Επιστροφή στο Forum : Παγκράτι - δεν υπάρχουν δεδομένα οδών;;
Δεν έχει ???
Είχα μπει σε ενα ταξί (ίσως να είχαε το PN και όχι το 6) , και είχε πληροφορίες για το Παγκράτι!
Εγώ με το 6.1.1.... γιατί δεν έχω ?
Δεν έχει ???
Είχα μπει σε ενα ταξί (ίσως να είχαε το PN και όχι το 6) , και είχε πληροφορίες για το Παγκράτι!
Εγώ με το 6.1.1.... γιατί δεν έχω ?
Φίλε Horowitz. Δεν υπάρχει Δήμος με το όνομα Παγκράτι.
Δοκίμασε πάλι με Αθήνα. :wink:
Eίναι ίδια περίπτωση με το Νέο Φάληρο http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3064.
Καλό είναι να ρίχνουμε μιά ματιά μήπως υπάρχει απάντηση πρίν ρωτήσουμε. :-D
ontos kalo tha tan naypirxan ki oi perioxes auto me tous dimous einai mperdema
Oσο πιό πολλούς τρόπους εύρεσης είχαμε τόσο πιό δύσκολος και αργός θα ήταν ο εντοπισμός, συνυπολογίζοντας την διαρκή αύξηση της κάλυψης του χάρτη, των POI και του όγκου σε MB, νομίζω. 8)
Oσο πιό πολλούς τρόπους εύρεσης είχαμε τόσο πιό δύσκολος και αργός θα ήταν ο εντοπισμός, συνυπολογίζοντας την διαρκή αύξηση της κάλυψης του χάρτη, των POI και του όγκου σε MB, νομίζω. 8)
Σωστός αυτό το πρόβλημα έχει ένα άλλο λογισμικό πλοήγησης που του δίνεις όνομα διεύθυνσης και βρίσκει από χωριά μέχρι εκκλησίες!!!!
Γιά ποιό πρόγραμα λες αυτό που έχουν αντιγράψει τα σημεία που έχουν δώσει εδώ κι αλλού οι χρήστες στα POI του ? :-D
Γιά ποιό πρόγραμα λες αυτό που έχουν αντιγράψει τα σημεία που έχουν δώσει εδώ κι αλλού οι χρήστες στα POI του ? :-D
εννοώ το papago που όταν βάζεις το πρώτο γράμμα σου εμφανίζει τα πάντα που υπάρχουν με το ίδιο αρχικό γράμμα στην περιοχή που ψάχνεις,ανεξάρτητα αν πρόκειται για χωριό,οδό κτλ
Βέβαια υπάρχει επιλογή να ψάχνει μόνο οδό,αλλά κάποιες φορές είναι τόσο αργό που μετανιώνεις που το επέλεξες :(
Εσύ ποιο εννοείς?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.