Επιστροφή στο Forum : Agora kainourgias siskevis
kalimera: an kai den eimai kai poli gnostis twn syskevwn aftwn tha ithela na rwthsw ti gnwmi sas gia to Tibo s1000 & ATLASNAVI AN-400 GPS. poia na agoraso apo tis dio? iparxi kapia alli kalliteri sthn idia aksia peripou? Telos milame gia sketo ploigw.
efxaristw.
kalimera: an kai den eimai kai poli gnostis twn syskevwn aftwn tha ithela na rwthsw ti gnwmi sas gia to Tibo s1000 & ATLASNAVI AN-400 GPS. poia na agoraso apo tis dio? iparxi kapia alli kalliteri sthn idia aksia peripou? Telos milame gia sketo ploigw.
efxaristw.
Το Tibo που γνωρίζω είναι πολύ καλή συσκευή. :wink:
efxaristw.
Το μέγεθος των 4'' στη οθόνη είναι δεσμευτικό ή θα σου έκανε και με μεγαλύτερη? (7'') ? Πάντα στην ίδια αξία περίπου, μιλάμε...
Κατά πρώτον καλώς σας βρήκα. :D
Κατά δεύτερον κι εγώ είμαι στο δίλημμα πια συσκευή, ανάμεσα σε αυτές τις δύο, να διαλέξω.
Το tibo είναι ας το πω η σταθερή αξία και το atlas η νέα δύναμη. Το atlas έχει το πλεονέκτημα του destinator 6 και το μειονέκτημα της νέας προσπάθειας στο χώρο.
Διάβασα όλα τα θέματα που είναι σχετικά αλλά ομολογώ ότι έμπλεξα περισσότερο. Οι πιο έμπειροι για βοηθήστε έναν νεό στο χώρο να επιλέξει.
Ευχαριστώ.
. Οι πιο έμπειροι για βοηθήστε έναν νεό στο χώρο να επιλέξει.
Ευχαριστώ.
Όσο έμπειρος και να είναι κανείς, δεν είναι δυνατό να έχω δοκιμάσει όλες τις συσκευές. Προσωπικά, θα πρότεινα να ζητήσεις να δοκιμάσεις τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν. Έτσι η όποια απόφαση θα είναι με βάση τη δική σου γνώμη...
Sas euxaristo olous alla den nomizo pos mporo apo osa mou eipate na katalikso kapou. Oso afora to megethos tou display ean tha ine 4' h 7' fisika tha protimousa to 7" arki na ine to ido kalo mixanima san ena apo ta dio pou proanefera
mastoris than.
17-03-07, 20:55
Sas euxaristo olous alla den nomizo pos mporo apo osa mou eipate na katalikso kapou. Oso afora to megethos tou display ean tha ine 4' h 7' fisika tha protimousa to 7" arki na ine to ido kalo mixanima san ena apo ta dio pou proanefera
...νομίζω φίλε μου ότι με οθόνη 7", χάνεις την φορητότητα, που σου παρέχει ένα μηχανάκι με 3-4", αν αυτό βέβαια δεν σε ενδιαφέρει αλλάζει το πράγμα. Άποψή μου είναι να βρεις ένα ppc που σου αρέσει και σε ικανοποιεί η χρήση και η λειτουργία του, εξάλλου ο μέσος χρήστης, φαντάζομαι, ότι χρησιμοποιεί μόνον το 30% (μήπως λέω και πολλά) των δυνατοτήτων του ppc του.
Exis dikio ara ean minoume stis arxikes mou epiloges pies apo tis dio tha me simvoulevate na agoraso?
mastoris than.
17-03-07, 21:18
Exis dikio ara ean minoume stis arxikes mou epiloges pies apo tis dio tha me simvoulevate na agoraso?
...με μια πρώτη ματιά, θα επέλεγα το atlas, με μόνη ένσταση την ύπαρξη εξωτ. κεραίας και στα θετικά θα έλεγα την οθόνη philips. Αυτά είναι προσωπική εκτίμηση και μόνον για pna.
...νομίζω φίλε μου ότι με οθόνη 7", χάνεις την φορητότητα....
Τη φορητότητα, δεν τη χάνεις Θανάση, αν η συσκευή διαθέτει μπαταρία. Στην τσέπη ναι, λογικά δε χωράει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να την έχεις μαζί σου, από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, στο βουνό, στη θάλασσα ή όπου αλλού θέλει κάποιος... Η δυνατότητα απεικόνισης όμως πληροφοριών σε 800x480 ανάλυση, δε παίζεται...
φιλικά,
Νίκος
Τη φορητότητα, δεν τη χάνεις Θανάση, αν η συσκευή διαθέτει μπαταρία. Στην τσέπη ναι, λογικά δε χωράει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να την έχεις μαζί σου, από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, στο βουνό, στη θάλασσα ή όπου αλλού θέλει κάποιος... Η δυνατότητα απεικόνισης όμως πληροφοριών σε 800x480 ανάλυση, δε παίζεται...
φιλικά,
Νίκος
Πάντως με μιά 6άρα συσκευή στα χέρια δεν κόβεις βόλτες στην Πράγα, όπως πρόσφατα μου χρειάστηκε ! :lol:
euxaristo
Kai oi dio siskeves pou skeftomoun exoun to ido megethos display kai to idio kostos ara to dilima mou sinexizete mias kai i mia exi philips othoni alla i alli (TIBO) exi input DIVX kai alla kaloudia opos esoteriki keraia.....Mallon tha prepi na pao na tis do kai tis dio apo konta.
euxaristo pantos gia ti voithia
Πάντως με μιά 6άρα συσκευή στα χέρια δεν κόβεις βόλτες στην Πράγα, όπως πρόσφατα μου χρειάστηκε ! :lol:
Αν βάλεις μια σοβαρή φωτογραφική μηχανή, κανά-δυό φακούς για αυτή, ένα τριποδάκι, μια βιντεοκάμερα με μία-δύο extra μπαταρίες, κασέτες και τους φορτιστές αυτών, που κουβαλάω συνήθως εγώ μαζί, όταν εκδράμω δια τουρισμό (τελευταίως λίαν σπανίως) :(, το 7άρι βολεύεται ωραιότατα :wink:
φίλε πριν αποφασίσες για pna,θα σου αναφέρω 2 λειτουργίες που ίσως χρειαστείς και δεν μπορείς να κάνεις.ελπίζω ο pna master grnikolis να έχει την λύση.
1.δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση βάζοντας τις συντεταγμένες ενός σημείου.μου χρειάστηκε πριν λίγο και ευτυχώς,είχα και το pda μαζί μου.
2.σχετικό με το πρώτο.αν σχεδιάζεις διαδρομές εκτός δρόμου,δεν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις πρόγραμμα για αυτή την δουλειά.
φίλε πριν αποφασίσες για pna,θα σου αναφέρω 2 λειτουργίες που ίσως χρειαστείς και δεν μπορείς να κάνεις.ελπίζω ο pna master grnikolis να έχει την λύση.
1.δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση βάζοντας τις συντεταγμένες ενός σημείου.μου χρειάστηκε πριν λίγο και ευτυχώς,είχα και το pda μαζί μου.
2.σχετικό με το πρώτο.αν σχεδιάζεις διαδρομές εκτός δρόμου,δεν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις πρόγραμμα για αυτή την δουλειά.
:roll: :roll: :roll:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα bbbb και λοιποί φίλοι,
αν και κολακευτικός οφείλω να ομολογήσω, αποτάσσομαι του χαρακτηρισμού master... στο νήπιο είμαι ακόμα... :)
Για το πρώτο που ρωτάς, να σου είμαι ειλικρινής δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, και δεν το έχω κοιτάξει στις εκδόσεις του destinator για pna. Επιφυλάσσομαι να το δω και να σου πώ.
Το δεύτερο, γίνεται, στο πλείστο των PNAs, με το ozi explorer, memory map, path away και λίγο πείραγμα στο μηχανάκι ;)
Φιλικά,
Νίκος
φιλικά,
Νίκος
Εχω δει στο χερι 12αρα.Στο χερι ,οχι στα χερια!!!!(laptoπακι)
Εχω δεί Ιταλό με μοτοσυκλέτα Susuki DR 250 μέ βάση - ιδιοκατασκευή να κουβαλάει ιστιοσανίδα με πανί πάνω από το κεφάλι του, ταξιδεύοντας από Πάτρα γιά Πειραιά με προορισμό την Πάρο. :-D
Εχω δεί Ιταλό με μοτοσυκλέτα Susuki DR 250 μέ βάση - ιδιοκατασκευή να κουβαλάει ιστιοσανίδα με πανί πάνω από το κεφάλι του, ταξιδεύοντας από Πάτρα γιά Πειραιά με προορισμό την Πάρο. :-D
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν και κολακευτικός οφείλω να ομολογήσω, αποτάσσομαι του χαρακτηρισμού master... στο νήπιο είμαι ακόμα... :)
Για το πρώτο που ρωτάς, να σου είμαι ειλικρινής δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, και δεν το έχω κοιτάξει στις εκδόσεις του destinator για pna. Επιφυλάσσομαι να το δω και να σου πώ.
Το δεύτερο, γίνεται, στο πλείστο των PNAs, με το ozi explorer, memory map, path away και λίγο πείραγμα στο μηχανάκι ;)
Φιλικά,
Νίκος
Aυτό είναι το πρόβλημα ρε νίκο.Το πείραγμα πως γίνεται.Αν θες στείλε pm,δεν με ενδιαφέρει να τρέξει το ozi explorer,αλλά το os gps converter για να βάζω τις συντεταγμένες στο shinco.
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140351
Πως το βλεπετε;
Πως το βλεπετε;
Intel Centrino M 900Mhz Processor
768 MB DDRII-533MHz SDRAM
60 GB Hard Drive
Extenal DVD±RW double layer
7" TFT active matrix 800x480 (WVGA)
Intel GMA 900
Integrated 10/100 LAN
Integrated wireless 802.11g LAN - Call for advice on Wireless networking
Bluetooth 2.0
1.3 Mega-Pixel Integrated WebCam
Integrated SD Memory Card Reader
Fingerprint Reader Security
Touch-screen, thumb stick, stylus, 4-way navigation button
Includes Carry Case, Mouse, TV Tuner, Fold out Keyboard, Remote Control, 2 Batteries
2 Hour standard Battery Life, plus second Battery.
Operating System: Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Θα δώσεις μιά 1000άρα γιά να κάνεις τι ? :lol:
http://www.laptopsdirect.co.uk/ASUS_RH2_Mobile_R2H-BH040T/version-1.asp
Φιλικά,
Νίκος
Aυτό είναι το πρόβλημα ρε νίκο.Το πείραγμα πως γίνεται.Αν θες στείλε pm,δεν με ενδιαφέρει να τρέξει το ozi explorer,αλλά το os gps converter για να βάζω τις συντεταγμένες στο shinco.
bbbb δε σε έχω ξεχάσει, αλλά σήμερα γαμ...να στη δουλειά... Θα σου στείλω αναλυτικές οδηγίες τι να κάνεις ;)
Sorry για την καθυστέρηση, δεν είναι γράψιμο.... :)
Πως το βλεπετε;
Intel Centrino M 900Mhz Processor
768 MB DDRII-533MHz SDRAM
60 GB Hard Drive
Extenal DVD±RW double layer
7" TFT active matrix 800x480 (WVGA)
Intel GMA 900
Integrated 10/100 LAN
Integrated wireless 802.11g LAN - Call for advice on Wireless networking
Bluetooth 2.0
1.3 Mega-Pixel Integrated WebCam
Integrated SD Memory Card Reader
Fingerprint Reader Security
Touch-screen, thumb stick, stylus, 4-way navigation button
Includes Carry Case, Mouse, TV Tuner, Fold out Keyboard, Remote Control, 2 Batteries
2 Hour standard Battery Life, plus second Battery.
Operating System: Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Θα δώσεις μιά 1000άρα γιά να κάνεις τι ? :lol:
http://www.laptopsdirect.co.uk/ASUS_RH2_Mobile_R2H-BH040T/version-1.asp
Σαν ενα μεγαλο PDA.Γρηγορος επεξεργαστης,μεγαλη οθονη με σχετικα καλη αναλυση,σκληρος δισκος,GPS,TV,DVD,κλπ,κλπ.Μονο κινητο τηλεφωνο δεν ειναι!!!!!Κατα τα αλλα τα εχει O Λ Α νομιζω. :wink:
Σαν ένας μικρός φορητός που σέρνεται, δεν έχει τίποτα νομίζω. :lol:
Υ.Γ. Τι θα κάνεις με αυτό ?
Σαν ένας μικρός φορητός που σέρνεται(?), δεν έχει τίποτα νομίζω. :lol:
Πλοηγηση στη Ρωμη,βλεποντας μεσω wifi, hotels and restaurans,και ταυτοχρονως μεσω της webcam να κανω τα φιλαρακια μου να σκανε απ τη ζηλεια,και απ τη κακια τους. :lol: :-D :wink:
Πλοηγηση στη Ρωμη,βλεποντας μεσω wifi, hotels and restaurans,και ταυτοχρονως μεσω της webcam να κανω τα φιλαρακια μου να σκανε απ τη ζηλεια,και απ τη κακια τους. :lol: :-D :wink:
Με 7άρι η με ΡΝ ? :-D
Με 7άρι η με ΡΝ ? :-D
Ουτε το ενα, ουτε το αλλο.Σε αφηνω να μαντεψεις!!!!!! :lol: :-D :wink:
Να ρωτήσω κάτι;
Είδα πρόσφατα το Mio A501, αλλά έχω και στο μυαλό μου το Mio Α701 το οποίο έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά
όσων αφορά τα (επεξεργαστή, μπαταρία, εμφάνιση) και λίγο κατώτερα όσων αφορά άλλα χαρακτηριστικά όπως (bluetooth, usb, μνήμη, χρώματα οθόνης, κάμερα)
Το πρώτο το έχω βρει στα 461,72€ , ενώ το δεύτερο στα 401.03 €
Πιό από τα δύο προτείνετε και σε πιο πιστεύετε ότι θα δουλέψει καλύτερα το Destinator χωρίς προβλήματα
όπως με το P550;
Κανένα από τα δύο, το 701 έχει κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά και πολλά προβλήματα, το 501 νέο μοντέλο αλλά με "λίγο" επεξεργαστή.
Με απογοήτευσες τώρα...
Ξέρεις μου άρεσε η ιδέα να έχω 2 συσκευές σε μία,,, αλλά με ενδιαφέρει και η τιμή.
Υπάρχει κάτι σε αυτές περίπου τις τιμές ή πάμε στα 700άρια;
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144495 :D
Αν και η εμφάνιση του δεν με τρέλανε σε σχέση με το 701, τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά.
Θα το έχω υπ' όψην!
Ευχαριστώ!!! :wink:
Κουλό μου φαίνεται αλλά έχει και προσφορά το ίδιο με δώρο 1gb κάρτα και βάση αυτοκινήτου στα 439.95€,
δλδ το άλλο που μου έδειξες δεν θα έχει βάση; Και είναι και πιο ακριβό :lol:
http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=149614
Δεν είναι κουλό, αν υπάρχουν διαθέσιμα πάρε αυτό που λες.
Είπα ότι είναι κουλό επειδή το δίνει πιο φθηνά από ότι χωρίς την βάση και την κάρτα!
Τες πα,,, κατ' αρχάς πρέπει να δώσω το P550.Ελπίζω να προλάβω την προσφορά.
:wink:
Αγόρασε το και μέχρι να γίνει η χρέωση στην πιστωτική θα έχεις δώσει το 550. Σε 2 μέρες θα το έχεις σπίτι σου. ;-)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.