Επιστροφή στο Forum : "Παραβιάζετε το όριο ταχύτητας"
Τι λές βρε κοπελιά? Μηπως τα έχεις πιεί?
Να ρωτήσω... με ποια τακτική εκφωνείται αυτό το μήνυμα?
Με 40 Km/h μου το λέει. :evil:
(Το έχω βγάλει πλεόν.. να μην ακούγεται)
αδεια οδηγησης (διπλωμα πυ λεμε) εχεις?
Εμένα που πήγαινα σιγά μου είπε πάτα το λίγο (χιούμορ κάνω).
Αυτά πάνε βάση των πινακίδων το δρόμων αν δεν κάνω λάθος
Τι λές βρε κοπελιά? Μηπως τα έχεις πιεί?
Να ρωτήσω... με ποια τακτική εκφωνείται αυτό το μήνυμα?
Με 40 Km/h μου το λέει. :evil:
(Το έχω βγάλει πλεόν.. να μην ακούγεται)
Στις αστικές περιοχές έχει αυξηθεί αναλόγως με τα χαρακτηριστικά του ο χρόνος διέλευσης σε κάθε διάνυσμα για να μπορεί το Destinator να προτείνει ρεαλιστικές διαδρομές. Εκτός αστικών περιοχών δουλεύει με τα όρια ταχύτητας.
apenergopoiise to
Καλησπέρα ,
Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να απενεργοποιήσω όλες τις υπόλοιπες φωνητικές εντολές ???
Καταντά λίγο εκνευριστικό να πηγαίνεις με 30~40 χλμ και να σου λέει συνέχεια ότι παραβιάζεις το όριο ταχύτητας!!!
Ρυθμίσεις / Μηνύματα / Υπέρβαση ορίου ταχύτητας. :wink:
mastoris than.
14-06-07, 23:37
apenergopoiise to
Καλησπέρα ,
Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να απενεργοποιήσω όλες τις υπόλοιπες φωνητικές εντολές ???
Καταντά λίγο εκνευριστικό να πηγαίνεις με 30~40 χλμ και να σου λέει συνέχεια ότι παραβιάζεις το όριο ταχύτητας!!!
Από το menu πηγαίνεις ρυθμίσεις-->μηνύματα-->ξετσεκάρεις την επιλογή υπέρβαση ορίου ταχύτητας
apenergopoiise to
Καλησπέρα ,
Από το menu πηγαίνεις ρυθμίσεις-->μηνύματα-->ξετσεκάρεις την επιλογή υπέρβαση ορίου ταχύτητας
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας :)
mastoris than.
15-06-07, 00:00
:cry: :cry: :cry: :cry:
τι έπαθες, καλέ; :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.