναι κρίμα να σου λένε οι υπεύθυνοι του forum αγόρασε pna γιατί είναι καλύτερο και να μην έχεις την ίδια υποστήριξη με τους χρήστες των pda.
Kαι οκ συμφωνώ πως ο zeppelin έχει πει πολλές φορές,όποιος θέλει να περάσει από τα γραφεία της ngi για να εξυπηρετηθεί.Αλλά υπάρχουν και οι χρήστες στην επαρχία,που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα.
Den eixa pote PNA gia na xerw tis arxes leitourgias tous.
Bohthhse me ligo ..
H erwthsh mou exei na kanei me to pws anevazeis ta POIS mesa se afta..
Den to kaneis mesw USB h me kapoio paraplhsio tropo? H den exei tetoia dinatotita..?
Ακριβώς έτσι είναι.Το πρόγραμμα βρίσκεται εγκατεστημένο στην κάρτα και η δομή των αρχείων για το destinator nd είναι σαν του 6.
Συνδέεις το pna μέσω active sync και αντιγράφεις τα αρχεία .dat και .bmp στο φάκελο favorites και τα .wav στο φάκελο voices.H μπορείς να βάλεις την κάρτα σε card reader και να κάνεις την ίδια δουλειά.Η ένσταση μου λοιπόν έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο λογαριασμό μας η ngi διαθέτει μόνο .cab αρχείο που δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε pna.Και το ζήτημα δεν είναι ότι αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει τα αρχεία σε dat και bmp,αλλά γιατί η ngi δεν φροντίζει εγκαίρως για όλους τους πελάτες της.
H διαφορά είναι ότι έχει δοθεί στους χρήστες των pda το 6 και εμείς ακόμη περιμένουμε.
Αν μου επιτρέπεται μια παρέμβαση.
Το destinator v6, v7, v2010 ή ότι άλλο, για τα PDAs, είναι ένα τυπικό προϊόν. Ένα build αρκεί για όλα τα PDAs (άντε δύο builds για WM3, WM5). Αντίθετα, η όποια έκδοση του για PNAs ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Κανονικά, πρέπει να γίνεται build, για κάθε ένα PNA, κάτι που συμβαίνει για κάποια PNAs ενώ για άλλα, όχι! Μόνο έτσι, το destinator μπορεί να αξιοποιεί τις ιδιαιτερότητες και λειτουργίες σε ότι αφορά στο hardware ενός εκάστου PNA.
Για παράδειγμα, ρώτησες κάπου να στην λειτουργία πεζού, ο χάρτης περιστρέφεται. Το destinator 6, αν δε κάνω λάθος, δεν έχει buttons περιστροφής του χάρτη. Την λειτουργία αυτή όμως την υποστηρίζει κάποιο PNA (Altina A600 και ίσως και άλλα) με τα hardware buttons που έχει επάνω του. Αυτό όμως γίνεται ΜΟΝΟ με το build που δίνει ο κατασκευαστής με αυτό. Άλλες εκδόσεις του destinator για PNAs (ND, DS, OP, AG) αλλά ακόμα και η γενική Demo version 6 για PNAs ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
Έχεις ίσως διαβάσει κατά καιρούς να γράφεται ότι "η συσκευή έχει σχεδιαστεί για το destinator". Αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές, αν αναλογιστείς ότι οι ίδιες συσκευές κυκλοφορούν στο εξωτερικό με άλλο software. Το σωστότερο νομίζω, είναι ότι οι συσκευές αυτές, έχουν destinator που είναι build για αυτές συγκεκριμένα.
H NGi, είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να τα "χώνεις" για το αν υπάρχει έκδοση του Destinator 6 για το PNA σου. Γενικά την ευθύνη για αυτό την έχουν με σειρά σπουδαιότητας:
- Destinator + Κατασκευαστής του PNA
- Αντιπρόσωπός του PNA στην Ελλάδα
- Αντιπρόσωπος του Destinator στην Ελλάδα, και μετά ΙΣΩΣ
- NGi (θα έλεγα μόνο σε ρόλο μοχλού πίεσης σε κάποιον από τους παραπάνω).
Sorry για το μακροσκελές post,
Φιλικά,
Νίκος
H διαφορά είναι ότι έχει δοθεί στους χρήστες των pda το 6 και εμείς ακόμη περιμένουμε.
Το destinator v6, v7, v2010 ή ότι άλλο, για τα PDAs, είναι ένα τυπικό προϊόν. Ένα build αρκεί για όλα τα PDAs (άντε δύο builds για WM3, WM5). Αντίθετα, η όποια έκδοση του για PNAs ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Κανονικά, πρέπει να γίνεται build, για κάθε ένα PNA, κάτι που συμβαίνει για κάποια PNAs ενώ για άλλα, όχι! Μόνο έτσι, το destinator μπορεί να αξιοποιεί τις ιδιαιτερότητες και λειτουργίες σε ότι αφορά στο hardware ενός εκάστου PNA.
Για παράδειγμα, ρώτησες κάπου να στην λειτουργία πεζού, ο χάρτης περιστρέφεται. Το destinator 6, αν δε κάνω λάθος, δεν έχει buttons περιστροφής του χάρτη. Την λειτουργία αυτή όμως την υποστηρίζει κάποιο PNA (Altina A600 και ίσως και άλλα) με τα hardware buttons που έχει επάνω του. Αυτό όμως γίνεται ΜΟΝΟ με το build που δίνει ο κατασκευαστής με αυτό. Άλλες εκδόσεις του destinator για PNAs (ND, DS, OP, AG) αλλά ακόμα και η γενική Demo version 6 για PNAs ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
Έχεις ίσως διαβάσει κατά καιρούς να γράφεται ότι "η συσκευή έχει σχεδιαστεί για το destinator". Αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές, αν αναλογιστείς ότι οι ίδιες συσκευές κυκλοφορούν στο εξωτερικό με άλλο software. Το σωστότερο νομίζω, είναι ότι οι συσκευές αυτές, έχουν destinator που είναι build για αυτές συγκεκριμένα.
H NGi, είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να τα "χώνεις" για το αν υπάρχει έκδοση του Destinator 6 για το PNA σου. Γενικά την ευθύνη για αυτό την έχουν με σειρά σπουδαιότητας:
Φιλικά,
Νίκος
Παλι εγραψες ΝΙΚΟΛΑ
Φιλικά,
Νίκος
Έχεις δίκιο και αν διαβάσεις προσεκτικά το πρώτο μου ποστ θα δεις ότι παραβλέπω το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί ακόμη το 6 και επιμένω στα userspoi.Θέλω την επίσημη απάντηση της Ngi σε αυτό το σημείο.Προσωπικά σε όσους χρήστες ρώτησαν για τα userspoi και η μόνη απάντηση ήταν "πέρνα από την ngi"ή "θα τα δώσουμε σύντομα",έχω στείλει pm με λινκ και λεπτομερείς οδηγίες για το πέρασμα των αρχείων αυτών.
Ευχαριστούμε για την φιλότιμη προσπάθειά σου να ανεβάζεις τα αρχεία.
Αλλά αφού μπορούμε να το κάνουμε εμείς ως απλοί χρήστες για να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την γνώση,γιατί η ngi δεν το κάνει για τα προϊόντα που πουλάει στην σελίδα της?
.....Αλλά αφού μπορούμε να το κάνουμε εμείς ως απλοί χρήστες για να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την γνώση,γιατί η ngi δεν το κάνει για τα προϊόντα που πουλάει στην σελίδα της?
Τώρα σ'αυτό, εγώ, δεν έχω απάντηση και ούτε νομιμοποιούμε να δώσω... Ίσως έχεις δίκιο... :wink:
Σκέφτομαι όμως, γραπτά...
- Μπορούμε να ζητάμε δραστηριοποίηση από την NGi για τα userpois, μιας και δεν είναι τμήμα του βασικού προιόντος, αλλά αξιολογώτατες προσπάθειες τρίτων? Αν δε βγει update για τα speedcams για παράδειγμα για έξη μήνες ας πούμε ?
- H NGi ως map vendor της Destinator Technologies για το λογισμικό Destinator είναι αυτή που πρέπει να υποστηρίξει το προϊόν? Γιατί όχι οι αντιπρόσωποι π.χ. των συσκευών, που λογικά γνωρίζουν και πως να γίνεται χωρίς κόπο το update?
- Πολλά επιτυχημένα προϊόντα παγκοσμίως μεταξύ αυτών και προγράμματα και συσκευές πλοήγησης, έχουν "ανεπίσημα" forums χρηστών όπου χρήστες αλληλοβοηθούνται. Το forum της NGi, είναι ας πούμε το επίσημο forum του Destinator, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί και να βοηθούμε όπως, όσο, όταν μπορούμε, όπως πολύ πολύ σωστά πράττεις και εσύ.
Φιλικά,
Νίκος
.....Αλλά αφού μπορούμε να το κάνουμε εμείς ως απλοί χρήστες για να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την γνώση,γιατί η ngi δεν το κάνει για τα προϊόντα που πουλάει στην σελίδα της?
Τώρα σ'αυτό, εγώ, δεν έχω απάντηση και ούτε νομιμοποιούμε να δώσω... Ίσως έχεις δίκιο... :wink:
Σκέφτομαι όμως, γραπτά...
- Μπορούμε να ζητάμε δραστηριοποίηση από την NGi για τα userpois, μιας και δεν είναι τμήμα του βασικού προιόντος, αλλά αξιολογώτατες προσπάθειες τρίτων? Αν δε βγει update για τα speedcams για παράδειγμα για έξη μήνες ας πούμε ?
- H NGi ως map vendor της Destinator Technologies για το λογισμικό Destinator είναι αυτή που πρέπει να υποστηρίξει το προϊόν? Γιατί όχι οι αντιπρόσωποι π.χ. των συσκευών, που λογικά γνωρίζουν και πως να γίνεται χωρίς κόπο το update?
- Πολλά επιτυχημένα προϊόντα παγκοσμίως μεταξύ αυτών και προγράμματα και συσκευές πλοήγησης, έχουν "ανεπίσημα" forums χρηστών όπου χρήστες αλληλοβοηθούνται. Το forum της NGi, είναι ας πούμε το επίσημο forum του Destinator, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί και να βοηθούμε όπως, όσο, όταν μπορούμε, όπως πολύ πολύ σωστά πράττεις και εσύ.
Φιλικά,
Νίκος
Συμφωνώ.Σαφώς και δεν είναι υποχρεωμένη η ngi να τα δίνει,αλλά όταν τύχει και τα δώσει να μην γίνονται διακρίσεις.Σε αυτό και μόνο διαφωνώ και σε τίποτε άλλο.500eyro δίνει ο χρήστης του pda,το ίδιο και του pna και πρέπει όλοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.Η όλοι ή κανένας είναι η γνώμη μου.Ελπίζω αύριο που ανοίγει η επίχειρηση να πάρω την τόσο απλή απάντηση που γυρεύω. 8)
Κάνε ίσως λίγο παραπάνω υπομονή για την απάντηση που ζητάς, γιατί είναι και η CeBIT εν εξελίξει... Κάποιοι βρίσκονται στο Αννόβερο τις μέρες αυτές... :wink:
ΕΠΙΤρΕΛΟΥΣ
Το Destinator 6.1 είναι εδώ http://www.elasyn.gr/forum/viewtopic.php?p=914#914
για χρηστες PNA TiBo S1000 & A1000 αλλα πιστευω και για ολα τα αλλα!
και ειναι super!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.