Επιστροφή στο Forum : Question...
Ο κουμπάρος μου έχει το ND νόμιμο. Μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε dest 6?? Η συσκευή του είναι PNA, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιά ακριβώς.
Dimitris
Επιπρόσθετα ρωτάω εάν οι cameres τρέχουν κανονικά στο λογισμικό του..
:oops:
to 6 den exei vgei gia pna exei vgei to5.5 pou einai peripou idio
Επιπρόσθετα ρωτάω εάν οι cameres τρέχουν κανονικά στο λογισμικό του..
:oops:ΝΑΙ το λογισμικό βρίσκεται στην καρτα μνημης και οι φάκελοι ακολουθούν τη λογική του 6 για pda
καλησπέρα παιδία,
για να βάλω αν μου επιτρέπεται λίγο τα πράγματα στη θέση τους:
- Τo 6 υπάρχει για PNAs, αλλά για την ώρα υπάρχει μόνο σε όσα μηχανήματα έρχονται με αυτό από το εργοστάσιό τους και όχι σε όσα το destinator εγκαθίσταται από την MLS, αν και ελπίζω σύντομα και γίνει και αυτό
- Οι κάμερες και ΟΛΑ τα λοιπά καλούδια του "κανονικού" v6 δουλέψουν άωογα στο "pna v6" όμως ΔΕΝ έχουν όλα τα PNAs το ίδιο directory structure, και ούτε βέβαια ίδιο με το v6 Destinator για PDAs.
Φιλικά,
Νίκος
καλησπέρα παιδία,
για να βάλω αν μου επιτρέπεται λίγο τα πράγματα στη θέση τους:
- Τo 6 υπάρχει για PNAs, αλλά για την ώρα υπάρχει μόνο σε όσα μηχανήματα έρχονται με αυτό από το εργοστάσιό τους και όχι σε όσα το destinator εγκαθίσταται από την MLS, αν και ελπίζω σύντομα και γίνει και αυτό
- Οι κάμερες και ΟΛΑ τα λοιπά καλούδια του "κανονικού" v6 δουλέψουν άωογα στο "pna v6" όμως ΔΕΝ έχουν όλα τα PNAs το ίδιο directory structure, και ούτε βέβαια ίδιο με το v6 Destinator για PDAs.
Φιλικά,
Νίκος
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες δεν το εξήγησα καλά.Αλλά αυτά τα καλούδια δουλεύουν κανονικότατα και στο ND 5.5 Στο destinator 6 για pda τα speedcams μπαίνουν στο destinatorapps/destinator/userdata/favorites ενώ στο ΝD \SDMMC DISK\Destinator\UserData\Favorites.Aυτό εννοούσα ότι υπάρχει η ίδια λογική στους φακέλους.
:)
και στο Altina στο SDMMC\Map\UserData\Favorites
το folder δεν λέγεται κάν destinator. Πάντως δεν είναι πρόβλημα, η ουσία είναι ότι ούτως ή άλλως, "παίζουν" μια χαρά.
το folder δεν λέγεται κάν destinator. Πάντως δεν είναι πρόβλημα, η ουσία είναι ότι ούτως ή άλλως, "παίζουν" μια χαρά.
Μιας και που αναφερθηκε..
Μηπως ξερει κανεις που ειναι ο μαμιοφακελος favorites στο Talk & Drive της MLS ?
To κουφο ειναι οτι ενω υπαρχει αναφορα στο main.cab δεν υπαρχει κανενας τετοιος φακελος στο root directory..
Mαλιστα επειδη δεν έμεινε πολυ το μηχανάκι στα χερια μου δεν μπορεσα να το ψαξω καθολου ..
Μηπως ξερει κανεις που ειναι ο μαμιοφακελος favorites στο Talk & Drive της MLS ?
To κουφο ειναι οτι ενω υπαρχει αναφορα στο main.cab δεν υπαρχει κανενας τετοιος φακελος στο root directory..
Mαλιστα επειδη δεν έμεινε πολυ το μηχανάκι στα χερια μου δεν μπορεσα να το ψαξω καθολου ..
Eίναι όπως στο Pn.Δηλαδή στο common\favorites
Se afto pou eixa egw den yphrxe tipota ek4ei mesa htan to prwto pou epsaxa logo PN..
Se afto pou eixa egw den yphrxe tipota ek4ei mesa htan to prwto pou epsaxa logo PN..
Δεν βρίσκεται μέσα στο φάκελο του talk and drive το destinator.Φορτώνεται κανονικά το pn στο φάκελο destinatorapps\destinator όπως δηλαδή και στα κανονικά ppc χωρίς αυτό.Οπότε όλα τα αγαπημένα,τα φορτώνεις όπως το σκέτο Pn.Και το talk and drive είναι ξεχωριστός φάκελος.
Δεν βρίσκεται μέσα στο φάκελο του talk and drive το destinator.Φορτώνεται κανονικά το pn στο φάκελο destinatorapps\destinator όπως δηλαδή και στα κανονικά ppc χωρίς αυτό.Οπότε όλα τα αγαπημένα,τα φορτώνεις όπως το σκέτο Pn.Και το talk and drive είναι ξεχωριστός φάκελος.
Τι να πω δεν το ειχε .. εκει μεσα ειχε μονο 2 φακελους το Forlinks και το Interface sto interface eixe to voice kai to all afta mono..
Μινο, μια ιδέα μόνο, μιας και δεν έχω δει το talk and drive...Κάντο με "ψιλοπουστίτσα"...
Πρόσθεσε ένα αγαπημένο κουκουρούκου ό,που να'ναι, ή μια νέα κατηγορία αγαπημένων,
βγες από το πρόγραμμα,
βάλε την κάρτα σε ένα card reader και ψάξε για ποια αρχεία έχουν ημερομηνία/ώρα τελευταίας τροποποίησης πριν 2-3 λεπτά, ας πούμε.
Λογικά, θα τα εντοπίσεις.... ;)
Φιλικά,
Νίκος
Nikola afto einai mia idea poli kalh pou den mporesa na efarmoso logo tou elaxistou xronou..
Apo oti eida omws sto main.cab to favorites.dat paei kai kollaei mesa sto interface / greek
alla ekei den eixe tipota afto loipo pou elega na kanw alla telika den to dokimasa htan na ftiaxw ena neo fakelo me to onma favorites kai na balw ta dats ekei mesa
:lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.