PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

petrakas
26-11-05, 01:18
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΈΝΑ IPAQ 4150 ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΙΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΗΡΑ ΔΑΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ GPS ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ OTI HTAN OI ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜE ΦΥΣΙΚΑ GPS ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΠΑΛΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ GPS ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΨΗΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΣΗΜΑ :cry: ΝΑ ΒΑΛΩ GPS ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ SD ΚΑΡΤΑΣ ? ΝΑ ΒΑΛΩ BT GPS ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :roll:

Herc
28-11-05, 10:27
Δεν ξέρω αν καταννόησα καλά το πρόβλημά σου φίλε petrakas , πάντως εμπειρικά θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα bt gps (ώστε να μπορείς να το τοποθετείς σε σημεία που η λήψη είναι καλύτερη)κατά προτίμηση SIRF III και με αποσπόμενη μπαταρία (ώστε να μην πετάξεις όλο το gps όταν θα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία). Σε ότι αφορά το πρακτικό θέμα της χρήσης του από κάποιον που κάνει συχνές στάσεις θα έλεγα ότι εάν είναι bt το gps μπορείς να κάνεις το εξής:
- φθάνοντας στον προορισμό σου κλείσε το dest3 (ώστε να μην σου μπλοκάρει το port όταν δεν θα βρίσκει το gps)
- άσε το gps ανοικτό να δουλεύει με την μπαταρία (ακόμα κι αν χάσει το σήμα του προσωρινά, θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο μετά για να ξαναβρεί την θέση)
- όταν επιστρέψεις, απλά ξανατρέξε το dest3 και συνέχισε την πορεία σου (με το gps να τροφοδοτείται από το ρεύμα του οχήματός σου πλέον).