Επιστροφή στο Forum : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
Καλημέρα συμφορουμίστες.
Πως θα σας φαινότανε η ιδέα να φτιάξουμε και μια λίστα με μαγαζιά προς αποφυγή (οποιουδήποτε είδους, κυρίως εστιατόρια) λόγω κακής συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης. Κάτι αντίστοιχο δηλ με τα νοθευμένα βενζινάδικα.
Αυτό διότι χθές είχα μια δυσάρεστη εμπειρία. Αποφάσισα να φάω έξω με φίλους και καταλήξαμε στο Μεγάλο Πεύκο.
Συγκεκριμένα στη ταβέρνα "ΤΣΙΦΤΗΣ" (δεν ήταν, το έπαιζε). Μετά από μία ώρα και αφού είχαμε φωνάξει τρεις φορές το γκαρσόνι, χωρίς σερβίτσιο και νερό, διαπίστωσα ότι όσοι ήταν μέσα και είχαν έρθει μετά από εμάς είχαν ήδη εξυπηρετηθεί.
Οταν σηκώθηκα να παραπονεθώ ότι το γκαρσόνι μας γράφει κανονικότατα, ο μαγαζάτορας πήρε το λόγο λέγοντας "δικό μου είναι το μαγαζί και δεν θα μου πεις πως να κάνω τη δουλειά μου. Αμα σου αρέσει.
Φυσικά και δεν μου άρεσε (λες και δεν θα τον πληρώναμε...) και φύγαμε.
Σε διπλανό σχεδόν μαγαζί, εξυπηρετηθήκαμε τέλεια, φάγαμε γρήγορα, φτηνά και νόστιμα, μας κέρασαν κρασί και χαλβά.
Η διαφορά μεταξύ αυτού που εκτιμά τη δουλειά του και αυτού που επειδή ήταν γεμάτος δεν σε υπολογίζει.
Τις συντεταγμένες λίαν συντόμως.
Καλημέρα συμφορουμίστες.
Πως θα σας φαινότανε η ιδέα να φτιάξουμε και μια λίστα με μαγαζιά προς αποφυγή (οποιουδήποτε είδους, κυρίως εστιατόρια) λόγω κακής συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης. Κάτι αντίστοιχο δηλ με τα νοθευμένα βενζινάδικα.
Αυτό διότι χθές είχα μια δυσάρεστη εμπειρία. Αποφάσισα να φάω έξω με φίλους και καταλήξαμε στο Μεγάλο Πεύκο.
Συγκεκριμένα στη ταβέρνα "ΤΣΙΦΤΗΣ" (δεν ήταν, το έπαιζε). Μετά από μία ώρα και αφού είχαμε φωνάξει τρεις φορές το γκαρσόνι, χωρίς σερβίτσιο και νερό, διαπίστωσα ότι όσοι ήταν μέσα και είχαν έρθει μετά από εμάς είχαν ήδη εξυπηρετηθεί.
Οταν σηκώθηκα να παραπονεθώ ότι το γκαρσόνι μας γράφει κανονικότατα, ο μαγαζάτορας πήρε το λόγο λέγοντας "δικό μου είναι το μαγαζί και δεν θα μου πεις πως να κάνω τη δουλειά μου. Αμα σου αρέσει.
Σε διπλανό σχεδόν μαγαζί, εξυπηρετηθήκαμε τέλεια, φάγαμε γρήγορα, φτηνά και νόστιμα, μας κέρασαν κρασί και χαλβά.
Η διαφορά μεταξύ αυτού που εκτιμά τη δουλειά του και αυτού που επειδή ήταν γεμάτος δεν σε υπολογίζει.
Επειδή και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία στην θεσ/νίκη πιστεύω ότι θα πρέπει να στιγματίζουμε τους μη επαγγελματίες (κάθε είδους) και να προβάλουμε τους σωστούς ...
Επομένως θεωρώ την πρότασή σου πάρα πολύ σωστή :!:
Καλημέρα συμφορουμίστες.
Συμφωνώ απόλυτα, και θα προσπαθήσω να βοηθήσω προς αυτή τη κατεύθυνση.
Σωστή σκέψη, συμφωνώ και 'γω, με μια παρατήρηση όμως...
Αν υπάρχει κάποιος νομικός στην παρέα εδώ, να μας πει αν αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να έχουμε εμείς, και ακόμα περισσότερο η NGi που φιλοξενεί το forum αυτό, μιας και ίσως κάποιος θιγόμενος να κινηθεί νομικά. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τα νοθευμένα γιατί αυτά είναι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο εμπορίου.
Φιλικά,
Νίκος
Aν συνεχίσουμε έτσι κάθε 50 μέτρα θα ακούμε και 3 ειδοποιήσεις. Νομίζω πως θα ήταν λειτουργικότερο να περιοριστούμε στα της πλοήγησης και της ασφάλειας μας κατά την οδήγηση. Τα υπόλοιπα είναι πράγματα που θα πρέπει να είναι η όχι στα POI, όσα είναι πραγματικά χρήσιμα και ελεγμένα. Το να βάλουμε π.χ. το τάδε μαγαζί που έχει κακό service η κακό φαγητό δεν λέει τίποτα. Μπορεί να αλάξει ιδιοκτήτη και καθεστώς και ποιός είναι αυτός που θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει ? Οι ερασιτεχνικές προσπάθειες πρέπει να είναι κι αυτές σοβαρές και με δικλείδες ασφαλείας. Αν κάποιος αναλάβει και προσφέρει μιά κατηγορία θα πρέπει να την παντρευτεί και να την ενημερώνει μέχρι να τον αντικαταστήσει κάποιος άλλος και να έχει και εξασφαλισμένα πολλά πράγματα πριν ξεκινήσει. 8)
Αν υπάρχει κάποιος νομικός στην παρέα εδώ, να μας πει αν αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να έχουμε εμείς, και ακόμα περισσότερο η NGi που φιλοξενεί το forum αυτό, μιας και ίσως κάποιος θιγόμενος να κινηθεί νομικά. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τα νοθευμένα γιατί αυτά είναι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο εμπορίου.
Φιλικά,
Νίκος
+1
Συμφωνώ και εγώ με αυτό που γράψατε, αλλά πως θα ξεχωρίσουμε τους κακόβουλους?
Δηλαδή εγώ δεν πάω έναν ταβερνιάρη και κάθομαι και λέω τα χειρότερα (ενώ δεν είναι έτσι). :?
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε.
Ολοι έχετε δίκιο. Ας μη ξεχνάμε ότι από τα ΡΟΙ ενεργοποιούμε ότι θέλουμε και ακόμα περισσότερο βάζουμε όποια από τα έξτρα θέλουμε. Η ιδέα ήταν περισσότερο όχι για να φτιαχτεί μια κατηγορία, αλλά γα να υπάρχει ένα topic με αυτά.
Αν έχουν και συντεταγμένες και κάποιες πληροφορίες καλώς και όποιος θέλει τα περνάει.
Οσο για το αν ένα μαγαζί αλλάξει ιδιοκτήτη, ναι Πάνο έχεις δίκιο, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα δοκίμαζα να ξαναπάω κάπου όπου εγώ ή κάποιος άλλος είχε μείνει δυσαρεστημένος, ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει. Το βρίσκω μαζοχιστικό. Στη διασκέδαση δεν σηκώνει δεύτερη ευκαιρία, γιατί εγώ πληρώνω και ο οποιοσδήποτε οφείλει να είναι σωστός επαγγελματίας. Τώρα όσο για τους κακόβουλους έχετε δίκιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι και οτιδήποτε άλλο είναι καθαρά προσωπικό. Απλά έχουμε μια ιδέα για το τι γίνεται. Δεν θα παντρευτούμε τη λίστα. ολοι έχουμε μια άποψη. Αν κάποιος αντιμετωπίσει άλλη συμπεριφορά το αναφέρει. Η επιλογή είναι καθαρά δική μας. Εγώ πάντως θα ήθελα να ξέρω αν π.χ. στο τάδε μέρος υπάρχει κάτι που καλό θα ήταν να το αποφύγω ή να το προτιμήσω. Εδώ υπάρχει κόσμος από όλη την Ελλάδα, οι πληροφορίες είναι χρήσιμες. Οσο για το νομικό θέμα που θίχτηκε, δεν νομίζω ότι μία εμπειρία κάποιου από ένα μέρος όπου δεν εξυπηρετήθηκε πραγματικά και το λέει σε κάποιους άλλους, αποτελεί λόγο συκοφαντικής δυσφήμισης. Αν έχει στοιχεία δεν έχει πρόβλημα. Απλώς ας προσέχουν οι κακόβουλοι. :wink:
Φιλικά,
Νίκος
+1
Συμφωνώ και εγώ με αυτό που γράψατε, αλλά πως θα ξεχωρίσουμε τους κακόβουλους?
Δηλαδή εγώ δεν πάω έναν ταβερνιάρη και κάθομαι και λέω τα χειρότερα (ενώ δεν είναι έτσι). :?
Σωστός. Είναι υποκειμενικό αρχικά και ίσως θέμα προσωπικής διάθεσης. Όπως επίσης εμένα μου έτυχε να πάω σε εστιατόριο με πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά είχα απαράδεκτο σερβιτόρο και σε επόμενη επίσκεψη όλα καλά.
μμμμμ, είναι παράτολμο θα έλεγα...
Επειδή λοιπόν βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις όσον αφορά τα κακής εξυπηρέτησης μαγαζιά, ας λέμε που μας εξυπηρέτησαν καλά και περάσαμε καλύτερα, αφού εδώ είμαστε μια παρέα. Δεν νομίζω να μας κατηγορήσει κανείς για διαφήμιση. Με πλήρη συναίσθηση των όσων γράφω, στη Ν. Πέραμο αποφύγετε το κατάστημα "ΤΣΙΦΤΗΣ".
Αντίθετα δοκιμάστε το "ΝΤΕΡΒΗΣΙ" Εθν. Αντιστάσεως 33 - Ν. Πέραμος.
λ: 23.4238
φ: 38.0034
Τα παιδιά εξυπηρετικότατα, το φαγητό καλό και σχετικά φτηνό.
Φοβερό μυδοπίλαφο! Μας κέρασαν κρασί και χαλβά.
Γενικώτερα καλή διασκέδαση και να περνάτε καλά όπου πάτε.
Το βασικότερο συστατικό για να περάσεις καλά όπου κι αν πας είναι η καλή παρέα. Κακοί επαγγελματίες θα υπάρχουν πάντα. Η ίδια η αγορά τους αποβάλει κάποια στιγμή. Καλή καρδία. Think possitive!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.