PDA

Επιστροφή στο Forum : Μου ζήτησε να ενεργοποιήσω το χάρτη

Horowitz
22-02-07, 18:18
Σήμερα το πρωί το άνοιξα, όλα οκ. Μετά το μεσημέρι γυρίζοντας από τη δουλεία.. μου ζήτησε να ενεργοποιήσω το χάρτη... βάζοντας τους κωδικούς του προγράμματος και τον κωδικό ενεργοποίησης.
Γιατί ??

Ευχαριστώ

zeppelin
22-02-07, 18:35
Για κάποιο λόγο πρέπει να σβήστηκε το αρχείο licenses.txt

Horowitz
22-02-07, 19:19
Οπότε, αν το κάνω αντιγραφή και κάπου αλλού... και ξανασυμβεί, αρκεί μία αντιγραφή ?

zeppelin
22-02-07, 19:49
Αρκεί...

milena3
22-02-07, 20:34
Αρκεί... σαν ο ποιο ειδικος μπορεις να πεις 1αν στην ακριβεια του στιγματος παιζει ρολο μονο η συσκευη η και το λειτουργικο?2εγω πχ εχω το α701 πως μπορω να διαπιστωσω την ακριβεια του?3μονο με συγκριση αλλης συσκευης? και αν η αλλη συσκευη εχει αποκλιση?4 ποιες οι επιτρεπτες αποκλισεις? 5η πλοηγηση εχει καμια σχεση μαυτο που μας μαθαν στο στρατο.πως να κοβουμαι δηλ αζιμουθιο?

BIN
27-02-07, 21:44
ρε παιδια ημαρτον!! εχω αγορασει το destinator 6 με τους ελληνικους χαρτες τους οποιους για να ενεργοποιησω επρεπε να βαλω 1000 κωδικους οπου για να βρω ακρη εφαγα μερικες ωρες απο την ζωη μου (στην σελιδα του destinator technologies.com που με παρεπεμψε ΔΕΝ υπαρχει τετοιο option για ενεργοποιηση)

spichri
27-02-07, 22:18
μην φωναζεις οσο δικιο και αν εχεις. αν διαβαζες ομως τις οδηγιες χρησης θα εβλεπες οτι θα σου ελεγε να μπεις εδω http://www.destinator1.com/community/index.jsp και να ενεργοποιησεις το νομιμο προιον σου

καντο λοιπον

BIN
10-03-07, 21:21
ok Σπυρο σ ευχαριστω αλλα ειναι να μην φωναζεις? τις οδηγιες τις ειδα και το destinator με παρεπεμπε σε αλλου ντ αλλου τοποθεσιες. Αντε εγω βρηκα τελικα ακρη γιατι ασχολουμαι και καποια χρονια με υπολογοστες, ο ερμος ο πρωταρης ο user που ο καημενος δεν ξερει απο pc και θελει να το ενεργοποιησει τι θα κανει και ποσες ωρες θα φαει? τεσπα, εγω το ενεργοποιησα.
Το προβλημα μου ειναι βεβαια οτι με πρηζει συνεχεια οτι δεν εχω καλο σημα και να ελεγξω την κεραια μου ενω κινουμαι εντος θεσνικης... :o αυτο ειναι για αλλο τοπικ ομως