Επιστροφή στο Forum : Χρήση έξτρας στο ΡΝΑ
Θέλω να μάθω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα έξτρα σημεία που δόθηκαν στους χρήστες του 6 για Pda σε
PNA.
Μπορείς αλλά θα πρέπει να τα κάνεις πρώτα extract σε pda. θα ανεβάσουμε και τα αρχεία και για τα pna
Ρε παιδιά προσπαθώ να βάλω τα αρχεία σε ένα acer ΡΝΑ αλλά δεν βρίσκω πουθενά το φάκελο με τα favorites. Ξέρει κανείς που είναι κρυμμένος;
Νομίζω είναι στο :
/flash disk/DestinatorApps/Destinator/userdata/favourites
Ρίξε μια ματιά και πές μου...
Φιλικά,
Νίκος
Γειά χαρά,
δοκίμασε να δεις τα περιεχόμενα του acer με αυτό το προγραμματάκι (pdir.exe) που θα βρεις στο zip αυτό:
http://www.carputercenter.com/portals/0/downloads/pdir.zip
Το τρέχεις από dos αφού συνδέσεις το Acer με activesync. Δες σε παρακαλώ, αν υπάρχει κάποιος φάκελος στη συσκευή με όνομα myflashdisk και αν ναι, ξανατρέξε το pdir, δίνοντας
pdir /myflashdisk
για να δεις τι εχει μέσα.
Αν δεις το destinator, μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία με το άλλο προγραμματάκι (πάλι από Dos), που λέγεται pput.
Αν πάλι δεν, αν είσαι Αθήνα και μπορείς, πέρνα κανένα απογευματάκι από το εργαστήριο να το δούμε παρέα.
Φιλικά,
Νίκος
Γειά χαρά,
δοκίμασε να δεις τα περιεχόμενα του acer με αυτό το προγραμματάκι (pdir.exe) που θα βρεις στο zip αυτό:
http://www.carputercenter.com/portals/0/downloads/pdir.zip
Το τρέχεις από dos αφού συνδέσεις το Acer με activesync. Δες σε παρακαλώ, αν υπάρχει κάποιος φάκελος στη συσκευή με όνομα myflashdisk και αν ναι, ξανατρέξε το pdir, δίνοντας
pdir /myflashdisk
για να δεις τι εχει μέσα.
Αν δεις το destinator, μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία με το άλλο προγραμματάκι (πάλι από Dos), που λέγεται pput.
Αν πάλι δεν, αν είσαι Αθήνα και μπορείς, πέρνα κανένα απογευματάκι από το εργαστήριο να το δούμε παρέα.
Φιλικά,
Νίκος
Φίλε σε ευχαριστώ. μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ, γιατί η συσκευή είναι ενός φίλου μου. Εγώ έχω πάρει το ΕΤΕΝ αφού πείστηκα από τον Πάνο και ειλικρινά έχω μείνει ενθουσιασμένος. Οι προηγούμενες συσκευές μου ήταν ΜΙΟ 168, Ρ 350. :bow
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.