Επιστροφή στο Forum : Dest 6 και παλιοί χάρτες
Σήμερα απέκτησα ένα καινούριο gps το οποίο είχε το destinator 6. Το ενεργοποίησα στο destinatortechnologies.com και όλα οκ ως εδώ.
Το θέμα είναι ότι μέσα είχε χάρτες του Q4 2005. Πώς μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους ελληνικούς;
:cry:
Σήμερα απέκτησα ένα καινούριο gps το οποίο είχε το destinator 6. Το ενεργοποίησα στο destinatortechnologies.com και όλα οκ ως εδώ.
Το θέμα είναι ότι μέσα είχε χάρτες του Q4 2005. Πώς μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους ελληνικούς;
:cry:
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 8)
ευχαριστώ πολύ...! :D
για να δούμε...τι θα δούμε!
μπα τίποτα...πέρασα τους κωδικούς που έχω και μου λέει ότι είναι λάθος ... :shock: ...ενώ με αυτούς το ενεργοποίησα στο επίσημο site της Destinator...! :roll:
Στείλε ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να δημιουργήσουμε εμείς το λογαριασμό σου.
Στείλε ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να δημιουργήσουμε εμείς το λογαριασμό σου.
σου έστειλα email...ότι άλλο χρειαστείς πέσμου!
ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος. :wink:
zepellin
σε παρακαλώ μόνο να με ειδοποιήσεις....
kane mia dokimi
πώς να κάνω αφού δεν έχω συνθηματικό... :!:
Όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός - αύριο - θα σου έρθει αυτόματα e-mail με το password.
Όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός - αύριο - θα σου έρθει αυτόματα e-mail με το password.
α σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ! :D
ενεργοποιήθηκε!
σας ευχαριστώ θερμά!
η αγγλική έκδοση τι είναι; οι ελληνικές χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες;
η αγγλική έκδοση τι είναι; οι ελληνικές χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες;
Ναι. 8)
οκ μπορείτε να το κλειδώσετε. :D
Ποιό ? :-D :-D :-D
mastoris than.
27-02-07, 14:18
ΤΟ.....ΚΛΟΥΒΙΙΙΙΙΙΙΙ :D
το θέμα! :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.