PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγαπημένα (και εικόνες, και αλλα)

Horowitz
19-02-07, 18:49
Καλησπερα και χρόνια πολλα

Έκανα αντιγραφή στο pc μου τον φάκελο favorites για να τον επεξεργαστώ. Για τα αγαπημένα ειχε εικόνα ενα μπλε εικονίδιο. Κλασσικά, πήρα από τα windows το κιτρινο αστερακι, και το εβαλα στο ppc. Αντικατέστησα τα δυο MY FAVORITES.bmp και τώρα και τα αγαπημενα μου αλλα και τα 5asec εχουν το ίδιο. Αντικατασταση εγινε σε \DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites και \DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites\Gene ral

Τονίζω οτι υπαρχει εικονιδιο για το 5asec αλλα δεν το παιρνει... παιρνει αυτό απο τα αγαπημενα μου. ?????? Τι να κάνω?

ΚΑι κατι αλλο: Υπάρχουν Τα αγαπημενα και τα χρησιμα. Δε θεωρω χρησιμο το καταστημα γερμανος κτλ... Πως μπορω να το μετακινησω στα χρησιμα ?

Tnx

sinapias
19-02-07, 19:00
Καλησπερα και χρόνια πολλα

Έκανα αντιγραφή στο pc μου τον φάκελο favorites για να τον επεξεργαστώ. Για τα αγαπημένα ειχε εικόνα ενα μπλε εικονίδιο. Κλασσικά, πήρα από τα windows το κιτρινο αστερακι, και το εβαλα στο ppc. Αντικατέστησα τα δυο MY FAVORITES.bmp και τώρα και τα αγαπημενα μου αλλα και τα 5asec εχουν το ίδιο. Αντικατασταση εγινε σε \DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites και \DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites\Gene ral

Τονίζω οτι υπαρχει εικονιδιο για το 5asec αλλα δεν το παιρνει... παιρνει αυτό απο τα αγαπημενα μου. ?????? Τι να κάνω?

ΚΑι κατι αλλο: Υπάρχουν Τα αγαπημενα και τα χρησιμα. Δε θεωρω χρησιμο το καταστημα γερμανος κτλ... Πως μπορω να το μετακινησω στα χρησιμα ?

Tnxτο bmp θα πρεπει να εχει την ιδια ονομασια με το dat.στα χρησιμα δεν μπορεις να επεμβεις.τα Γερμανος μπορεις να τα απενεργοποιησεις και να μην εμφανιζονται στο χαρτη,οπως το ιδιο μπορεις να κανεις με οποιαδηποτε κατηγορια των χρησιμων η αγαπημενων.η απενεργοποιηση γινεται ξεκλικαροντας το τετραγωνακι στην αρχη καθε κατηγοριας

Horowitz
19-02-07, 19:21
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι ομαδες των dat και bmp υπαρχεουν. Υπαρχουν δλδ 5asec.data και 5asec.dat ..... αλλά δεν παιρνει το εικονιδιο του 5asec. Παίρνει των my favorites.bmp

sinapias
19-02-07, 20:04
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι ομαδες των dat και bmp υπαρχεουν. Υπαρχουν δλδ 5asec.data και 5asec.dat ..... αλλά δεν παιρνει το εικονιδιο του 5asec. Παίρνει των my favorites.bmp

πηγαινε η με file explorer η μεσω pc και αλλαξε το bmp Που θελεις και δωσε του το ιδιο ονομα με το dat

Horowitz
19-02-07, 22:05
?

Εδώ --> \DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites αντικατέστησα το My Favorites.bmp με ένα δικό μου. Όλα καλά... εμφανίζεται το εικονίδιό μου στο Προορισμοί / Αγαπημένα / Αγαπημένα. Το ίδιο εικονίδιο το παίρνει και το 5aesc !!!!
Στο ίδιο path με το παραπάνω υπάρχουν τα 5asec.bmp και 5asec.dat

Τι γίνεται ?

Horowitz
19-02-07, 22:09
Επίσης, το όνομα που εμφανίζεται στο ppc το παίρνει από το .dat αρχείο.
Βάζω δε βάζω το 5asec.bmp.... το εικονίδιο το παίρνει από το my favorites.bmp

garet
08-03-07, 21:18

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος...

bbbb
08-03-07, 23:09

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος...
Τώρα το πρόσεξα και εγώ.Το πρόβλημα είναι οι διαστάσεις του εικονίδιου.Αντί να είναι 24*12 είναι 25*12 και γιαυτό δεν αναγνωρίζεται από το destinator.
http://rapidshare.com/files/20074431/5ASEC.zip.html Κάνετε αντικατάσταση 8)

garet
09-03-07, 14:27

Τώρα το πρόσεξα και εγώ.Το πρόβλημα είναι οι διαστάσεις του εικονίδιου.Αντί να είναι 24*12 είναι 25*12 και γιαυτό δεν αναγνωρίζεται από το destinator.
http://rapidshare.com/files/20074431/5ASEC.zip.html Κάνετε αντικατάσταση 8)
Ευχαριστώ πολύ!!! :) :) :)