Επιστροφή στο Forum : ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΑΡΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ
Οι χάρτες των Ευρωπαϊκών χωρών που πωλούνται από το site της NGI φθάνουν σε επίπεδο λεπτομέρειας τον Ελληνικό ?
Υπάρχει δυνατότητα πλοήγησης βάσει οδού και αριθμού στις κυριώτερες τουλάχιστον πόλεις ?
Όντως έτσι είναι με μικρότερη κάλυψη στην Ανατολική Ευρώπη.
Ναι τους τεσταρα φετος το καλοκαιρι δουλευουν οσο καλα και ο Ελληνικος. Εχω ομως μια ερωτηση .... Οι κατηγοριες στα χρησιμα μου βγαιναν σε κινεζικα! Αν επελεγα μια κατηγορια στα τυφλα μεσα ευτυχως εβλεπα σωστα τους χαρακτηρες και μπορούσα να επιλεξω .... χρονοβορο ψαξιμο αλλα κατι γινοταν.... Εχω εποιλεξει γλωσσα ελληνικα στο AIRIS και τον Ελληνικο χαρτη 2007.Q2 και δουλευει αψογα .... μολις επιλεξω χαρτη Ευρώπης 2006 ολα τα αλλα κανονικά εκτος από τα κινεζικα στα χρησιμα.... Οταν διαλεξα Αγγλικά στο AIRIS ο Ελληνικός χάρτης εχασε το χρώμα του !! (κυριολεκτικά μιλαω δεν κανω πλακα) και ετσι δεν προχωρησα τις δοκιμες .... Καμμια ιδεα Zeppelin ?? ( η οποιος αλλος ξερει κατι ... )
Το ίδιο παρατήρησα και εγώ στο shinco.Mε επιλεγμένα τα ελληνικά στο destinator και χάρτη με λατινικούς χαρακτήρες τα χρήσιμα φαίνονταν κινέζικα στις επικεφαλίδες και μόνο.Βασικά απο τα εικονίδια,μπορείς να καταλάβεις τι ειναι το καθένα.Μόνη λύση που βρήκα ήταν να γυρίσω την γλώσσα του destinator στα αγγλικά.Αλλωστε αν έχεις τα ελληνικά επιλεγμένα έχεις default πληκτρόλογιο το ελληνικό και για να βάλεις διεύθυνση θα πρέπει να πατάς το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας συνέχεια.
δουλευουν άψογα. με τους Q1.2006 πήγα φέτος Ιταλία,Ελβετία,Γερμανία,Αυ τρία.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.