PDA

Επιστροφή στο Forum : Οδηγός εγκατάστασης Destinator 6

panosha
02-03-07, 01:28
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημμένα τη διαδικασία.

Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει σε κάποιες παλιότερες συσκευές να κλείσει από 5-20 sec.

Ξεκινάμε λοιπόν,

1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του αν δεν υπάρχει από προηγούμενη εγκατάσταση.

2. Αν έχουμε ήδη εγκαταστημένη παλιότερη έκδοση ή κάνουμε νέα εγκατάσταση ψάχνουμε στην θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites (PN) ή DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites (6) και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολουθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.

3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης αν έχετε το ΡΝ, είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Εναλλακτικά αν ήδη υπάρχει εγκατεστημένο Destinator PN ή 6 κοπιάρουμε τον φάκελο Destinator Technologies που θα βρύμε στο My Documents και μετά την εγκατάσταση τον ξαναβάζουμε στην θέση του για να αποφύγουμε εκ νέου ενεργοποίηση. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.

4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου το slideplayer.cab που περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους νέους χρήστες.

Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη ή στην κάρτα μνήμης.

5. Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε.

Αυτό ήταν κάντε μια επανεκκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμμα να βρει μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρει σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.

Καλές σας διαδρομές.

Serpiko
02-03-07, 02:03
Eπισης να μαζεψουμε εδω και καποια αλλα πραγματα αν θελετε, π.χ. ενα χρηστης ειχε ανεβασει ενα αρχειο με φωνες σε spx format που ηταν πολυ δυνατοτερες απο τις original. Νομιζω πως αλλα μελη εγραψαν πως επαιξε μια χαρα ετσι.

Ακομα, για οσους χρειαστει να αναφερετε το κολπο με το GpsLib.dll που αν και δε το καταλαβα πολυ καλα, φανηκε πως βοηθησε κοσμο.

Και ενα τελευταιο, πειτε κατι για το πως να εχουμε ελληνικο πληκτρολογιο.

Ναι περασα δυο ωρες διαβαζοντας το θεμα 53 σελιδων για το Destinator 6.. :P (χαρα στο κουραγιο μου)

nick81
08-03-07, 17:13
εχω κατεβασει το 6 σε μορφη zip...αυτες οι οδηγιες που δινεις panosha μπορουν να γινουν λιγο πιο σαφης διοτι εχω μαυρα μεσανυχτα....π.χ τ αρχεια Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab, Users_poi.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου τα slideplayer.cab και Sapfo.cab. δε τα βλεπω πουθενα σε αυτο που κατεβασα εκτοσ απο το forlinks.cab...αν μπορουσες λιγο πιο αναλυτικα θα βολευε... :? :?

ikonsta
01-04-07, 03:17
αγαπητοί φίλοι , είμαι νέος και εγώ με το destinator 6 και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα.

κάτέβασα από το site της ngi το greek.zip και το extras.zip , τώρα δεν μπορώ να καταλάβω που θα τα αποθηκεύσω στο ppc για να δουλέψουν σωστά , οι φωνητικές εντολές και τα POI.!!!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω βοήθεια...

να είσαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!!!

φιλικά

Γιάννης.

spyrazf1
01-04-07, 10:34
1 to greek zip to aposimpiezeis kai meta to pernas sto ppc eite stin kyria mnimi tou ,eite sti karta analoga pou exeis perasei to destinator
2 to extras po ksezipareis ki auto sto pc kai periexei ta sapfo kai users poi ta opoia ta pernas kai auta sto ppc opos enai kai apo ekei ta trexeis kai kaneis egatastasi analoga pou einai to destinator .vlepe 1

panosha
01-04-07, 11:08
Τα zip τα αποσυμπιέζεις στο PC σου, προκύπτουν κάποια cab αρχεία. Οσα από αυτά χρειάζεσαι τα μεταφέρεις προσωρινά στο PDA όπου τα τρέχεις με τον file explorer γιά να γίνει η εγκατάσταση και κατόπιν τα διαγράφεις. 8)

ikonsta
01-04-07, 15:51
καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , έκανα αυτά που μου είπατε , αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω...!!!!!! pls help me....!!!!!

ikonsta
01-04-07, 16:12
thnks boys , ελπίζω ότι το βρήκα...!!!!

jskf16
17-04-07, 11:12
Τα zip τα αποσυμπιέζεις στο PC σου, προκύπτουν κάποια cab αρχεία. Οσα από αυτά χρειάζεσαι τα μεταφέρεις προσωρινά στο PDA όπου τα τρέχεις με τον file explorer γιά να γίνει η εγκατάσταση και κατόπιν τα διαγράφεις. 8)

λοιπον , μισο λεπτο γιατι εχω χασει τη μπαλα..... :!: :D
εχουμε ενα zip Greek_NGi_Map_Destinator 2006.Q3 1
ενα zip Greek 2
ενα zip extras 3
στο 1 ξεζιπαρουμε και εχουμε δυο φακελους και ενα zip καλα μεχρι εδω ? , ξεζιπαρουμε και το folrlinks
και μετα ολα μεσα στο pda.....!?

στο 2 και 3 αμα τα ξεζιπαρεις εχουν παρα πολλα αρχεια ολα αυτα τα θελουμε! , αν ναι παλι χυμα που! ?

δεν εχω καταλαβει τιποτα! :(

jskf16
17-04-07, 11:20
επισης στο2 και 3 μετα το ξεζιπαρισμα δε βλεπω τα αρχεια που λεγονται!

jskf16
17-04-07, 11:26
μαλλον τα βρηκα! για να δουμε..

jskf16
17-04-07, 11:49
τωρα για να καθαρισει το τοπιο...πειτε μου σας παρακαλω

στο my device υπαρχουν καποιο φακελοι και οι
pim , mxip system , mxip notify , mxip lang , cemail . mxip initdb αυτοι μενουν ή σβηνονται

στο destinator μεσα , τωρα εχω το greece u , language , skin ,user data ,και voice
μετα 2 ομοια 0greece e και 2 ομοια 0greece u απο αυτα σβηνω κατι!

φακελος Greece e ποια δεν υπαρχει , ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα
γιατι ολα δουλευουν!

στο destinator apps εχω δυο φακελους
destinator και language αυτος τι ειναι , μενει εκει?

και τελος τη μνημη την εξωτερικη μπορω να την καθαρισω απο τα παντα! που εχει οπως
2577 , application data , destination apps , games , lexico

panosha
17-04-07, 12:27
Προσπάθησε στο PC σου να ρυθμίσεις από την εμφάνιση των φακέλων να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων, δηλαδή να βλέπεις main.cab και όχι main. Μετά ακολούθησε πιστά τις πιό πάνω οδηγίες και όλα θα πάνε καλά, γιατί προς το παρόν φαίνεται να είσαι μπερδεμένος. :cry:

LiborioM
19-04-07, 17:30
Έκανα ακριβός ότι γράφει ο panosha στον «Οδηγός εγκατάστασης Destinator 6» και η εγκατάσταση του Destinator 6 έγινε παιχνιδάκι για έναν άσχετο σαν εμένα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας καθοδηγείτε στα πρώτα μας βήματα.

gepaka
19-04-07, 20:04
Προσπάθησε στο PC σου να ρυθμίσεις από την εμφάνιση των φακέλων να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων, δηλαδή να βλέπεις main.cab και όχι main. Μετά ακολούθησε πιστά τις πιό πάνω οδηγίες και όλα θα πάνε καλά, γιατί προς το παρόν φαίνεται να είσαι μπερδεμένος. :cry:

Πάνο στις οδηγίες βάλε και προσοχή στην τελεία.http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/0_1149.gif

tsigaridas
20-04-07, 20:49
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα,

Έκανα εγκατάσταση το dest6 αφού απεγκατέστησα το pn και όλα είναι μπερδεμένα: #-o
Το πληκτρολόγιο που κάνω αναζήτηση είναι με Αγγλικούς Χαρακτήρες,
ενώ οι πόλεις και οι δρόμοι στο pull down menu με ελληνικά γράμματα,
όλες οι επιλογές στο menu είναι στα αγγλικά και από τα settings δεν μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω γλώσσα.
Επίσης και οι ήχοι είναι στα Αγγλικά.

Πως μπορώ να τα κάνω όλα Ελληνικά; :roll:

Gandalf
20-04-07, 21:30
Ετρεξες το greek.cab;

tsigaridas
21-04-07, 11:23
Ετρεξες το greek.cab;

Όλα άψογα τώρα :D :D
Thanks Gandalf =D>

panosha
21-04-07, 12:37
Ετρεξες το greek.cab;

Όλα άψογα τώρα :D :D
Thanks Gandalf =D>
Αληθινή μαγεία ! :!:

vasiloma
22-04-07, 16:26
Δυστυχώς μετά την εγκατάσταση του Destinator 6 αρχίσαν τα προβλήματα. Χρησιμοποιώ ενα hp iPAC 5710 με ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα το πρόγραμμα αρνείται πεισματικά να το βρει. Οποιος γνωρίζει κατι ας απαντήσει.

panosha
22-04-07, 18:15
Δυστυχώς μετά την εγκατάσταση του Destinator 6 αρχίσαν τα προβλήματα. Χρησιμοποιώ ενα hp iPAC 5710 με ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα το πρόγραμμα αρνείται πεισματικά να το βρει. Οποιος γνωρίζει κατι ας απαντήσει.
Λογικά εδώ είναι η λύση http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3444

nikkon
30-05-07, 12:48
συν-forum-ιτες καλημέρα,
Για δώστε ένα χεράκι γιατί εχω το εξης πρόβλημα. Αναβάθμισα σε 6 το iPaq 5710 σύμφωνα με τις οδηγίες σας και όλα καλά. Το πρόγραμμα δουλεψε αμέσως. Προσπαθώντας να εγκαταστήσω τα Greek, sapfo και poi όμως, καπου χαθηκα...
Αυτο που κάνω ειναι τα εξης :
1) ξεζιπάρω τα αρχεία στον υπολογιστή και τα περνάω στην καρτα του iPaq
2) με τον explorer βρίσκω το αρχείο setup και το τρέχω..
αρχίζει να τρέχει η εγκατάσταση ( βλέπω την μπάρα στο κάτω μέρος που κινείται) και στην μέση περίπου σταματάει και παγώνει.
Κάνω κάτι λάθος ? Πώς μπορώ να δώ ότι κάποια από αυτές τις εγκαταστάσεις έχει τελειώσει κανονικά ?

panosha
30-05-07, 12:50
συν-forum-ιτες καλημέρα,
Για δώστε ένα χεράκι γιατί εχω το εξης πρόβλημα. Αναβάθμισα σε 6 το iPaq 5710 σύμφωνα με τις οδηγίες σας και όλα καλά. Το πρόγραμμα δουλεψε αμέσως. Προσπαθώντας να εγκαταστήσω τα Greek, sapfo και poi όμως, καπου χαθηκα...
Αυτο που κάνω ειναι τα εξης :
1) ξεζιπάρω τα αρχεία στον υπολογιστή και τα περνάω στην καρτα του iPaq
2) με τον explorer βρίσκω το αρχείο setup και το τρέχω..
αρχίζει να τρέχει η εγκατάσταση ( βλέπω την μπάρα στο κάτω μέρος που κινείται) και στην μέση περίπου σταματάει και παγώνει.
Κάνω κάτι λάθος ? Πώς μπορώ να δώ ότι κάποια από αυτές τις εγκαταστάσεις έχει τελειώσει κανονικά ?
Η συγκεκριμένη συσκευή σβήνει τα αρχεία cab μόλις τελειώσει η εγκατάσταση. Αν έχει στο Destinator Ελληνικά μενού και φωνές είσαι ΟΚ. 8)

nikkon
30-05-07, 13:32
Η συγκεκριμένη συσκευή σβήνει τα αρχεία cab μόλις τελειώσει η εγκατάσταση. Αν έχει στο Destinator Ελληνικά μενού και φωνές είσαι ΟΚ.

Ελληνικά μενού είχα ετσι κι αλλιώς με την εγκατάσταση του 6. Τωρα φωνές εννοείς εάν μπορώ να αλλάξω τις φωνητικές οδηγίες σε κάποια άλλη φωνή έτσι ? καλή ερώτηση.. πως το κάνω αυτό ? sorry. ειμαι πολύ νέος στο spor..
α και κατι άλλο. Τα αρχεία δεν σβηνονται... αρα μάλλον η εγκατάσταση δεν τελειώνει έτσι ?

panosha
30-05-07, 13:46
Ίσως τα συγκεκριμένα του Destinator να μην σβήνονται, σεν ξέρω γιατί δεν πέρασα το πρόγραμμα με εγκατάσταση.
Πήγαινε Ρυθμίσεις / Γλώσσα να δεις αν έχεις στο κείμενο και στις φωνητικές οδηγίες Greek. Λογικά είσαι ΟΚ.

milena3
06-06-07, 21:49
Ίσως τα συγκεκριμένα του Destinator να μην σβήνονται, σεν ξέρω γιατί δεν πέρασα το πρόγραμμα με εγκατάσταση.
Πήγαινε Ρυθμίσεις / Γλώσσα να δεις αν έχεις στο κείμενο και στις φωνητικές οδηγίες Greek. Λογικά είσαι ΟΚ. λοιπον ενας φιλος εφερε αμαξι απο γερμανια εχει εγκατεστημενο συστημα πλοηγησης και ενω εχει ολη την ευρωπη χαρτογραφημενη απο ελλαδα τιποτα ειναι ολο το προγραμμα στα γερμανικα. το cd γραφει navtech on boαrd. αν δοκιμασουμε να περασουμε το desti θα το διαβασει ? εχει μονο τους χαρτες και οχι το λειτουργικο. οι χαρτες στο cd εχουν καταληξη SDL.πως μπορω να του περασω χαρτη της ελλαδας? αντε βοηθηστε λιγο να κανω και εγω τον <<ειδικο>>

anubis21r
15-06-07, 18:47
Mόλις αγόρασα το hp iPAQ RX5900 αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.
1) Eνώ έχει 2gb μνήμη πως γίνετε να έχει μονο 238mb ελευθερα αφού εγώ δεν έβαλα τίποτα.
2) Έχει μέσα το TOMTOM, όμως εγώ αγόρασα des6 αλλα δεν κατάλαβα πως θα το περάσω...βάζω το cd στο pc αλλα μου το κάνει εγκατάσταση στο c...πως θα κάνω την εγκατάσταση?

Fox
15-06-07, 18:58
1) Eνώ έχει 2gb μνήμη πως γίνετε να έχει μονο 238mb ελευθερα αφού εγώ δεν έβαλα τίποτα.
2) Έχει μέσα το TOMTOM, όμως εγώ αγόρασα des6 αλλα δεν κατάλαβα πως θα το περάσω...βάζω το cd στο pc αλλα μου το κάνει εγκατάσταση στο c...πως θα κάνω την εγκατάσταση?

Καλώς ήρθες .
Πιστεύω ότι την μνήμη κατά ένα μέρος στην έφαγε το ΤΟΜΤΟΜ .
Δες λοιπόν στην SD από το file explorer αν είναι εκεί εγκατεστημένο.
Όσο για την εγκατάσταση του PN (προφανώς ενοείς) ,γιατί το 6 είναι αναβάθμηση του PN , δεν έχεις παρά να δεις την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος .Εκεί πάρα πολύ αναλυτικά ο φίλος panosha περιγράφει την διαδικασία .Δεν έχεις παρά να την ακολουθήσεις βήμα - βήμα .
Ξεκίνα και εδώ είμαστε σε ότι χρειαστείς .

anubis21r
15-06-07, 19:09
Καλός σας βρήκα.
Δεν ξέρω εγώ αγόρασα ένα cd με το des6. Διάβασα στην πρώτη σελίδα αλλα αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από το pc θα κάνω εγκατάσταση το dest6 στο hp? Πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση το tomtom?

Fox
15-06-07, 19:29
Καλός σας βρήκα.
Δεν ξέρω εγώ αγόρασα ένα cd με το des6. Διάβασα στην πρώτη σελίδα αλλα αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από το pc θα κάνω εγκατάσταση το dest6 στο hp? Πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση το tomtom?

Περίμενε πριν κάνουμε απεγκατάσταση του tomtom να μας διευκρινήσει ο zeppelin ή όποιος άλλος γνωρίζει αν κυκλοφορούν cd στο εμπόριο με Destinator 6.
Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω και μάλιστα έχω άλλη άποψη .Δηλαδή ότι υπάρχει μόνο το dest PN στο εμπόριο και μετά το αναβαθμίζεις.
Γι'αυτό ας περιμένουμε λίγο μην μείνεις φίλε μου χωρίς χάρτες το Σαββατοκύριακο .

anubis21r
15-06-07, 19:36
Αυτο αγορασα.
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5968
Επίσης έχω πρόβλημα με το wifi. ενώ βλέπω το δίκτυο που έχω σπίτι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.

panosha
15-06-07, 21:48
Πάμε από τα βασικά.

My Device. Η ROM της συκευής, χώρος αποθήκευσης, συνολικά κάπου 80 ΜΒ πρέπει να ξεκινάς με κάπου 75 ΜΒ ελεύθερα. Ότι βάζεις εκεί μέσα στο My Device χύμα εκεί πάει. Βασικά εκεί θα εγκαταστήσεις προγράμματα, αν βεβαίως ερωτηθείς γιατί μπορεί και να πηγαίνουν εκεί από προεπιλογή.

IPAQ File Store. Ο περίφημος ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης 2 GB που μάλλον θα τον βλέπεις 2-3 εκατοντάσες MB μικρότερο όπου προφανώς είναι προεγκατεστημένο το TOM TOM, oι χάρτες του σίγουρα.

Storage Card. Mε αυτή την ονομασία θα δεις την extra κάρτα μνήμης αν έχεις τέτοια.

Το Destinator 6 από CD δεν το έχω δει αλλά αν έχει εγκατάσταση στο PC λογικά θα σου βάζει την κονσόλα απ' όπου θα έχεις την επιλογή να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στη συσκευή.

Πάντως κοίτα πρώτα να ξεμπερδεύεις με το προεγκατεστημένο TOM TOM που σου τρώει χώρο, τουλάχιστον με τους χάρτες. Προσεκτικά όμως μην χάσεις κάτι που μπορεί να το χρειαστείς στο μέλλον.

Διάβασε το manual της συσκευής σου και του Destinator.

anubis21r
15-06-07, 22:01
Πάω να το κάνω εγκατάσταση όπως μου είπες μέσα από console αλλα μου βγάζει eror.
"windows ΚΑΙ services directory wasnt found" Μήπως πρέπει να κάνω κάτι με το cd που είχε μέσα η συσκευή? πάντως στον υπολογιστή την βλέπω.

panosha
15-06-07, 22:05
Activesync έχεις βάλει στο PC ? :roll:

anubis21r
15-06-07, 22:12
το εκανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια.

panosha
15-06-07, 22:19
Πήγαινε εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 και δοκίμασε να κάνεις δημιουργία λογαριασμού με τα στοιχεία σου και το κλειδί του Destinator που έχεις. Αν τα καταφέρεις θα μπορέσεις να πάρεις από εκεί τα αρχεία που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε εγκατάσταση βάζοντας τα αρχεία στο PDA και τρέχοντας τα από εκεί.

anubis21r
15-06-07, 22:19
καταφερα και περασα το GreeceU αλλα απο εκει και περα τι γινετε?

panosha
15-06-07, 22:23
Το πρόγραμμα είτε θα το περάσεις από την κονσόλα είτε παίρνοντας τα αρχεία από εκεί που σου είπα και ακολουθόντας τις οδηγίες της πρώτης δημοσίευσης εδώ.

anubis21r
15-06-07, 22:27
Aυτο το greeceU που περασα τι ειναι?
Πηγα εκει που μου ειπες αλλα εκτος απο το Destinator License Key που εχει το cd δεν εχω τα αλλα που μου ζηταει.
Που τα βρησκω αυτα?Destinator Device ID $ Destinator Activation Key

panosha
15-06-07, 22:37
Aυτο το greeceU που περασα τι ειναι?
Πηγα εκει που μου ειπες αλλα εκτος απο το Destinator License Key που εχει το cd δεν εχω τα αλλα που μου ζηταει.
Που τα βρησκω αυτα?Destinator Device ID $ Destinator Activation Key
Το GreeceU είναιο χάρτης. Το Device ID στο δίνει η συσκευή σου την πρώτη φορά που τρέχεις το πρόγραμμα και δίνοντας μαζί με το License Key που έχεις εδώ http://www.destinator1.com/community/ θα πάρεις το Activation Key.

Παρ' όλα αυτά δοκίμασε να δεις αν μπορείς να προχωρήσεις στην δημιουργία λογαριασμού και χωρίς αυτά.
Χρειάζεσαι τα αρχεία η αλλιώς πρέπει να καταφέρεις την εγκατάσταση από την κονσόλα.

anubis21r
15-06-07, 22:40
Bαζω το product ID τις συσκευης αλλα μου λεει Μη έγκυρο Αναγνωριστικό Συσκευής. Τι πρεπει να κανω?

anubis21r
15-06-07, 22:41
δεν μπορω εαν δεν βαλω αυτα...τι κανουμε τωρα?

panosha
15-06-07, 22:55
Το Device ID στο δίνει η συσκευή σου την πρώτη φορά που τρέχεις το πρόγραμμα

anubis21r
15-06-07, 22:59
και πως να τρέξω το πρόγραμμα αφού δεν μπορώ να το περάσω???

anubis21r
16-06-07, 00:17
Tελικά βρήκα τι λύση. Tα vista ήταν το πρόβλημα. Δοκίμασα με XP και δούλευε κανονικά.
Ευχαριστώ!

mastoris than.
16-06-07, 00:22
Tελικά βρήκα τι λύση. Tα vista ήταν το πρόβλημα. Δοκίμασα με XP και δούλευε κανονικά.
Ευχαριστώ!
με τα vista, δεν χρειάζεσαι active sync.

anubis21r
16-06-07, 01:13
και πως γινετε?

panosha
16-06-07, 01:40
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4048
Αν προσέξεις τα PM σου θα το ξαναδείς. :D

anubis21r
16-06-07, 09:36
Tο είδα αυτό. Aπλά νόμιζα επειδή ήδη υπάρχει το κέντρο συγχρονισμού και το κέντρο συσκευών των windows mobile νόμιζα πως γίνετε από εκεί.

Wagner669
20-07-07, 14:34
Λοιπον... τις 2 τελευταιες μερες στο ΕΤΕΝ Χ500+ δεν δουλευει το Destinator 6
Ξεκιναει κανονικα και διχνει την εικονα φωρτοσης.
Στη φαση που πρεπει να διξει την οθωνη με το προγραμμα με βγαζει στο Today και δεν εχει την πανω πανω μπαρα με το ρολοϊ και το "Start" button....

Fox
20-07-07, 14:38
Στη φαση που πρεπει να διξει την οθωνη με το προγραμμα με βγαζει στο Today και δεν εχει την πανω πανω μπαρα με το ρολοϊ και το "Start" button....

Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση του destinator ;

Wagner669
20-07-07, 14:49

Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση του destinator ;

Οχι....
Να δοκιμασω;;;;

Βασικα...τωρα που το βλεπω...
Μου χει εξαφανησει απο το Today την μπαρα με τα μυνηματα....
Κ ενω ειναι κλικαρισμενη στις ρυθμησεις...δεν εμφανηζεται....

Wagner669
20-07-07, 16:51
Το ξηλοσα και το ξαναπερασα και κανει το ιδιο προβλημα....
αλλα μαλλον η συσκευη ειναι....

jskf16
20-07-07, 20:47
Το ξηλοσα και το ξαναπερασα και κανει το ιδιο προβλημα....
αλλα μαλλον η συσκευη ειναι....

που το φορτωνεις? για αλλαξε του την εγκατασταση!
βαλτο στη μνημη ας πουμε ή το αναποδο , δοκιμασες?

undertow21
21-07-07, 13:06
Πού βλέπω την εσωτερική μνήμη και πού την SD card ;;
Μόνο το mydevice βλέπω και τους φακέλους του. Στο mydevice τι περιλαμβάνεται; Η εσωτερική;

Επίσης πού βλέπω τι έκδοση destinator έχει το PNA μου;

anemos
05-08-07, 19:43
META THN EGATASTASH TOY D6 XREIAZETAI NA SVHSW KAPOIA ARXEIA APO TO PN H GINONTAI OLA AYTOMATA? EYXARISTW

panosha
06-08-07, 02:44
Αν διάβαζες προσεκτικά το πρώτο ποστ στο θέμα αποκλείεται να έκανες αυτή την ερώτηση. :D

caldo
09-08-07, 15:30
Είχα εγκαταστήσει το Dest 6 στην προηγούμενή μου συσκευή στην ΚΑΡΤΑ.

Τώρα, θέλω να το εγκαταστήσω στο Χ500, πάλι λέω στην κάρτα. (στην κάρτα τώρα έχω όλα τα αρχεία -εκτός τα did, licences που είναι στο PDA-, αλλά θα χρειαστεί μάλλον να κάνω μεταφορά άδειας σε νέα συσκευή)

Θα πρέπει απο την κάρτα να τα σβήσω όλα; για να γίνει νέα εγκατάσταση απο την αρχή; ή υπάρχει τρόπος να το αποφύγω (έχω εγκαταστήσει πρόσθετα users poi, dangerous points, κλπ.);
Κρατάω αυτά στην κάρτα;

Και γενικότερα.
Για να βάλω την κάρτα στη νέα συσκευή (transcent 2gb) καλύτερα να την κάνω format; ή δεν υπάρχει πρόβλημα (επειδή είχε "στηθεί"με άλλη συσκευή);

panosha
09-08-07, 15:37
Kαλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή για τα προγράμματα αν μιλάς για αναβάθμιση σε wm6. Όσον αφορά το Destnator ειδικά, κράτησε τα αρχεία σου ως έχουν στην κάρτα, αλλά φύλαξε ολόκληρο τον φάκελο Destinator Technologies από το My Documents και μετά το upgrade βάλε τον στην ίδια θέση. Έτσι δεν θα χρειαστείς εγκατάσταση και ενεργοποίηση. :wink:

caldo
09-08-07, 16:18
Αναβάθμιση σε WM6 ήθελα να κάνω επειδή είναι καινούργια η Χ500 συσκευή, αλλά διαβάζοντας έχω μπερδευτεί αρκετά (έχω δει και αυτά που προτείνεις) και μερικούς όρους δεν τους "πιάνω" ακόμα οπότε με βλέπω να παραμένω στα WM5 για λίγο καιρό ακόμα...

Τώρα για το Dest6, αφού αλλάζω συσκευή, δεν χρειάζεται να πάρω νέο αναγνωριστικό συσκευής; Μπορεί να δουλέψει με τα did και licences που είχα στο HTC στο My Documents; :o

panosha
09-08-07, 16:20
Όχι δεν μπορεί, θα χρειαστείς μεταφορά αδείας σε νέα συσκευή. Απλά έχε το τρικ στα υπ' όψιν για να μην κάνεις κάθε φορά εγκατάσταση του Destinator.

caldo
09-08-07, 16:43
Για τα favorites, μπορώ να κρατήσω όλο το φάκελο απο την παλιά εγκατάσταση (που έχει και favorites μέσα, και τα ΡΟΙ απο οτι είδα) και μετά τη νέα εγκατάσταση να αντικαταστήσω τον καινούργιο με τον παλιό;
Για τα favorites απο οτι διάβασα σε ποστ σου δουλεύει. Για τα ΡΟΙ είναι το ίδιο; :?
Ευχαριστώ.

panosha
09-08-07, 17:38
Για τα favorites ναι, τα POI είναι περιεχόμενο του χάρτη. Aν εννοείς άλλες κατηγορίες αγαπημένων από χρήστες που έχεις περάσει, τότε είναι όλα μέσα στον φάκελο UserData/Favorites.

caldo
10-08-07, 07:16
Σωστά. Αυτά εννοούσα προφανώς. Αν και αργοπορημένα λόγω φόρτου εργασίας, πάλι ευχαριστώ.

karakiriakos
13-08-07, 19:10
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ D6 ΑΠΟ PN - TALK & DRIVE ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

panosha
13-08-07, 19:31
Το 6 μπορείς να το βάλεις, αλλά ακόμα δεν συνεργάζεται με το Talk & Drive, εκτός κι αν η MLS έβγαλε νέα έκδοση του Talk & Drive. 8)

Καλώς ήρθες. :D

karakiriakos
13-08-07, 20:57
Το 6 μπορείς να το βάλεις, αλλά ακόμα δεν συνεργάζεται με το Talk & Drive, εκτός κι αν η MLS έβγαλε νέα έκδοση του Talk & Drive. 8)

Καλώς ήρθες. :D

thnx alot

electro
18-09-07, 09:40
Καλημερα σας!

Λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο!

Με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος χτες και επαθε το εξης κουλο. Εχει ενα ΜΙΟ Α201 και λειτουργουσε κανονικα το dest 6. Χτες ομως επαιζε κατι παιχνιδια και του εκλεισε απο μπαταρια. Το φορτισε και οταν το ξαναανψε ολα λειτουργουσαν σωστα , εκτος απο το dest το οποιο του εβγαζε ενα σφαλμα το οποιο ελεγε κατι για system error. Του προτεινα να κανει ενα soft reset μηπως στρωσουν τα πραγματα. Δεν ξερω τι εγινε αλλα εαν συνεχιζεται ( εκτος εαν το εχει παθει κανεις και ξερει την λυση) σκεφτομαι να ξανακανω εγκατασταση το dest. Ο φακελος εγκαταστασης βρισκεται στην καρτα μνημης. Εαν τρεξω το autorun και κανω εγκατασταση , οτι υπάρχει π.χ απο αγαπημενα και ρυθμισεις , κωδικοι ενεργοποιησεις , νεος χαρτης , θα εξαφανιστουν , ή απλα οτι λειπει ( απο αρχεια π.χ ) θα αντικατασταθουν και ετσι θα ξαναλειτουργησει το προγραμμα , χωρις να χασω κατι??

panosha
18-09-07, 09:47
Aν επιχειρήσεις νέα εγκατάσταση, να σβήσεις τα πάντα πριν εκτός του χάρτη. Δες το πρώτο ποστ στο θέμα αυτό. :-)

Fox
18-09-07, 09:54
Αφού το φορτίσεις βγάλε και ξαναβάλε την SD και θα ξαναπεραστεί το dest.

electro
18-09-07, 09:54
Aν επιχειρήσεις νέα εγκατάσταση, να σβήσεις τα πάντα πριν εκτός του χάρτη. Δες το πρώτο ποστ στο θέμα αυτό. :-)

ΟΚ αυτο θα κανω!

Παντως ρε Πανο , πιστευεις οτι ξαναχρειαζεται εγκατασταση ή μπορουμε να το σωσουμε καπως?

panosha
18-09-07, 10:06
Δύο λεπτά είναι η εγκατάσταση... :-)

electro
18-09-07, 10:18

Οκ , Ξεχασα να αναφερω οτι ο φιλος βρισκεται 140 χλμ μακρια..... :P

Οποτε σκεφτηκα για να μην εμπλεκα να του ελεγα τρεξε αυτο ή κανει αυτο και θα τελειωνε η υποθεση.....

electro
20-09-07, 02:51

Οκ , Ξεχασα να αναφερω οτι ο φιλος βρισκεται 140 χλμ μακρια..... :P

Οποτε σκεφτηκα για να μην εμπλεκα να του ελεγα τρεξε αυτο ή κανει αυτο και θα τελειωνε η υποθεση.....

Τελικα η εγινε τηλεφωνικη επανεγκατασταση , διοτι μονο αυτη η λυση μπορουσε να εφααρμοστει..... :D

jsarak2001
05-10-07, 13:09
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό οδηγό σχετικά με την εγκατάσταση του Destinator 6 γιά τους νεότερους στο club, μιας που το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει επανειλημμένα τη διαδικασία.

Κάποιοι ίσως σκεφτούν να γράψουν το πρόγραμμα στην κάρτα μνήμης ώστε να γλυτώσουν χώρο από τη ROM. Συνήθως τρέχει καλά και από τη μνήμη αλλά όταν το κλείνουμε θα κάνει σε κάποιες παλιότερες συσκευές να κλείσει από 5-20 sec.

Ξεκινάμε λοιπόν,

1. Χρειαζόμαστε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με ονομασία DestinatorApps. Μέσα βάζουμε το χάρτη GreeceU ολόκληρο με το φάκελλο του αν δεν υπάρχει από προηγούμενη εγκατάσταση.

2. Αν έχουμε ήδη εγκαταστημένη παλιότερη έκδοση ή κάνουμε νέα εγκατάσταση ψάχνουμε στην θέση DestinatorApps/Destinator/Commοn/Favorites (PN) ή DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites (6) και παίρνουμε το αρχείο Myfavorites.dat. Αν έχετε και άλλες κατηγορίες αγαπημένων δικών σας που έχετε δημιουργήσει υπάρχουν εκεί με τα ονόματα που τους έχετε δώσει ακολουθούμενα από την κατάληξη .dat. Προσοχή κάθε κατηγορία έχει ένα αρχείο dat και ένα bmp πού είναι η εικόνα του. Δηλαδή π.χ.θα έχετε ένα Myfavorites.dat και ένα Myfavorites.bmp. Αν δεν βλέπετε τις καταλήξεις dat & bmp πάρτε και τα δύο αρχεία και φυλάξτε τα.

3. Πηγαίνουμε στην κατάργηση προγραμμάτων και πετάμε ότι έχει σχέση με το Destinator. Μην ανησυχείτε για τους κωδικούς ενεργοποίησης αν έχετε το ΡΝ, είναι οι ίδιοι αρκεί να τους έχετε. Εναλλακτικά αν ήδη υπάρχει εγκατεστημένο Destinator PN ή 6 κοπιάρουμε τον φάκελο Destinator Technologies που θα βρύμε στο My Documents και μετά την εγκατάσταση τον ξαναβάζουμε στην θέση του για να αποφύγουμε εκ νέου ενεργοποίηση. Ψάχνουμε καλά και αν υπάρχει οτιδήποτε παραπάνω από ένα φάκελο στην κάρτα DestinatorApps με τον GreeceU μέσα το πετάμε. Κάνουμε ένα soft reset.

4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του προγράμματος. Αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης τα αρχεία εγκατάστασης Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab και προεραιτικά για όσους έχουν πρόβλημα χώρου το slideplayer.cab που περιέχει έναν οδηγό χρήσης για τους νέους χρήστες.

Τρέχουμε τα αρχεία από τον explorer του PDA με τη σειρά που τα αναφέρω και όταν και αν ερωτηθούμε δίνουμε εντολή να εγκατασταθούν στη βασική μας μνήμη ή στην κάρτα μνήμης.

5. Ανοίξτε το φάκελο εγκατάστασης του προγράματος MyDevice/DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites και ρίξτε μέσα χύμα τα Αγαπημένα σας που από την αρχή φυλάξατε.

Αυτό ήταν κάντε μια επανεκκίνηση και ξεκινήστε το πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε με τις αρχικές ρυθμίσεις από την επιλογή χαρτών διαλέξτε το χάρτη σας και δώστε τους κωδικούς σας για ενεργοποίηση. Αφήστε το πρόγραμμα να βρει μόνο του το GPS και ακόμα κι αν το βρει σε άλλη θύρα η άλλη ταχύτητα από εκεί που το έχετε μην το πειράξετε αν δουλεύει.

Καλές σας διαδρομές.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ dESTINATOR 6 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;

panosha
05-10-07, 13:10
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ dESTINATOR 6 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2

giorgosnp
12-10-07, 15:24
Πάνο, γιατί όταν ανοίγω τα αρχεία Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab (του Destinator 6) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εφαρμογή Windows CE ή κάτι τέτοιο; Μήπως δεν υποστηρίζεται από το Mio 168; Εννοείται ότι τα αντιγράφω πρώτα στα "έγγραφα μου" του pda :roll:

panosha
12-10-07, 15:28
Μήπως έχεις κατεβάσει την έκδοση για wm2005 αντί για την wm2003 ;

giorgosnp
12-10-07, 15:32
Λες να ήταν για wm2005; Δεν θυμάμαι να ανέφεραν κάτι τέτοιο γιατί θα το πρόσεχα. Θα το κοιτάξω και πάλι. Ευχαριστώ :-)

sinapias
12-10-07, 17:45
Πάνο, γιατί όταν ανοίγω τα αρχεία Main.cab, Greek.cab, ForLinks.cab (του Destinator 6) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εφαρμογή Windows CE ή κάτι τέτοιο; Μήπως δεν υποστηρίζεται από το Mio 168; Εννοείται ότι τα αντιγράφω πρώτα στα "έγγραφα μου" του pda :roll:

στο mio 168 το παρουσιαζει αυτο.απλα το αγνοεις και συνεχιζεις εγκατασταση

sheriff
14-10-07, 23:04
Μήπως έχεις κατεβάσει την έκδοση για wm2005 αντί για την wm2003 ;

ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΜΙΟ 550 ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ D-6 STH ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ D-6 ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ??(ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ??)
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ..
ΚΑΙ 2.ο ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΑ POI ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΟΙΤΑΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ Η ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ

panosha
14-10-07, 23:17
Γιάννη πήγαινε start / settings / buttons κι από εκεί δες σε ποιά κουμπιά μπορείς να αντιστοιχίσεις κάποια εφαρμογή. Αν δεν καλυφθείς υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Για τα POI που ρωτάς δεν ξέρω τι περιέχει ο Γαλλικός χάρτης.

Πάντως έχει γέλιο να μπαίνεις στο φόρουμ και να γράφεις πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο ξεκινώντας: Πάνο καλησπέρα... :-D

sheriff
15-10-07, 21:57
[quote="panosha"]Γιάννη πήγαινε start / settings / buttons κι από εκεί δες σε ποιά κουμπιά μπορείς να αντιστοιχίσεις κάποια εφαρμογή. Αν δεν καλυφθείς υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Για τα POI που ρωτάς δεν ξέρω τι περιέχει ο Γαλλικός χάρτης.

Πάντως έχει γέλιο να μπαίνεις στο φόρουμ και να γράφεις πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο ξεκινώντας: Πάνο καλησπέρα... :-D[/quote
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ D6 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ....

panosha
15-10-07, 22:03
Πέταξε από το μηχάνημα ότι έχει σχέση με το Destinator και ακολούθησε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα του θέματος.

Ελεύθερος
12-11-07, 19:22
Επανέρχομαι φίλοι μου ζητώντας την βοήθεια σας. Έσβησα την κάρτα του PNA (My Guide) και τώρα μόλις κατέβασα από το site της NGI το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω να το περάσω μιας και δεν λειτουργεί σαν PDA και δεν ξεκινάει εγκατάσταση μόλις βάλεις την κάρτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως ακριβώς γίνεται η εγκατάσταση σε PNA?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

bbbb
12-11-07, 20:35
1.Βάλε την κάρτα σε card reader ή σύνδεσε το με activesync(δεν θυμάμαι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο 3100) και αντέγραψε όλα τα περιεχόμενα του φάκελου που κατέβασες,έτσι ώστε όταν βλέπεις την κάρτα μνήμης τα αρχεία να έχουν την παρακάτω διάταξη
http://img149.imageshack.us/img149/2954/3100ka1.jpg (http://imageshack.us)

Ελεύθερος
12-11-07, 21:38
1.Βάλε την κάρτα σε card reader ή σύνδεσε το με activesync(δεν θυμάμαι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο 3100) και αντέγραψε όλα τα περιεχόμενα του φάκελου που κατέβασες,έτσι ώστε όταν βλέπεις την κάρτα μνήμης τα αρχεία να έχουν την παρακάτω διάταξη
http://img149.imageshack.us/img149/2954/3100ka1.jpg (http://imageshack.us)
Ευχαριστώ!! :D

spirich
02-12-07, 17:08
Παιδια εγκατέστησα επιτυχως -μαλλον -την νέα εκδοση του dest (2007.Q4.77).Aλλα έχω την εξής απορία
Πρωτον ειναι λογικό που δεν χαθηκαν τα χρήσιμα μου και οι αποφυγες μου??
Δευτερον τον φακελο GreeceU δεν το είχα καθόλου απλά αντεγραψε τον καινούργιο...
Το αποτέλεσμα ήταν ότι γέμισε η μιση μνημη του pda μου ενω εγώ περιμενα να διεγράφει η παλιά εκδοση όποτε με την τωρινη να ειμαι στα ίδια επίπεδα ΄μνημης..Λογικο ή όχι??
Ευχαριστουμε την ngi :D :D

ΥΓ΅:Επίσης τι διαφορα έχουν οι ανανεώσεις του dest 6 με τους χαρτες του dest 7??
Τhanks

mastoris than.
02-12-07, 18:29
Παιδια εγκατέστησα επιτυχως -μαλλον -την νέα εκδοση του dest (2007.Q4.77).Aλλα έχω την εξής απορία
Πρωτον ειναι λογικό που δεν χαθηκαν τα χρήσιμα μου και οι αποφυγες μου??
Δευτερον τον φακελο GreeceU δεν το είχα καθόλου απλά αντεγραψε τον καινούργιο...
Το αποτέλεσμα ήταν ότι γέμισε η μιση μνημη του pda μου ενω εγώ περιμενα να διεγράφει η παλιά εκδοση όποτε με την τωρινη να ειμαι στα ίδια επίπεδα ΄μνημης..Λογικο ή όχι??
Ευχαριστουμε την ngi :D :D

ΥΓ΅:Επίσης τι διαφορα έχουν οι ανανεώσεις του dest 6 με τους χαρτες του dest 7??
Τhanks
Πρέπει να πετάξεις τον παλιό Greece u και τα παλιά forlinks και να αντικατασταθούν με τα νέα. Δεν είναι η νέα έκδοση destinator αλλά ο τελευταίος χάρτης. Τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιεί και το 6 και το 7.

spirich
02-12-07, 19:47
Ναι φιλε μου αυτο λεω.Απλα δεν βρηκα μεσα στο φακελο dest app/dest kanena greeceU προηγουμενο.Αυτο ειναι το κουφο!!!

panosha
02-12-07, 19:52
Ρίξε μια ματιά στην κάρτα μνήμης.

gerakos
06-03-08, 21:52
Μια ερώτηση. Πως μπορώ να αναβαθμίσω το destinator v6.1.0.44733 που έχει η συσκευή μου (GPS model no:BS-G61, αγνώστων λοιπων στοιχείων!!) σε v6.1.1 ?

pavlosgr
15-03-08, 23:33
Έχω το SATNAV 300 και θέλω να περάσω το Destinator 6.1.1 το οποίο έχω κατεβάσει και αποσυμπιέσει.

Στους φάκελλους που δημιουργούνται υπάρχει ο [1]. My Flash Disk και ο [2]. SDCARD.
Για το 1ο directory γράφει στο Readme.txt.
Στον 2ο έχει το directory destinatorApps και μέσα σε αυτό το Destinator kai to DShell.

1) To DShell που υπάρχει στη κάρτα το σβήνω και αντιγράφω αυτό που κατέβασα?
2) Τα αρχεία στο directory Destinator που αποσυμπίεσα είναι περισσότερα, κάποια κοινά, με αυτά που υπάρχουν στην κάρτα τα κάνω copy paste και overwrite σε ότι είναι ίδιο?
3) Το Destinator.exe υπάρχει και στο directory ...Destinator (13 KB) και sto [1]. My Flash Disk (4 KB) ποιο από τα 2 exe κρατάω?
4) Τα directory Language, skin, UserData, Voice τα σβήνω από τη Flash και αντιγράφω αυτά που κατέβασα? Μέσα στο Userdata έχει directory Favorites κάνω backup αυτό που είναι στην Flash?

Σας ζάλισα αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος

vasilis3690
01-04-08, 17:37
Καλησπερα,
εχω το destinator PN και επειδη εχω ευρωπαικους χαρτες οι οποιοι ειναι για το destinator 6 δουλευουν ολοι καλα,εκτος απο τον χαρτη της αγγλιας ο οποιος επειδη εχει στα χρησιμα καποια πραγματα επιπλεον τα οποια απο οτι φαινεται δυσκολευεται να τα φορτωσει,με αποτελεσμα 9/10 φορες να κολλαει και να κλεινει το destinator.

πως ,μπορω να κανω εγκατασταση του dest 6 στην καρτα μνημης και να μπορω να χρησιμοποιω και τα 2 αναλογα με την χωρα?

panosha
02-04-08, 11:24
Θα πρέπει να το κάνεις εγκατάσταση του 6 στην βασική σου μνήμη (βγάζοντας πρώτα το PN γιατί θα μπερδευτούν).

Nα αντιγράψεις στην συνέχεια τους φακέλους που δημιουργήθηκαν στην κάρτα μνήμης.

Να πετάξεις το 6 από την κατάργηση προγραμμάτων (αυτό θα διαγράψει τους αρχικούς φακέλους εγκατάστασης αλλά θα μπορείς να τρέχεις το πρόγραμμα από την μνήμη).

Να εγκαταστήσεις το PN στην βασική μνήμη.

Δεν ξέρω αν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα πάντως από ταυτόχρονη χρήση PN + 6 στην ίδια συσκευή, δεν το έχω δοκιμάσει και κρατώ μια επιφύλαξη. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις στο PN, εδώ φτάσαμε στο 7.

panosha
02-04-08, 20:09
nikosgr79 (http://www.navimania.gr/member.php?u=6725) το μήνυμα σου μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7689

NIKOSPE
24-04-08, 17:12
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους,
θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει σε κάτι διότι είμαι νέος χρήστης σε pda κινητό.

Αγόρασα το Χ650 της ΕΤΕΝ και παράλληλα αγόρασα και το DESTINATOR 6 για ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.

Εγκατάστησα τον χάρτη της Ελλάδας αλλά εμφανίζονται οι δρόμοι με αγγλικούς χαρακτήρες.

Από τις ρυθμίσεις στο DESTINATOR επέλεξα σαν γλώσσα κειμένου GREEK και σαν φωνητικές οδηγίες GREEK αλλά τίποτα.
Μήπως γνωρίζετε τι άλλο πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ

Fox
24-04-08, 17:32
Πήγενε στο σύστημα -> τοπικές ρυθμίσεις και επέλεξε Ελληνικά.

panosha
24-04-08, 17:34
Μάλλον να επιλέξεις τον χάρτη GreeceU αντί του GreeceE.

GregoryM
14-06-08, 16:10
καλησπέρα σε όλους. Σαν newbie στα navigation systems θέλω τη βοήθειά σας.

Έχω ένα MLS Destinator talk and drive με Destinator edition Basic CE SDK 6, σε συσκευή HP iPAQ rx5710 Travel Companion (wm5).

1on Ποιόν χάρτη κατεβάζω απο το site και βάζω ?? (μέσα περασμένο έχει τις εκδόσεις : GreeceU: 2007.Q2.69 και GreeceE: 2007.Q2.66)

2ον κατέβασα την έκδοση 2008.Q1.97.EL αλλά στο readme αναφέρει οτι δουλεύει μόνο με έκδοση 6.1.1 του Destinator ή ανώτερη, με τη δικιά μου έκδοση θα δουλέψει ή πρέπει να το αναβαθμίσω?

3ον Αν πρέπει να το αναβαθμίσω, βάζω την έκδοση Destinator 6.1.1_WM5 ή κάποια άλλη???

και 4ον Υπάρχει κάπου σε ένα αρχείο συγκεντρωμένες όλες οι speedcams? αν ναι πού και πώς τις περνάω στη συσκευή μου???

Ευχαριστώ πολλύ όλους για το χρόνο σας. worry1

panosha
14-06-08, 16:16
2008.Q1.99.EL.PN

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=18

GregoryM
14-06-08, 18:51
2008.Q1.99.EL.PN

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=18

Ευχαριστώ πολύ...

Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει το PN , μέχρι πριν νόμιζα ότι ήταν έκδοση του destinator lol... Ουδέν σχόλιον??!?!? dizzy2

bbbb
14-06-08, 19:51
Mα αυτό ακριβώς ειναι το pn.H έκδοση που υπήρχε στην αγορά πριν το destinator 6,λεγόταν destinator pn.H "εσωτερική" ονομασία της έκδοσης pn που κυκλοφορούσε στην αγορά ειναι 5.1.172

cheetos109
12-12-08, 02:54
Γεια σας και από ένα νέο στο navigation.
Αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είχε ενσωματωμένο ενα Necvox D-240 (GPS-100) και destinator 6.1.1.00577
Δούλευε μια χαρά από Ιούνιο που το πήρα. Έχει 2-3 βδομάδες που μου κάνει νερά. Πλέον δεν ξεκινάει απευθείας, αλλά με ρωτάει να επιλέξω τον μοναδικό χάρτη που έχω εγκατεστημένο GreeceU 2007.Q2.64
Όταν τον επιλέγω, μου βγάζει μία προειδοποίηση ότι είναι δική μου ευθύνη να οδηγώ με destinator για οδηγική ικανότητα και τέτοια. Από κάτω έχει ένα τσεκαράκι να μην εμφανιστεί πάλι αυτό το μήνυμα, το οποίο είτε το τσεκάρω είτε όχι, μου το εμφανίζει πάντα.
Το πρόβλημα είναι ότι από τότε δεν βρίσκει σήμα GPS. Λεει ότι η κεραία είναι συνδεδεμένη, αλλά δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο.
Πάει σε κάτι, προφανές για εσάς τους έμπειρους, το μυαλό σας;
Επίσης, δοκίμασα σήμερα να βάλω τους νέους χάρτες, αλλά σε όλους μου βγάζει τη ίδια προειδοποίηση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω το κουμπί "συμφωνώ" και κολλάει.
Ευχαριστώ

cheetos109
23-12-08, 19:06
Γεια σας και από ένα νέο στο navigation.
Αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είχε ενσωματωμένο ενα Necvox D-240 (GPS-100) και destinator 6.1.1.00577
Δούλευε μια χαρά από Ιούνιο που το πήρα. Έχει 2-3 βδομάδες που μου κάνει νερά. Πλέον δεν ξεκινάει απευθείας, αλλά με ρωτάει να επιλέξω τον μοναδικό χάρτη που έχω εγκατεστημένο GreeceU 2007.Q2.64
Όταν τον επιλέγω, μου βγάζει μία προειδοποίηση ότι είναι δική μου ευθύνη να οδηγώ με destinator για οδηγική ικανότητα και τέτοια. Από κάτω έχει ένα τσεκαράκι να μην εμφανιστεί πάλι αυτό το μήνυμα, το οποίο είτε το τσεκάρω είτε όχι, μου το εμφανίζει πάντα.
Το πρόβλημα είναι ότι από τότε δεν βρίσκει σήμα GPS. Λεει ότι η κεραία είναι συνδεδεμένη, αλλά δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο.
Πάει σε κάτι, προφανές για εσάς τους έμπειρους, το μυαλό σας;
Επίσης, δοκίμασα σήμερα να βάλω τους νέους χάρτες, αλλά σε όλους μου βγάζει τη ίδια προειδοποίηση, αλλά δεν με αφήνει να πατήσω το κουμπί "συμφωνώ" και κολλάει.
Ευχαριστώ
Τελικά την λύση μου την έδωσε η MLS. Η SD κάρτα μνήμης είχε κατεστραμμένα αρχεία. Μου ξαναγράψανε το πρόγραμμα σε μία καινούρια κάρτα και όλα τα προβλήματα λύθηκαν.

hilias
09-08-09, 19:58
Καλή Δουλειά.....

cleef
02-10-10, 13:45
Καλή Δουλειά.....
ποσα λεφτα εδωσες??εχω ενα προβλημα.εχω το HP ipaq 5700.ειμαι εντελως ασχετος με αυτες τις συσκευες.θα ηθελα να κανω κατι ερωτησεις..
1 πως μπορω να εγκαταστησω απ την αρχη τα windows.εχει την εκδοση 5.μπορω να την κατεβασω απο πουθενα?επισης θα μπορουσα να περασω μεσα την 6???
με τα destinator ti γινεται?μαυρα μεσανυχτα....!!!!