Επιστροφή στο Forum : PN
Καλή σας μέρα.Σκοπεύω να αγοράσω το DESTINATOR.Διάβασα στο forum ότι θα κυκλοφορήσει το DESTINATOR PN.Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα 2 προγράμματα και αξίζει να αγοράσω κατευθείαν το PN η να το αγοράσω σαν αναβάθμιση ;Ευχαριστώ :?
Καλύτερα να περιμένεις λίγο για να αγοράσεις το PN. Το κόστος αναβάθμισης από 3 se PN θα είναι 50 €. Προς το παρόν για διαφορές μπορείς να μπεις εδώ: http://www.ngi.gr/?pageid=50&languageid=2 σύντομα θα υπάρχει και κείμενο
Kalispera xronia polla kai kali dimiourgiki gemati ugeia xronia se olous!!!!!
8elo na rotiso (gia na do an exo katalavei sosta) osoi exoun to D3 8a prepei an 8eloun na anava8mistoun na paroun me 50euro to D PN giati den 8a uparxei kapoio update tou D3. kai an exo katalavei telika sosta pote 8a kukloforisei to D PN ? 8a mporoume na to paroume apo kapoio katastima ( plaisio , multirama ) i mono apo tin selida tis NGI me xreosei tis pistotikis kartas?? euxaristo gia ton xrono sas :D :D :D
Μόνο η NGi θα διαθέσει το Destinator PN σε προνομιακή τιμή για τους κατόχους του Destinator 3. Θα είναι ίδιο προϊόν που θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων ή και στο e-shop της NGi, αλλά αντί για 169€ με ΦΠΑ οι χρήστες του Destinator 3 θα καταβάλουν 49€ με ΦΠΑ για την έκδοση του Destinator PN υπό μορφή download.
Οι χρήστες του Destinator 3 θα μπορούν να προμηθεύονται το Destinator PN σε προνομιακή τιμή και σε μορφή κουτιού (CD & manual στα Ελληνικά). Αυτό όμως θα είναι διαθέσιμο 2 εβδομάδες μετά τη κυκλοφορία της έκδοσης υπό μορφή download και θα περιλαμβάνει και το κόστος συσκευασίας.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DOWNLOAD ? ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ?
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ?
Το Destinator PN σε μορφή download θα μπορεί να αγοραστεί με πιστωτική κάρτα ή με επίσκεψη στην NGi ή με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. To Destinator PN σε μορφή πακέτου θα είναι διαθέσιμο και με αντικαταβολή.
εγώ μάλλον θα κατεβάσω το destinator pn και θα πληρώσω με πιστωτική. Μετά απο 2 εβδομάδες θα μου έρθει ταχυδρομικώς το κουτί με τις οδηγίες και το cd; ποσο θα είναι η επιβάρυνση για την συσκευασία και τα έξοδα αποστολής;(εχω ηδη το destination 3 απο 23-12).
Zeppelin (led;) ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου δίνω συγχαριτηρια για τις άμμεσες απαντήσεις αλλα και την υπομονή σου....
Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας θα είναι μικρά, απλά δεν τα αποφασίσαμε ακόμη. Σύντομα θα ανακοινωθούν!
Αγαπητε Zeppelin, μπηκα στο link που εχεις πιο πανω για να δω τις διαφορες.
Με ενθουσιασε το γεγονος οτι και οι πεζοι μπορουν να το χρησιμοποιουν, γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα στο να υπολογιζει συνεχεια καινουργια διαδρομη λογω της αντιθετης κατευθυνσης που ειχα
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.