PDA

Επιστροφή στο Forum : Αττικη οδος

dpanop
26-02-07, 13:15
Παιδια καλημερα και καλως ορισα :-)

Εχω μια απορια με το destinator to 6 που μου εχει σπασει τα νευρα!
Συγκεκριμενα βαζω πχ να παω απο μαρουσι σε αγια παρασκευη και αντι να με παει απο αττικη οδο με παει γυρω γυρω! δεν εχω αποκλεισμενη την αττικη οδο, μερικες φορες τη χρησιμοποιει το προγραμμα αλλα μερικες αλλες οχι. Υποθετω οτι απλα δεν εχει καταχωρηθει το ποσο περισσοτερο γρηγορη ειναι η αττικη οδος σε σχεση πχ με τη μεσογειων και γιαυτο το προγραμμα δεν καταλαβαινει οτι ειναι ταχυτερα απο Αττικη. Η ερωτηση τωρα ειναι αν υπαρχει τροπος να του πω οτι θελω να παω πχ στην Αγια Παρασκευη αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να περασει απο Αττικη Οδο! Καμια προταση;;;

Να στε καλα!
Δ.

Gandalf
26-02-07, 13:30
Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να "εξαναγκάσεις" το μηχανάκι να σε πάει απο συγκεκριμένο δρόμο.
Μπορεις βέβαια απλά να κάνεις το εξής. Ασχέτως τι διαδρομή θα σου βγάλει, ακολούθα το δρόμο που εσύ επιθυμείς πχ την Αττίκή Οδό. Απαξ και βρεθεις εκεί, η διαδρομή θα αλλάξει αφου θα επαναυπολογιστεί με προορισμό αυτόν που ήθελες, απο την Αττική Οδό πια.

Εκτος και εάν χρησιμοποιήσεις την "Οργάνωση διαδρομής", αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω σκόπιμο.

dpanop
26-02-07, 13:41
Σ'ευχαριστω για την απαντηση καταρχην!
Μηπως τοτε ξερεις αν υπαρχει τροπος να του πω οτι θελω να παω σε μια διευθυνση κανοντας σταση σε μια αλλη διευθυνση στο ενδιαμεσο; ετσι πχ αν του βαλω ως σταση ενα σημειο της Αττικης οδου τοτε θα το καταλαβει. Γινεται ομως αυτο και πως ακριβως; Υπαρχει στα "προσθετα" μια επιλογη "Δδμη με στάσ" αλλα δεν καταφερνω να τη δουλεψω σωστα! Βασικα ενω σχεδιαζω τη διαδρομη με τις στασεις και οταν παταω εκει που λεει χαρτης την βλεπω κανονικα, πατωντας μετα στη μεταβαση αυτο με παει απευθειας στον τελικο προορισμο! κατι κανω λαθος ε; Επιπλεον βοηθεια και σε μας τους νεους στο προιον? :-)
Ευχαριστω εκ των προτερων

Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να "εξαναγκάσεις" το μηχανάκι να σε πάει απο συγκεκριμένο δρόμο.
Μπορεις βέβαια απλά να κάνεις το εξής. Ασχέτως τι διαδρομή θα σου βγάλει, ακολούθα το δρόμο που εσύ επιθυμείς πχ την Αττίκή Οδό. Απαξ και βρεθεις εκεί, η διαδρομή θα αλλάξει αφου θα επαναυπολογιστεί με προορισμό αυτόν που ήθελες, απο την Αττική Οδό πια.

Εκτος και εάν χρησιμοποιήσεις την "Οργάνωση διαδρομής", αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω σκόπιμο.Μη

spyrazf1
26-02-07, 15:15
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2637 ekei tha vreis tin apantisi pou zitas

dpanop
26-02-07, 15:37
Eyxaristw idiaiterws!!!

voyager
03-03-07, 00:31
Εγώ πάλι έχω το ακριβός αντίθετο πρόβλημα με το ND. Αν π.χ. περάσω από τα διόδια Ελευσίνας και θέλω να πάω Πειραιά με στέλνει μέσω Αττικής Οδού. Το ίδιο και για Περιστέρι ή άλλες περιοχές. Αν πάλι δεν υπακούσω επιμένει να ξαναυπολογίζει την διαδρομή να με βάλει στην Αττική Οδό. Βέβαια το πρόβλημα μου λύνεται εύκολα με ένα review της διαδρομής και αποφυγή. Από τι έχω καταλάβει παίζει ρόλο τι ρυθμίζει κανείς. Ταχύτερη διαδρομή ή συντομότερη διαδρομή.

anoredis
01-12-07, 18:03
γενικά αν δεν έχεις αποκλεισει τους δρομους με διοδια κλπ το επόμενο πράγμα που καθορίζει τη διαδρομή ειναι το σύντομη ή γρήγορη που σου δίνει σαν επιλογή κάθε φορά που επιλέγεις προορισμό. ΠΧ για να πάω απο Καντζα - Αγ. Παρασκευή αν βάλω γρήγορη θα με πάει απο Αττ.Οδό αφού δε θα χρειαστεί να πάρω τη τη Λαυρίου και να μπλέξω σε κίνηση, φαναρια κλπ

jskf16
01-12-07, 19:44
Σ'ευχαριστω για την απαντηση καταρχην!
Μηπως τοτε ξερεις αν υπαρχει τροπος να του πω οτι θελω να παω σε μια διευθυνση κανοντας σταση σε μια αλλη διευθυνση στο ενδιαμεσο; ετσι πχ αν του βαλω ως σταση ενα σημειο της Αττικης οδου τοτε θα το καταλαβει. Γινεται ομως αυτο και πως ακριβως; Υπαρχει στα "προσθετα" μια επιλογη "Δδμη με στάσ" αλλα δεν καταφερνω να τη δουλεψω σωστα! Βασικα ενω σχεδιαζω τη διαδρομη με τις στασεις και οταν παταω εκει που λεει χαρτης την βλεπω κανονικα, πατωντας μετα στη μεταβαση αυτο με παει απευθειας στον τελικο προορισμο! κατι κανω λαθος ε; Επιπλεον βοηθεια και σε μας τους νεους στο προιον? :-)
Ευχαριστω εκ των προτερων

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4132&highlight=%EF%F1%E3%E1%ED%F9%F3%E7